NederlandReview

    Ervaringen Lidl

    Je hebt vast wel eens van de Lidl gehoord. Ook als je er nog nooit boodschappen hebt gedaan heb je vast de folder met aanbiedingen of andere advertenties wel gezien. Maar wat voor een kwaliteit groente en fruit zal deze supermarkt verkopen? Zul je met die weekdeals nou echt zo goedkoop uit zijn? Zullen die afwasmiddelen van eigen merk wel net zo goed zijn als die van iedere andere supermarkt? Zal het lang duren voor de bezorgservice van Lidl jouw boodschappen komt bezorgen? En wat voor een klantenservice zal Lidl verlenen als je niet tevreden bent over hun mode, tuingereedschap of beddengoed? Alleen mensen die al eens boodschappen bij Lidl hebben gedaan kunnen je hierover meer vertellen. Lees hun reviews om een aardig beeld van deze supermarktketen te krijgen. Hun ervaringen, beoordelingen, cijfers en meningen kunnen je laten zien wat er nou echt van Lidl en hun levensmiddelen verwacht kan worden.

    Over Lidl

    Lidl is een supermarktketen voor levensmiddelen. Je kunt er dus eigenlijk alles vinden wat je in andere supermarkten ook kunt krijgen. Denk hierbij aan groente, fruit, zuivel, melk, kaas, vlees en andere producten die je iedere dag nodig hebt. Er is een broodafdeling waar je brood en boterhammen kunt halen maar waar ook iedere ochtend verse broodjes worden gebakken. Natuurlijk heb je er ook afwasmiddelen zoals waspoeder, wasmiddel of blokjes voor de afwasmachine. Hieronder vallen ook schoonmaakmiddelen en ontkalkingmiddelen. Verder vind je er voor in de keuken nog keukenapparatuur, pannen, bakbenodigdheden en veel meer. Er is ook een afdeling voor je tuin waarin tuinmeubelen, snoeigereedschap, barbecues, tuinhaarden en nog veel meer te vinden zijn. Dat wil trouwens niet zeggen dat Lidl deze producten altijd op voorraad heeft. Ze doen namelijk ook wel aan weekaanbiedingen. Vaak zijn deze gericht op een bepaalde sport of activiteit. Zo zijn er al meerdere keren paardenspullen, skispullen of uitrustingen voor wandelaars voorbij gekomen. Als je dus graag buiten bent, houd die aanbiedingen in de gaten. Ook tuingereedschap is wel eens in de aanbieding. Ook knutselbenodigdheden en speelgoed komen wel eens voorbij. Andere dingen die je regelmatig of permanent bij Lidl kunt tegenkomen zijn elektronica, beddengoed, wijn, frisdrank, mode, huishoudelijke artikelen en schoonheidsproducten.


    Rond oud en nieuw kun je bij Lidl zelfs vuurwerk kopen.

    Diensten van Lidl

    Lidl stuurt iedere week een boekje rond met de aanbiedingen van de week erop. Zo kun je kijken of er wat leuke acties bijzitten van een product dat je toch nodig hebt. Je kunt daar dan de volgende keer dat je boodschappen bij de Lidl gaat doen. Maar je kunt veel van hun producten ook online bestellen. De bezorgservice van Lidl brengt die dan netjes bij je thuis. Ook heeft Lidl een klantenservice voor het geval de groente of fruit toch niet vers genoeg blijkt te zijn.

    Klachten, Complimenten en Tips voor Lidl

    Ben jij één van die klanten die al eens boodschappen bij de Lidl heeft gedaan? Dan horen wij graag alles over jouw ervaring met deze supermarkt. Hoe lekker smaakt de chocola van deze levensmiddelenwinkel? Duurde het lang voor je brood of beschuit werd thuisbezorgd? En kon je erop vertrouwen dat de klantenservice je helpt als de melk toch te zuur is. Schrijf een Lidl review en laat ons weten wat jouw mening over Lidl nou echt is.

    Lidl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (55)

    5
    49% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5.4
    Service
    rating
    4.2
    Prijs
    rating
    6.4
    Leveren
    rating
    4.2

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Lidl

    Uw beoordeling

    online shoppen bij Lidl goede oplossing!

