NederlandReview

  Ervaringen DEEN

  We moeten allemaal regelmatig even boodschappen doen. Of je nou echt naar de supermarkt gaat of, zoals veel mensen tegenwoordig doen, je levensmiddelen online besteld, je moet toch wat proviand in huis hebben. Die boodschappen kun je bij DEEN doen. Maar wat voor een kwaliteit van hun vlees en vis nou eigenlijk zijn? Zal die melk en andere zuivel nou wel zo lekker smaken? Hoe lang zal het duren voor de bezorgservice van DEEN een nieuwe portie groente en fruit bij je thuis komt bezorgen? En wat zal de klantenservice van DEEN zeggen als je niet tevreden bent over hun kruiden of specerijen? Alleen menden die al eens boodschappen bij DEEN hebben gedaan kunnen je hierover inlichten. Lees dus de reviews die op NederlandReview zijn geplaatst om een beter beeld van deze supermarkt te krijgen. Hun beoordelingen, cijfers, meningen en ervaringen zullen je laten zien of DEEN de juiste plek is om boodschappen te gaan doen.

  Over DEEN

  DEEN is een supermarkt die levensmiddelen verkoopt. De winkel is al in 1933 opgericht door de heer Deen sr. Het was toen nog een kruidenierswinkel maar al snel groeide het uit tot een heel supermarktconcern. Inmiddels zijn er zelfs 82 filialen verspreid over Flevoland, Utrecht, Noord-Holland en Gelderland. Er zijn ook zogenoemde zelfbedieningswinkels waarvan de eerst in Hoorn was gevestigd. Natuurlijk kun je in de winkel allerlei soorten levensmiddelen vinden. Denk hierbij aan brood, aardappelen, crackers, broodbeleg, vlees, bis, fruit, boter, eieren, tapas, salades en nog veel meer. Je kunt zelfs hele verse maaltijden bij deze supermarkt bestellen. Zo kun je je koelkast of voorraadkast weer eventjes vullen zodat je voorlopig genoeg hebt. Natuurlijk is er af en toe tijd voor een tussendoortje. Daarvoor hebben ze chips, snacks, snoep, koek. nootjes, zoutjes en nog veel meer. Qua dranken heeft DEEN frisdrank, sappen, koffie, thee, melk, wijn en bier. Ze houden ook rekening met mensen met een bepaald dieet of een bepaalde voedselvoorkeur of –afkeur. Dat houdt in dat er ook producten zijn voor mensen die vegetarisch willen leven of glutenvrij moeten eten. Er is ook een interne afdeling drogisterij waarin je lichte medicatie kan vinden. En als laatste kun je bij DEEN bloemen, taart en gebak voor een verjaardag bestellen.


  Maak kennis met DEEN via hun bedrijfsfimpje.

  Diensten van DEEN

  Er is een boodschappenservice die fungeert als een soort bezorgservice. Je kunt online een lijst met boodschappen invullen en alvast de betaling rondmaken. De boodschappenservice van DEEN brengt deze dan netjes naar je toe. Naast het verzorgen van levensmiddelen doen ze nog meer. Zo is de bedrijfsleiding van ieder DEEN filiaal ook gelijk het aanspreekpunt voor alle buurtbewoners zodat hij of zij weet wat er speelt in de buurt. Op die manier kan daar actief op worden ingespeeld. Ook heeft DEEN een eigen klantenservice die je van dienst kan zijn als je wat advies of raad nodig hebt.

  Klachten, Complimenten en Tips voor DEEN

  Wij zijn nu erg benieuwd naar jouw eigen ervaring met DEEN. Had de supermarkt alle vlees, vis en andere levensmiddelen die je nodig had? Werd de kaas of groente wel bezorgd voordat je aan nieuwe toe was? En wat voor een klantenservice kan er van DEEN worden verwacht? Laat een DEEN review achter en vertel ons wat jouw mening over deze supermarkt nou echt is.

