NederlandReview

  Ervaringen Corners Cake - De zoetste van Zwolle

  Corners Cake is de zoetste lunchroom van Zwolle.

  Hier vind u de beoodelingen voor Corners Cake te Zwolle. Wie wilt er nu niet eens een kijkje nemen in deze roze zoete lunchroom?


  Bij Corners Cake kunt u terecht voor een heerlijke zoete lunch, een lekker vers gebakje of een op maat gemaakte taart, sweets, cupcakes en sweetboxen. Maar wij verzorgen ook kinderfeestjes, workshpops en thema tafels. Als er maar suiker in zit, is ons motto!

  Deze lekkere zoete gebakjes kunt u bij ons opeten onder het genot van een lekker bakje koffie of roze thee, maar u kunt deze ook meenemen. In onze vitrine worden dagelijks allerlei verse zoetigheden aangeboden.

  Wilt U een verjaardagstaart, trouwtaart of cup cakes of sweets bestellen dan bent u bij ons aan het goede adres. Met meer dan 10 jaar ervaring maken wij alles op maat! Ook geven wij workshops taart maken of cup cakes versieren, maar u kunt ook bij ons terecht voor een totaalpakket denkende aan; babyshower, vrijgezellenfeest of een bedrijfsuitje.


  Neem hiervoor gerust contact met ons op. Wij hebben een aparte ruimte hiervoor en denken graag met u mee.

  Er staan vele foto's van mooie projecten die we al gedaan hebben op onze website.

  Mocht u interesse hebben in een van onze producten of diensten, kunt u contact opnemen via het contact formulier, voor reserveringen verwijzen wij u graag door naar onze reserveringssite of u kunt even bellen. Ook kunt u Online bestellen.

  Een zoete groet uit de zoetste keuken van Zwolle, Corners Cake!

  Corners Cake De zoetste van Zwolle

  Corners Cake - De zoetste van Zwolle
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  De zoetste van Zwolle

  Schrijf zelf een review over Corners Cake - De zoetste van Zwolle

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Corners Cake - De zoetste van Zwolle een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Corners Cake - De zoetste van Zwolle. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Corners Cake - De zoetste van Zwolle actief?

  Corners Cake - De zoetste van Zwolle is vooral actief in de categorie Eten & Drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Online eten bestellen, Koffie & Thee, Maaltijdboxen, Cadeauwinkels

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Corners Cake - De zoetste van Zwolle gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.