DeLekkersteKaas

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

DeLekkersteKaas

Op zoek naar reviews van de ervaringen van kaasliefhebbers met deze kaasshop? Wil je weten hoe zij de kwaliteit en smaak beoordelen van het assortiment? Hier lees je de meningen van anderen. En er eentje schrijven? Dát mag natuurlijk altijd!

Nationale verslaving

In Nederland gaan er letterlijk kilo’s kaas per huishouden doorheen. We lijken er geen genoeg van te kunnen krijgen. Maar al staan we misschien bekend als Kaaskoppen, ook in de rest van de wereld weten ze ons gele goud te waarderen. En wist je bijvoorbeeld dat die liefde voor kaas veel mensen er wereldwijd van weerhoudt om van vegetarisch over te gaan op veganistisch?

Van eigen bodem hebben we in ieder geval een heel scala om uit te kiezen, zoals duurzaam biologische kaas, geitenkaas, schapenkaas, Goudse, Edammer, kruidenkaas, brandnetelkaas, Beemsterkaas, komijne, boerenkaas, Noord-Hollandse, Friesche Nagelkaas, rookkaas, graskaas en Amsterdammer. Vervolgens heb je binnen "ons nationale assortiment" ook altijd nog de keuze jong, belegen, oud en overjarig in allerlei gradaties. En tot slot zijn er ook nog de light kazen met minder vet, harde en halfharde kazen.Andere kaaslanden

Laten we niet in de illusie blijven hangen dat we de enige zijn of het alleenrecht hebben op het maken van kazen. Ook andere landen hebben rijke kaastradities waar kaasliefhebbers hun hart bij kunnen ophalen. Neem bijvoorbeeld Frankrijk, Denemarken, Zwitserland en Italië. Hier komen kazen vandaan zoals de Raclette, Morbier, Tête de Moine, Pecorino, Gradana Pedano, Provolone, Gorgonzola, Taleggio, Parmigiano Reggiano, Appenzeller, Gruyère, Emmentaler, Heublume Kase, Abondance en Comté. Dat is nog wel wat meer dan de standaard Cheddar, brie, camembert en Deense blauwe kaas uit de supermarkt!

Kaaswinkel boven supermarkt

Toegegeven, de meeste van ons halen het kaas voor het dagelijks gebruik voor op brood vaak gewoon uit de supermarkt. Daar zal het gemak van het meepakken omdat je er toch al bent en de relatief lage prijs absoluut een rol bij spelen. Maar zo af en toe, of je nu op de markt langs de kaasstal loopt, in het winkelcentrum langs de kaasspeciaalzaak, of onderweg langs die ene kaasboer die zijn boerderijkaas langs de weg verkoopt, laat je je toch verleiden tot een heerlijk stukje betere kwaliteit kaas. Die eet je niet, omdat je het lekker vindt, maar die eet je om even een genietmomentje te hebben.

Die betere kazen zijn een soort cadeautje aan jezelf. Misschien haal je er brood voor bij de bakker, toastjes of als kaasplankje gewoon uit het knuistje met een goed glas wijn. Maar ook in de keuken kan een goede kaas een gerecht net dat beetje extra geven, zoals die Parmigiano (Parmezaanse kaas) voor die Italiaanse ovenschotel of die speciale kaas voor de kaasfondue.

Specialistisch gereedschap

Afgezien van dat het met de meeste items uit de bestekla ook wel zal lukken, zijn er ook speciale tools verkrijgbaar waarmee die kaas net even makkelijker te lijf kunt gaan. Voor ieder type kaas is namelijk vaak ook een kaasschaaf, kaasmes of kaasrasp ontworpen.

De Lekkerste Kaas

Bij deze online kaasspecialist kun je terecht voor allerlei soorten kaas, confiture en de kaastools die je daarbij nodig hebt. Dus overweeg je een hele, halve of slechts een puntje kaas bij ze te bestellen en ben je benieuwd naar de meningen van andere kaasliefhebbers, dan kun je deze hier lezen. Maar als je al ervaring hebt, zijn wij natuurlijk heel nieuwsgierig naar jouw beoordeling of review van de producten.


Wat is de mening van de kaaskenners over de kazen? Hoe was de smaakervaring? Welke beoordeling krijgen de levering en service? Je lees de reviews hier

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)