NederlandReview

  Ervaringen De Wijnbeurs

  Wanneer je van een lekker glas wijn houdt maar wel eens iets anders wilt proeven dan de wijn die bij jou om de hoek te koop is, dan kun je online op vele websites wijn bestellen. Eén van deze aanbieders van wijn is De Wijnbeurs. Dit is een wijnwinkel die al vele jaren bestaat en hun wijnen rechtstreeks bij de producenten inkopen, waardoor ze deze voordelig aan kunnen bieden. Op deze pagina kun je lezen wat andere consumenten vinden van deze webshop.

  Over De Wijnbeurs

  In 1976 werd De Wijnbeurs opgericht door de broers Piet, Hans en Paul Walraven, na twee jaar aangevuld met Franz Lampe. Zij wilden wijnen voor particulieren rechtstreeks van de producenten importeren, maar pas nadat deze blind geproefd werden op kwaliteit. Dit is nog steeds zo, zodat alleen de beste wijn geselecteerd wordt. De wensen en voorkeuren van de klanten dienen als uitgangspunt bij de selectie van de wijnen. Op basis daarvan maakt het proefpanel van De Wijnbeurs de eerste selectie. Daarna wordt door dit proefpanel én een klantenproefpanel samen het definitieve aanbod vastgesteld. Door de rechtstreekse inkoop kan De Wijnbeurs hun wijnen goedkoper aanbieden.


  Hoe schenk je wijn in zonder te morsen? Allerhande heeft een instructiefilmpje gemaakt om dit uit te leggen

  Diensten

  In de online shop van De Wijnbeurs kun je een uitgebreid assortiment wijnen bestellen. Deze zijn onderverdeeld in een aantal categorieën:

  • Rood
  • Wit
  • Rosé
  • Mousserend
  • Fine & Rare
  • Wijnpakketten
  • Cadeaus
  • Sale

  Bij iedere wijn staat een uitgebreide omschrijving en een smaakprofiel, zodat je je een voorstelling kunt maken over hoe de wijn zal smaken. Je kunt naast het bestellen van wijnen ook een wijnproeverij bij je thuis reserveren of een wijnabonnement nemen. Wanneer je een wijnabonnement neemt profiteer je van extra lage prijzen en bij sommige lidmaatschappen betaal je geen verzendkosten. Bij De Wijnbeurs kun je betalen met American Express, Mastercard of Visa Creditcard, iDeal of via een machtiging. Als een wijn niet aan je verwachting voldoet, dan krijg je deze terugbetaald tot een jaar na je bestelling of een jaar na het op dronk komen van de wijn. Je bent dan alleen je verzendkosten kwijt. Dit noemen ze de 100% proefgarantie.

  Bezorgen

  Wanneer je op werkdagen voor 16.00 uur besteld, dan heb je de wijn de volgende dag in huis. Je kunt je bestelling ook op een PostNL punt ophalen als je dat wilt. De verzendkosten zijn altijd € 4,95, onafhankelijk van het aantal dozen wijn dat je bestelt.

  Klachten

  Wanneer je een klacht hebt, kun je ze een e-mail sturen. Zij nemen dan binnen 48 uur contact met je op om deze klacht in behandeling te nemen en deze hopelijk zo snel mogelijk in overleg op te lossen.

  Laat hier ook jouw review over De Wijnbeurs achter!

  Heb jij ervaring met deze webshop, en zijn zij voor jou de beste online winkel voor het bestellen van wijn? Vertel ons hier waarom! Ook wanneer je minder tevreden bent horen we graag jouw mening, NederlandReview is een onafhankelijk platform waar wij van elkaars ervaringen kunnen leren!

  Zijn de wijnen van De Wijnbeurs heerlijk op dronk en toch voordelig? Hoe zijn de ervaringen met hun service, abonnementen en de levering van wijnen?

  De Wijnbeurs
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  3
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  4
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  4
  Leveren
  rating
  2

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over De Wijnbeurs

  Uw beoordeling

  Nativ droomkist

  Geen reactie wanneer foute leveringen plaatsvinden. Er wordt dan ineens niet thuis gegeven!

  Door: Jasper28-01-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Geen Wijn

  Korting in de post gekregen, niet te gebruiken op de website. sprake van valse aanbieding. Wijn ergens anders kopen.

  Door: D. W.28-11-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  FAQ

  Is De Wijnbeurs een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over De Wijnbeurs. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is De Wijnbeurs actief?

  De Wijnbeurs is vooral actief in de categorie Eten & Drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wijn, Bier & Sterke Drank

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van De Wijnbeurs gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.