NederlandReview

    Ervaringen Lidl

    Je hebt vast wel eens van de Lidl gehoord. Ook als je er nog nooit boodschappen hebt gedaan heb je vast de folder met aanbiedingen of andere advertenties wel gezien. Maar wat voor een kwaliteit groente en fruit zal deze supermarkt verkopen? Zul je met die weekdeals nou echt zo goedkoop uit zijn? Zullen die afwasmiddelen van eigen merk wel net zo goed zijn als die van iedere andere supermarkt? Zal het lang duren voor de bezorgservice van Lidl jouw boodschappen komt bezorgen? En wat voor een klantenservice zal Lidl verlenen als je niet tevreden bent over hun mode, tuingereedschap of beddengoed? Alleen mensen die al eens boodschappen bij Lidl hebben gedaan kunnen je hierover meer vertellen. Lees hun reviews om een aardig beeld van deze supermarktketen te krijgen. Hun ervaringen, beoordelingen, cijfers en meningen kunnen je laten zien wat er nou echt van Lidl en hun levensmiddelen verwacht kan worden.

    Over Lidl

    Lidl is een supermarktketen voor levensmiddelen. Je kunt er dus eigenlijk alles vinden wat je in andere supermarkten ook kunt krijgen. Denk hierbij aan groente, fruit, zuivel, melk, kaas, vlees en andere producten die je iedere dag nodig hebt. Er is een broodafdeling waar je brood en boterhammen kunt halen maar waar ook iedere ochtend verse broodjes worden gebakken. Natuurlijk heb je er ook afwasmiddelen zoals waspoeder, wasmiddel of blokjes voor de afwasmachine. Hieronder vallen ook schoonmaakmiddelen en ontkalkingmiddelen. Verder vind je er voor in de keuken nog keukenapparatuur, pannen, bakbenodigdheden en veel meer. Er is ook een afdeling voor je tuin waarin tuinmeubelen, snoeigereedschap, barbecues, tuinhaarden en nog veel meer te vinden zijn. Dat wil trouwens niet zeggen dat Lidl deze producten altijd op voorraad heeft. Ze doen namelijk ook wel aan weekaanbiedingen. Vaak zijn deze gericht op een bepaalde sport of activiteit. Zo zijn er al meerdere keren paardenspullen, skispullen of uitrustingen voor wandelaars voorbij gekomen. Als je dus graag buiten bent, houd die aanbiedingen in de gaten. Ook tuingereedschap is wel eens in de aanbieding. Ook knutselbenodigdheden en speelgoed komen wel eens voorbij. Andere dingen die je regelmatig of permanent bij Lidl kunt tegenkomen zijn elektronica, beddengoed, wijn, frisdrank, mode, huishoudelijke artikelen en schoonheidsproducten.


    Rond oud en nieuw kun je bij Lidl zelfs vuurwerk kopen.

    Diensten van Lidl

    Lidl stuurt iedere week een boekje rond met de aanbiedingen van de week erop. Zo kun je kijken of er wat leuke acties bijzitten van een product dat je toch nodig hebt. Je kunt daar dan de volgende keer dat je boodschappen bij de Lidl gaat doen. Maar je kunt veel van hun producten ook online bestellen. De bezorgservice van Lidl brengt die dan netjes bij je thuis. Ook heeft Lidl een klantenservice voor het geval de groente of fruit toch niet vers genoeg blijkt te zijn.

    Klachten, Complimenten en Tips voor Lidl

    Ben jij één van die klanten die al eens boodschappen bij de Lidl heeft gedaan? Dan horen wij graag alles over jouw ervaring met deze supermarkt. Hoe lekker smaakt de chocola van deze levensmiddelenwinkel? Duurde het lang voor je brood of beschuit werd thuisbezorgd? En kon je erop vertrouwen dat de klantenservice je helpt als de melk toch te zuur is. Schrijf een Lidl review en laat ons weten wat jouw mening over Lidl nou echt is.

    Lidl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (67)

    5
    51% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5.6
    Service
    rating
    4
    Prijs
    rating
    6.4
    Leveren
    rating
    4.2

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Lidl

    Uw beoordeling

    online shoppen bij Lidl goede oplossing!

