Doorb

6

Bestellen

2

Service

6

Prijs

2

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Doorb

Hou jij wel van vers brood in de vroege morgen? Zou je het fijn vinden als je hiervoor niet de deur uit hoeft? Dan is Doorb wellicht een interessante service voor jou. Bekijk via NederlandReview welke ervaringen er over deze onderneming bekend zijn. Je leest hier alleen objectieve en onafhankelijke bedrijfsreviews.


Wat is Doorb?


Doorb zorgt ervoor dat je iedere ochtend vers brood van de bakker kan ontvangen. Het betreft hier een bezorgservice van de lokale bakker. Doorb zorgt dat je al vroeg vers brood in huis hebt. Je hoeft hiervoor niet speciaal de deur uit. Het brood wordt voor 7:00 uur al aan de voordeur gehangen. Bestellingen kunnen gewijzigd, gepauzeerd of stopgezet worden. Ben je geïnteresseerd? Dan kun je gebruik maken van een proefperiode van een week. Ben je tevreden met de producten en dienstverlening? Dan kan de bestelling automatisch herhaald worden.


Hoe werkt het?


Bestellingen zijn binnen een aantal stappen te realiseren. Je zal allereerst je favoriete brood moeten selecteren. Vervolgens selecteer je jouw bakker en geef je je huisnummer en postcode door. Er kan afgerekend worden via iDEAL. In de ochtend zal je order worden klaargezet bij de bakker. Daar wordt een bestelling meegenomen door een van de bezorgers. Een bestelling wordt in de vroegte opgehaald en in de fietskar meegenomen. Er kan al gebruik gemaakt worden van deze dienstverlening voor € 2,50 per week. Je bent iedere dag verzekerd van vers brood. Op het moment dat je wakker bent, open je de voordeur en hangt daar een zak met vers bakkersbrood aan. Volgens dit bedrijf heeft dit veel weg van een vakantiegevoel.


Broodabonnement


Wil je gebruik maken van deze broodservice? Dan is het mogelijk om een speciaal abonnement af te sluiten. Deze onderneming geeft met klem aan dat je nergens aan vast zal zitten. Abonnementen kunnen iedere dag opgezegd worden door een e-mail te sturen naar info@doorb.nl. Opzeggingen worden direct verwerkt en via mail bevestigd. Het wordt gewaardeerd als je de reden van opzeggen doorgeeft. Ze gebruiken deze feedback om hun dienstverlening te verbeteren.


Automatische incasso


Voor het brood zal dezelfde broodprijs als in de winkel betaald moeten worden. De bezorgkosten moeten ook afgerekend worden. Kosten voor bezorging bedragen € 2,61 per week. Je zal dan zes dagen in de week de producten ontvangen. Je kan ook voor minder kiezen. De kosten voor verzending hangen niet af van het aantal dat er besteld wordt. Voor je eerste order zal er € 0,01 afgerekend moeten worden via iDEAL. Je rekeningnummer wordt nagekeken zodat ze later een SEPA-incasso kunnen uitvoeren.


Klachten


Het komt weleens voor dat je niet helemaal tevreden over iets bent. Soms wil je zelfs een klacht indienen. Het verzoek is om klachten allereerst kenbaar bij het bedrijf te maken. Dit kan je doen door een e-mail te sturen aan info@doorb.nl. Soms wordt er geen passende oplossing gevonden. Een geschil wordt dan vatbaar voor de geschillenregeling. Geschillen kunnen aangemeld worden bij de Stichting Webwinkelkeur. Sinds een aantal jaren kunnen klachten ook aangemeld worden bij het ODR-platform. Zij zijn onderdeel van de Europese Commissie.


Klantervaringen


Ben je al klant bij Doorb? Dan zijn we enorm benieuwd naar jouw ervaringen. Wat vind jij van het brood? Hoe ervaar je de bezorgservice? Deel alles wat je weet via een review op deze pagina. Het is mede aan jou te danken dat dit platform volledig objectief en onafhankelijk kan blijven!


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

Elke dag vers brood aan de deur

Helaas kunnen ze niet waarmaken watt ze beloven. Er is al zo vaak geen brood bezorgd, zonder dat van tevoren mee te delen. Elke keer moet je er dan zelf weer achteraan, want als je dat niet doet, hoor je van hun ook helemaal niks. Ik heb het net opgezegd na zoveel extra kansen en beloftes van verbetering, wij gaan gewoon weer naar de bakker op de hoek!

T

Tamara

04-01-2023

0