NederlandReview

    Ervaringen Lidl

    Je hebt vast wel eens van de Lidl gehoord. Ook als je er nog nooit boodschappen hebt gedaan heb je vast de folder met aanbiedingen of andere advertenties wel gezien. Maar wat voor een kwaliteit groente en fruit zal deze supermarkt verkopen? Zul je met die weekdeals nou echt zo goedkoop uit zijn? Zullen die afwasmiddelen van eigen merk wel net zo goed zijn als die van iedere andere supermarkt? Zal het lang duren voor de bezorgservice van Lidl jouw boodschappen komt bezorgen? En wat voor een klantenservice zal Lidl verlenen als je niet tevreden bent over hun mode, tuingereedschap of beddengoed? Alleen mensen die al eens boodschappen bij Lidl hebben gedaan kunnen je hierover meer vertellen. Lees hun reviews om een aardig beeld van deze supermarktketen te krijgen. Hun ervaringen, beoordelingen, cijfers en meningen kunnen je laten zien wat er nou echt van Lidl en hun levensmiddelen verwacht kan worden.

    Over Lidl

    Lidl is een supermarktketen voor levensmiddelen. Je kunt er dus eigenlijk alles vinden wat je in andere supermarkten ook kunt krijgen. Denk hierbij aan groente, fruit, zuivel, melk, kaas, vlees en andere producten die je iedere dag nodig hebt. Er is een broodafdeling waar je brood en boterhammen kunt halen maar waar ook iedere ochtend verse broodjes worden gebakken. Natuurlijk heb je er ook afwasmiddelen zoals waspoeder, wasmiddel of blokjes voor de afwasmachine. Hieronder vallen ook schoonmaakmiddelen en ontkalkingmiddelen. Verder vind je er voor in de keuken nog keukenapparatuur, pannen, bakbenodigdheden en veel meer. Er is ook een afdeling voor je tuin waarin tuinmeubelen, snoeigereedschap, barbecues, tuinhaarden en nog veel meer te vinden zijn. Dat wil trouwens niet zeggen dat Lidl deze producten altijd op voorraad heeft. Ze doen namelijk ook wel aan weekaanbiedingen. Vaak zijn deze gericht op een bepaalde sport of activiteit. Zo zijn er al meerdere keren paardenspullen, skispullen of uitrustingen voor wandelaars voorbij gekomen. Als je dus graag buiten bent, houd die aanbiedingen in de gaten. Ook tuingereedschap is wel eens in de aanbieding. Ook knutselbenodigdheden en speelgoed komen wel eens voorbij. Andere dingen die je regelmatig of permanent bij Lidl kunt tegenkomen zijn elektronica, beddengoed, wijn, frisdrank, mode, huishoudelijke artikelen en schoonheidsproducten.


    Rond oud en nieuw kun je bij Lidl zelfs vuurwerk kopen.

    Diensten van Lidl

    Lidl stuurt iedere week een boekje rond met de aanbiedingen van de week erop. Zo kun je kijken of er wat leuke acties bijzitten van een product dat je toch nodig hebt. Je kunt daar dan de volgende keer dat je boodschappen bij de Lidl gaat doen. Maar je kunt veel van hun producten ook online bestellen. De bezorgservice van Lidl brengt die dan netjes bij je thuis. Ook heeft Lidl een klantenservice voor het geval de groente of fruit toch niet vers genoeg blijkt te zijn.

    Klachten, Complimenten en Tips voor Lidl

    Ben jij één van die klanten die al eens boodschappen bij de Lidl heeft gedaan? Dan horen wij graag alles over jouw ervaring met deze supermarkt. Hoe lekker smaakt de chocola van deze levensmiddelenwinkel? Duurde het lang voor je brood of beschuit werd thuisbezorgd? En kon je erop vertrouwen dat de klantenservice je helpt als de melk toch te zuur is. Schrijf een Lidl review en laat ons weten wat jouw mening over Lidl nou echt is.

    Lidl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (18)

    5,8
    50% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    6
    Service
    rating
    4,8
    Prijs
    rating
    7,4
    Leveren
    rating
    4,6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Kar vol

    Manager intimideert de klanten denkt dat hij de koning is filiaal nolenslaan Schiedam

    Door: Barry 09-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    ik vind de Lidl een hele leuke winkel.

