Joy of Matcha

8

Bestellen

8

Service

6

Prijs

8.5

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Joy of Matcha

Zelden wordt er aan een kop thee zoveel goede invloeden toegeschreven als aan Matcha Thee. Klopt dit ook? Voelen anderen zich echt beter als ze deze thee drinken, en hebben ze geen middagdipjes meer? Dat lees je hier bij NederlandReview.


Over Joy of Matcha

Joy of Matcha verkoopt premium Matcha Thee uit Japan. Joy of Matcha is voor iedereen die de gezonde effecten van deze thee wil proberen. De Matcha wordt geteeld bij boerderijen hoog in de bergen van Japan. Ver van pesticiden, industrie en andere vervuilende stoffen. Het heeft een lichtzoete smaak die hermetisch in kleine potjes wordt afgesloten. De thee wordt op bestelling gemaakt enwordt dus altijd vers per luchtpost verzonden. Matcha Thee wordt gemaakt door de theebladeren eerst te stomen en daarna langzaam te malen tot een felgroen poeder wat je in heet water kunt oplossen. Het bevat 137 keer meer antioxidanten dan gewone groene thee. Een potje Matcha Thee is goed voor 15 tot 20 kopjes, en wordt binnen 3 tot 5 werkdagen geleverd.Japanse Theecultuur


Diensten

Bij Joy of Matcha kun je een potje Matcha Thee kopen, een bamboe lepel, een bamboe klopper, een houder voor de bamboe klopper, een traditionele Matchakom of een cadeaubox met daarin een potje Matcha Thee, een bamboe klopper, een bamboe lepeltje en een traditionele Matchakom. Daarnaast bieden ze ook handgemaakte Chawans porseleinen Matcha drinkkommen aan.


Voordelen van Matcha Thee

  • Het verbetert de rust: sinds duizenden jaren drinken Japanse Zen boeddhistische monikken Matcha Thee als middel voor ontspanning en bij meditatie. Toch kunnen ze alert blijven.
  • Het verhoogt het geheugen en de concentratie: De bladeren van Matcha bevatten het aminozuur L-Theanine die de productie van dopamine en serotine stimuleren. Deze stoffen verbeteren de stemming, het geheugen en de concentratie.
  • Het verbrandt calorieën: Matcha Thee verhoogt het verbrandingsproces van het lichaam. Dit leid tot sneller gewichtsverlies zonder negatieve bijwerkingen.
  • Het ontgift het lichaam: De laatste weken voor de oogst worden Matcha planten afgedekt van het zonlicht. Dit zorgt voor een toename in de chlorofylproductie wat ervoor zorgt dat Matcha Thee een sterk detoxmiddel is.
  • Het versterkt het immuunsysteem: Matcha Thee bevat een grote hoeveelheid aan vitamine A en C,m kalium, calcium, ijzer en eiwitten.
  • Het verhoogt je energieniveau: De Samurai dronken Matcha Thee vanwege de energieke eigenschappen voordat ze de strijd in gingen. De combinatie van voedingsstoffen en cafeïne in Matcha Thee zorgt voor een boost van energie die tot wel zes uur kan aanhouden.

Klachten

Wanneer je klachten hebt over dit product of de service van deze webshop kun je contact opnemen via welkom@joyofmatcha.com. Zij zullen er alles aan doen om je klacht binnen 7 dagen te behandelen. Kom je er samen niet uit dan kun je het geschil voorleggen aan het Online Dispute Resolution platform van de Europese Unie via deze link: ec.europa.eu/odr.


Deel jouw ervaring!

Heb jij de Matcha Thee van Joy of Matcha al eens geproefd? Wat vond je van de smaak? Voelde je je er ook lekkerder bij, of merkte je helemaal geen verschil? Wij horen hier bij NederlandReview graag jouw mening over dit product en deze webshop. Daar kunnen anderen weer van leren. 


Online thee bestellen bij Joy Matcha: hoe zijn de ervaringen van hun klanten? Is de thee lekker en gezond? Duur? Lees reviews en hoor de ervaringen!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (4)

gezonde Matcha thee

Veel gezonder dan andere thee's had ik gelezen En ik ben blij dat het nu ook naar Nederland komt, ik las pas nog in de krant dat theecultuur steeds meer is in Nederland en dat Matcha heel goed voor je is met antioxidanten en dat soort dingen, ik weet het niet meer precies, maar daardoor ben ik gaan bestellen bij JoyofMatcha en daar hebben ze best veel keuze. Ik moest langer dan 1 dag op mijn bestelling wachten, maar het was wel goed verpakt en superlekker!!

M

Mathilde

08-03-2018

0

Lekkere thee

Heel lekker, lekkerder dan Sencha! Kan dat? Ik vind vooral lekker dat het zo zacht is en met een volle smaak.

M

Melisse

09-10-2017

0

Matcha thee

Ik heb nog niet echt bewezen gezondheidsvoordelen gemerkt als ik heeel eerlijk ben... misschien moet je er wel gewoon liters van drinken voor het effect geeft.. . maar ik vind de thee vooral heel lekker en dat werkt dan wel ontspannend. Het is lekkere zachte thee met niet een heel uitgesproken rare smaak, maar gewoon erg zacht. ik vind dat persoonlijk erg lekker.

S

Sanne

23-09-2017

0

Veel meer energie

Sinds kort maak ik gebruik van Joy of Matcha. Ik heb momenteel nog het starterspakket om kennis mee te maken, maar ik ben er nu al heel erg over te spreken. Dankzij het gebruik van deze producten heb ik namelijk veel meer energie. Niet alleen thuis, maar ook op mijn werk. Ik merk dat ik hierdoor veel minder gestrest ben en ook niet meer zo vaak chagrijnig ben. Het enige wat je hoeft te doen is eigenlijk een speciale thee drinken. De thee smaakt lekker en doet ook zijn werk. De prijs is wel wat hoog, want het starterspakket is 54 euro. Alleen een potje met thee kost je 26,50 euro. Mijn product werd geleverd binnen 7 werkdagen.

A

Anouk Habersma

24-04-2017

0