NederlandReview

  Ervaringen Gin Fling

  Ben je zoekende naar een online shop welke gin verkoopt? Wellicht is Gin Fling een ideaal bedrijf voor jou. Bekijk via NederlandReview welke klantervaringen er over Gin Fling bekend zijn.

  Wat is Gin Fling?

  Gin Fling is een online winkel die gin verkoopt. Dit bedrijf is begonnen als een Nederlandse online slijter met als specialiteit de verkoop van gin. Er zijn een aantal andere sterke dranken welke ook door het bedrijf worden verkocht. Deze andere dranken kunnen toepasselijk zijn op cocktails die van gin gemaakt zijn. Het bedrijf heeft een passie voor gin en maakt cocktails eveneens op basis van gin. Naast gin en dranken voor gin cocktails, kun je allerlei toebehoren en accessoires kopen.

  Wild Fizz Gin Fling Party Game Review

  Betalen

  Je kunt bij Gin Fling op verschillende manieren betalen. Een mogelijkheid die je hebt is betalen via iDEAL. Mocht je van deze betaalmogelijkheid gebruik maken dan worden er geen extra kosten in rekening gebracht. Als je een bestelling per creditcard wilt betalen dan is dit mogelijk. Je kunt onder andere betalen via de creditcards Express, Maestro, Mastercard en Visa. Er is een maximale transactiewaarde van € 500,- vastgesteld. Mocht je bestelling hoger zijn, dan kun je iDEAL of PayPal gebruiken.

  Je kunt ook betalen met een cadeaukaart. Mocht je deze betaalmethode hanteren zijn de betaalkosten gratis. Je kunt ook later betalen via Klarna. De betaalkosten zijn dan € 1,-. Via PayPal zijn de betaalkosten 2 procent van het bedrag. Per bankoverschrijving zijn de betaalkosten gratis.

  Orderbevestiging

  Nadat je een bestelling hebt geplaatst zul je een order bevestiging ontvangen. Daarop staan de bankgegevens die je voor je betaling kunt gebruiken. Mocht je een betaling doen dan is het gewenst om je bestelnummer als referentie op te geven. Als het bedrijf de betaling op de rekening heeft ontvangen, zullen zij de bestelling verwerken en verzenden.

  Contact opnemen

  Wil je contact opnemen met Gin Fling? Het bedrijf heeft geen bezoekadres. Je zou wel een brief kunnen sturen. Het adres is: Argonweg 18, 1362 AA in Almere. Het telefoonnummer waarmee je contact kunt opnemen is 036 200 22 55. Het e-mail adres dat je kunt gebruiken is info@ginfling.eu.

  Klachten

  Het bedrijf doet er alles aan om alles goed te laten verlopen. Toch kan het onverhoopt gebeuren dat iets niet in orde is. Het bedrijf raadt aan om klachten in eerste instantie kenbaar te maken via Gin Bling. Dit kun je doen door een e-mail te sturen. Mocht dit niet tot een oplossing leiden, dan is het mogelijk om je geschil door te geven aan de Stichting Webwinkelkeur via deze link.

  Het is sinds half februari 2016 voor consumenten mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commisie. Dit platform is benaderbaar via de volgende link http://ec.europa.eu/odr. Als jouw klacht nog nergens anders in behandeling is dan kun je je klacht ook nog indienen bij de Europese Unie.

  Wat zijn de klantervaringen?

  Heb je weleens gin gekocht via Gin Fling? Ben je tevreden over de dienstverlening van Gin Fling? Zijn de medewerkers van dit bedrijf goed in staat geweest om je te helpen? Als je een advies over dit Gin Fling zou moeten geven, zou dit dan positief of negatief zijn? Ga je in de toekomst vaker gin of gin cocktails bestellen bij Gin Bing? De gebruikers van NederlandReview waarderen het zeer als jij je visie over dit bedrijf deelt.

  Gin Fling
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Gin Fling

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Gin Fling een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Gin Fling. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Gin Fling actief?

  Gin Fling is vooral actief in de categorie Eten & Drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wijn, Bier & Sterke Drank

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Gin Fling gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.