    Wow wat zijn mensen hier negatief over de Lidl
    Nou sorry hoor maar daar ben ik echt dus echt niet mee eens
    ik vind de Lidl een hele leuke winkel. Ze hebben er altijd wat ik zoek en ze zijn er altijd vriendelijk.
    Daarnaast worden hun schoonmaakproducten altijd het beste getest in de consumentengids en daarom koop ik die daarom altijd bij Lidl.
    Nog heel goedkoop ook!

    Door: Monique 08-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    groente en fruit

    ik koop fruit en groente bij lidl en moet dit afwegen bij de kassa, maar die weegschalen werken niet altijd, hebben kuren of expres zo ingesteld waardoor ik meer moet betalen. Merk dit wanneer ik dit thuis afweeg. Heb meer moeten betalen. Is klantonvriendelijk en niet eerlijk. Lidl wuift dit weg en gebeurt bij meerdere filialen.

    Door: lara 05-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Week boodschappen

    Voor het eerst in een Lidl geweest. Zaterdagmiddag rond 15.00 uur. Nooit meer. Brood bijna niet verkrijgbaar. Assortiment zeer ontoereikend. Soms luxe producten maar dan ten koste van basis. De enige overweging voor deze winkel moet zijn prijs. Toch maar naar de AH gereden om aan te vullen. O ja 6 dagen overcode in de koeling getuigd niet echt van een gedegen controle.

    Door: Gert 12-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3
    rating

    kon niet aankopen slechts 8 uur op internet gestaan

    Vanaf maandag 9-9-2019 is er een IRidder rollater de luxe in de aanbieding op=op.Alleen op WEB
    Keek s'morgens om 08.42 en de rollator was uitverkocht.
    Wat een misleidende reklame een week van te voren in de folder.

    Klacht ingediend met ook de foto ,volgende antwoord
    Beste Van Otterloo,

    Allereerst bedankt voor uw interesse in de rollator.
    De actie bleek een groot succes te zijn en op de eerste actiedag is het artikel al helemaal uitverkocht. Helaas kunnen wij het artikel ook niet meer voor u krijgen op dit moment. Mijn excuses hiervoor! Omdat ik het erg vervelend vind dat u heeft misgegrepen Krijg U een kortings bon van van 5 euro.
    Met hartelijke groet,
    Kim Jansen

    Afdeling Customer Care

    Ja na 8 uur en 45 minuten in de nacht op de web gestaan en uitverkocht.
    Like Delen

    Door: Otterloo 17-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    3,5
    rating

    Automatische slangenhaspel

    3 gekocht
    1 defect
    Na bijna 3 maanden na melding niet eens een reactie
    Als je garantie wil is dit geen bedrijf om iets te kopen

    Door: Andries Grundmann 26-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5
    rating

    prophet e bike 28"

    de levering was ok.
    echter de gartantie van de fiets en fietsservice is een farce.
    De fa fietsned verzorgt de service echter is weer verantwoording schuldig aan zuidenwind die hetzelf ook niet weet en Lidl niet als partner beschouwt.
    het probleem was dat het lichtscherm deed het niet meer na 10 dagen.
    een buurman heeft gecheckt en alles doorgemeten en kwam tot de kon klusie dat de accu niet goed was.
    hij installeerde zijn accu op de fiets en toen werkte het lichtcherm wel.
    wij moesten de accu opsturen naar zuidenwind accuservice na gebakkelei over kosten test etc.
    over de kosten van het sturen van de accu naar purmerend werd niet gesproken hebben wij betaald.
    wij wachten nu af wat de uitkomst is.
    wat gebeurt er als niet zeker is dat het de accu is komt dan een monteur kijken hier geen antwoord opgekregen.
    het is allemaal heel vaag.
    neem een voorbeeld aan aldi die geeft 1 jaar pechhulp met service aan huis

    Door: Hans Mascini 30-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6,5
    rating

    MERADISO® 1000's 7-zones-pocketvering matras 140 x 200 cm (H2)

