NederlandReview

  Ervaringen Foodworld-XL

  Ben je op zoek naar een handelaar in voedsel, dranken en algemene huishoudelijke artikelen? Wellicht is Foodworld-XL een geschikt bedrijf voor jou. Bekijk op deze pagina van NederlandReveiw welke klantervaringen er bij Foodworld-XL bekend zijn.

  Wat is Foodworld-XL?

  Foodworld-XL (AMS Distribution B.V.) is een handelaar in voedsel, dranken en algemene huishoudelijke artikelen. Deze organisatie is gevestigd in Nederland. Het bedrijf is opgericht in 2007. Op de website van Foodworld-XL is te lezen dat ze al bijna tien jaar succesvol zijn in een competitieve en volatiele markt. Hoewel AMS Distribution B.V. in de loop der jaren is gegroeid, hebben ze hun belangrijkste kernwaarden voortgezet, namelijk om klanten altijd op de eerste plaats te zetten. Met een ervaren groep professionals stellen ze altijd in staat te zijn om hun klanten op een prettige en efficiënte manier van dienst te zijn. De mensen van Foodworld-XL stellen te begrijpen hoe belangrijk het is om het milieu te beschermen. Ze hebben in hun hele organisatie een strikt beleid geïmplementeerd om ervoor te zorgen dat ze een ecologische voetafdruk verkleinen en dat de leveranciers waarmee ze samenwerken voldoen aan de milieunormen.

  ALLE BURGERS ETEN VAN DE MAC IN NIEUW-ZEELAND!

  Retourneringen

  Mocht je onverhoopt niet tevreden zijn over je product, dan heb je de mogelijkheid om deze terug te sturen. Mocht je binnen een termijn van 14 dagen willen ontbinden, dan hoef je geen reden van annulering op te geven. Je dient er wel voor te zorgen dat het product bij het terug sturen in goede staat is. De kosten voor het retour zenden zijn voor rekening van de klant. Het bedrijf zal het aankoopbedrag binnen 30 dagen naar je overmaken. De betaling gaat naar de bankrekening waar vandaan er in eerste instantie betaald is.

  Verzendkosten

  Er gelden regels met betrekking tot de verzendkosten. De exacte bedragen staan vermeld op de website van Foodworld-XL. Er wordt door het bedrijf uiteengezet waarom er niet gratis wordt verzonden. Ze vinden dat dit een simpele reden is. Er wordt aangegeven dat de kosten die worden gemaakt voor de verzending toch betaald moeten worden. De meeste webwinkels berekenen deze kosten door in de prijzen die je voor hun producten moet betalen. Dit is bij Foodworld-XL niet het geval. Er wordt ook rekening gehouden met de extra CO2 uitstoot wat het bezorgen van de producten met zich meebrengt. Er wordt niet aangegeven met welke vervoerder de spullen worden verzonden.

  Wetenswaardigheden

  Er worden door Foodworld-XL meerdere betalingsmogelijkheden aangeboden. Zo kun je onder andere betalen via iDEAL, PayPal, Visa en Mastercard. Je kunt op meedere manieren contact met de medewerkers van dit bedrijf opnemen. Telefonisch contact kan via het telefoonnummer +31 0314 820225. Mocht je een e-mail willen sturen dan kun je dit doen naar info@ams-distribution.com. Het is eveneens een mogelijkheid om een brief te versturen. Je dient deze brief dan te richten aan het volgende adres: AMS Distribution B.V., Varsseveldseweg 11-A, 7061 GA in Terborg,

  Wat zijn de klantervaringen?

  Heb je weleens een bestelling gedaan bij Foodworld-XL? Ben je tevreden over de producten die je bij Foodworld-XL kunt kopen? Zijn de medewerkers van dit bedrijf goed in staat geweest om je te helpen? Als je een advies over dit bedrijf zou moeten geven, zou dit dan positief of negatief zijn? Ga je in de toekomst vaker iets bestellen bij Foodworld-XL? De gebruikers van NederlandReview waarderen het zeer als jij je visie over deze organisatie deelt op deze pagina.

