NederlandReview

  Ervaringen Hopper Bier

  Wanneer je een echte bierliefhebber bent die niet alleen voor de dorst maar vooral ook voor de smaak graag een glas inschenkt, zul je vaak bij de plaatselijke slijter verschillende soorten uitproberen. Maar als je echt eens iets anders wilt proeven, wat niet overal te verkrijgen is, kun je nu ook een abonnement nemen bij Hopper Bier. Dan ontvang je maandelijks of om de maand weer een selectie speciaalbieren die zij voor je hebben gevonden. Wat andere liefhebbers van deze dienst vinden kun je hier lezen op de reviewsite van NederlandReview.

  Over Hopper Bier

  Hopper is de Biershopper voor echte liefhebbers die graag allerlei soorten bieren willen proeven. Kortgeleden namen de initiatiefnemers hun nieuwste bierontdekkingen enkel mee naar vrienden om deze mee te laten proeven. Inmiddels reizen ze door heel Nederland langs de kleine onafhankelijke brouwers die hun eigen ‘craftbier’ maken, inmiddels zijn dat er ruim 350, om daar hun favoriete bieren op te halen. Deze stoppen ze in een Bierbox die jij vervolgens kunt bestellen. Mark (Kenter), eigenaar van Hopper Bier en in opleiding tot Zytholoog (bierkenner), gaat op zoek naar de bieren en deelt zijn kennis en ervaringen op de website en in de Bierboxen. Daarnaast schrijft hij ook nog over bier op Culy, de foodblog van Nederland.


  Stuk TV organiseert De Grote Bier Battle

  Diensten

  In Nederland wordt dus op zo’n 350 plaatsen zogenaamd ‘craftbier’ gemaakt door kleine brouwerijen. Dit zijn bieren die door ‘craftbrewers’ gemaakt zijn. ‘Craftbrewers’ zijn mensen die in hun eigen keuken of schuur een bier hebben gebrouwen volgens eigen recept. Deze bieren variëren veel meer in smaak dan normaal bier, en zijn vaak lekkerder. De allerlekkerste zijn moeilijk te vinden, ook omdat ze maar beperkt te verkrijgen zijn. Hopper Bier zoekt en selecteert daarom voor jou de beste bieren voor de zogenaamde Bierbox. Ook laten ze je kennismaken met de verschillende brouwers en de manier waarop zij hun bier maken. Het laatste is ook op de website te vinden, met allerlei informatie over bieren in de zogenaamde Hopperpedia, extra informatie over het proeven van bieren en nog veel meer.

  Bierbox

  Bij Hopper Bier kun je een abonnement nemen op een Bierbox. Je kunt hierbij kiezen uit een abonnement voor een Hopper Bierbox die je iedere maand krijgt of één die je om de maand krijgt. Beide opties zijn ieder moment opzegbaar, je hebt mogelijkheid om over te slaan, je betaaltgeen transactie- en verzendkosten en kunt veilig betalen middels automatische incasso. In de Bierbox vind je 5 x 2 = 10 Nederlandse speciaalbieren met telkens een ander thema, speciaal geselecteerd voor het seizoen. Verder vind je in de Bierbox kaartjes met foto’s van de brouwers en Mark’s verhalen over het bier en de brouwerijen.

  Bierbox Cadeau

  Je kunt ook een Bierbox Cadeau geven. Hiervoor kun je een Bierbox kiezen uit één van de vele met ieder een ander thema. In deze Bierbox zit hetzelfde als de andere Bierboxen met daarbij een ansichtkaart waarop je jouw cadeauboodschap kunt laten zetten. Deze wordt in heel Nederland gratis bezorgd.

  Klachten

  Wanneer je klachten hebt omdat je een product niet hebt ontvangen of omdat het product beschadigd is binnengekomen, stuur deze dan naar info@hopperbier.nl. Zij nemen alle klachten serieus en behandelen ze zo snel mogelijk.

  Laat hier ook jouw review over Hopper Bier achter!

  Wat zijn de ervaringen met de abonnementen op de Bierboxen van Hopper Bier? Worden ze graag ontvangen en gedronken door échte bierliefhebbers of niet?

  Hopper Bier
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Hopper Bier

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Hopper Bier een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Hopper Bier. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Hopper Bier actief?

  Hopper Bier is vooral actief in de categorie Eten & Drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wijn, Bier & Sterke Drank

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Hopper Bier gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.