NederlandReview

  Ervaringen Fruit.nl

  Fruit.nl: lekker makkelijk en gezond. Makkelijk en gezond, dat is combinatie die je niet vaak hoort - maar wel vaak wenst! Met fruit.nl kan het wel! Nieuwsgierig naar wat anderen van deze fruitbox vinden? Lees dan verder!

  Fruit.nl: zo kom jij wel aan je twee stuks fruit!

  Tegenwoordig weet bijna iedereen dat je eigenlijk twee stuks fruit per dag zou moeten eten. Dit doen we echter niet, want geen tijd, geen zin of geen inspiratie.Met fruit.nl hoeft dat niet meer. Zij hebben een fruitbox, een sapbox, fruitmand, werkfruit en een fruitcadeau. En er komt nog meer aan, want ze zitten bij dit jonge bedrijf zeker niet stil!


  Fruit kan ook heel irritant zijn. Annoying Orange - Passion of the Fruit

  Kwalitatief goed, lekker en afwisselend

  Als je zelf fruit koopt, blijf je vaak hangen in een patroon. Een tros bananen, een netje mandarijnen, appels en wellicht fruit dat een keer in de aanbieding is. Maar dankzij dit bedrijf kun jij genieten van gevarieerd fruit van de hoogste kwaliteit. Fruit.nl werkt samen met een groot aantal partners. Hun team koopt vers fruit rechtstreeks aan bij telers, veilingen en fruitimporteurs. Hierna wordt het gecontroleerd door strenge keurmeesters als het fruit binnenkomt en dezelfde dag nog verpakt en verzonden in de verschillende pakketten.

  Voor iedereen het juiste pakket

  We zijn niet allemaal hetzelfde, gelukkig maar. Dit betekent echter ook dat niet iedereen van dezelfde diensten blij wordt. Daarom biedt Fruit.nl allerlei verschillende diensten aan. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor de Fruitbox, de Sapbox, een Fruitmand of Werkfruit.

  - De Fruitbox: Je kiest het aantal personen, wil je voor 1-3 personen fruit of liever voor 3-6 personen. Ook kun je het aantal porties kiezen. Eten mensen veel fruit of toch wat minder? Jij bepaald.
  - De Sapbox: Je krijgt elke week een box met het lekkerste fruit om jouw sapjes van te maken. Je kunt kiezen uit een Pers Citrus Box of een Drinkkokosnootbox. Van de Pers Citrusbox bestaat de helft altijd uit perssinaasappels, de andere helft zijn elke week andere citrusvruchten. Zouden het bloedsinaasappels, mineola’s of mandarijnen zijn dit keer? Bij de Drinkkokosnotenbox krijg je zes handgeplukte jonge drinkkokosnoten, die in de koelkast tot twee weken houdbaar zijn. Maak jij de lekkerste cocktails of gebruik je de kokosnoot als basis voor je smoothie?
  - De Fruitmand. Kies het aantal porties en naar wie je hem wilt versturen. De fruitmand is altijd eenmalig, dus je zit nergens aan vast, Het is altijd een vrolijke mix met een tropische verrassing erbij. Wie verwen jij met deze lekkere mand?
  - De Werkfruitbox. Hoe gezonder je werknemers, hoe gezonder je bedrijf. Deze box kan daar een mooie bijdrage aan leveren, Je kiest het aantal porties en krijgt wekelijks een fruitbox met vijf tot zeven verschillende soorten fruit.

  Contact met Fruit.nl

  Je hebt al even op de website rond gekeken en bent nieuwsgierig geworden. Je hebt nog wel wat vragen. In dat geval kun je bij de FAQ eens kijken of jouw vraag er tussen staat. Ook iedereen die al een keer een box heeft afgenomen of een abonnement heeft kan hier terecht voor de meest gestelde vragen. Wil je liever direct contact opnemen met Fruit.nl, dan kan dat ook. Je kunt hen bereiken via de contactpagina. Hier vind je het contactformulier, maar ook het telefoonnummer, postadres en mailadres waar je jouw vragen, opmerkingen of klachten naartoe kunt sturen.

  Eet jij dagelijks twee stuks fruit via Fruit.nl?

  Lukt het jou dankzij deze organisatie wel om dagelijks twee stuks fruit te eten? Of hebben jullie op het werk de Werkfruitbox? Andere mensen zijn nieuwsgierig naar hoe het jullie bevallen is. Welke soorten fruit zitten erin, hoe is de kwaliteit en wordt je elke keer verrast met nieuwe soorten fruit? Kom je uit je fruitroutine of zit je alsnog aan de appels en een banaan? Help anderen om ook verder te bouwen aan een gezonde levensstijl. Laat hier jouw review achter!

  Hoe zijn ervaringen van klanten met Fruit.nl? Leveren ze echt vers fruit of zitten er plekjes op? Haal je zo je dagelijkse vitamines? Lees reviews!

  Fruit.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  8.6
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  8
  Prijs
  rating
  8
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Fruit.nl

  Uw beoordeling

  Gezond personeel is goud waard. Fruit.nl ook!!

  Als werkgever wil je natuurlijk dat je personeel gezond blijft. Dat wil je niet alleen omdat het jou dan geen geld kost, maar ook omdat het fijn is om gezond en gelukkig personeel in dienst te hebben. Bij fruit.nl hebben we een bijdrage daaraan gevonden. We krijgen nu iedere week vers fruit op het werk. In het verleden hebben we weleens pogingen gedaan om iemand eens in de week naar de groenteboer te sturen, maar dat leverde toch iedere keer gedoe op.

  Nu hebben we een assortiment van Fruit.nl en daar ben ik eigenlijk alleen maar tevreden over. In mijn beleving is het niet duurder dan dat ik iemand naar de groenteboer zou sturen en daarnaast: het is heel veel makkelijker. Tevens vind ik het een prettige gedachte dat je niet voor langere tijd aan dit bedrijf vastzit. Als ik zou willen zou ik morgen op kunnen zeggen.

  Door: Offermans23-12-2017
  Maureen Nutter24-09-2021

  It’s In point of fact an excellent and beneficial piece of knowledge. I'm delighted that you simply shared this handy details with us. Be sure to keep us updated similar to this. Many thanks for sharing.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  FAQ

  Is Fruit.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Fruit.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.6 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Fruit.nl actief?

  Fruit.nl is vooral actief in de categorie Eten & Drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Maaltijdboxen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Fruit.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.