Ekomenu

Alle reviews

Ekomenu

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

Anderen bekeken ook

VeganBox
0 reviews

Zoek je een bedrijf welke maaltijdboxen met veganische recepten bij je kan bezorgen? Wellicht is VeganBox een ideaal bedrijf voor jou. Bekijk op de...

Tuinderij de Stroom
0 reviews

Iedereen weet dat het gezond is om groente en fruit te eten. Bovendien is het natuurlijk harstikke lekker. Toch komt niet iedereen aan de juis...

Dinnerly.nl
0 reviews

Ben je op zoek naar een boodschappenbezorgdienst? Wellicht is Dinnerly dan interessant voor jou. Bekijk via NederlandReview welke ervaringen er ove...

Prepthefood.nl
0 reviews

Ben jij iemand die bewust met voeding bezig is? Dan is Prep The Food misschien wel een interessant bedrijf voor jou. Bekijk via NederlandReview wel...

Ekomenu

Zoek je een bedrijf waar je maaltijdboxen kunt bestellen? Wellicht is Ekomenu een interessante optie voor jou. Bekijk via NederlandReview welke ervaringen er over deze onderneming bekend zijn.

Wat is Ekomenu?

Via Ekomenu kunnen mensen een maaltijdbox bestellen. Deze organisatie stelt lekker en verantwoord eten makkelijk te maken. Klanten kunnen iedere week een recept uitkiezen die aansluit bij hun levensstijl. In totaal kan er gekozen worden uit twintig recepten. De helft van alle maaltijdboxen zijn vegetarisch en plantaardig. Hoeveelheden kunnen aangepast worden. Leveringen vinden plaats aan huis. Er wordt geleverd op donderdag, vrijdag, zondag of maandag. Bestellingen kunnen ook in de winkel opgehaald worden. Bij Ekomenu kunnen flexibele lidmaatschappen afgesloten worden. Voor een abonnement kan een pauze aangevraagd worden. Opzeggen behoort eveneens tot de mogelijkheden. Leverdagen kunnen gewisseld worden en het is mogelijk om producten bij te bestellen.

Bestellen

Wil je iets bestellen? Dan moet je allereerst je leefstijl selecteren. Vervolgens kies je het aantal personen en de maaltijden die jullie graag eten. Na het selecteren worden de menu's die aansluiten bij deze levensstijl omrand. De recepten die grijs worden passen niet bij de geselecteerde leefstijl. Bij Ekomenu vinden ze gezond leven belangrijk. Er kan zelf gekozen worden welke recepten je wilt ontvangen. Het aantal personen zijn eenvoudig te selecteren via het plusje of minnetje. Na het toevoegen van de juiste maaltijden moet er op bevestigen geklikt worden. Vooruitbestellen kan twee weken van tevoren.

Leveringsinformatie

In verband met houdbaarheid kan er niet altijd geannuleerd worden. Het bedrijf stelt er niet van te houden voedsel te verspillen. Voor iedere bestelling wordt een uiterst levermoment vastgesteld tot wanneer je wijzigingen kunt maken. In Nederland vinden de leveringen tijdens de middag en avond plaats op vier dagen. Er kan ook bij winkels afgehaald worden. De persoon die komt leveren laat weten hoe laat je de levering kunt verwachten. Bij een eventuele vertraging door weer of verkeer zal je op de hoogte gebracht worden. Er wordt altijd alles aan gedaan om je bestelling op tijd bij je af te leveren. Er wordt alles aan gedaan om producten netjes bij de klanten af te leveren. Bij schade moet de klantenservice gecontacteerd worden. Er wordt dan gezocht naar een passende oplossing.

Opzeggen

Een lidmaatschap kan op ieder moment opgezegd worden. Dit doe je via 'Mijn Ekomenu'. Bij het stopzetten van lidmaatschappen wordt verzocht de reden van opzegging door te geven. Als je wilt opzeggen is het eveneens mogelijk dit via de klantenservice te doen. Er dient dan een e-mail gestuurd te worden naar info@ekomenu.nl. Stopzetten van jouw abonnement is mogelijk tot vijf dagen voor dat er weer een nieuwe bezorging zal plaatsvinden. Dit heeft alles te maken met planning van de boeren.

Betalen

Is het tijd voor jouw eerste maaltijdbox? Dan is het goed om te weten dat je die via iDEAL kunt betalen. Vervolgens gaan de betalingen via automatische incasso. Het incasseren vindt plaats rond de tijd wanneer jij je bestelling zult ontvangen. Dit hangt af van de bank waarbij je bent aangesloten. Rekeningnummers kunnen via jouw 'Mijn Ekomenu' aangepast worden. Mocht je er niet uitkomen kan je altijd contact met de klantenservice opnemen.

Klantervaringen

Ben je al klant bij Ekomenu? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Heb je weleens een maaltijdbox bij deze onderneming besteld? Is er sprake van lekker en gezond eten? Ga je vaker iets bij deze organisatie bestellen? Laat het weten via een review op deze pagina.

 

}