    Helaas zitten er alleen maar Albert Heijns bij mij in de buurt.
    Nu vind ik de AH ook fijn, maar ze hebben daar heel veel dingen niet die ze wel bij de Lidl hebben. Lidl heeft allemaal van die producten die je nergens anders vindt... Zoals hun schoonmaakmiddelen, die vind ik echt erg goed.
    Dus daarom bestel ik die online. Hele handige service, het is snel in huis en blijft goedkoop. Ik vind het bestelproces online ook prima lopen.
    Voor de snelle dagelijkse spullen ga ik nog steeds gewoon naar de Albert Heijn maar voor die speciale dingen zoals schoonmaakmiddelen shop ik online bij Lidl

    Door: Marieke Tilleman10-12-2018
    C.P. Sneek21-06-2020

    de winkel gelegen op het zuideinde Oostzanerwerf amsterdam noord is leeg niets in de schappen en wordt slecht bevoorraad de bedrijfsleider is een grote minkukkel en niet waard dat hij nog een functie heeft ontslaan die lummel

    Fer19-03-2021

    De winkel op het bijlmerplein heeft een filiaal manager die nog nooit van service gehoord heeft, wat een verschrikkelijke nare man, door hem ga ik echt nooit meer iets kopen bij een Lidl, dan is de service bij Jumbo en AH echt 10x beter

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    lidl is goedkoop en best getest door de consumentenbond

    ik ga eigenlijk altijd naar de lidl want die zijn gewoon goedkoper dan andere supermarkten toch. ik moet altijd een stukje lopen voor de lidl want die zit niet bij mij in de buurt maar ik vind het wel een leuke wandeling. ze zijn lekker goedkoop maar ze hebben ook net weer wat andere producten. en die zijn steeds best getest door de consumentenbond, dus dan koop ik die gewoon. jammer dat er niet een lidl wat dichter bij mijn huis zit, maar de wandeling is meestal ook wel ok. ik ben gepensioneerd dus heb wel tijd.

    Door: anneke waaterloo31-05-2019
    xx22-02-2021

    banen uit de aanbieding gekocht niet te eten buitenkant zag er goed uit binnenkant was rot

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    ik vind de Lidl een hele leuke winkel.

    Wow wat zijn mensen hier negatief over de Lidl
    Nou sorry hoor maar daar ben ik echt dus echt niet mee eens
    ik vind de Lidl een hele leuke winkel. Ze hebben er altijd wat ik zoek en ze zijn er altijd vriendelijk.
    Daarnaast worden hun schoonmaakproducten altijd het beste getest in de consumentengids en daarom koop ik die daarom altijd bij Lidl.
    Nog heel goedkoop ook!

    Door: Monique08-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Verse stamppot andijvie

    Nieuw product, goed bevonden.
    Maar rrr, het aandeel andijvie is wel erg klein ten opzichte van de hoeveelheid puree. Smaakt goed, maar ik heb in het kader van de gezonde verhouding meer groente (bijna een ons rucola) eraan toegevoegd. Dat maakte het een stuk aantrekkelijker. Dit is ook mijn advies aan Lidl: of meer andijvie of een losse zak rucola erbij.

    Door: De gast22-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Skelter

    4 weken terug retour gestuurd en nog steeds mijn geld niet terug.
    Elke keer dat ik bel geven ze aan een melding te maken.
    En elke keer opnieuw dat het vorige keer niet is gedaan.
    Net weer gebeld hopen dat ze nu wel goed doen!!!
    Zo slecht dit, moet om mijn eigen geld gaan smeken

    Door: Busra10-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Nooit meer

    Algemene informatie voor alle Lidl klanten :

    Hoe is het mogelijk dat Lidl de prijzen laag houdt ?

    Uitleg : Doordat de chauffeurs iov de leveranciers de bestelde goederen komen brengen, en deze met de door Lidl verstrekte hulpmiddelen ZELF MOETEN lossen, kan Lidl de prijzen laag houden.
    Echter is de communicatie tussen Discount personeel en de chauffeur een stroef verlopende zaak. Chauffeurs worden met regelmaat uitgescholden en onbeschoft behandeld. De nonchalante DC medewerkers hebben waarschijnlijk ergens iets in de opvoeding gemist en hebben daardoor de normen en waarden niet meegekregen.

    Het gaat al mis bij de aanmelding ... Bij aankomst moet de chauffeur aanbellen en al regent het bakstenen, wordt de deur pas na zo'n 5 minuten geopend. Maak je hier een opmerking over, krijg je een ontiegelijke grote mond en kan je "Oprotten" ... Heb je je dan eindelijk aangemeld, mag je terug naar de vrachtauto om te wachten wanneer het hen uitkomt, dat je gaat lossen. Dit kan soms uren duren. Je kan niet even je ogen sluiten want je krijgt een nummer mee welke op een gegeven moment op een scherm aan het gebouw te zien is. Mag je eindelijk aan een dok lossen, moet je je autosleutels inleveren, anders mag je niet lossen. Ik denk toch dat ik mijn voertuig op slot zet, zodat er niemand in de auto kan ?! Ik moet mijn telefoon in de auto laten liggen ... Deze mag niet mee naar binnen. Zo liggen er uiteraard nog meer persoonlijke dingen in het voertuig. Zo voor het oprapen door het Lidl personeel. Nu dat Lidl van oorsprong een Duits bedrijf is en het personeel van de DC's meent dit te moeten laten blijken in de vorm van 1940 met een bruin snorretje zeg ik ... Mensen, voordat je een boodschap bij een gunstige winkel gaat doen, denk er eerst even over na hoe het mogelijk is dat de prijzen zo laag kunnen zijn.