  Foodworld-XL
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (9)

  6.8
  56% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  7.8
  Service
  rating
  5.8
  Prijs
  rating
  7.8
  Leveren
  rating
  5.6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Foodworld-XL

  Uw beoordeling

  Lavazza espresso koffie bonen

  De levering duurde iets langer maar de communicatie en service van de support desk was professioneel.
  Dank je wel

  Door: E.Reiche19-01-2021
  Rene26-02-2021

  Top.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  US products

  Snel en bezorgd zoals afgesproken

  Door: Mike31-03-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Koffie

  Goed verpakt en snel verzonden

  Door: Michael07-06-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Dolce Gusto Cups

  Top

  Door: John29-03-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Citroen thee ( korrel vorm)

  Hallo..
  Citroen thee gekocht ter waarde van euro 17.83...
  Helaas was volgens hun het adres niet goed...
  Citroen thee niet feleverd en...
  naar mijn geld kan ik
  (8 dagen nadien!!) Nog steeds fluiten..
  Helaas mogen dit soort zaken nog steeds bestaan!!!

  Door: Heidi van duinen20-07-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  5
  rating

  Snacks

  I have been following my order and even after logging in, it shows as finalised. I have not received anything or trying to call, no one answers.
  I want my money back or I need someone to get back to me. Seriously bad service!!

  Door: Johan Jordaan05-06-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4.5
  rating

  Koffiesiroop en bbq saus

  Totaal geen reacties op mijn mail ivm bezorging en toen uiteindelijk de bestelling binnen kwam miste ik vijf van de 6 flesjes siroop en kreeg ik een totaal andere saus dan de saus die ik had besteld en terwijl alles op de bijgevoegde pakbon stond. Nu via de website het contact formulier ingevuld en ik wacht nog op de reactie....

  Door: Maryken Honig17-05-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  Doos met ingrediënten

  Heb 4 weken geleden een bestelling geplaatst. Krijg steeds te horen dat het onderweg is, dat is niet zo, ik heb het uitgezocht. Ze liegen. Het zou 10 Februari geleverd worden en ik hoef het nu niet meer en heb een refunds gevraagd. Dat doen ze niet. Dus oplichters en blijf ver weg van dit zogenaamde bedrijf.

  Door: melvin van den doel23-02-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  48 blikken Mountain Dew, 24 blikken Chupa Chups aardbei, 24 blikken Fanta Strawberry Kiwi, 24 blikken Pepsi Max Cherry

  Extreem trage verwerking en erg zwakke communicatie. Geeft aan dat de bestelling verzonden is, 2 dagen nadien staat de tracker nog steeds volledig stil. Vervolgens contact opgenomen en pas de dag nadien (na een 2e mail) als antwoord gekregen dat de bestelling nog moet verzonden worden (omdat de bestelling een extra doos nodig had om te verpakken?!). Men zou diezelfde dag verzenden. De dag nadien heeft DPD, tegen de avond(!), nog steeds mijn bestelling niet gekregen voor verzending. Ondertussen zijn we een week na bestelling en werd mijn bestelling nog steeds niet verzonden! Op contact via mails kreeg ik sedertdien ook geen antwoord meer. Ik kan begrip opbrengen voor eventuele vertraging maar niet voor eeneengebrek totaal gebrek aan communicatie en het (tot 2x) verschaffen van informatie dat niet correct is.

  Door: Niek R.01-10-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  FAQ

  Is Foodworld-XL een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 9 ervaringen geplaatst over Foodworld-XL. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6.8 gekregen, waarbij 56% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Foodworld-XL actief?

  Foodworld-XL is vooral actief in de categorie Eten & Drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wijn, Bier & Sterke Drank, Levensmiddelen, Koffie & Thee

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Foodworld-XL gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.