NederlandReview

  Ervaringen Heineken Biertegoed

  Als je fan bent van het biermerk Heineken, dan hebben ze nu een voor jou passende actie in het leven geroepen. Op verschillende Heineken verpakkingen in de supermarkt zitten nu codes die je kunt sparen. Dit zijn codes voor Biertegoed. Wanneer je bijvoorbeeld een vol krat met 24 flesjes koopt, levert je dat een vol spaarpunt op. Deze kun je inwisselen door een app op je smartphone of tablet te installeren en daar de code te activeren. Voor die volle spaarpunt kun je bij een deelnemend café een gratis biertje drinken. Wat de ervaringen met deze app zijn, en of anderen je aanraden om ook mee te doen met deze actie lees je hier.

  Over Heineken Biertegoed

  Heineken Biertegoed is een programma voor je mobiele apparaat waarmee je via een app biertegoed kunt inwisselen voor een fris getapt biertje aan de bar. Dit biertegoed kun je sparen door een Heineken verpakking met Biertegoedcode in de winkel te kopen en die code te activeren in de app. Het Heineken Biertegoed is geldig voor zes maanden, en alleen inwisselbaar in één van de 2.000 deelnemende horecagelegenheden in Nederland. De prijs die je in de winkel betaalt voor een Heineken verpakking met Biertegoed is incl. het Heineken product én incl. het bijbehorende Biertegoed. Er gelden beperkingen t.a.v. het maximum aantal te sparen en te verzilveren Biertegoed per dag.


  Heineken - The Invention

  Diensten

  Om gebruik te maken van deze dienst die door Heineken in het leven is geroepen moet je eerst Heineken Biertegoed app installeren. Dan werkt het als volgt:

  1. Koop een verpakking van Heineken met Biertegoed in de winkel

  2. Activeer de code op de verpakking via de Heineken Biertegoed app

  3. Wanneer je voldoende biertegoed hebt kun je deze inwisselen aan de bar voor een vers getapt biertje.

  De verpakkingen waarop Biertegoed zit zijn:

  • Heineken 24 x 30cl krat - 1 Biertegoed
  • Heineken 12 x 25cl flessen met draaidop, zonder statiegeld - ½ Biertegoed
  • Heineken 6 x 25cl flessen met draaidop, zonder statiegeld - ¼ Biertegoed

  Inwisselen en meer opties

  Wanneer je je aanmeld op de app, ontdek je welke cafés in jouw buurt meedoen met de actie. De app houd het saldo van zowel je opgespaarde als je verzilverde Heineken Biertegoed bij. Bovendien wordt je op de hoogte gehouden van Heineken acties, social media berichten, handige tips en quizjes.

  Klachten

  Wanneer je vragen of klachten hebt over deze specifieke actie van Heineken, dan kun je op de website van Heineken terecht. Daar is een speciale chatfunctie in het leven geroepen voor vragen over het Heineken Biertegoed.

  Laat hier jouw review achter over Heineken Biertegoed!

  Doe jij al mee aan deze actie en heb je de app geïnstalleerd? Wat vind je ervan, kun je genoeg plaatsen in je buurt vinden waar je je punten in kunt wisselen? Of vind je dat je teveel lastig wordt gevallen met Heineken reclames? Laat jouw mening hier achter, zodat anderen beter kunnen beoordelen of ze hier ook aan mee willen doen!

  Wat zijn de ervaringen met de Heineken Biertegoed app? Is het leuk om aan de actie deel te nemen, of krijg je heel veel spam gestuurd als je meedoet?

  Heineken Biertegoed
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  7.6
  50% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  5
  Service
  rating
  9
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Heineken Biertegoed

  Uw beoordeling

  Diverse biertjes

  Idee er achter is zondermeer geinig. We hebben inderdaad extra besteld en gegeten bij de diverse gelegenheden echter.......we hebben zeer veel keren 0 op rekest gekregen tot zelfs een grote mond toe. Heineken reageert niet en inmiddels zijn 10 normale biertjes en 1 x alcoholvrije biertjes verlopen. Zeer, zeer zwakke actie

  Door: Jan Verloop05-10-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  7
  rating

  gratis bier

  Gevonden via een eettentje in Driebergen!

  Ik vind die app wel een beetje een gedoe, maar hey: gratis bier is altijd leuk!

  Door: Hanne 24-08-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  FAQ

  Is Heineken Biertegoed een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over Heineken Biertegoed. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.6 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Heineken Biertegoed actief?

  Heineken Biertegoed is vooral actief in de categorie Eten & Drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wijn, Bier & Sterke Drank, Voordeel, Winnen & Gratis

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Heineken Biertegoed gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.