    Om even andere gunstige winkels te noemen waarbij het contact met DC personeel wél goed verloopt en men de normen en waarden wél hoog in het vaandel heeft staan : Boni, Deen, Dekamarkt, Dirk, Hoogvliet ... Tevens de DC's van : AH, Coop & Jumbo (met name de Jumbo in Beilen)

    Sterren afgeven, Nee. Zou ik Bommen af mogen geven, dan een héle grote !

    Mij never te nooit niet meer te zien bij een Lidl en ik hoop, Ú óók niet, na het lezen van deze "Review !

    Door: Ano Nieme07-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    vooral fruit maar ook andere boodschappen

    ik ga vooral naar Lidl voor het fruit. Dat is echt beter dan in andere supermarkten vind ik!!

    Als ik er dan toch ben, doe ik meestal ook wel andere boodschappen, maar ik kom vooral voor het fruit. Want het is niet de dichtstbijzijnde supermarkt voor mij...

    Door: Annelies van der Kamp28-08-2020
    Ano Nieme07-05-2021

    Heb je al eens geprobeerd voor een hele week groente en/of fruit te halen ? Vast niet want ligt het langer als 3 dagen, kan je het gewoon weggooien. Als je er al wat van vindt, is dat het goedkoop is ... Wat het dus ook ís , "Goedkoop" ! Zou je bij een andere winkel duurder uit zijn (te noemen AH) weet je ook dat dat niet duurder is maar juist Gunstig omdat je dan maar eens per week een supermarkt aan hoeft te doen. Dat scheelt brandstof of iig tijd !

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    boodschappen van Lidl bestellen

    ik vind de website van de lidl niet super handig werken maar als je er eenmaal door bent, dan is het wel goed

    ik heb hier nu twee keer besteld en elke keer alles prima ontvangen en netjes verpakt.

    veel fijner dan naar de winkel hoeven nu!

    Door: Hanneke van Gent04-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Broodrooster

    Mijn broodrooster van 20 maanden ging stuk. Ik heb contact opgenomen met de klantenservice van de Lidl en kreeg zonder problemen mijn geld terug inclusief de bezorgkosten. Wat een supergoede service!

    Door: Tanja20-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Online ski kleding

    Lichtelijk kapotte kinderskibroek geleverd, na bellen ontvang ik een nieuwe ski broek en de oude hoeft niet retour. Service die voldoet BOVEN verwachting van de klant!

    Door: Hendriks27-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Potentiële tuinset

    Heel erg teleurstellend. Een aantal artikelen waren uitverkocht terwijl ze nooit online hebben gestaan maar wel met oudere reviews dan de actiedatum in de folder. De status "binnenkort beschikbaar" verandert meteen in "uitverkocht". Op deze manier kun je dus nooit het artikel online bestellen

    Door: Gonesh 28-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Broodafdeling Lidl Eersel

    Toen de nieuwe Lidl in Eersel open ging was de broodafdeling een hele verbetering vergeleken met de oude winkel, alles ruim voldoende en goed georganiseerd. Op dit moment is het net zulk een rommeltjes als in de oude winkel, Ongezonde producten zoals donuts en ander soort gebak laat ik het maar noemen is in ruime mate aanwezig en ruim uit gesorteerd terwijl brood weer in halve gedeelde bakken ligt en regelmatig niet beschikbaar is om dat de halve bakken leeg zijn. Jammer dat Lidl deze verse broodafdeling niet als broodafdeling gebruikt maar als ongezonde producten afdeling.

