NederlandReview

  Ervaringen DEEN

  We moeten allemaal regelmatig even boodschappen doen. Of je nou echt naar de supermarkt gaat of, zoals veel mensen tegenwoordig doen, je levensmiddelen online besteld, je moet toch wat proviand in huis hebben. Die boodschappen kun je bij DEEN doen. Maar wat voor een kwaliteit van hun vlees en vis nou eigenlijk zijn? Zal die melk en andere zuivel nou wel zo lekker smaken? Hoe lang zal het duren voor de bezorgservice van DEEN een nieuwe portie groente en fruit bij je thuis komt bezorgen? En wat zal de klantenservice van DEEN zeggen als je niet tevreden bent over hun kruiden of specerijen? Alleen menden die al eens boodschappen bij DEEN hebben gedaan kunnen je hierover inlichten. Lees dus de reviews die op NederlandReview zijn geplaatst om een beter beeld van deze supermarkt te krijgen. Hun beoordelingen, cijfers, meningen en ervaringen zullen je laten zien of DEEN de juiste plek is om boodschappen te gaan doen.

  Over DEEN
  DEEN is een supermarkt die levensmiddelen verkoopt. De winkel is al in 1933 opgericht door de heer Deen sr. Het was toen nog een kruidenierswinkel maar al snel groeide het uit tot een heel supermarktconcern. Inmiddels zijn er zelfs 82 filialen verspreid over Flevoland, Utrecht, Noord-Holland en Gelderland. Er zijn ook zogenoemde zelfbedieningswinkels waarvan de eerst in Hoorn was gevestigd. Natuurlijk kun je in de winkel allerlei soorten levensmiddelen vinden. Denk hierbij aan brood, aardappelen, crackers, broodbeleg, vlees, bis, fruit, boter, eieren, tapas, salades en nog veel meer. Je kunt zelfs hele verse maaltijden bij deze supermarkt bestellen. Zo kun je je koelkast of voorraadkast weer eventjes vullen zodat je voorlopig genoeg hebt. Natuurlijk is er af en toe tijd voor een tussendoortje. Daarvoor hebben ze chips, snacks, snoep, koek. nootjes, zoutjes en nog veel meer. Qua dranken heeft DEEN frisdrank, sappen, koffie, thee, melk, wijn en bier. Ze houden ook rekening met mensen met een bepaald dieet of een bepaalde voedselvoorkeur of –afkeur. Dat houdt in dat er ook producten zijn voor mensen die vegetarisch willen leven of glutenvrij moeten eten. Er is ook een interne afdeling drogisterij waarin je lichte medicatie kan vinden. En als laatste kun je bij DEEN bloemen, taart en gebak voor een verjaardag bestellen.


  Maak kennis met DEEN via hun bedrijfsfimpje.

  Diensten van DEEN
  Er is een boodschappenservice die fungeert als een soort bezorgservice. Je kunt online een lijst met boodschappen invullen en alvast de betaling rondmaken. De boodschappenservice van DEEN brengt deze dan netjes naar je toe. Naast het verzorgen van levensmiddelen doen ze nog meer. Zo is de bedrijfsleiding van ieder DEEN filiaal ook gelijk het aanspreekpunt voor alle buurtbewoners zodat hij of zij weet wat er speelt in de buurt. Op die manier kan daar actief op worden ingespeeld. Ook heeft DEEN een eigen klantenservice die je van dienst kan zijn als je wat advies of raad nodig hebt.

  Klachten, Complimenten en Tips voor DEEN
  Wij zijn nu erg benieuwd naar jouw eigen ervaring met DEEN. Had de supermarkt alle vlees, vis en andere levensmiddelen die je nodig had? Werd de kaas of groente wel bezorgd voordat je aan nieuwe toe was? En wat voor een klantenservice kan er van DEEN worden verwacht? Laat een DEEN review achter en vertel ons wat jouw mening over deze supermarkt nou echt is.

  DEEN
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  9,8
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  9

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Online bestellen bij DEEN

  Had nog nooit online besteld bij een Supermarkt, maar heb het met DEEN eens geprobeerd en dat is goed bevallen!

  Alles was met een dag in huis en alles was goed vers en met verre houdbaarheidsdata (ik was bang dat dat niet zo zou zijn namelijk).

  Ik zou dit absoluut vaker doen. Het scheelt veel tillen.

  Door: Lydia van Leeningen15-04-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  favoriete supermarkt

  Mijn favoriete supermarkt want ze zijn goedkoop en altijd vriendelijk in de winkel!

  Door: Janne10-12-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Schrijf zelf een review over DEEN

  Uw beoordeling