NederlandReview

  Ervaringen Lidl

  Je hebt vast wel eens van de Lidl gehoord. Ook als je er nog nooit boodschappen hebt gedaan heb je vast de folder met aanbiedingen of andere advertenties wel gezien. Maar wat voor een kwaliteit groente en fruit zal deze supermarkt verkopen? Zul je met die weekdeals nou echt zo goedkoop uit zijn? Zullen die afwasmiddelen van eigen merk wel net zo goed zijn als die van iedere andere supermarkt? Zal het lang duren voor de bezorgservice van Lidl jouw boodschappen komt bezorgen? En wat voor een klantenservice zal Lidl verlenen als je niet tevreden bent over hun mode, tuingereedschap of beddengoed? Alleen mensen die al eens boodschappen bij Lidl hebben gedaan kunnen je hierover meer vertellen. Lees hun reviews om een aardig beeld van deze supermarktketen te krijgen. Hun ervaringen, beoordelingen, cijfers en meningen kunnen je laten zien wat er nou echt van Lidl en hun levensmiddelen verwacht kan worden.

  Over Lidl
  Lidl is een supermarktketen voor levensmiddelen. Je kunt er dus eigenlijk alles vinden wat je in andere supermarkten ook kunt krijgen. Denk hierbij aan groente, fruit, zuivel, melk, kaas, vlees en andere producten die je iedere dag nodig hebt. Er is een broodafdeling waar je brood en boterhammen kunt halen maar waar ook iedere ochtend verse broodjes worden gebakken. Natuurlijk heb je er ook afwasmiddelen zoals waspoeder, wasmiddel of blokjes voor de afwasmachine. Hieronder vallen ook schoonmaakmiddelen en ontkalkingmiddelen. Verder vind je er voor in de keuken nog keukenapparatuur, pannen, bakbenodigdheden en veel meer. Er is ook een afdeling voor je tuin waarin tuinmeubelen, snoeigereedschap, barbecues, tuinhaarden en nog veel meer te vinden zijn. Dat wil trouwens niet zeggen dat Lidl deze producten altijd op voorraad heeft. Ze doen namelijk ook wel aan weekaanbiedingen. Vaak zijn deze gericht op een bepaalde sport of activiteit. Zo zijn er al meerdere keren paardenspullen, skispullen of uitrustingen voor wandelaars voorbij gekomen. Als je dus graag buiten bent, houd die aanbiedingen in de gaten. Ook tuingereedschap is wel eens in de aanbieding. Ook knutselbenodigdheden en speelgoed komen wel eens voorbij. Andere dingen die je regelmatig of permanent bij Lidl kunt tegenkomen zijn elektronica, beddengoed, wijn, frisdrank, mode, huishoudelijke artikelen en schoonheidsproducten.


  Rond oud en nieuw kun je bij Lidl zelfs vuurwerk kopen.

  Diensten van Lidl
  Lidl stuurt iedere week een boekje rond met de aanbiedingen van de week erop. Zo kun je kijken of er wat leuke acties bijzitten van een product dat je toch nodig hebt. Je kunt daar dan de volgende keer dat je boodschappen bij de Lidl gaat doen. Maar je kunt veel van hun producten ook online bestellen. De bezorgservice van Lidl brengt die dan netjes bij je thuis. Ook heeft Lidl een klantenservice voor het geval de groente of fruit toch niet vers genoeg blijkt te zijn.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Lidl
  Ben jij één van die klanten die al eens boodschappen bij de Lidl heeft gedaan? Dan horen wij graag alles over jouw ervaring met deze supermarkt. Hoe lekker smaakt de chocola van deze levensmiddelenwinkel? Duurde het lang voor je brood of beschuit werd thuisbezorgd? En kon je erop vertrouwen dat de klantenservice je helpt als de melk toch te zuur is. Schrijf een Lidl review en laat ons weten wat jouw mening over Lidl nou echt is.

  Lidl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (6)

  6,2
  67% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  7,4

  Service

  5,4

  Prijs

  8,4

  Leveren

  4

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Slechte service

  In oktober 2 matrassen gekocht. Na enkele maanden volledig doohezakt terwijl wij geen zware personen zijn.
  Klacht ingediend die ze afdoen met....."wij laten de matrassen ophalen".
  Vervolgens worden er tot drie keer toe fspraken gepland die niet worden nagekomen. Dus 3 dagen voor nop zitten wachten.
  Dit is gewoon een ontmoedigingsbeleid want heb info inhewonnen bij de vervoerder die mij verzekerde nooit een opdracht van lidl te hebben gehad. Koop hier nooit iets want het is waardeloze kwaliteit en service ho maar!

  Door: Peter16-05-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4

  Productinfo via Klantenservice Onvolledig

  Ik probeer bijna 2 maanden een heldere antwoord te krijgen over de biologische kazen van Lidl. Ik heb meerdere keren gebeld met- en berichten toegestuurd aan de klantenservice. Zijn hun kazen die microbieel gestremd zijn vegetarisch? NEE!

  Daar zij afzien om een duidelijk antwoord te geven is het simpelweg vast te stellen dat deze kazen NIET vegetarisch zijn. Dat is nu duidelijk terug te vinden via de Vegetariers Bond onder de kop: Welke Kazen Zijn Vegetarisch?

  Wel erg jammer want een heleboel klanten worden hierdoor onnodig misleid daar het wettelijk niet verplicht is om te melden of microbieel stremsel wel of niet vegetarisch is

  Door: BK Debnath01-04-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  4

  Produkten niet in winkel

  Heel vaak kom ik voor niks bij Lidl warnsveld voor aanbiedingen,zo ook vanmorgen weer. Geen moussaka, geen baklava.. Ook.mijn.favorite verse pastamaaltijd carbonara is er bijna nooit. Vorige week elke dag gekeken bij de Lidl Warnsveld. Maar ik kom telkens voor nop.

  Door: Carla Roodbergen07-02-2019
  Carla Roodbergen11-02-2019

  Wil graag reaktie hierop

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  6

  Fruit en aardappelen

  Titel beste in groente en fruit.
  Groente overwegend goed maar fruit zoals sinaasappels zijn vaak door ingedrukt met duim en vaak dezelfde week verrot. Aardappelen soms gewoon goed maar regelmatig blauwe stukken die weg gesneden moeten worden. Waarschijnlijk komt dit door gooien of in ieder geval onzorgvuldig mee omgaan. Andere producten prima in orde

  Door: P vd Knijf 29-01-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5

  favoriete supermark

  Mijn favoriete supermarkt alleen jammer dat soms dingen op zijn
  Maar ze zijn lekker goedkoop en hebben veel fijne dingen!!

  Door: José de Kamp29-12-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  online shoppen bij Lidl goede oplossing!

  Helaas zitten er alleen maar Albert Heijns bij mij in de buurt.
  Nu vind ik de AH ook fijn, maar ze hebben daar heel veel dingen niet die ze wel bij de Lidl hebben. Lidl heeft allemaal van die producten die je nergens anders vindt... Zoals hun schoonmaakmiddelen, die vind ik echt erg goed.
  Dus daarom bestel ik die online. Hele handige service, het is snel in huis en blijft goedkoop. Ik vind het bestelproces online ook prima lopen.
  Voor de snelle dagelijkse spullen ga ik nog steeds gewoon naar de Albert Heijn maar voor die speciale dingen zoals schoonmaakmiddelen shop ik online bij Lidl

  Door: Marieke Tilleman10-12-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Schrijf zelf een review over Lidl

  Uw beoordeling