Ervaringen Candyonline

Naar eigen zeggen is Candyonline al sinds 2008 de grootste én de lekkerste. Delen klanten deze mening of hebben zij het anders ervaren? En is die klantenservice echt zo bereikbaar en behulpzaam als er op de website staat? Kun je hier serieus met Bit Coins betalen?

Ieder excuus voor een snoepje of een koekje

Snoepgoed, er is altijd wel een excuus of rede om iets in huis te halen. Of u nu een kinderfeest, trouwerij, kraambezoek, babyshower of verjaardag op de agenda heeft staan, snoep hoort er ondertussen bij. Vergelijk het met een eetbaar bos bloemen. En wat dacht u van bijvoorbeeld Halloween, Sint Maarten, Sinterklaas, kerst, Carnaval en Pasen? Maar ook als er niets te vieren valt, kan het zijn dat u behoefte heeft aan een bepaald soort snoep of koek. Misschien uit gewoonte bij het televisiekijken, gamen, studeren, lezen of achter de computer zitten. Maar afgezien van dat snoep gewoon lekker is, heeft u wellicht heimwee naar een bepaald zuurtje, winegum, chocoladereep, cereal, frisdrank of energy drink uit bijvoorbeeld Scandinavië, Engeland, Amerika, Nieuw Zeeland of Australië. Niet vreemd als u er op vakantie bent geweest, een tijd hebt gewoond of bent opgegroeid. Smaken kunnen, net als geuren, verbonden zijn met herinneringen.

In ons toch al drukke leven, is het helemaal makkelijk als al die heerlijkheid ook gewoon bij een online snoepwinkel besteld kan worden. Zeker als uw kind later in de week gaat trakteren, maar u de traktatie helemaal vergeten was doordat u zo druk bent met het kinderpartijtje te organiseren en de chips en zoutjes in te slaan. Dan kan die voordeel snoepbak of kilo knaller ook gelijk mee. Verder doet snoepgoed het altijd goed bij (ook de grote en volwassen) kinderen als cadeau bij bijvoorbeeld het halen van een zwemdiploma, een goed rapport op school of het slagen voor een opleiding. Kant en klare kado pakketten met “candy” in verschillende thema’s zijn dan een interessante optie. Of wellicht smacht u al de hele week naar een ouderwets lekkere puntzak schepsnoep, maar werkt u als de drogist open is. En dan is er nog de gewone lekkere trek, zin in snaai of de drang om te bakken!


Neemt u een voorbeeld aan Bert & Ernie?

Webshop-weetjes

* De zoete (en soms suikervrije) leveringen van deze webshop gaan als ze vóór 16.30 uur besteld zijn, dezelfde dag nog op de post.
* Betaling is mogelijk via een breed scala aan mogelijkheden, namelijk iDeal, Multisafepay, Maestro, Mister Cash, SOFORT Banking,Visa. Giropay. MasterCard, vooraf overmaken, Bancontact, BitCoin, Belfius Direct Net, KBC/CBC, PayPal en Billink - Achteraf Betalen (met een maximum van 50 euro)
* Het assortiment contactmogelijkheden ligt bij Candyonline al bijna net zo hoog als hun keuze in snoep en betaalmogelijkheden: bellen, e-mail, Facebook, Twitter, LinkedIn, Pinterest en Google+. De klantenservice stimuleert klanten ook vooral contact met hen op te nemen, mocht er onverhoopt iets niet bevallen of als u gewoon een vraag heeft. Klantcontact wordt snel en direct in behandeling genomen.

Dus heeft u ervaring met deze online snoepwinkel en wilt u deze graag delen of bent u benieuwd naar de mening van andere medeklanten? Pak dan snel uw import caramelreep erbij en kijk hieronder.

Ook zo benieuwd of de klanten van Candyonline sweet teeth of kiespijn kregen? Of bent u er zelf een ervaren zoetekauw? Lees of plak uw ervaring hier!

Candyonline
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (4)

5,6
25% Zou hier weer kopen!

Bestellen

6

Service

4,6

Prijs

5,6

Leveren

6

Alle reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Buiten hun groot assortiment kan ik niets goeds bedenken

Bepaalde producten zijn VEEL TE DUUR voor wat het is.
Verpakken kunnen ze niet, te veel voor een TE KLEINE VERPAKKING waardoor de helft is gedeukt of verkruimeld.
Bepaalde producten smaken bizar en vertonen GEEN HOUDBAARHEIDSDATA
Tijdens het bestellen is alles van je bestelling zogezegd nog op voorraad tot het wordt geleverd. Bij elke bestelling ontbrak wel iets en kreeg ik een creditnota in de plaats.

Antwoorden op mail doen ze niet, schrijf je dan een review op trustpilot, beweren ze (Telkens dezelfde Kim van de klachtendienst) zich hier niet in te herkennen en alle klachten meteen op te lossen als beide partijen hiertoe bereid zijn, toch heb ik nooit enig aanbod als oplossing ontvangen.
KLANTENCONTACT of KLANTENSERVICE nergens te bespeuren.

Daarenboven hebben ze een zeer misleidende reviewscore door hun LOZE BELOFTEN CAMPAGNE.
Enkele dagen na je bestelling (niet zeker, heb deze niet altijd ontvangen en laatste keer was dit weken na mijn bestelling) krijg je een mail met daarin de vermelding dat je kans maakt je geld terug te winnen door het plaatsen van een review op Trustpilot.
Terwijl dit nergens vermeld staat op hun website, evenmin vind je wat terug over iemand die wat zou hebben terug gewonnen.
Eén simpele leugen om iedereen te doen geloven dat ze de beste zijn.

Door: Michael13-08-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

snoep en fanta blik

Monster prijzen snoep en drank.
Drank fanta blik over datum.
Verkeerd snoep geleverd.
Kinderfeest verpest
Op internet dezelfde artikelen voor minder dan de helft van de prijs verkrijgbaar met gratis verzenden.
Te vlug gekocht.
Eigen schuld grote dikke bult.

Door: Jan03-06-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Drop

Al enige tijd ben ik op zoek naar dubbelzout drop. Ik kocht dat altijd bij de Makro maar niet meer verkrijgbaar.waar kan ik dat eventueel nog vinden?

Door: E.P.M. Van Hooijdonk24-03-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Bereikbaar nee dus

Diverse drop besteld,de helft niet gekregen, geprobeerd te bellen!
Niet te bereiken
Dus service slecht,mail gestuurd geen antwoord.
En dus niet de eerste keer

Door: Zonneveld19-07-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
8

Schrijf zelf een review over Candyonline

Uw beoordeling

Please enter your first and last name separated by a space (e.g. Jane Miller)