NederlandReview

  Ervaringen Café Royal

  Voor echte koffieliefhebbers valt er tegenwoordig veel te kiezen. Of je nu houdt van een kopje koffie van zelfgemalen koffiebonen, een kopje uit je Nespresso® of je Nescafé® Dolce Gusto® apparaat. Daarom springen meerdere koffiemerken in op deze ontwikkelingen, zo ook Café Royal. Zij bieden kwaliteitskoffie aan in een ruim assortiment, zodat je deze ook kunt bereiden in je eigen favoriete koffiemachine. Wat andere consumenten vinden van de smaak en kwaliteit lees je hier!

  Over Café Royal

  Café Royal is een koffiemerk van Delica AG, dit is in Zwitserland een van de grootste koffiebranderijen. Zij bestaan al meer dan 60 jaar en in 2012 lanceerde Delica AG het merk Café Royal. Het eerste product wat zij brachten waren koffiecapsules die compatibel zijn met Nespresso®. Café Royal breidt zijn assortiment koffiespecialiteiten steeds verder uit, zo bieden zij nu o.a. ook iced Coffee en bonenkoffie. Vanaf de start is het Café Royal koffieassortiment door UTZ goedgekeurd. Dit keurmerk garandeert duurzame koffieproductie in harmonie met mens en natuur. Voor de Caf’d Royal koffie wordt alleen gebruik gemaakt van Arabica- en Robustabonen van plantages met een UTZ certificering. Hierdoor weten zij precies waar de ruwe koffie vandaan komt, en is de kwaliteit gegarandeerd.


  Bob Dylan - One more cup of coffee

  Diensten

  Op de website van Café Royal kun je van alles over de achtergrond en de verschillende soorten koffie lezen. Van het laatste nieuws, tot filmpjes met Robbie Williams in de hoofdrol, lopende acties en een blog. Daarnaast kun je alle achtergronden over het bedrijf lezen. Je kunt er ook vinden in welke winkels de koffieproducten van Café Royal te koop zijn en producten bestellen in de online shop. De producten die je in het assortiment kunt vinden zijn:

  • Nespresso®-compatibele capsules
  • Nescafé® Dolce Gusto®-compatibele capsules
  • Bonenkoffie
  • Koffiepads
  • Iced Coffee

  Levering en betaling

  Voor producten uit de webshop geldt een minimale bestelwaarde van € 15,-, anders rekenen ze een toeslag van € 6,-. Bestellingen boven € 45,- worden gratis verzonden, daaronder betaal je € 4,- verzendkosten. Je kunt je bestelling betalen met Mastercard, PayPal of Visa.

  Klachten

  Voor een bestelling die je bij hen doet heb je een herroepingsrecht van 10 dagen. Als je hier gebruik van wilt maken moet je de herroeping binnen 10 dagen versturen. Zij betalen het volledige bedrag van de bestelling terug, of een gedeelte wanneer je slechts een deel terugstuurt, zodra zij de goederen hebben ontvangen. De retourkosten zijn voor eigen rekening. In het geval van geopende verpakkingen geldt geen herroepingsrecht. Wanneer je een bestelling ontvangt moet je deze altijd controleren op volledigheid en zichtbare gebreken. Als er iets aan mankeert, breng dan meteen Café Royal op de hoogte, dan ontvang je van hen indien gewenst een vervangend artikel. Eventuele retourkosten hiervan zijn voor rekening van Café Royal.

  Vertel hier jouw ervaringen!

  Koop jij al tijden koffie van Café Royal omdat je dit echt de lekkerste vindt, of heb je het eens geprobeerd en hoef je het nooit weer? Alle meningen zijn welkom hier op NederlandReview, zo leren wij van elkaar!

  Is de smaak van Café Royal koffie niet te versmaden? Of had men er meer van verwacht? Lees hier de commentaren van mensen die het al geproefd hebben!

  Café Royal
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (5)

  4.6
  20% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6.4
  Service
  rating
  3.6
  Prijs
  rating
  5.2
  Leveren
  rating
  3.2

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Café Royal

  Uw beoordeling

  Koffie!!

  Met de feestdagen heb ik een nieuw koffiezetapparaat gekregen. Bij deze machine heb ik ook een tegoedbon voor Café Royal gekregen. Op dit moment ben ik nog niet in staat geweest om in een winkel langs te gaan (lijkt me wel erg leuk overigens), maar heb ik alleen nog een bestelling op de website geplaatst. (Ik heb helemaal nog niet gekeken of een fysieke winkel wel bestaat, maar als die bestaat ga ik zeker eens langs). Leuke site, met leuke informatie over koffie en koffiebonen. Alles verliep zoals je van een webshop mag verwachten. Een soepel bestelproces en ik had mijn bonen snel in huis.

  Nu twee verschillende soorten koffie geprobeerd, ga binnenkort weer een bestelling plaatsen om nieuwe soorten te proberen. Voor iedereen die van koffie houdt: probeer deze website zeker eens. Hartstikke leuk. Als je liever niet in een webshop koopt, veel producten zijn ook beschikbaar in de supermarkt!

  Door: Annefleur de Rijcke24-12-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Cafe Royal Lungo & Cafe Royal Caramel

  Deze capsules werken van geen kant in mijn Kitchen Aid nespressomachine. Niet kopen = geen risico nemen.
  Nog niet eerder meegemaakt dat capsules niet werken.
  Kijken of ik mijn geld van AH kan terug krijgen.

  Door: Ron de Wit16-01-2021
  Wonnink15-02-2021

  heb ook laatste tijd gehad dat de cups werden 'opgeblazen' en daarna moet je inderdaad een paar maal het apparaat leeg spoelen om alle prut er weer uit te krijgen.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Cups

  De cups lekken heel vaak. Kost me geld en ik moet dan het hele apparaat schoonmaken.

  Door: R hellegers 17-09-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  Ook niks ontvangen! Negeren ook je vragen.

  Ziet er professioneel uit, maar na de bestelling blijkt het een waardeloze oplichtersbende te zijn. Ik kreeg een bevestiging van mijn bestelling, zou binnen 5-7 dagen worden geleverd. Niets ontvangen, geen track & trace, niks. Contactformulier ingevuld, geen reactie. Nogmaals het contactformulier ingevuld + een email voor de zekerheid. Geen reactie. Nogmaals een email, nu in het engels. Geen reactie, geen levering. Nu maar via VISA mijn geld terughalen, is gelukkig verzekerd.

  Door: Astrid16-04-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  Niks geleverd

  Na 21 dagen nog me koffie niet ontvangen...
  Communicatie is blijkbaar ook lastig voor ze, geen reactie op mail,Facebook en contactformulier.

  Door: Stefan30-03-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  FAQ

  Is Café Royal een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 5 ervaringen geplaatst over Café Royal. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.6 gekregen, waarbij 20% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Café Royal actief?

  Café Royal is vooral actief in de categorie Eten & Drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Koffie & Thee

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Café Royal gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.