Beerwulf

4.8

Bestellen

3.2

Service

4.2

Prijs

3.5

Levering

25%

Zou hier weer kopen

Beerwulf

Trek in een lekker biertje, maar ben je het zat om telkens dezelfde te drinken? Wat dacht je van het nuttigen van een speciaalbiertje? Deze zijn tegenwoordig helemaal hip en de moeite waard om uit te proberen. Beerwulf is één van de webshops die craft- en speciaalbier verkoopt.


Wat vinden consumenten van Beerwulf? Is al het bier van goede kwaliteit? Is het betaalbaar? Wordt het snel afgeleverd? Is de klantenservice van goede hulp? Lees het hier bij NederlandReview!


 


Over Beerwulf

Beerwulf is een webshop waarop ze allerlei soorten craft- en speciaalbier verkopen. Met meer dan 900 bieren van meer dan 150 craft brouwers, bieden ze een groot en divers assortiment aan. De uitgebreide beschrijvingen, adviezen en achtergrondverhalen over de brouwers en de bieren, is wat het volgens Beerwulf allemaal nóg leuker maakt.


Wanneer je op de website aan het zoeken bent, kun je de bieren filteren op stijl, land, smaak en categorie. Zo strekt het assortiment zich uit van Blond-, Bock-, Dubbel-, Pils- en Lagerbier uit tot Sour Beer, Trappistenbier, Witbier en Tripel. Zowel frisse en fruitige als kruidige en bittere bieren afkomstig uit landen als België, China, Duitsland, estland, Ierland, India, Italië, Japan, Vietnam en Nederland zijn hier verkrijgbaar. Als laatste kun je nog kiezen tussen alcoholvrij, glutenvrij, bio of vegan bier.


Je kunt je bier los, in voordeelverpakking of als vooraf samengestelde pack aanschaffen.


 
 


Diensten Beerwulf

Wanneer je al je bier hebt verzameld in je mandje, kun je ze gaan bestellen. Bij Beerwulf kun je betalen met iDEAL, MasterCard en Visa. De verzendkosten bij Beerwulf bedragen €4,95, maar als je (meer dan) 16 bieren koopt worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Ook bij vooraf samengestelde packs of bij volledige dozen van 16 bieren betaal je geen verzendkosten. Dit omdat ze bij Beerwulf i.v.m. het milieu zo min mogelijk lege dozen willen versturen. Wanneer je je bestelling op werkdagen voor 18:00 uur bestelt, heb je ‘m de dag erop in huis. Zodra je bestelling wordt verzonden, ontvang je een track & trace link waarmee je je pakketje kunt volgen.


 


Garantie, vragen en klachten bij Beerwulf

Ben je niet tevreden met je pakketje of is er iets niet goed? Wanneer je van je aankoop wilt afzien, dien je dit binnen 14 dagen na de dag van ontvangst aan Beerwulf te laten weten. Hiervoor kun je contact opnemen met de klantenservice door een mail te sturen naar klantenservice@beerwulf.com of door te bellen naar 0800 - 233 79 85. Je kunt ook gebruikmaken van het ‘modelformulier voor herroeping’.


Heb je vragen over de producten van Beerwulf? Neem dan eerst een kijkje op de FAQ-pagina. Als je vraag hier niet tussen staat kun je contact opnemen met de klantenservice van Beerwulf door een mailtje te sturen naar info@beerwulf.com of door te bellen naar 0800 - 233 79 85. De klantenservice is van maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 17:00 uur bereikbaar.


Heb je een klacht of opmerking over de service of producten van Beerwulf? Dan kun je contact opnemen met de klantenservice door te bellen naar 0800 - 233 79 85 of een bericht sturen naar klantenservice@beerwulf.com. Je krijgt dan binnen een week antwoord op je klacht.


 


 


Heb jij al ervaring met de producten van Beerwulf? Zo ja, wat is er zo goed aan en wat kan er beter? Laat het ons weten!


Ook als je nog niet bekend bent met Beerwulf, zit je hier goed! Oriënteer je op andere bedrijven zoals deze en bekijk welke het beste aansluit op jouw wensen en behoeften. Tóch besloten je speciaalbiertjes bij Beerwulf aan te schaffen? Laat hier zelf ook een review achter!


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (24)

Biervaten voor de sub niet geleverd

Na 2 weken nog steeds geen levering. Verschillende mailtjes gestuurd naar zowel Beerwulff als UPS en nog steeds niet opgelost. De laatste 5 dagen wordt er helemaal niet meer gereageerd. Wat mij betreft de laatste keer dat ik hier iets bestel, na een al een flink aantal slechte ervaringen i.v.m. slappe verpakking en beschadigde vaten.