    Deze matras besteld, ging prima, zou meer dan n week duren voor levering, OK geen probleem. Kreeg binnen 2 dagen email dat ie 'binnen 72 uur zou worden geleverd, toch sneller dus, OK. Volgende ochtend, ik was niet thuis, werd het pkket geleverd, en gewoon in de tuin gezet. Bleek ik n mail te hebben gehad, om 09.45 dat ie tussn 08.00 en 14.00 zou worden geleverd, belachelijk. Ok nu maar uitpakken, je wil het niet fout doen [heel strak opgerold] dus zoeken naar instrukties... niets. Dus maar voorzichtig losmaken, wat goed ging [gelukkig] en wat zat er binnen in? de instrukties over uitpakken en zo... Fijne service Lidl, daar is over nagedacht, ha ha. Nu afwachten hoe goed deze matras echt is....

    Door: Wil Phogel 23-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    7
    rating

    Bio producten

    Bio producten zijn goede prijs en zo als Bio brood die is echt heeeerlijk

    Door: Amber 18-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    diverse kleine dingen online gekocht

    iets besteld bij lild op voorraad zal met drie werkbare dagen binnen zijn.helaas schijn bedriegt na 7 dagen een mail gehad pakket is onderweg na 12 dagen komt een deel van de zending binnen.hier wordt je schijt ziek van zulke winkels.
    en jawel na 2 weken is alles binnen gekomen.maar lidl we hebben een afspraak die je niet nakomt ik alles retour gestuurd en wat denk je na een paar dagen stond er weer zo man van de pakketdienst aan de deur ik heb een pakketje voor u van lild hahahah.ik heb deze geweigerd en die man nam alles weer mee terug.
    ben nu 4 weken verder tot op heden me geld niet terug gezien.
    lidl dit was eens en nooit meer bestellen bij u.
    lidl is overgestapt naar een goedkope bestelsysteem en daar is het helemaal fout gegaan

    Door: pieter 23-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5
    rating

    Parasol

    Op de aangegeven dag en tijd was er geen bezorging van de parasol die ik had besteld. Na bellen wordt gezegd dat er iets is mis gegaan en dat de parasol niet deze dag bezorgd zal worden. Inmiddels heb ik hier wel een vakantiedag voor opgenomen. Er wordt een voucher aangeboden van 4.50 om wederom weer uit te geven online op de webshop. Waarin ik aangeef dat dit geen compensatie is maar voor hun een manier dat ik online dan toch maar weer iets ga kopen bij ze. Ik koop bijna niks online en zeg hier niks aan te hebben. Er wordt me een waardebon van 15 eu aangeboden om uit te geven in lidl winkel zelf en dat het pakket de volgende dag tussen 11.00- 15.00 wordt bezorgd.

    Ik neem een tweede halve vakantiedag op en zie dat ik een mail heb waarin wordt gezegd dat de parasol tussen 8.00-18.00 wordt bezorgd. Ik bel nu onderhand boos met de klantenservice en zeg dat ze voor een tweede keer hun afspraken niet nakomen en dat ik na drie u een werkafspraak heb en dat ze dit niet kunnen maken. Mevr zegt niks te kunnen doen maar wel dat ze me hopelijk met een waardebon blij kunnen maken die meer waard is dan 15 eu om uit te geven in de lidl winkel. Ondertussen gedwongen de werkafspraak af moeten zeggen en een tweede halve vakantiedag moeten opnemen. Nu zijn het in totaal 2 vakantie dagen door alle slechte geregel van Lidl en een werkgever die niet blij met me was.

    Ik krijg vervolgens een mail met dat ze me een voucher willen geven van 7.50 om uit te geven in de webwinkel. Ik heb een boze mail gestuurd dat ik daar absoluut niet mee instem en dat mij andere dingen zijn beloofden dat ik op zijn minst een winkelwaardebon wil van 25 euro om het enigzins goed te maken. Tot de dag van vandaag heb ik geen reactie gehad en we zijn nu 2 weken verder. Ik vind dit echt schandalig. Ik vind Lidl onbetrouwbaar en ze weten een klant absoluut niet op waarde te schatten anders hadden ze dit allang correct opgelost met mij.

