NederlandReview

  Ervaringen Healthcaps

  Zoek je een bedrijf waar je gezonde groente en fruit in capsules kunt kopen? Bekijk wat de klantervaringen bij dit bedrijf zijn op de pagina van NederlandReview.

  Wat is Healthcaps?

  Healthcaps is een bedrijf waar je gevriesdroogde groente & fruit capsules kunt kopen. Er wordt gesproken over een volledig palet natuurlijk vitaminen en mineralen. De healthcaps zijn samengesteld door voedingsdeskundige Linda de Pagter. De voedingsdeskundige geeft aan dat de groenten en fruitsoorten die in de healthcaps zitten, in de categorie superfoods vallen. Dit komt door de hoeveelheid voedingsstoffen die ze bevatten. Doordat ze gevriesdroogd worden blijven alle voedingsstoffen behouden. Er wordt ook aangegeven dat de capsule zelf net als de inhoud 100% natuurlijk is. Daarnaast wordt door Linda de Pagter aangegeven dat het een fantastisch alternatief is voor personen die geen fruit en/of groenten kunnen of willen eten.

  Prijzen en garantie

  Alle genoemde prijzen die op de website staan vermeld zijn inclusief btw. De prijzen die je leest zijn allemaal inclusief verzendkosten. De producten die je bij dit bedrijf koopt worden verkocht met de wettelijke garantie. Inhoudelijk wil dat zeggen dat een product datgene moet doen wat je als klant ervan mag verwachten. Op sommige producten zit ook een fabrieksgarantie.

  Herroepen

  Je hebt het recht om zonder reden te herroepen. Dit zal wel binnen 14 dagen moeten gebeuren. Het geldt vanaf het moment dat je het product hebt ontvangen. Mocht je het herroepingsrecht willen uitoefenen, moet je het bedrijf via een ondubbelzinnige verklaring (schriftelijk, fax, post of e-mail) op de hoogte stellen. Je kunt hiervoor gebruik maken van het modelformulier voor herroeping. Je bent hiertoe overigens niet verplicht.

  Wetenswaardigheden

  Healthcaps kun je zien als een nieuw initiatief om zonder kunstmatige supplementen meer mineralen en vitaminen binnen te krijgen. Je neemt de healthcaps buiten je dagelijkse voeding. Recent onderzoek heeft volgens het bedrijf uitgewezen dat 75% van de Nederlands bevolking niet voldoende vitaminen binnen krijgt. Dit geldt ook voor omege en mineralen vetzuren. De groentes en het fruit bevatten steeds minder voedingsstoffen, waardoor je meer nodig zult hebben. Vriesdrogen werkt als volgt. Het is een natuurlijk proces waarbij 97% van het vocht wordt onttroken uit fruit en groente. Vervolgens wordt het gekoeld tussen de -500c en -800c. Doordat dit zo gedaan wordt bevriest het water. Op dat moment gaat het vriesdroogproces van start. Hierbij wordt het product in een vacuüm ruimte geplaatst.

  Healthcaps stelt alleen de meest hoogstaande kwaliteit producten in te slaan. Als voorbeeld wordt de Gojibes gegeven. Dit product heeft het ISO 22000 keurmerk en wordt in het land van herkomst en in Nederland aan een test onderworpen. Het bedrijf stelt dat de capsules zijn gemaakt van plantaardige cellulose en gezuiverd water. Het oogt plastic achtig, maar het is een natuurlijke stof die normaliter gesproken de capsules de juiste structuur geeft. De gehele procesgangen lees je op de website van Healthcaps.

  Welke klantervaringen zijn er bij Healthcaps?

  Ben je klant bij Healthcaps? We zijn reuze benieuwd naar jouw ervaringen bij dit bedrijf. Wat heb jij precies bij Healthcaps besteld? Ben je tevreden over de service bij Healthcaps? Ga je in de toekomst vaker iets afnemen bij Healthcaps? Op welke manier heb je met dit bedrijf samengewerkt? We stellen het zeer op prijs als jij via NederlandReview je mening geeft over dit bedrijf. Mede door jouw inbreng blijft NederlandReview het grootste en meest objectieve en onafhankelijke bedrijf van Nederland.

  Healthcaps
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Healthcaps

  Uw beoordeling


  FAQ

  Is Healthcaps een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Healthcaps. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Healthcaps actief?

  Healthcaps is vooral actief in de categorie Eten & Drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector Levensmiddelen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Healthcaps gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.