H

Harmen

18-06-2023

0

Vaatjes voor de sub

Op zaterdag besteld. Zouden volgens de website dan op maandag bezorgd worden. Werd dinsdag en DHL zou ze bezorgen. Kreeg dinsdagmiddag bericht van DHL dat de bezorging niet gelukt was omdat ik niet thuis was. Onzin, was gewoon thuis. Direct Beerwulf daar op aangesproken. Reageerde pas woensdagmiddag om 16 uur met het bericht dat ze die dag tussen 17:30 en 21:00 bezorgd zouden worden. Vaatjes waren voor die dag nodig, dus bij zo’n late levering heb je er niets meer aan, want je krijgt ze niet meer op tijd koel. Maar ook woensdag kwamen ze niet. Ben benieuwd welk tijdstip nu weer uit de hoge hoed wordt gehaald. De sub bied ik te koop aan op Marktplaats. De lol van zelf tappen gaat er wel af met zo’n manier van leveren.

J

Jacques

07-06-2023

0

Heineken Blade 8l. Fust

Ten opzichte een goed bedrijf alleen zijn ze vaak flink duurder dan de Makro of Sligro. Kan al zo € 5,- per fust duurder zijn bij Beerwulf.

A

a.kolk

02-05-2023

0

Sub biervaatjes betaald, alleen komen ze nooit aan.

De kans dat je betaalde biervaatjes ooit aankomen is nagenoeg nul! Wacht nu voor de tweede week op leveringen. Alleen maar uitstel op uitstel op uitstel. Werkelijk ongelofelijk.

J

Jantonio Spataro

25-03-2023

0

Sub vaten

Prijzen zijn veel te hoog, ze hebben het alleenrecht op verkoop sub vaten, bij 0 concurrentie kun je wel nagaan wat dit met de prijs doet. TIP koop NOOIT EEN Sub, ze paaien je met voordelige aanschaf sub om daarna je zakken leeg te trekken met absurd dure vullingen.

E

Erik

24-02-2023

0

Blade biertap

Graag zou ik iedereen willen waarschuwen alvorens de Blade (tap systeem) te kopen. Beerwulf houdt zich heel strikt aan de garantietermijn van 2 jaar en heeft geen service om eventuele reparaties uit te voeren. Het apparaat is dus veelal onbruikbaar geworden na twee jaar, houd hier rekening mee. Zelf heb ik deze ervaring ook. De druk in de Blade is weggevallen vlak na de garantietermijn, waardoor ik geen bier meer kan tappen. Hierbij ook meerdere biervaten uitgeprobeerd (mede op verzoek van Beerwulf), maar bij elk vat constateerde ik hetzelfde probleem. Hierdoor meer dan EUR 100 aan bier weggegooid. Beerwulf heeft geen oplossing kunnen bieden. Hier verbaas ik mij nog steeds heel erg over. Het apparaat is niet goedkoop en je mag verwachten dat dit wel langer mee gaat dan de garantietermijn. Ook het feit dat Beerwulf niet meewerkt aan een oplossing (zelfs niet voor het weggegooide bier) is beneden alle peil voor zo’n grote partij. Conclusie: Houd er rekening mee dat de Blade maximaal 2 jaar mee gaat en je daarna met lege handen staat. Advies om dit product niet aan te schaffen om vervelende situaties in de toekomst te voorkomen.

W

Willem

04-01-2023

0

biervaten

Bezorging van mijn pakket ging super goed. Alleen heb ze een verkeerde biervat in het pakket gedaan. Probeer beerwulf te bereiken lukt niet hebben ze een terugbel actie dat over twee uur wordt terug gebeld chatbox werkt ook niet.

X

Xer

16-11-2022

0

E

Eddy

13-08-2022

0

Verschillende malen

Deals met partner, maar als het erop aan komt heb je niks. Nee sorry.. voor mij wijst dit niet op eerlijkheid

I

Ilse

17-01-2022

0

Twee fusten voor de Blade

Het is dat de fusten nagenoeg alleen bij hun verkrijgbaar zijn want anders zou ik er niet meer terug komen! Om tijdens kantooruren is het mij al niet gelukt om contact met ze op te nemen, de reacties op e-mails duren wel heel erg lang. De informatie over de levering ging ook niet goed, en de levering zelf was al helemaal een groot probleem. En dat kwam niet door het bedrijf dat de pakketten bezorgt. Oftewel: - een bedrijf dat sowieso al niet klantgericht bezig is! - slecht in het afhandelen van bestellingen - slecht in het beantwoorden van vragen, en ook niet tot slecht bereikbaar.

