NederlandReview

  Ervaringen Drinkzz

  Lijkt het u ook wel zo gemakkelijk om voor een feestje online uw hapjes en wijn te bestellen? Bij Drinkzz kan dat. Hier bij NederlandReview kunt u lezen wat de ervaringen met deze webshop van diegenen die u voorgingen waren.

  Over Drinkzz

  Drinkzz is een webshop voor de moderne klant die gemakkelijk allerlei hapjes en drankjes aan huis bezorgd wil krijgen. Zij bieden voor ieder budget de beste kwaliteit. Daarbij kunt u kiezen uit een ruim assortiment van meer dan 400 wijnen, zowel exclusieve als alledaagse soorten. Bovendien is er altijd wel een leuke wijn aanbieding te vinden. In het assortiment vindt u ook ongeveer 25 verschillende vruchtensappen met daaronder enkele biologische sappen, allemaal van een hoogwaardige kwaliteit. Ook kunt u verschillende tapas en hapjes bestellen zoals noten, kazen, ham, dadels etc. en andere delicatessen. Bij Drinkzz is het mogelijk om per stuk of fles te bestellen. Ook kunt u contact opnemen wanneer u vragen of een speciaal verzoek heeft. U bent niet verplicht tot het doen van een minimale besteding of hoeveelheid. U kunt afrekenen met iDeal, Creditcard of u kunt achteraf betalen. Wanneer u vandaag voor 15.00 uur besteld, dan heeft u uw producten de volgende werkdag of zaterdag in huis.


  "Drink for Me, Drinks on Me": Coldplay - Hymn for the Weekend 

  Diensten

  Bij Drinkzz kunt u dus wijn, sappen en tapas bestellen. Ook vindt u in de webshop enkele bieren, koffie en thee en verschillende cadeaus. Wanneer u op een product naar keuze klikt, ziet u meer informatie over het product. De wijncategorie is nog het meest uitgebreid. Hier kunt u kiezen voor witte wijn, rode wijn, rosé, port en sherry, een specifiek land, een exclusieve wijn of een aanbieding. Daarbij kunt u aangeven wat u uit wilt geven, en zoeken op de tijd dat u de wijn wilt kunnen bewaren, welke smaak u zoekt etc. Wanneer u een cadeau wilt sturen via Drinkzz kiest u iets uit, en laat u deze indien u dat wilt in een geschenkverpakking naar keuze inpakken. U kunt een kaart met een persoonlijke tekst bij laten voegen. De ontvanger krijgt het cadeau dan zonder factuur in huis, dat laatste is voor uzelf.

  Klachten

  Drinkzz vindt het belangrijk dat u tevreden bent. Daarom mag u ongeopende producten binnen 30 dagen na aankoop gratis retour sturen. Stuur dan een e-mail zodat zij u een pakketsticker toe kunnen sturen via de mail. Eventueel kunnen zij dan in overleg met u de producten omruilen voor iet anders. Wanneer u andere vragen heeft of klachten kunt u Drinkzz op werkdagen bereiken van 09.30 tot 17.00 uur. Het telefoonnummer is 088 55 535 55. U kunt ze natuurlijk ook mailen via hello@drinkzz.nl. Wanneer u liever een brief stuurt kan dit naar:

  Drinkzz B.V., Koekoeksedijk 34, 4761 PJ Zevenbergen

  Laat uw stem horen!

  Laat hier uw stem horen en vertel wat uw ervaring met deze webshop is. NederlandReview wil een zo groot mogelijk onafhankelijk platform bieden aan consumenten. Een platform waar u kunt vinden welke webshops goed scoren en welke wat minder. Help anderen door uw informatie te delen

  Lees reviews van echte klanten van Drinkzz. Hoe betrouwbaar is deze webshop voor online drinken bestellen? Zijn er goede aanbiedingen?

  Drinkzz
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  7.6
  50% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  7
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  9

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Drinkzz

  Uw beoordeling

  Vooral uitkomst voor feestjes

  Al een paar keer gebruik gemaakt van de diensten van Drinkzz. Vooral voor feestjes is het echt een uitkomst gebleken. Het scheelt veel gesjouw naar de winkel, bovendien zijn ze goedkoper dan onze eigen slijterij.

  Voor af en toe een flesje wijn ga ik liever lokaal naar de winkel in de buurt, maar als ik grotere partijen wil aanschaffen, gaat mijn voorkeur uit naar Drinkzz. Prima service en leveringsvoorwaarden. Gewoon een handige webshop voor ons.

  Door: Teun29-03-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Groot assortiment, maar prijzen verschillen nauwelijks

  Mijn vrouw en ik zijn grote wijnliefhebbers en we hebben dan ook al de nodige flessen burgemeester gemaakt. Toch proberen we ook nog geregeld nieuwe wijnsoorten uit, gewoon om te kijken of we het wat vinden. We struinen behoorlijk wat supermarkten en slijters af om nieuwe soorten te vinden. Ook het internet hebben we sinds kort ontdekt. Hier verkopen ze veel wijnsoorten die in de winkels bij ons in de buurt niet te koop zijn, dus dat is echt een verrijking. Ook een kijkje genomen bij Drinkzz, maar de prijs doet hier nauwelijks onder voor de prijs in de winkel. Hier zou ik dan ook niet zo snel mijn bestelling plaatsen, tenzij er echt een bijzondere wijn is. Pluspunt is dat het assortiment wel heel erg groot is.

  Door: gast21-03-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  6
  rating

  FAQ

  Is Drinkzz een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over Drinkzz. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.6 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Drinkzz actief?

  Drinkzz is vooral actief in de categorie Eten & Drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wijn, Bier & Sterke Drank

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Drinkzz gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.