NederlandReview

  Ervaringen De Kruidenbaron

  Veel eten kan soms best wel smakeloos zijn. Aan sommige groente zit bijvoorbeeld uit zichzelf niet heel veel smaak en ook andere gerechten worden soms beter met wat kruiden of specerijen. Die kun je vinden bij De Kruidenbaron. Maar wat zal de kwaliteit van hun zaden zijn? Zal er echt wel zoveel smaak aan hun paprika kruiden zitten? Zullen hun bindmiddelen de smaken beter met elkaar laten samenwerken? Zal het lang duren voor je extracten of kleurstoffen door de bezorgservice van De Kruidenbaron worden bezorgd? En hoe zal de klantenservice van De Kruidenbaron omgaan met klachten over hun smaakversterkers of kruidenpakketten? Alleen koks en andere voedselliefhebbers die De Kruidenbaron al eens hebben bezocht kunnen je over deze dingen iets meer vertellen. Les hun reviews om te ontdekken hoe het er bij De Kruidenbaron nou eigenlijk echt aan toe gaat. Hun ervaringen, beoordelingen, cijfers en meningen kunnen je laten zien wat er van De Kruidenbaron verwacht kan worden.

  Over De Kruidenbaron

  De Kruidenbaron is een online kruidenier die kruiden en specerijen verkoopt. Hun hoofdkantoor kun je vinden in Krimpen aan de IJssel. In hun winkel vind je een assortiment losse kruiden en specerijen. Voorbeelden uit kun selectie zijn 4-seizoenen pepers, Aglio mix, amandelschaafsel, gemalen anijszaad, Arabische gom, Asafoetida, Bami kruidenmix, babipangang kruiden, amandelpoeder en barbecue kruidenmix met of zonder zout. Je vindt er dus allemaal kruiden, pepers, groente en dippers voor je gerechten. Ook zaden, vruchten en pitten worden niet vergeten. Dus of je nou gaat barbecueën of een Chinese maaltijd op tafel wilt zetten, je kunt het op smaak brengen met de kruiden en specerijen van De Kruidenbaron. Verder heeft De Kruidenbaron nog smaakversterkers, bindmiddelen, en kruidenrub. Je kunt er zelfs terecht als je een specifiek dieet hebt. Sommige kruiden zijn namelijk zoutvrij, allergenenvrij of glutenvrij. Ook zijn er speciale producten zonder toegevoegde suikers te vinden. Naast de kruiden zelf heeft De Kruidenbaron dan nog toebehoren zoals kruidenrekken, molens, strooiers, kruidenblikken, strooibussen en peper- en zoutsetjes.


  Hier alvast een gerecht voor Nasi Goreng om mee aan de slag te gaan.

  Diensten van De Kruidenbaron

  De kruiden van De Kruidenbaron kunnen allemaal online besteld worden via hun website. Kies gewoon de zaden, noten or andere ingrediënten die je aan je wel eens aan een maaltijd toe zou willen voegen en maak te bestelling rond. De bezorgservice van De Kruidenbaron zal de kruiden of specerijen dan netjes jouw kant op sturen. Ook heeft De Kruidenbaron een eigen klantenservice om klanten te helpen bij wie de kruiden niet bevallen of ze zelfs nooit aangekomen zijn.

  Klachten, Complimenten en Tips voor De Kruidenbaron

  Heb je ooit wel eens wat kruiden bij De Kruidenbaron besteld? Ook als het alleen een kruidenrekje was willen wij graag horen wat jouw ervaring met deze kruidenwinkel is. Hoe lekker waren die zaden en noten nou eigenlijk echt? Duurde het lang voor je amandelpoeder door de bezorgservice van De Kruidenbaron werd geleverd? En wat voor een klantenservice kan er nou eigenlijk echt van De Kruidenbaron worden verwacht als je ze nodig hebt? Schrijf je eigen De Kruidenbaron review en laat ons weten wat jouw mening over deze kruidenwinkel is.

  De Kruidenbaron
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over De Kruidenbaron

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is De Kruidenbaron een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over De Kruidenbaron. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is De Kruidenbaron actief?

  De Kruidenbaron is vooral actief in de categorie Eten & Drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Levensmiddelen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van De Kruidenbaron gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.