NederlandReview

  Ervaringen BierLab

  Wanneer je een echte bierliefhebber bent die graag verschillende smaken en soorten uitprobeert, dan kun je deze bestellen bij BierLab. Ook kun je bij hen een Bierabonnement nemen waarmee je periodiek verschillende soorten en smaken uit kunt proberen. Wat andere klanten vinden van deze webshop lees je hier.

  Over BierLab


  Echte bierliefhebbers Bart Baeschnitt en Ralph van Bemmel startten in 2013 de bierspeciaalzaak BierLab, die inmiddels is uitgegroeid tot één van de grootste webshops van Nederland op het gebied van speciaalbier. Dit deden zij om hun eigen voorliefde voor speciaalbier met andere liefhebbers te kunnen delen. De speciaalbieren die zij aanbieden worden geselecteerd op kwaliteit, prijs en haalbaarheid binnen de doelgroep. Je kunt bij hen kiezen uit een ruim assortiment speciaalbieren, bierpakketten, -cadeaus en bierabonnementen. Naast de verkoop staat hierbij ook het delen van de kennis over bieren centraal.


  StukTV organiseert een Bier Battle

  Diensten


  In de webshop kun je op verschillende manieren een speciaalbier naar keuze vinden. Je kiest bijvoorbeeld een brouwerij uit of een land of type bier. Ook hebben ze bij BierLab een flink aantal verschillende Bierpakketten die je kunt bestellen, je ontvangt dan een pakket bieren die samengesteld worden aan de hand van een type bier, een brouwerij of een andere speciale selectie, zo is er bijvoorbeeld ook een pakket met glutenvrij bier. Daarnaast bieden ze ook verschillende biercadeau ’s aan. Onder het kopje ‘Onze favorieten’ kun je de speciaalbieren vinden die speciaal aanbevolen worden door de oprichters van BierLab, omdat ze nieuwe toppers zijn, een speciale uitgave of om een andere reden. Op de homepage vind je ook een link naar een blogpagina met artikelen over bier.

  Bierabonnement


  Maandelijks selecteert BierLab een aantal nieuwe bieren met een thema, dit kan gaan om een speciale gebeurtenis, een seizoen, bepaalde hopsoorten, etc. Deze doen zij in een pakket die je, wanneer je je daarop abonneert, maandelijks , eens per twee of eens per drie maanden ontvangt. Bij ieder bierpakket krijg je ook uitleg over de verschillende bieren meegestuurd. Je kunt een keuze maken uit een pakket met 6 (Starter), 12 (Liefhebber)of 24 (Proeverij) flessen. De prijs van de abonnementen is altijd inclusief statiegeld, btw en verzendkosten.

  Levering en betaling


  Alle prijzen die in de webshop bij de bieren vermeld staan zijn incl. btw en statiegeld. Wanneer je je bestelling vandaag plaatst, dan wordt deze de volgende dag verzonden. Je kunt je bestelling met iDeal betalen. Als je een Bierabonnement neemt, zal deze automatisch van je rekening afgeschreven gaan worden nadat je de eerste periode met iDeal betaald hebt. De verzendkosten zijn € 6,95. Het verzenden wordt zorgvuldig gedaan, gaat er echter onderweg toch een fles kapot? Dan krijg je je geld terug.

  Klachten


  Wanneer je een klacht hebt over de uitvoering van de koopovereenkomst dan moet je deze zo snel mogelijk indienen bij BierLab. Je ontvangt hierop binnen een termijn van 14 dagen na ontvangst een antwoord, gaat dit voorzienbaar toch langer duren, dan zullen ze jou daarvan op de hoogte brengen met een indicatie van de tijd die het nog gaat duren. Lukt het niet om de klacht onderling op te lossen, dan ontstaat een geschil dat vatbaar is voor de geschillenregeling.

  Vertel hier over jouw ervaringen met BierLab!

  Wat vinden klanten van het aanbod aan bieren in de webshop van BierLab? Is de keuze ruim, zijn de prijzen redelijk en bieden ze veel informatie aan?

  BierLab
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  3.6
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  4
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  2

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over BierLab

  Uw beoordeling

  na overname drama

  Tot september dit 2017 prima. nooit klachten. Na de overnamen wel 1x abonnementsgeld afgeschreven maar ondanks belofte niet geleverd, daarna geen enkele communicatie meer. Website blijkt nu uit de lucht. Via Facebook blijk ik niet alleen te staan in deze klachten. Mijn advies: niet meer bestellen.

  Door: Groeneveld12-12-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  FAQ

  Is BierLab een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over BierLab. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3.6 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is BierLab actief?

  BierLab is vooral actief in de categorie Eten & Drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wijn, Bier & Sterke Drank

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van BierLab gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.