Brouwland

8

Bestellen

2

Service

2

Prijs

2

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Brouwland

Een fris pintje op een warme zomeravond of een goed glas wijn zijn perfect om te ontspannen. Wil je zelf je bier brouwen? Of zelf wijn maken? Dan zit je bij Brouwland goed! Je vindt er heel wat startpakketten en andere artikelen om zelf aan de slag te gaan en zo het perfecte drankje naar jouw smaak te maken. Wat klanten vinden van het aanbod en de service van Brouwland lees je hier op NederlandReview. 


Over Brouwland 

Brouwland werd vele jaren geleden, in 1972, opgericht door Frans Balis. Frans was een apotheker maar als hobby maakte hij wijn. In zijn apotheek had hij een klein hoekje met gisten en toebehoren voor aspirant-wijnmakers. Hij begon zijn goederen te verdelen en zo ontstond het bedrijf. Het was meteen een succes en bleef groeien tot het bijna uit zijn voegen barstte. Daarna verhuisde het bedrijf waar het bleef groeien. Al in 2001 introduceerde Brouwland een online webwinkel en in 2002 begon het met het aanbieden van eigen merken, dit bleek een shot in de roos te zijn. Momenteel is het Europa's meest gespecialiseerde groothandel in producten om zelf wijn, bier, likeur of zuivel te maken. Het bedrijf is actief in 68 landen wereldwijd.  
Diensten van Brouwland 

Bij Brouwland kan je terecht voor startpakketten voor het maken van wijn, kaas, komboecha, zuurkool en het brouwen van bier. Je vindt er ook brouwpakketten, artikel voor wijn- en bierbereiking, fruitpersen en molens, flessen en vaten, kroonkurken en kurken, producten voor het distilleren, kruide en metingen maar ook nog veel andere producten zoals boeken en geschenkmanden. 


Vragen of klachten voor Brouwland 

Heb je vragen of een klacht over Brouwland? Neem dan zeker contact op met de klantendienst, ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Je kan ze bereiken via de telefoon, een online contactformulier of je kan altijd langsgaan in de winkel in Beverlo. Brouwland heeft ook een FAQ waar alle vaak gestelde vragen vermeld worden, misschien vind je hier wel het antwoord dat je zoekt!  


Schrijf je eigen review!

Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met Brouwland? Heb je er de spullen gevonden die je zocht? Hebben ze je er goed geholpen? Laat het weten in de reviews! Potentiële klanten zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van de kwaliteit en de service van Brouwland. Zo help je anderen bij het maken van een beslissing! 


Ben je van plan om een bestelling te plaatsen bij Brouwland? Lees dan zeker enkele van de reviews op NederlandReview! Je vindt er honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op NederlandReview! 
 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

Startbenodigdheden om met 8 gistflessen medes en boerelandwijn te gaan maken.

Goed werkende website en overzichtelijk.Vrij duur. Maar belangrijkste: met huidige inpak methode, huidige klantenservice en DPD als hun transporteur zeker geen glazen gistflessen bestellen! 2x breuk in zending en de daaropvolgende herzending! Maak een filmpje van het openmaken / uitpakken van je pakket en aftikken op je bestellijst. En dan maar hopen dat alles juist geleverd is, want klantenservice is ronduit belachelijk te noemen. Bij problemen beschuldigen ze (tussen de regels door*) eerst de klant voordat ze eindelijk wat moeite doen om het echt uit te zoeken. *Bij eerste zending 1 vd 4 dozen al door dpd retour afzender ivm geconstateerde breuk. Hadden pas bij de vierde herlevering proforma eindelijk de nog missende spullen overgenomen. Met tussendoor zelfs een zeer onplezante, beschuldigende mail dat ze exact wisten wat zij terug hadden ontvangen en dat deze spullen dus echt in de 3 dozen zaten die ik had ontvangen. Dat de DPD verzend gewichten en product gewichten hen totaal in ongelijk stelde werd kwablijkelijk overgeslagen, want ik had rekensom binnen paar minuten sluitend. Daarop maar gemaild dat ik de dozen zelfs had stukgesneden voor ♻️ en ik dus 1000% zeker wist wat er geleverd was. Uiteindelijk wel alles geleverd minus één wederom gebroken gistfles. Maar die restitueren ze wel hebben ze net toegezegt.

G

Gerard

07-05-2022

0