    Door: Dré24-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    Roseport

    Wat ik niet vind kunnen is dat de reclame voor rose port op donderdag in gaat en ze de hele zending(25 flessen) aan 1 klant hebben verkocht.laat andere klanten ook profiteren van een aanbieding.ik vind dit echt niet kunnen.en zeker niet dat het personeel tegen moj zegt;wie het eerst komt,het eerst maalt.schandalig

    Door: Tuyl22-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    2 badkamer kastjes

    Besteld op 26 maart.
    Levering bevestigd.
    Helaas niets ontvangen volgens Lidl beschadigd tijdens transport en artikel niet meer leverbaar.Ik moest vooruit betalen!!! Wacht nu al 17 dagen op mijn geld terug!!!!!Maar liefst 100 euro.HET IS SCHANDALIG

    Door: Jan Kirpestein16-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    gereedschapskist

    bestelling geplaatst voor gereedschapskist op 30/3/2021 kreeg onmiddelijk van lidl een mail met track&trace die ik moest volgen omdat het order gereed was en meegegeven was met Bpost.De track&trace bleef dagen tot nu stilstaan.
    Bepost opgebeld die mij antwoorden dat ze het order niet konden leveren als lidl het niet mee geeft.Lidl opgebeld de vrijdag en vroegen mij door het paasweekend te wachten en hen terug op te bellen de dinsdag na paas maandag.Dit gedaan De jufrouwen die aan de lijn kwamen logen om het meest en verzinden allerlei onwaarheden..Ik heb hen dagelijks opgebeld tot ik een mail kreeg na 12 dagen dat mijn pak verloeren was en de sock itgeput was en ze mij onmiddelijk gingen terug betalen dit was op 9 april.Dit bericht dateerd van 11/04/2021. We zullen maandag de 12/4/2021 zien wat er van is en mijn gelden wel op mijn rekening overgeschreven zijn.Zoniet leg ik klacht neer bij de gerechtelijke diensten voor misbruik van vertrouwen .Persoonlijk wil ik de mensen verwittigen dat Lidl online totaal onbetrouwbaar is en niet moet gaan kopen daar ik reeds een voorval gehad heb bij hen over een paar jaar en nu in het gedacht dat het beter zou zijn geworden er mij nog eens laten opleggen heb.Nee deze Firma zouden ze moeten bannen uit de online winkels

    Door: knight11-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    bureau

    Ik koop een bureau in de online shop van Lidl ivm thuiswerken. Het bureau bevat een stalen frame, bij het eerste bureau waren de gaten verkeerd voorgeboord. Dus ik een email sturen, na wekenlang een automatische mail met we hebben het druk te hebben gekregen, krijg ik na 4 weken zomaar zonder aankondiging een nieuw bureau en een mail met het verzoek een afspraak in te plannen om de 'oude' op te halen. Al 7 weken lang stuur ik 2 emails per week met het verzoek het bureau op te halen, deze staat nog altijd in de gang. Ik heb 4x een automatische mail gehad met weer de boodschap dat het druk is. Totdat ineens een medewerker Jerome mij een mail stuurt met de vraag waarom ik het bureau wil ruilen, nou in alle 14 emails heb ik dat uitgelegd. Dus ik nog maar eens heel vriendelijk uitleggen waarom, dit is inmiddels 3 weken geleden, ook Jerome ging niet zorgen dat het bureau opgehaald wordt.
    Ik doe graag boodschappen bij Lidl, maar iedere toekomstige klant zou ik willen adviseren, begin er niet aan om producten te kopen in de lidl online shop!! Wat een gedoe!

    Door: I. Groen29-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5.5
    rating

    niks

    Door het onbeschofte gedrag van de filiaalmanager op het Bijlmerplein heb ik uiteindelijk niks meer gekocht en zal er ook nooit meer iets kopen, nog nooit zulke slechte service meegemaakt, te schandalig voor woorden

    Door: Fer19-03-2021
    Ano Nieme07-05-2021

    Het ís en blíjft (van oorsprong) een Duits bedrijf !

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Niet mogelijk.

    Lidl een grote supermarkt.maar pot groenten hebben ze al maanden niet meer.leverings problemen zeggen ze ga nu naar de concurrentie daar hebben ze wel alles Lidl nou niet meer voor mij.

    Door: Jan17-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Groente en fruit

    Ik ben zeer tevreden over het groente en fruit aanbod. Ik vind alleen het personeel ontzettend onvriendelijk. Geen gedag zeggen , niet behulpzaam. En ze geloven niet wat je zegt. Echt ontzettend naar personeel

    Door: Marianna01-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5
    rating

    Appelbeignets (Deliqeux)

    Zien er goed uit, maar smaakte zout en ben er 2 dagen misselijk van geweest.
    Bah. Was echt de laatste keer dat ik ze daar kocht.
    Klantenservice een bericht gestuurd. Nu hun reactie maar afwachten.

    Door: Lindhout01-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5
    rating

    FAQ

    Is Lidl een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 55 ervaringen geplaatst over Lidl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5 gekregen, waarbij 49% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Lidl actief?

    Lidl is vooral actief in de categorie Eten & Drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Levensmiddelen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Lidl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.