NederlandReview

  Ervaringen Koop en Koe | Grutto

  Zoek je mensen waarmee je gezamenlijk een stukje van een koe kunt kopen? Dan is het wellicht een idee voor jou om een kijkje te nemen op de website van Crowdbutching. Voordat je die beslissing neemt is het altijd raadzaam om te kijken wat andere mensen hebben ervaren bij dit bedrijf. Deze objectieve en onafhankelijke meningen lees je op deze pagina van NederlandReview.

  Wat is Crowdbutching?

  Crowdbutching is te omschrijven als een combinatie van Crowdfunding en van Butcher. Het laatstgenoemde woord betekent in het Engels: slager. Inhoudelijk wil dit zeggen dat je samen met enkele andere mensen een stukje van een koe koopt. Deze aankoop doe je direct bij de boer. Crowdbutchering kun je zien als een wijze van vlees kopen waarbij het dier van staart tot kop volledig wordt gebruikt. Je kunt verschillende soorten vlees kopen waaronder biologisch vlees, duurzaam vlees en eerlijk vlees. Via de website van Crowdbutching kun je op de diverse categorieën klikken om te zien wat dit inhoudelijk precies betekent.

  Op dit moment kun je via verschillende websites van het bedrijf stukken van dieren kopen zoals een koe, kip, varken, kalkoen, geit en hert. Hier zijn de volgende websites aan verbonden: koopeenkoe.nl, koopeenkip.nl, koopeenvarken.nl, koopeenkalkoen.nl, koopeengeit.nl en koopeenhert.nl.

  Melkveehouder Hoogendoorn levert aan Crowdbutching

  Verschillende vleespakketten

  Bij dit op vlees gerichte bedrijf kun je diverse pakketten kopen. Je moet dan denken aan pakketten met 4 vleesstukken tot luxe pakketten met 15 vleesstukken. Het bedrijf stelt op haar website dat ze voor iedereen aanbod hebben. Op dit moment sieren het gemakspakket, premium pakket en luxe pakket op de website van het bedrijf. In het gemakspakket zitten 4 eenvoudige producten, deze zijn volgens het bedrijf ideaal voor een snelle maaltijd en de pakketten wegen van 2 tot en met 8 kilo. In het premium pakket tref je 11 producten die volgens het bedrijf heerlijk zijn. Je kunt deze volgens Crowdbutching voor alles en niets gebruiken. De samengestelde pakketten wegen variërend van circa 3 tot en met 6,3 kilogram. Het luxe pakket bestaat in totaal uit 15 prachtige producten, is volgens het bedrijf ideaal voor thuiskoks en het pakket weegt 8,4 kilogram.

  Contactmogelijkheden

  Je kunt contact opnemen met Crowdbutching. De eerste mogelijkheid die we constateren, na het klikken op 'contact' via de website van Crowdbutching, is een online contactformulier. Na het invullen van naam- en adres gegevens, het onderwerp waarover je contact opneemt en het invullen van de tekst in het bericht, is de tijd rijp om op verzenden te drukken.

  Mensen die telefonisch contact willen opnemen met de klantenservice kunnen dit doen via telefoonnummer 0294-224200 en/of via e-mail adres vragen@koopeenkoe.nl. Daarnaast kun je een bericht sturen via de social media kanalen van Crowdbutching. De social media kanalen die door het bedrijf worden gebruikt zijn momenteel Facebook en Twitter.

  Bestellen en betalen

  Mocht je een aankoop willen doen dan is dit mogelijk via de website. Je moet hiervoor wel een account hebben aangemaakt. Je aankopen stop je dan in je eigen digitale winkelmandje. Mocht je iets besteld hebben bij Crowdbutching, dan kun je via diverse mogelijkheden betalen. Op de website van Crowdbutching worden onder andere de volgende betaalmethodes aangegeven: iDEAL, MasterCard, Visa creditcard, American Express en PayPal.

  Wat zijn de klantervaringen bij Crowdbutching?

  Ben je al klant bij Crowdbutching? Dan zijn we ontzettend nieuwsgierig naar jouw ervaringen bij dit bedrijf. En wij niet alleen. De bezoekers van deze pagina willen ook graag weten wat jouw bevindingen zijn. Hoe vaak heb jij bijvoorbeeld al met andere mensen een koe gekocht via dit bedrijf? Hoe is dat proces vanaf het begin tot en met het einde verlopen? Denk je dat je vaker gebruik gaat maken van de dienstverlening/producten van Crowdbutching? Door je visie te delen op deze pagina help je bezoekers van NederlandReview een juiste keuze te maken. Gaan zij wel of niet een aankoop doen bij Crowdbutching? Lees de absoluut onafhankelijke en objectieve bedrijfsbeoordeling over dit bedrijf via NederlandReview!

