deKrat.nl

8
8.5

Bestellen

8.5

Service

5.5

Prijs

9.5

Levering

50%

Zou hier weer kopen

deKrat.nl

Smaken verschillen natuurlijk, en al helemaal op het gebied van eten. Bij deKrat.nl kunt u maaltijdkratten bestellen, het zoveelste maaltijdpakket, of echt beter dan anderen? Lees hier de reviews van mensen die het zelf geproefd hebben. Dus is het eten ook echt smakelijk, en van een goede kwaliteit? Zijn de recepten gemakkelijk te volgen en hoe is de kwaliteit van de ingrediënten? Zijn deze naast gezond ook vers en lekker? Wordt er ook aandacht besteed aan de duurzaamheid van de ingrediënten? Ook kunt u hier beoordelingen van anderen lezen over de prijs van de verschillende pakketten, de keuzemogelijkheidheden en de levering.

Over De Krat

Bij De Krat worden iedere week maaltijdkratten (van hout) samengesteld met eerlijke en goede spullen, lokaal gekweekte seizoensproducten, zoveel mogelijk biologisch en duurzaam geproduceerd met respect voor mens, milieu en dier. Dit is ook terug te vinden op de website, achter ieder ingrediënt kunt u de herkomst hiervan terugvinden. Mede door deze transparantie mag het bedrijf zich sinds december 2015 Een officiële Benefit Corporation noemen, zij vallen daardoor onder een netwerk van bedrijven dat zich in woord en daad inzet voor een betere wereld.


DeKrat wordt gezien als voorbeeld van duurzaam ondernemen

Diensten van De Krat

Bij dit bedrijf kunt u kiezen uit vier verschillende kratten. Ten eerste de Weekendkrat Extra, een culinaire inspiratiekrat met twee luxe vlees/visproducten en acht verschillende groenten. Daarnaast zit er een brood en delicatessen als jam, kaas, kwarteleitjes etc. in. Via online recepten kun je zelf ideeën opdoen om hiermee te koken. De prijs van deze krat ligt tussen de  € 35,- en € 68,-, voor 1 tot 4 personen. Als tweede hebben ze de Gemakskrat met ingrediënten voor drie maaltijden, incl. de bijbehorende recepten. De prijs hiervan ligt tussen de € 38,- en € 58,- voor 2 tot 4 personen. Als derde bieden zij de Gemakskrat Vega aan, een vegetarische variant van de Gemakskrat  die ook hetzelfde geprijsd is. Als laatste bieden zij een Kratje Slank aan, ook voor drie maaltijden, maar dan met slanktips en recepten. Deze kost voor 2 personen € 39,- en voor 4 personen € 59,-. Wanneer je een maaltijdpakket besteld, dan kun je zelf een aflevermoment kiezen, of je kunt deze afhalen op het afhaalpunt in Amsterdam. Op de website kun je precies zien wat er deze en volgende week in de verschillende kratten zit met de bijbehorende recepten, ook zie je wat er vorige week in de krat heeft gezeten, zodat je de recepten eventueel alsnog kunt klaarmaken. Bij ieder recept wordt vermeld wat de bereidingstijd is. Bij De Krat kun je losse pakketten bestellen, maar ook een flexibel abonnement aanschaffen. Het abonnement is flexibel, omdat je deze ten allen tijde op kan zeggen. Ook kun je een pauze inlassen voor als je bijvoorbeeld op vakantie gaat. Daarnaast is het ook mogelijk om een krat cadeau te geven.

Klachten over De Krat

Op vele vragen wordt op de website van het bedrijf al antwoord gegeven. Heb je een andere vraag of ben je niet tevreden over de krat, dan willen ze dit graag van je weten, je kunt hiervoor eenvoudig contact met ze opnemen. Dit doe je door te bellen met (020) 6930110, of door te mailen naar info@dekrat.nl.

Reviews van anderen

In het verleden is De Krat volgens kok Pierre Wind als beste maaltijdpakket bij het programma Kassa uit de bus gekomen. Ook het weekblad Margriet heeft het pakket als beste beoordeeld. Vind jij dit ook? Heb jij lekker gegeten van de inhoud van De Krat of juist niet? Laat hier jouw mening achter, zodat anderen hiermee hun voordeel kunnen doen!  

Lees hier reviews van echte klanten van deKrat.nl. Wat zit er precies in een maaltijdkrat, is het eten gezond en makkelijk? Hoe bestel je? Hoe is de kwaliteit?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (4)

Anderen bekeken ook

close

deKrat.nl

Vergelijk reviews en bekijk deKrat.nl