Dranktotaal.nl

9.3

Bestellen

8.7

Service

9.3

Prijs

9.3

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Dranktotaal.nl

Drinkt u en heeft u geen zin om naar buiten te gaan om drank op te halen? Dan kunt u via de website dranktotaal.nl dranken bestellen terwijl uzelf de moeite bespaart voor het slepen van flessen drank! 
Wij van NederlandReview verzamelen reviews van consumenten die al eerder producten hebben besteld/gekocht van een bedrijf of een winkel.  De consumenten hebben reviews geplaatst over de website www.dranktotaal.nl waar je verschillende dranken, glaswerk en barbenodigdheden kunt bestellen. De reviews gaan onder andere over hoe de klantenservice omgaat met de klanten, of je de beste prijzen krijgt voor de dranken en of de dranken van topkwaliteit zijn. Wij zijn een onafhankelijke platform waar consumenten dus zijn of haar meningen kunnen achterlaten over een bedrijf. Met de reviews die zijn geschreven door ons en de consumenten kunnen de toekomstige consumenten beslissen of zij via dranktotaal.nl dranken willen bestellen in de toekomst. Wij horen graag uw mening over dranktotaal.nl zodat we samen de toekomstige consumenten kunnen helpen.

Over dranktotaal.nl

Wat doet dranktotaal.nl nou eigenlijk en wie zijn zij vooral? Dranktotaal.nl biedt een compleet assortiment aan dranken, glaswerk en barbenodigdheden. Op de website van dranktotaal.nl staan voornamelijk de A-merken en de meest verkochte artikelen/merken. Buiten dit assortiment leveren zij nog veel meer. Als uw artikel/merk er niet bij staan dan kunt u contact opnemen met dranktotaal.nl en zij proberen hun uiterste best te doen om aan de door u gevraagde wens te voldoen, althans dranktotaal.nl

Kent u de webshop dranktotaal.nl en heeft u informatie die wij nog niet hebben geplaatst? Natuurlijk willen wij graag er meer informatie over weten! Plaats een review !

Diensten dranktotaal.nl

Zoals u al in de naam kunt lezen weet u dus blijkbaar dat dranktotaal.nl dranken verkoopt. Ze verkopen natuurlijk niet dranken maar ook alle benodigdheden voor uw bar en meer dan 25 verschillende soorten glazen! U kunt wijnen bestellen via de website. De wijnen die zij hebben worden geleverd uit landen zoals Frankrijk, Afrika en Australië. Ook zijn er meer dan 200 soorten gedistilleerd dranken. Van rum naar Whisky tot Vodka.
Via de website kunt u ook naar acties bekijken voor de leukste acties en aanbiedingen zodat u voor goedkoper dranken kunt bestellen. Het is tevergeefs mogelijk om voor uw kantine de alle benodigdheden te bestellen.
Heeft u ooit dranken gekocht via de website? Werd het snel op tijd geleverd en betaalde u daar de goeie prijzen voor? Graag willen wij en natuurlijk de consumenten er meer over weten over uw ervaring met de website. Laat een review achter voor de consumenten! 

Klachten

Heeft u een klacht omdat uw drank niet goed is of omdat u de verkeerde drank binnen heeft gekregen? Of heeft u juist een opmerking of een vraag die u wilt stellen aan dranktotaal.nl? U kunt dan natuurlijk via de klantenservice van de website van dranktotaal.nl uw klacht indienen of een vraag stellen. Via de contact menu kunt u contact opnemen doormiddel door een contactformulier in te vullen. Ze streven ernaar om alle contact aanvragen binnen 1 werkdag te behandelen.
Heeft u ooit een vraag gesteld? Hoe werd u daarop beantwoord en verliep het goed? Laat een review achter!


 


Makkelijk bestellen en snel bezorgd? Lees hier ervaringen van klanten die dranktotaal al uitgeprobeerd hebben. Zo weet u of het een goed idee is om hier te kopen! Lees ervaringen bij NederlandReview!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (3)

Nooit meer sjouwen met al die flessen voor een feestje

Vooral erg handig als ik een feestje heb Het scheelt gewoon een heel gedoe om al die zware flessen naar mn huis te sjouwen DrankTotaal bezorgt gewoon tot in mijn huis En ze hebben altijd wel een leuk dealtje

A

Amer

13-09-2016

0

Fles rum goedkoper dan Gall&Gall

Winkel is goed Ze hebben veel keus en ze zijn goedkoper dan de Gall&Gall. Flesje rum gekocht, scheelt toch al weer een paar euro. En dan wordt het ook gewoon thuis bezorgd, handig!

F

Frank

29-08-2016

0

goedkoper dan in de winkel

Beste grote collectie, vooral van bekendere dranken. En ze zijn goedkoper dan in de winkel.

G

Gerrie S.

27-05-2016

0