NederlandReview

  Ervaringen deWijnsite.nl

  Houd je ook wel van een lekker wijntje tijdens het eten of juist ’s avonds voor het slapen gaan? Je bent dan vast op zoek naar de beste plek om een fles wijn te kopen. Misschien is deWijnsite.nl dat wel. Maar wat zal de kwaliteit van hun witte wijnen zijn? Zal hun champagne echt zo lekker smaken? Kan die witte wijn tippen aan andere wijnen die je kent? Zal het biercadeau wel door de bezorgservice van deWijnsite.nl bezorgs worden voordat de verjaardag echt begint? En wat voor een klantenservice kan je van deWijnsite.nl verwachten als je ze een vraag over hun chocolade wilt stellen? Alleen mensen die al eerder een fles wijn bij deWijnsite.nl hebben besteld kunnen je hierover wat meer vertellen. Lees dus hun reviews om een eerlijk beeld van deWijnsite.nl te kunnen krijgen. Hun cijfers, beoordelingen, meningen en ervaringen kunnen je laten zien wat voor een wijnwinkel deWijnsite.nl nou echt is.

  Over deWijnsite.nl

  deWijnsite.nl is een bedrijf dat wijn en andere sterke drank verkoopt.Ze zijn een onderdeel van dezelfde organisatie die ook deBloemensite.nl en Flowers4U.nl verzorgd. Je kunt via hun website gemakkelijk een fles wijn bestellen. Ze beloven een wisselend assortiment te hebben. Je kunt er dus eigenlijk altijd wel op zoek naar nieuwe flessen wijn om uit te proberen. Je kunt verschillende soorten wijn vinden bij deWijnsite.nl. Natuurlijk zijn er de bekende witte wijn en rode wijn die je eigenlijk in iedere wijnwinkel wel vind. Ook rosé wijn is voor velen niet onbekend. Voorbeelden uit de selectie van deWijnsite.nl zijn Le Bories Merlot, LLe Bories Chardonnay, Zeta Cava Brut Reserva en Le Bories Rosé. Maar natuurlijk zijn er nog veel meer. Denk bijvoorbeeld eens aan Strawberry Basilico, Frizzante of Amarensissima. Ook heeft deWijnsite.nl een hele selectie champagne. Ze hebben bijvoorbeeld Nectar champagne, Veuve de Vernay Brut en Spumante Rosso. Als laatste heeft deWijnsite.nl ook nog bier. Dit kunnen losse flesjes Jopen en Gulpiner zijn of een best beer box met een aantal verschillende flesjes bier. En als laatste heeft deWijnsite.nl dan ook nog wat bijpassende chocolade die je, net als de flessen wijn en bier, ook als cadeau kunt gevem/


  Hoe wordt wijn nou eigenlijk gemaakt?

  Diensten van deWijnsite.nl

  Alle dranken van deWijnsite.nl kunnen gemakkelijk worden besteld via de website van deWijnsite.nl. Kies de wijn of champagne uit die je wilt en bestel één of een aantal flessen. Zodra de betaling afgerond is dan is je bestelling geplaatst en zal de bezorgservice van deWijnsite.nl aan de slag gaan om de rode wijn of witte wijn zo snel mogelijk naar je op te sturen. Ook is er een deWijnsite.nl klantenservice die je kan assisteren als je nog niet echt tijd bent in wijnen en champagne.

  Klachten, Complimenten en Tips over deWijnsite.nl

  Heb je ooit wel eens een fles wijn bij deWijnsite.nl besteld? Dan horen wij uiteraard graag alles over jouw ervaring met deze wijnwinkel. Hoe lekker smaakt die witte wijn nou in de praktijk? Is het bier hetzelfde bier als je ook elders krijgt of smaakt het minder? Moest je lang wachten op de bezorging van je nieuwe fles champagne? En wat zei de klantenservice van deWijnsite.nl toen de chocolade helemaal niet in de smaak viel bij de ontvanger? Laat een deWijnsite.nl review achter en vertel ons wat jouw mening over deze wijnwinkel nou echt is.

  deWijnsite.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over deWijnsite.nl

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is deWijnsite.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over deWijnsite.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is deWijnsite.nl actief?

  deWijnsite.nl is vooral actief in de categorie Eten & Drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wijn, Bier & Sterke Drank

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van deWijnsite.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.