NederlandReview

  Ervaringen JuiceBrothers

  Ben je zoekende naar een shop waar je sapkuren, smoothies, juices, vegan snacks en shots kunt bestellen? Wellicht is JuiceBrothers voor jou wel een ideale uitkomst.

  Wat is JuiceBrothers?

  Bij JuiceBrothers kun je online sapkuren, smoothies, juices, vegan snacks en shots bestellen. De producten van JuiceBrothers zijn 100% biologisch met alleen de beste groenten en fruit. De dranken zijn koudgeperst en hebben volgens het bedrijf een maximale voedingswaarde. Het assortiment bestaat momenteel uit koudgeperste sappen, mylks, tonics, shots, smoothies, superfood bowls, pulp producten, vegan snacks, vegan snoepjes, van Leeuwen Icecream, koffie, eiwit shakes en nutribowl. Als je inhoudelijk wil weten waar de diverse producten van zijn gemaakt dien je op de website van JuiceBrothers te kijken.

  Juice Cleanse van Juice Brothers: werkt het echt?! | NSMBL Challenge

  Wetenswaardigheden

  Mocht je iets willen bestellen dan dien je dit voor minimaal € 20,- per bestelling te doen. De prijzen die je op de website tegen komt zijn allen inclusief BTW. Mocht je een betaling willen doen dan kan dit op verschillende manieren. Betaalmethoden die worden aangegeven zijn iDEAL, Creditcard en PayPal. Online betalingen kunnen verricht worden via een veilige verbinding. Betalingen worden afgewikkeld door de Payment Service Provider Mollie.

  Bezorgen en leveringen

  Mocht je als klant een bestelling doen dan zijn de verzendkosten € 4,95. Als je minimaal voor € 45,- besteld worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Klanten die op zaterdag voor 23:00 uur bestellen, krijgten de producten op maandag bezorgd. Deze worden dan op zondag door JuiceBrothers klaargemaakt. Mocht je op maandag voor 23:00 uur vers bestellen dan worden de producten op dinsdag klaargemaakt en zul je de bestelling op woensdag ontvangen. Bij bevroren of food producten zal dit nog dezelfde dag bij je worden afgeleverd. Voor alle ins en outs kun je de bezorgkalender via de website raadplegen.

  Op het moment dat je als klant niet thuis bent op het bezorgmoment zal de bestelling retour worden genomen. Let op: kosten voor het naleveren van bestelling zijn € 15,-. Mocht het bedrijf een fout hebben gemaakt dan worden er geen naleveringskosten in rekening gebracht. Het bedrijf stelt alles in het werk te stellen om het juiste product te bezorgen. Mocht het onverhoopt eens misgaan wordt daar excuses voor aangeboden. Het bedrijf hoort graag wat er dan precies is mis gegaan. In dit soort situaties kun je een e-mail sturen naar info@juicebro.com. Het bedrijf stelt vervolgens dat het wordt opgelost. Woon je in het buitenland en wil je JuiceBrothers producten ontvangen, dan is dat op dit moment nog niet mogelijk. Er wordt aangegeven dat dit in de toekomst wellicht wel gaat gebeuren.

  Retour

  Mocht je iets retour willen sturen dan kan dit. Let wel even op dat versproducten niet geretourneerd kunnen worden. Als je een klacht hebt dien je die via e-mail in te dienen. Het e-mail adres dat je dan kunt gebruiken is info@juicebro.com.

  Welke klantervaringen zijn er bekend?

  Ben je klant bij JuiceBrothers? We zijn reuze benieuwd naar jouw klantervaringen bij dit bedrijf. Wat heb jij precies bij JuiceBrothers gekocht? Ben je tevreden over de service bij JuiceBrothers? Ga je in de toekomst vaker een samenwerking met JuiceBrothers aan? Zou je andere mensen aanbevelen iets bij JuiceBrothers te kopen? We stellen het enorm op prijs als jij via NederlandReview je visie deelt over dit bedrijf. Jouw mening is ontzettend veel waard! Mede door jouw input blijft NederlandReview het meest objectieve en onafhankelijke bedrijf op het gebied van bedrijfsreviews.

  JuiceBrothers
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  5.2
  50% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6
  Service
  rating
  5
  Prijs
  rating
  4
  Leveren
  rating
  6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over JuiceBrothers

  Uw beoordeling

  Sapje bleekselderij

  Snel geleverd en ik vind het persoonlijk belangrijk dat het biologisch is.

  Heb nu eerst een los sapje geprobeerd misschien later een sapkuur.

  Je moet wel een beetje goed voor jezelf zorgen nu natuurlijk........

  Door: Anika L.29-04-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Smoothies en sappen

  Ben een trouwe klant van Juice Bros Amsterdam dus dat ze nu in Den Haag kwamen, waar ik woon- perfect, dacht ik. Helaas. Vreselijke zaak. Je krijgt minder 'smoothie' dan in Amsterdam, letterlijke halve glazen (en voor 8 euri mag dat bekertje wel vol zijn). Service heel langzaam, tergend. En dan dit- was er een aantal dagen geleden, en whatever we allemaal voor meningen hebben over de corona maatregelen, sois maar wees consistent en beleefd tegen je klanten- twee werknemers zitten doodleuk in het 'cafe'-gedeelte, zonder mondkapje, lekker te kleppen. Meisje achter de toonbank vraagt ons mondkapjes op te doen (na bestelling op te nemen), wat geen probleem is- ware het niet dat de twee mevrouwen in het cafe gedeelte dat heel duidelijk niet doen:/ Ik noem dat en een van de vrouwen heel hard 'oh maar ik werk hier'.... Echt een klap in het gezicht. Ik betaal daar even 24 euro voor drie stomme sapjes, ben jouw zaak dus aan het omhooghouden, en jij zit daar lekker te kleppen zonder mondkapje in je cafe-gedeelte, maar oh oh oh, die mondkapjes:/ Nooit meer en heb spijt van deze zaak meerdere kansen te hebben gegeven, ga wel weer gewoon naar Amsterdam:/

  Door: Anna25-10-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  FAQ

  Is JuiceBrothers een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over JuiceBrothers. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.2 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is JuiceBrothers actief?

  JuiceBrothers is vooral actief in de categorie Eten & Drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Online eten bestellen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van JuiceBrothers gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.