    Helaas zitten er alleen maar Albert Heijns bij mij in de buurt.
    Nu vind ik de AH ook fijn, maar ze hebben daar heel veel dingen niet die ze wel bij de Lidl hebben. Lidl heeft allemaal van die producten die je nergens anders vindt... Zoals hun schoonmaakmiddelen, die vind ik echt erg goed.
    Dus daarom bestel ik die online. Hele handige service, het is snel in huis en blijft goedkoop. Ik vind het bestelproces online ook prima lopen.
    Voor de snelle dagelijkse spullen ga ik nog steeds gewoon naar de Albert Heijn maar voor die speciale dingen zoals schoonmaakmiddelen shop ik online bij Lidl

    Door: Marieke Tilleman10-12-2018
    C.P. Sneek21-06-2020

    de winkel gelegen op het zuideinde Oostzanerwerf amsterdam noord is leeg niets in de schappen en wordt slecht bevoorraad de bedrijfsleider is een grote minkukkel en niet waard dat hij nog een functie heeft ontslaan die lummel

    Fer19-03-2021

    De winkel op het bijlmerplein heeft een filiaal manager die nog nooit van service gehoord heeft, wat een verschrikkelijke nare man, door hem ga ik echt nooit meer iets kopen bij een Lidl, dan is de service bij Jumbo en AH echt 10x beter

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    lidl is goedkoop en best getest door de consumentenbond

    ik ga eigenlijk altijd naar de lidl want die zijn gewoon goedkoper dan andere supermarkten toch. ik moet altijd een stukje lopen voor de lidl want die zit niet bij mij in de buurt maar ik vind het wel een leuke wandeling. ze zijn lekker goedkoop maar ze hebben ook net weer wat andere producten. en die zijn steeds best getest door de consumentenbond, dus dan koop ik die gewoon. jammer dat er niet een lidl wat dichter bij mijn huis zit, maar de wandeling is meestal ook wel ok. ik ben gepensioneerd dus heb wel tijd.

    Door: anneke waaterloo31-05-2019
    xx22-02-2021

    banen uit de aanbieding gekocht niet te eten buitenkant zag er goed uit binnenkant was rot

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    ik vind de Lidl een hele leuke winkel.

    Wow wat zijn mensen hier negatief over de Lidl
    Nou sorry hoor maar daar ben ik echt dus echt niet mee eens
    ik vind de Lidl een hele leuke winkel. Ze hebben er altijd wat ik zoek en ze zijn er altijd vriendelijk.
    Daarnaast worden hun schoonmaakproducten altijd het beste getest in de consumentengids en daarom koop ik die daarom altijd bij Lidl.
    Nog heel goedkoop ook!

    Door: Monique08-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Verse stamppot andijvie

    Nieuw product, goed bevonden.
    Maar rrr, het aandeel andijvie is wel erg klein ten opzichte van de hoeveelheid puree. Smaakt goed, maar ik heb in het kader van de gezonde verhouding meer groente (bijna een ons rucola) eraan toegevoegd. Dat maakte het een stuk aantrekkelijker. Dit is ook mijn advies aan Lidl: of meer andijvie of een losse zak rucola erbij.

    Door: De gast22-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Witlof

    Zag er prima uit toen we het kochten maar de volgende dag na het koken was de binnenzijde bruin.
    Nog nooit meegemaakt met witlof. Heeft er alle schijn van dat het bevroren is geweest.

    Door: Hans Roelofs14-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    Algemene boodschappen

    We gaan bijna wekelijks boodschappen doen bij de lidl. Eerder nml erg tevreden. Tegenwoordig zijn de schappen vaak leeg. Actie product is begin van de middag al uitverkocht. Nou vandaag. Ik werk in de nachtdienst en kan dus niet om 12.00 uur in de winkel staan. Om 16.00 uur kwamen wij. Er was geen groente meer, bijna geen fruit, bood was op en de acties waren weg. Vele schappen leeg! Gevraagd waarom ze eigenlijk nog open waren aangezien alles al op was. Ik moest dan maar eerder komen werd mij gezegd. Uitgelegd dat ik door mijn werk niet kan. Toen kreeg ik terug, dan had ik pech gehad. Nou dat is toch klantvriendelijk, maar niet heus!!! Schaamteloos! Helaas nu dus naar andere winkel de coop, waar ze gelukkig nog voldoende groente en fruit en brood hadden. En dat net voor sluitingstijd! Misschien moet de lidl daar eens om advies vragen!? Erg jammer dit! Zal blij zijn als we kunnen bestellen hoef ik tenminste niet meer naar die winkel.