  Koop en Koe | Grutto
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (11)

  6.6
  55% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  9
  Service
  rating
  5.8
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  5.4

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Koop en Koe | Grutto

  Uw beoordeling

  Koe pakket

  Berichtgeving : goed
  Levering : goed
  Vlees: zeer matig. Veel taaie stukken en kogelbiefstukken waren onregelmatige hompen vlees met veel vet ( foto aanwezig)
  Bloederige toestand in folie
  Niet iets wat je kan presenteren
  Aanbevelen: nee
  Wat ons opviel: de entrecôtes uit een verpakking dunne lapjes van nauwelijks een centimeter dik met teveel vet. De een als leer, de andere mals maar de naam entrecôte niet waard. Dezelfde koe/ entrecôte???
  Herhaling : niet echt

  Door: Diederick Bovelander13-05-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7
  rating

  Kerstkippen

  Sinds twee jaar kopen wij, behalve ook de reguliere pakketten, ook de gevulde kerstkippen.
  Goed en lekker gevuld, lekker sappig vlees en een duidelijke omschrijving voor de bereiding.
  Wij vinden het belangrijk dat we op deze manier lekker en verantwoord vlees kunnen eten.
  Alles netjes en op tijd geleverd door een vriendelijke bezorger.
  Een aanrader!

  Door: Hans Veen20-10-2020
  Martha Ritsema06-01-2021

  Wisselende ervaring. Het eerste pakket was voortreffelijk, daarom ook een tweede keer besteld maar dat viel tegen. Biefstuk en entrecote was taai. Beide waren Blaarkoppen.

  Daniëlle Commandeur06-02-2021

  Onacceptabel slecht geworden. Levering volledig afgezegd of meer dan 6 uur na opgave. Vlees niet goed verpakt, deels verkleurd nog maar twee dagen goed. Spijtig dat het nieuwe Grutto zo slecht is geworden. Absolute afrader!

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Verschillende koe pakketten

  Wisselende ervaring. Mooi initiatief. Wel eens kan hten qua levering gehad wat matig werd opgelost. Sommige stukken vlees zijn niet mooi gesneden. Wel eens bijna kapot gesneden biefstuk gehad. Wagyu pakket gehad. Dat was zeer goed en heerlijk vlees. Nu een black angus pakket maar dat valt tot nu toe erg tegen.

  Door: Abel Sliedrecht23-11-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  485457

  het ons geschonken pakket geeft direct al een onbetrouwbare aflevering van een deel van het pakket.
  Zojuist blijkt dat edelhert mini biefstukjes zou zijn 4x70 gr. is 280 gr,
  dit is echter 213 gr.
  Verkeerde wegschaal gebruikt??

  Door: J.D.Kuiper24-01-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  Combi en everzwijn pakket

  Topvlees

  Door: Bert19-02-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  koepakket

  Standaard koepakket gekocht. Zeer slecht gesneden entrecotes, overdadig veel vet, meer dan de helft kon weg ,biefstuk taai, de helft kon weg, niet te eten. Gehakt was onder het beloofde gewicht. Op klacht wordt niet gereageerd. Koop hier dus niet meer.

  Door: Wagemans, Eibergen30-04-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5.5
  rating

  2x koepakket van 160 euro

  Beste consument, NIET DOEN !! Na 2x !! achter elkaar dozen ontvangen te hebben vol met door bloed besmeurde pakketten doordat de verpakking van enkele pakketten gescheurd was, hebben we het gehad met GRUTTO!! De beschadigde pakketten hebben we maar weggegooid omdat niet te achterhalen is hoe consciëntieus vervoerder MENKEN ermee omgegaan is of waar in de bezorgtraject het fout gegaan is. Ondanks geüploade foto's van de duidelijk beschadigde dozen geeft de typmiep van dienst geen krimp en komen we niet tot een vergelijk. Niet doen dus want GRUTTO of hun vaste vervoerder MENKEN hebben de hele keten van wei tot bord bepaald niet orde.

  Door: Engelen 11-04-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  Bio rundvlees

  Eerste ervaringen waren goed. Laatste was simpelweg gewoon slecht. Te weinig gewicht, taai vlees en ook een klantenservice die niet wil horen wat je zegt maar alleen aan damage control doet. Op mijn blog (berendquest punt nl) lees je er meer over.

  Door: Arno Wip29-03-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  4.5
  rating

  Koe,Varken,Kip

  Niet meer tevreden, levering is zeer slecht geworden.
  En helemaal schandalig is,dat wij een varken kochten die binnen 7 dagen werd geleverd.
  Na navraag hoe dat zo snel kon, bleek het beestje al geslacht te zijn.
  Dus bleek dat we voorgelogen waren. Je koopt toch bij de boer en niet de slager?

  Door: R Mulder 01-02-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  koe pakket

  bij slager beter vlees dan daar en het is veel duurder soms 2x zo duur als bij de keurslager

  Door: arjan15-01-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Bio pakket koe

  Pakket is nooit geleverd en geld dat terug gestort zou worden .... na zoveel dagen nog niets gezien. Was dus eenmalig en niet nog eens ben ik bang. Jammer is goed initiatief

  Door: AGRM19-05-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5.5
  rating

  FAQ

  Is Koop en Koe | Grutto een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 11 ervaringen geplaatst over Koop en Koe | Grutto. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6.6 gekregen, waarbij 55% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Koop en Koe | Grutto actief?

  Koop en Koe | Grutto is vooral actief in de categorie Eten & Drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Levensmiddelen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Koop en Koe | Grutto gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.