NederlandReview

  Ervaringen Boska

  Nederland staat bekend om zijn kaas. En wanneer je een boterham wilt beleggen of een kaasfondue wilt maken, dan heb je daar de benodigde gereedschappen voor nodig als een kaasschaaf, een kaasrasp, een fondueset, etc. Dit soort producten zijn het specialisme van Boska. Zij verkopen alles op kaasgebied, en geven een garantie op hun kaasgereedschappen, zo weet je zeker dat het goed werkt. Wat de ervaringen zijn van andere consumenten met de producten van Boska, lees je hier op NederlandReview.

  Over Boska

  In 1896 begon de overgrootvader van de huidige directeur Martijn Bos, die smid was van beroep, met het maken van gereedschap dat je kon gebruiken voor het snijden van kazen. Deze smederij is in de twee generaties die volgden doorgegroeid van een huishoudwinkel naar een ijzerwaren- en gereedschappenhandel. In 1978 richtte Joop Bos, de vader van Martijn, Bos Kaasgereedschap op. Hij specialiseerde zich vanaf toen in het ontwikkelen en verkopen van producten voor de verwerking van kaas. In 1996 neemt Gerritse IJzerwaren in Woerden het ijzerwaren deel over en heeft Bos Kaasgereedschap ook echt alleen nog maar kaasgereedschap. In 1999 stapt zoon Martijn aan boord. Hij is het die Boska over de grens brengt en begint met exporteren. Op 1 januari 2002 werd Martijn de eigenaar van Bos Kaasgereedschap en veranderde de naam in Boska Holland. Door deelname aan internationale beurzen groeit de export enorm. Eerst was de export gericht op professioneel gereedschap voor kaas, dat werd al snel aangevuld met een collectie voor de consument.


  Hoe wordt kaas gemaakt? Het Klokhuis legt het uit!

  Diensten

  Bij Boska kun je artikelen bestellen uit de volgende categorieën:

  • Nieuw
  • Kaasmaakset
  • Kaasplank
  • Kaaskruller
  • Kaasschaaf
  • Kaasfonduepan
  • Kaas raclette
  • Kaasrasp
  • Kaasmes
  • Cadeau sets
  • Kaas en fun

  Voor de zakelijke klanten is er een apart hoofdstuk beschikbaar op de website. Je kunt de bestelde artikelen betalen met Ideal, Paypal, Mastercard and Visa. De verzending van de bestelling wordt gedaan door DPD, je ontvangt deze meestal binnen twee werkdagen, de verzendkosten zijn € 3,95.

  10 jaar garantie

  Op de Cheesewares™ producten van Boska krijg je 10 jaar garantie. Dit houdt in dat bij correct gebruik deze producten goed blijven werken. Wanneer je problemen hebt met de kwaliteit van de producten, ontvang je een vervangend product of onderdeel. (Garantie geldt niet op gebruiksartikelen zoals Kaasplank olie, Fondue fuel, Kaasmaaksets, etc.)

  Klachten

  Om een klacht zo snel mogelijk op te kunnen lossen, adviseren ze je om telefonisch contact op te nemen via (0172) 61 15 02 of stuur een e-mail via de contactpagina. Geef daarbij je naam, e-mailadres, telefoonnummer, klant- of bestelnummer en een omschrijving van de klacht door. Zodra deze ontvangen is, krijg je een geautomatiseerde e-mail met daarin een dossiernummer. Binnen vijf werkdagen kun je per e-mail of telefonisch een inhoudelijke reactie verwachten op je klacht. Mocht Boska de klacht niet naar wens oplossen, dan kun je contact opnemen met de Geschillencommissie Thuiswinkel of het Europese online geschillenplatform (ODR).

  Wat zijn de ervaringen met de producten van Boska, kun je gemakkelijk kaas snijden met hun gereedschap of zijn de messen botter dan men had verwacht?

  Boska
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  9
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8.6
  Service
  rating
  9.4
  Prijs
  rating
  8.6
  Leveren
  rating
  9.4

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Boska

  Uw beoordeling

  Kaasschaaf

  Beste kaasschaaf ooit

  Door: Ed29-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Kaasfondue inductiepan

  23 december een kaasfondue inductie pan gekocht om tijdens de kerstdagen te kunnen gebruiken. Helaas werkte deze niet op onze inductie plaat dus moesten we toch met een andere pan de kaas smelten. Na een mail aan Boska ontvingen we vandaag een nieuwe pan, gelijk uitgeprobeert. Hoera deze wordt wel herkend door de inductieplaat. Boska bedankt voor de uitstekende service.

  Door: Yvonne Hogerwerf11-01-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Kom maar op met die Kaas

  Bij ons thuis zijn wij echte kaasliefhebbers en deze liefhebberij heb ik overgebracht naar mijn bedrijf. Natuurlijk is er in de kantine voldoende kaas (voor op brood, of als blokjes) te vinden, maar zeker bij de vrijdagmiddagborrel gaat er goed wat goede kaas doorheen. Van mijn collega's kreeg ik als bedankje een keer een product van Boska.com en daardoor ben ik eigenlijk klant geworden bij dit bedrijf. Het is gewoon leuk om zo'n gespecialiseerde webshop te ontdekken, waar ze eigenlijk alles hebben wat je nodig hebt als je een echte kaaskop bent. Zo bestel ik daar regelmatig kaasplanken en kaasmessen, maar ook andere producten, zoals een fondue en toebehoren kun je met een gerust hart via deze site bestellen. Ik kan niet anders zeggen dan dat dit gewoon een leuke website is en daarom schrijf ik graag een positieve recensie. Als je van kaas houdt, het moet wel een liefhebberij zijn, dan moet je zeker eens op deze site kijken.

  Door: Timo Janzen05-03-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  FAQ

  Is Boska een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 3 ervaringen geplaatst over Boska. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Boska actief?

  Boska is vooral actief in de categorie Eten & Drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Levensmiddelen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Boska gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.