    Door: Anoniem13-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    vooral fruit maar ook andere boodschappen

    ik ga vooral naar Lidl voor het fruit. Dat is echt beter dan in andere supermarkten vind ik!!

    Als ik er dan toch ben, doe ik meestal ook wel andere boodschappen, maar ik kom vooral voor het fruit. Want het is niet de dichtstbijzijnde supermarkt voor mij...

    Door: Annelies van der Kamp28-08-2020
    Ano Nieme07-05-2021

    Heb je al eens geprobeerd voor een hele week groente en/of fruit te halen ? Vast niet want ligt het langer als 3 dagen, kan je het gewoon weggooien. Als je er al wat van vindt, is dat het goedkoop is ... Wat het dus ook ís , "Goedkoop" ! Zou je bij een andere winkel duurder uit zijn (te noemen AH) weet je ook dat dat niet duurder is maar juist Gunstig omdat je dan maar eens per week een supermarkt aan hoeft te doen. Dat scheelt brandstof of iig tijd !

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    boodschappen van Lidl bestellen

    ik vind de website van de lidl niet super handig werken maar als je er eenmaal door bent, dan is het wel goed

    ik heb hier nu twee keer besteld en elke keer alles prima ontvangen en netjes verpakt.

    veel fijner dan naar de winkel hoeven nu!

    Door: Hanneke van Gent04-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    lamp op accu met laadsnoer

    wij waren laadsnoer kwijt.
    gevraagd bij service bureau of nieuwe konden kopen.
    fantastisch te woord gestaan.toen kwam mail van leverancier kregen gratis zonder kosten nieuw snoer opgestuurd.
    DAT IS DUS SERVICE hulde Lidl.

    Door: Bram Slot04-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Broodrooster

    Mijn broodrooster van 20 maanden ging stuk. Ik heb contact opgenomen met de klantenservice van de Lidl en kreeg zonder problemen mijn geld terug inclusief de bezorgkosten. Wat een supergoede service!

    Door: Tanja20-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Handsinaasappelen

    Vandaag gekocht in een Lidl in Capelle a/d IJssel, hard, vies en uitgedroogd...ik ben beter gewend. Klacht telefonisch gemeld, ik zou feedback krijgen. Ik ben trouwens vaste klant.

    Door: Elleke van Nieuwenburg03-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    Elektrische fiets

    Bestellen gaat snel en qua prijs zit het wel goed maar daar is ook alles mee gezegd. Nadat er een verkeerde goedkopere fiets geleverd was heb ik na 1 week de goede fiets gekregen. Deze stond rechtop in de vrachtwagen waardoor de doos waar de accu en accessoires in zaten kapot is gegaan. Ik heb dit gelijk aangegeven aan de niet zo vrolijke niet Nederlandse sprekende chauffeurs die de fiets het liefst in de voortuin wilden gooien omdat ze optijd thuis wilden zijn. Ik heb gelijk gekeken naar beschadigingen maar die zaten er niet op ( gelukkig achteraf gezien) echter miste ik wel de sleutels van de accu, gelijk gebeld natuurlijk en kreeg een hele nare slecht Nederlands sprekende vrouw aan de lijn die zei dat ik maar de fiets terug moest sturen en dat ze dan gingen kijken naar een oplossing. Niet gedaan uiteraard en opgehangen zodat ik een ander aan de lijn kreeg. Deze heeft een mailtje ergens naar toe gestuurd en opeens moest ik foto's opsturen van iets wat ik niet heb namelijk de sleutels en ze bleven mails sturen dat ik toestemming moest geven (privacywet) ongeveer 20 x gedaan. Nadat ik op klachten kompas mijn klacht had gezet kreeg ik respons die BELOOFDE mij een oplossing maar dat is nu 5 dagen geleden en je raad het al NIKS.
    KORTOM : NIKS ANDERS BESTELLEN OF KOPEN DAN ALLEEN DE BOODSCHAPPEN WANT DAAR HOEVEN ZE GEEN GARANTIE EN SERVICE TE LEVEREN

    Door: Michel hogenkamp23-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6
    rating

    bifteki

    Voorschriften verpakking gevolgd. Nu is airfryer kapot. Klantenservice geeft gewoon geen antwoord. 3 maanden onderweg en na het 5e rappel krijg ik antwoord: Een airfryer is geen oven. Daarom vergoeden wij niets. Wat een verschrikkelijk slechte service. Ik heb vaak boodschappen gedaan bij Lidl, maar ik voel me nu zo gepiepeld dat ik toch maar eens ergens anders boodschappen ga doen.

