Dranktotaal.nl

Alle reviews

Dranktotaal.nl

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (3)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Nooit meer sjouwen met al die flessen voor een feestje

  Vooral erg handig als ik een feestje heb

  Het scheelt gewoon een heel gedoe om al die zware flessen naar mn huis te sjouwen

  DrankTotaal bezorgt gewoon tot in mijn huis

  En ze hebben altijd wel een leuk dealtje

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Fles rum goedkoper dan Gall&Gall

  Winkel is goed
  Ze hebben veel keus en ze zijn goedkoper dan de Gall&Gall.
  Flesje rum gekocht, scheelt toch al weer een paar euro.
  En dan wordt het ook gewoon thuis bezorgd, handig!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  goedkoper dan in de winkel

  Beste grote collectie, vooral van bekendere dranken. En ze zijn goedkoper dan in de winkel.

Anderen bekeken ook

Bierista
1 reviews

Hou jij ook zo van bier? Dan wil je misschien wel deel uitmaken van een echte biercommunity. Bierista is één van de biercommunities h...

Giordano Vini
1 reviews

Houd je ook zo van wij zoals zoveel anderen doen? Of je nou dagelijks een glaasje wijn wilt bij het eten of het juist bewaard voor bijzondere geleg...

Wijny.nl
4 reviews

Als je een fles wijn wilt aanschaffen voor een feestje of jezelf, is het vaak lastig om een keuze te maken uit het aanbod. In de plaatselijke super...

DrankDozijn
7 reviews

Wanneer je online een alcoholhoudende drank wilt bestellen, dan kun je onder andere terecht bij DrankDozijn. Dit is een webwinkel met een uitgebrei...

Dranktotaal.nl

Drinkt u en heeft u geen zin om naar buiten te gaan om drank op te halen? Dan kunt u via de website dranktotaal.nl dranken bestellen terwijl uzelf de moeite bespaart voor het slepen van flessen drank! 
Wij van NederlandReview verzamelen reviews van consumenten die al eerder producten hebben besteld/gekocht van een bedrijf of een winkel.  De consumenten hebben reviews geplaatst over de website www.dranktotaal.nl waar je verschillende dranken, glaswerk en barbenodigdheden kunt bestellen. De reviews gaan onder andere over hoe de klantenservice omgaat met de klanten, of je de beste prijzen krijgt voor de dranken en of de dranken van topkwaliteit zijn. Wij zijn een onafhankelijke platform waar consumenten dus zijn of haar meningen kunnen achterlaten over een bedrijf. Met de reviews die zijn geschreven door ons en de consumenten kunnen de toekomstige consumenten beslissen of zij via dranktotaal.nl dranken willen bestellen in de toekomst. Wij horen graag uw mening over dranktotaal.nl zodat we samen de toekomstige consumenten kunnen helpen.

Over dranktotaal.nl
Wat doet dranktotaal.nl nou eigenlijk en wie zijn zij vooral? Dranktotaal.nl biedt een compleet assortiment aan dranken, glaswerk en barbenodigdheden. Op de website van dranktotaal.nl staan voornamelijk de A-merken en de meest verkochte artikelen/merken. Buiten dit assortiment leveren zij nog veel meer. Als uw artikel/merk er niet bij staan dan kunt u contact opnemen met dranktotaal.nl en zij proberen hun uiterste best te doen om aan de door u gevraagde wens te voldoen, althans dranktotaal.nl

Kent u de webshop dranktotaal.nl en heeft u informatie die wij nog niet hebben geplaatst? Natuurlijk willen wij graag er meer informatie over weten! Plaats een review !

Diensten dranktotaal.nl
Zoals u al in de naam kunt lezen weet u dus blijkbaar dat dranktotaal.nl dranken verkoopt. Ze verkopen natuurlijk niet dranken maar ook alle benodigdheden voor uw bar en meer dan 25 verschillende soorten glazen! U kunt wijnen bestellen via de website. De wijnen die zij hebben worden geleverd uit landen zoals Frankrijk, Afrika en Australië. Ook zijn er meer dan 200 soorten gedistilleerd dranken. Van rum naar Whisky tot Vodka.
Via de website kunt u ook naar acties bekijken voor de leukste acties en aanbiedingen zodat u voor goedkoper dranken kunt bestellen. Het is tevergeefs mogelijk om voor uw kantine de alle benodigdheden te bestellen.
Heeft u ooit dranken gekocht via de website? Werd het snel op tijd geleverd en betaalde u daar de goeie prijzen voor? Graag willen wij en natuurlijk de consumenten er meer over weten over uw ervaring met de website. Laat een review achter voor de consumenten! 

Klachten
Heeft u een klacht omdat uw drank niet goed is of omdat u de verkeerde drank binnen heeft gekregen? Of heeft u juist een opmerking of een vraag die u wilt stellen aan dranktotaal.nl? U kunt dan natuurlijk via de klantenservice van de website van dranktotaal.nl uw klacht indienen of een vraag stellen. Via de contact menu kunt u contact opnemen doormiddel door een contactformulier in te vullen. Ze streven ernaar om alle contact aanvragen binnen 1 werkdag te behandelen.
Heeft u ooit een vraag gesteld? Hoe werd u daarop beantwoord en verliep het goed? Laat een review achter!

 

Makkelijk bestellen en snel bezorgd? Lees hier ervaringen van klanten die dranktotaal al uitgeprobeerd hebben. Zo weet u of het een goed idee is om hier te kopen! Lees ervaringen bij NederlandReview!

}