S

Shawn

04-12-2021

0

Bierpakket

1 bierpakket besteld er werden er 5 geleverd! Ik heb er maar 1 betaald. Geen reacties op telefoon, mail en via contact chatbot. Heb ik nou een alcoholprobleem of zij?

R

Ron Boss

01-12-2021

0

Sub + biervat

Ruim optijd een sub en vat besteld voor vaderdag. Aangegeven dat hij vrijdags vóór vaderdag bezorgd mag worden, geen track en tracé ontvangen deze dag. . Zelf gebeld, blijkt er een storing te zijn dus inderdaad, er was nog niks verstuurd. Optie was dan om dinsdag te bezorgen, helaas dat is na vaderdag....... Gevraagd om een zaterdag levering, degene aan de telefoon gaf aan dat leidinggevende vertelde dat dit misschien mogelijk was. Vandaag, zaterdag geen bericht meer gehad van Beerwulf en geen track en trace ontvangen. Slechte communicatie en slechte bezorging! Voor mij nooit meer!

S

Suzan Steenvoorden

19-06-2021

0

Bierpakket

Vééls te dure prijs voor wat het daadwerkelijk is: wat streekbier in een gewone kartonnen doos. Wanneer je zo een streekbierpakket voor jezelf koopt, kan dit misschien nog net door de beugel, maar als cadeau voor iemand anders, zijn de bierpakketten van Beerwulf echt een afrader als je een beetje netjes voor de dag wilt komen. Ik heb dan maar een rieten mand gekocht om de biertjes daarin te doen en het op die manier af te geven aan mijn collega. Eerste keer dat ik bij Beerwulf besteld heb, maar het zal direct ook de laatste keer geweest zijn.

A

Arno Sw.

08-04-2021

0

Geen

Ooit naar tevredenheid bestellingen gedaan, maar thans is de situatie dramatisch. Er staan weliswaar veel bieren op de website, maar het meest daarvan is 'tijdelijk uitverkocht', zodat de sortering niet meer in de buurt komt van een geimiddëlde supermarkt. 'Tijdelijk' is overigens wel letterlijk een hééééél ruim begrip. Ik heb afscheid genomen van Beerwulf.

M

Marinus

19-12-2020

0

kado van adventbierpakker

Kreeg deze verrassingsdoos met verschillende bieren van mijn dochter en schoondochter. Was enthousiast bij het ontvangen van het kado. Advent is toch in de winter periode. Dan plaats je toch winterbier of wat daar bij past in die doos. Helaas alleen maar één grote teleurstelling. Onbekende biertjes uit verre landen, en zelfs een groot deel wit cq weiss bier, dat volgens mij toch echt zomer biertjes zijn. Ook blond bier van twijfelachtige kwaliteit. Ik ben nu halverwege de doos, heb nog niet de helft durven drinken. Denk dat ik het restant maar over sla. Zie nu op de site wat daarvoor moest worden betaald. Schandalig veel!! Lijkt mij meer een mogelijkheid dat Beerwulf op deze manier zijn inferieure voorraad kan lozen. Geen aanrader dit pakket. EEN GROTE TELEURSTELLING!!!

W

wim suijkerbuijk

16-12-2020

0

IPA pakket

Super slechte service en bereikbaarheid. Pakket besteld, niet geleverd en nul nada noppes reactie en bereikbaarheid.

P

Peter R

03-12-2020

0

Bierpakket

Het pakket dagen na bestellen nog steeds niet ontvangen, geen bericht, niet telefonisch bereikbaar en geen antwoord op mijn mail... ontzettend frustrerend en ronduit slecht. Afrader! Mij ben je iig kwijt als klant.

O

Ontevreden

30-11-2020

0

N.v.t.

Er valt weinig te kopen. Het witbier wordt wederom al weken niet meer geleverd. Heb ik destijds zo’n dure tap voor gekocht!?! Ik ben er klaar mee. Aanrader, dikke NEE...

A

Alex

25-06-2020

0

bierpakket

Bierpakket voor een vriend zijn verjaardag besteld. Ruim van te voren zodat op tijd geleverd kon worden. Krijg ik bericht van de vervoerder dat het pakket beschadigd is. Beerwulf telefonisch niet te bereiken en reageert ook niet op e-mail. We zijn nu een week verder. Dit was dus de laatste keer.

M

Michel

04-06-2020

0

Velen

Ik ben gestopt om sub te bestellen . Ik koop liever mijn bier in de winkel . Heb nog te veel opmerkingen waarom ik dit een waardeloze organisatie! Jammer!

B

Bakkenist

10-04-2020

0