Corners Cake - De zoetste van Zwolle

Alle reviews

Corners Cake - De zoetste van Zwolle

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (4)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  milkshake's & taartjes

  ik heb nog nooit zo'n lekker cheesecake gegeten,
  en wat een gezellige meiden die daar werken zeg zoo leuk om hier te komen.
  we komen zeker nog terug voor al het andere lekkers :D

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  cupcakes en freakshake

  Heerlijke taartjes gegeten en freakshake en lekkere thee gehad. Relaxte en mooie plek om te zitten met de meiden. De jongste vermaakte zich fijn aan de speeltafel. Aanrader deze plek!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  High tea

  Mijn 10-jarige dochter had haar vriendin een high tea gegeven voor haar verjaardag. Ze hebben een gezellige middag gehad en hebben heerlijk gesmuld van alle lekkere dingen (waarbij ze zelfs nog wat mee naar huis hadden genomen, omdat ze het niet op konden). Echt een aanrader!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Taarten, cupcakes en een sweetbox

  Elke keer is het weer een feestje om hier te bestellen. De creaties die Cornelie en haar bevlogen team hier maken zijn niet alleen mooi en té lekker, maar je proeft dat alles met ontzettend veel liefde is gemaakt. Ook in de winkel zelf spat de passie ervanaf. Voeg daaraan toe dat elke centimeter van het pand 100% Instagram-waardig is (liefde voor de roze muren, het draaimolenpaard en de overige mooie decoraties) en het is duidelijk: Corners cake is met recht de zoetste van Zwolle te noemen. Dus zou ik anderen aanraden om hier te bestellen? Een volmondige JA van mijn kant!

Anderen bekeken ook

Plopsa
3 reviews

Dat Plopsa een algemeen bekende naam is geworden, dat staat wel vast. De programma’s van Studio 100 op televisie liggen ten grondslag aan de ...

Voetbaltravel
3 reviews

Lees dit en je kent dit bedrijf een stuk beter. Voetbaltravel geeft al duidelijk aan wat het bedrijf doet. Het is een combinatie van voetbal en rei...

Madame Tussauds
6 reviews

Madame Tussauds: Ervaringen Wil jij oog in oog komen te staan met koning Willem-Alexander en koningin Maxima, Adele, Barack Obama, Beyoncé...

Amsterdam Dungeon
11 reviews

Amsterdam Dungeon: Ervaringen Gruwelijke moordenaars, volhardende heksen, zelf-kastijdende monniken, krankzinnige rechters, dames van heel lichte ...

Corners Cake - De zoetste van Zwolle

Corners Cake is de zoetste lunchroom van Zwolle.

Hier vind u de beoodelingen voor Corners Cake te Zwolle. Wie wilt er nu niet eens een kijkje nemen in deze roze zoete lunchroom?


Bij Corners Cake kunt u terecht voor een heerlijke zoete lunch, een lekker vers gebakje of een op maat gemaakte taart, sweets, cupcakes en sweetboxen. Maar wij verzorgen ook kinderfeestjes, workshpops en thema tafels. Als er maar suiker in zit, is ons motto!

Deze lekkere zoete gebakjes kunt u bij ons opeten onder het genot van een lekker bakje koffie of roze thee, maar u kunt deze ook meenemen. In onze vitrine worden dagelijks allerlei verse zoetigheden aangeboden.

Wilt U een verjaardagstaart, trouwtaart of cup cakes of sweets  bestellen dan bent u bij ons aan het goede adres. Met meer dan 10 jaar ervaring maken wij alles op maat! Ook geven wij workshops taart maken of cup cakes versieren, maar u kunt ook bij ons terecht voor een totaalpakket denkende aan; babyshower, vrijgezellenfeest of een bedrijfsuitje.


Neem hiervoor gerust contact met ons op. Wij hebben een aparte ruimte hiervoor en denken graag met u mee.

Er staan vele foto's van mooie projecten die we al gedaan hebben op onze website.
 

Mocht u interesse hebben in een van onze producten of diensten, kunt u contact opnemen via het contact formulier, voor reserveringen verwijzen wij u graag door naar onze reserveringssite of u kunt even bellen. Ook kunt u Online bestellen.
 

Een zoete groet uit de zoetste keuken van Zwolle, Corners Cake!

Laat je ook meteen een review of beoordeling achter op NederlandReview?

 

 

}