  DEEN
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (8)

  7.2
  63% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6.8
  Service
  rating
  6.8
  Prijs
  rating
  8.2
  Leveren
  rating
  7

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over DEEN

  Uw beoordeling

  Online bestellen bij DEEN

  Had nog nooit online besteld bij een Supermarkt, maar heb het met DEEN eens geprobeerd en dat is goed bevallen!

  Alles was met een dag in huis en alles was goed vers en met verre houdbaarheidsdata (ik was bang dat dat niet zo zou zijn namelijk).

  Ik zou dit absoluut vaker doen. Het scheelt veel tillen.

  Door: Lydia van Leeningen15-04-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  versgeperste granaatappelsap

  Vroeger bestond Deen voor mij niet, ik deed alle boodschappen in AH. Maar op een dag heb ik daar een persautomaat voor de granaatappelsap ondekt. Sindsdien ben ik een trouwe klant van Deen. Bedankt voor het sapje :))

  Door: Old Slappy14-04-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  bloemen

  Vandaag een rouwboeket laten maken bij Deen in Wervershoof, in een woord geweldig, met heel veel liefde en zorg gemaakt en dat ook nog eens voor een heel vriendelijke prijs. Een echte aanrader

  Door: margreet burger11-01-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  favoriete supermarkt

  Mijn favoriete supermarkt want ze zijn goedkoop en altijd vriendelijk in de winkel!

  Door: Janne10-12-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  boeketten

  prachtig boeket
  goede verpakking
  bloemen staan lang

  Door: Marion Riebeek-Baart04-12-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  8.5
  rating

  boodschappen

  Boodschappen besteld en betaald op website ongeveer 1 week voor afgesproken leverdatum. Er komt helemaal niets, kijk ik in mijn mail om te kijken of ik me soms vergist heb, staat er een mail dat mijn bestelling geannuleerd is wegens drukte en dat ik binnen 5 dagen mijn geld teruggestort krijg. Dus heb ik nu geen geld om boodschappen elders te doen. Terwijl ik een week van te voren betaald heb. Schandalig gewoon, zeer onbetrouwbaar. een dag later leveren kon toch ook, maar nee, mijn bestelling is gewoon geannuleerd.

  Door: klant25-03-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  soms maar nog nooit online

  Wij gaan graag naar Deen - maar mijn vraag is meer: waarom staan er zo weinig commentaren voor het bezorgen bij Deen.online

  Door: Herman Vuure09-01-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  5
  rating

  online boodschappen Deen supermarkt

  Ik ben niet tevreden over online boodschappen bestellen bij Deen.
  In heb begin ging het redelijk, vanaf januari 2019 heb ik bij iedere bestelling dat er iets niet klopt!!!
  Ik bestel iedere week en het gebeurd de laatste tijd zelden dat het klopt:
  - ik krijg de verkeerde producten
  - ik krijg iets niet wat ik wel besteld en betaald heb
  -regelmatig tartaartjes gekregen die niet goed meer waren (gelukkig geld retour gekregen)
  - ik krijg geen geld teruggave als ze iets niet kunnen leveren, ik moet hier heel vaak voor bellen dat ik nog geen geld terug gekregen heb, het geldbedrag klopt ook vaak niet!!
  -heel vaak heb ik gebeld en een bericht gestuurd of ze niet beter op konden letten, iedere keer werd beloofd door de klantenservice dat ze nog beter op zouden letten bij mijn bestellingen maar dit hielp niets. Regelmatig heb ik gewaarschuwd dat ik naar een ander zal gaan, volgens de klantenservice een goed idee als ik niet tevreden was. Nee, zeer slechte service, volgens de klantenservice gebeurt dit alleen bij mij !!!!! Onzin natuurlijk,misschien de medewerkers wat beter betalen? Dan leveren ze waarschijnlijk beter hun werk af!

  Door: C. Boonstra26-06-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  FAQ

  Is DEEN een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 8 ervaringen geplaatst over DEEN. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.2 gekregen, waarbij 63% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is DEEN actief?

  DEEN is vooral actief in de categorie Eten & Drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Levensmiddelen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van DEEN gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.