    Door: Gul 19-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5
    rating

    lidl is goedkoop en best getest door de consumentenbond

    ik ga eigenlijk altijd naar de lidl want die zijn gewoon goedkoper dan andere supermarkten toch. ik moet altijd een stukje lopen voor de lidl want die zit niet bij mij in de buurt maar ik vind het wel een leuke wandeling. ze zijn lekker goedkoop maar ze hebben ook net weer wat andere producten. en die zijn steeds best getest door de consumentenbond, dus dan koop ik die gewoon. jammer dat er niet een lidl wat dichter bij mijn huis zit, maar de wandeling is meestal ook wel ok. ik ben gepensioneerd dus heb wel tijd.

    Door: anneke waaterloo 31-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    Slechte service

    In oktober 2 matrassen gekocht. Na enkele maanden volledig doohezakt terwijl wij geen zware personen zijn.
    Klacht ingediend die ze afdoen met....."wij laten de matrassen ophalen".
    Vervolgens worden er tot drie keer toe fspraken gepland die niet worden nagekomen. Dus 3 dagen voor nop zitten wachten.
    Dit is gewoon een ontmoedigingsbeleid want heb info inhewonnen bij de vervoerder die mij verzekerde nooit een opdracht van lidl te hebben gehad. Koop hier nooit iets want het is waardeloze kwaliteit en service ho maar!

    Door: Peter 16-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4
    rating

    Productinfo via Klantenservice Onvolledig

    Ik probeer bijna 2 maanden een heldere antwoord te krijgen over de biologische kazen van Lidl. Ik heb meerdere keren gebeld met- en berichten toegestuurd aan de klantenservice. Zijn hun kazen die microbieel gestremd zijn vegetarisch? NEE!

    Daar zij afzien om een duidelijk antwoord te geven is het simpelweg vast te stellen dat deze kazen NIET vegetarisch zijn. Dat is nu duidelijk terug te vinden via de Vegetariers Bond onder de kop: Welke Kazen Zijn Vegetarisch?

    Wel erg jammer want een heleboel klanten worden hierdoor onnodig misleid daar het wettelijk niet verplicht is om te melden of microbieel stremsel wel of niet vegetarisch is

    Door: BK Debnath 01-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    4
    rating

    Produkten niet in winkel

    Heel vaak kom ik voor niks bij Lidl warnsveld voor aanbiedingen,zo ook vanmorgen weer. Geen moussaka, geen baklava.. Ook.mijn.favorite verse pastamaaltijd carbonara is er bijna nooit. Vorige week elke dag gekeken bij de Lidl Warnsveld. Maar ik kom telkens voor nop.

    Door: Carla Roodbergen 07-02-2019
    Carla Roodbergen 11-02-2019

    Wil graag reaktie hierop

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    6
    rating

    Fruit en aardappelen

    Titel beste in groente en fruit.
    Groente overwegend goed maar fruit zoals sinaasappels zijn vaak door ingedrukt met duim en vaak dezelfde week verrot. Aardappelen soms gewoon goed maar regelmatig blauwe stukken die weg gesneden moeten worden. Waarschijnlijk komt dit door gooien of in ieder geval onzorgvuldig mee omgaan. Andere producten prima in orde

    Door: P vd Knijf 29-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5
    rating

    favoriete supermark

    Mijn favoriete supermarkt alleen jammer dat soms dingen op zijn
    Maar ze zijn lekker goedkoop en hebben veel fijne dingen!!

    Door: José de Kamp 29-12-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5
    rating

    online shoppen bij Lidl goede oplossing!

    Helaas zitten er alleen maar Albert Heijns bij mij in de buurt.
    Nu vind ik de AH ook fijn, maar ze hebben daar heel veel dingen niet die ze wel bij de Lidl hebben. Lidl heeft allemaal van die producten die je nergens anders vindt... Zoals hun schoonmaakmiddelen, die vind ik echt erg goed.
    Dus daarom bestel ik die online. Hele handige service, het is snel in huis en blijft goedkoop. Ik vind het bestelproces online ook prima lopen.
    Voor de snelle dagelijkse spullen ga ik nog steeds gewoon naar de Albert Heijn maar voor die speciale dingen zoals schoonmaakmiddelen shop ik online bij Lidl

    Door: Marieke Tilleman 10-12-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Schrijf zelf een review over Lidl

    Uw beoordeling