    Door: Hein Peeters23-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Parkside auto accu slagmoer

    Laats een auto accu slagmoer besteld, kreeg bericht van bestelling verzonden maar na 7 dagen niets ontvangen, na telefonisch contact is me verteld dat het product uitverkocht is, hoe kan dat ik dan bericht kreeg van bestelling verzonden. Nu na 10 dagen zie ik zelfde product opnieuw in verkoop staat maar dan zonder accu, die moet je apart kopen dus je bent nu totaal 100 euro kwijt , was eerst 69 euro.

    Door: Nafi Atagisi05-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Wekelijkse boodschappen

    Ik ga wekelijks naar Lidl, maar moet eerlijk bekennen dat ik er van baal dat ze regelmatig, langdurig dingen niet op voorraad hebben. Maandenlang geen bouillonblokjes, toen weer maandenlang geen blikjes maïs, tijdenlang geen earl grey en toen weer geen oploskoffie Weet niet of het aan het inkoopbeleid ligt van het filiaal waar ik mijn inkopen doe, maar vervelend is het wel. Moet ik noodgedwongen toch nog naar een andere winkel. Overweeg nu voortaan naar de concurrent gaan.

    Door: Louise30-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6
    rating

    Gewassen spinazie met sprinkhaan

    Gewassen spinazie gekocht , in de pan gedaan en tijdens het omroeren van de spinazie zie ik ineens een grote sprinkhaan. Foto en melding gedaan bij klanten service mailtje met excuses gehad + een vergoeding van maar liefst....
    4€ ,beetje karig vindt ik persoonlijk....

    Door: Wieringa03-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6.5
    rating

    fruit

    Lidl Bijlmerplein, verschrikkelijk onbeschoft personeel/filiaal manager en beveiliger. Mondkapje vergeten in de auto de beveiliger verkocht er 1 aan mij maar werd nergens geregistreerd, dus waar blijft dat geld???? In de winkel alleen personeel zonder mondkapje of het hing onder hun keel dus niet over de mond en neus, heb het gefilmd maar dat mocht niet het ging zelfs zover dat de politie er bij moest komen.
    Personeel hanteert grof taalgebruik, ik ga weer heerlijk naar de AH betere service, zeker niet duurder meer, en als ik goedkoper iets wil hebben dan weer naar de Aldi, dezelfde producten iets andere naam maar wel goedkoper, voor mij nooit meer een Lidl, service hebben ze daar nog nooit van gehoord, zelfs de klacht die je indient doen ze niks mee.

    Door: Marcos28-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Klemluifel

    + bestellen gaat makkelik

    - klemluifel moet geschroefd
    - procedure retoer vereist opnieuw invoeren van alle gegevens die ook al op de factuur staan
    - maten en gewicht pakket moeten worden opgegeven (moeten toch bekend zijn bij verkoper)
    - op mails wordt met week vertraging gereageerd
    - telefonisch contact verliep een keer moeizaam door slecht nederlands
    - het menu bij bellen start met de mededeling dat er vertraging is in terugbetaling door een storing
    - een mail over terugbetaling wordt beantwoord met een mail dat het door de drukte vertraagd is

    Door: G. Ahlers21-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Meloen

    Verschrikkelijke filiaal onbeschoft personeel en bewaking, bijna allemaal zonder mondkapje.
    Pluspunten kan ik helaas niet noemen.

    Door: Fer14-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Skelter

    4 weken terug retour gestuurd en nog steeds mijn geld niet terug.
    Elke keer dat ik bel geven ze aan een melding te maken.
    En elke keer opnieuw dat het vorige keer niet is gedaan.
    Net weer gebeld hopen dat ze nu wel goed doen!!!
    Zo slecht dit, moet om mijn eigen geld gaan smeken

    Door: Busra10-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    FAQ

    Is Lidl een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 67 ervaringen geplaatst over Lidl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5 gekregen, waarbij 51% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Lidl actief?

    Lidl is vooral actief in de categorie Eten & Drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Levensmiddelen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Lidl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.