NederlandReview

  Ervaringen Beerwulf

  Trek in een lekker biertje, maar ben je het zat om telkens dezelfde te drinken? Wat dacht je van het nuttigen van een speciaalbiertje? Deze zijn tegenwoordig helemaal hip en de moeite waard om uit te proberen. Beerwulf is één van de webshops die craft- en speciaalbier verkoopt.

  Wat vinden consumenten van Beerwulf? Is al het bier van goede kwaliteit? Is het betaalbaar? Wordt het snel afgeleverd? Is de klantenservice van goede hulp? Lees het hier bij NederlandReview!

  Over Beerwulf

  Beerwulf is een webshop waarop ze allerlei soorten craft- en speciaalbier verkopen. Met meer dan 900 bieren van meer dan 150 craft brouwers, bieden ze een groot en divers assortiment aan. De uitgebreide beschrijvingen, adviezen en achtergrondverhalen over de brouwers en de bieren, is wat het volgens Beerwulf allemaal nóg leuker maakt.

  Wanneer je op de website aan het zoeken bent, kun je de bieren filteren op stijl, land, smaak en categorie. Zo strekt het assortiment zich uit van Blond-, Bock-, Dubbel-, Pils- en Lagerbier uit tot Sour Beer, Trappistenbier, Witbier en Tripel. Zowel frisse en fruitige als kruidige en bittere bieren afkomstig uit landen als België, China, Duitsland, estland, Ierland, India, Italië, Japan, Vietnam en Nederland zijn hier verkrijgbaar. Als laatste kun je nog kiezen tussen alcoholvrij, glutenvrij, bio of vegan bier.

  Je kunt je bier los, in voordeelverpakking of als vooraf samengestelde pack aanschaffen.

  Wat is Beerwulf precies? Bekijk deze video!

  Diensten Beerwulf

  Wanneer je al je bier hebt verzameld in je mandje, kun je ze gaan bestellen. Bij Beerwulf kun je betalen met iDEAL, MasterCard en Visa. De verzendkosten bij Beerwulf bedragen €4,95, maar als je (meer dan) 16 bieren koopt worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Ook bij vooraf samengestelde packs of bij volledige dozen van 16 bieren betaal je geen verzendkosten. Dit omdat ze bij Beerwulf i.v.m. het milieu zo min mogelijk lege dozen willen versturen. Wanneer je je bestelling op werkdagen voor 18:00 uur bestelt, heb je ‘m de dag erop in huis. Zodra je bestelling wordt verzonden, ontvang je een track & trace link waarmee je je pakketje kunt volgen.

  Garantie, vragen en klachten bij Beerwulf

  Ben je niet tevreden met je pakketje of is er iets niet goed? Wanneer je van je aankoop wilt afzien, dien je dit binnen 14 dagen na de dag van ontvangst aan Beerwulf te laten weten. Hiervoor kun je contact opnemen met de klantenservice door een mail te sturen naar klantenservice@beerwulf.com of door te bellen naar 0800 - 233 79 85. Je kunt ook gebruikmaken van het ‘modelformulier voor herroeping’.

  Heb je vragen over de producten van Beerwulf? Neem dan eerst een kijkje op de FAQ-pagina. Als je vraag hier niet tussen staat kun je contact opnemen met de klantenservice van Beerwulf door een mailtje te sturen naar info@beerwulf.com of door te bellen naar 0800 - 233 79 85. De klantenservice is van maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 17:00 uur bereikbaar.

  Heb je een klacht of opmerking over de service of producten van Beerwulf? Dan kun je contact opnemen met de klantenservice door te bellen naar 0800 - 233 79 85 of een bericht sturen naar klantenservice@beerwulf.com. Je krijgt dan binnen een week antwoord op je klacht.

  Heb jij al ervaring met de producten van Beerwulf? Zo ja, wat is er zo goed aan en wat kan er beter? Laat het ons weten!

  Ook als je nog niet bekend bent met Beerwulf, zit je hier goed! Oriënteer je op andere bedrijven zoals deze en bekijk welke het beste aansluit op jouw wensen en behoeften. Tóch besloten je speciaalbiertjes bij Beerwulf aan te schaffen? Laat hier zelf ook een review achter!

  Beerwulf
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (13)

  3.2
  15% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  3.8
  Service
  rating
  2.8
  Prijs
  rating
  4.2
  Leveren
  rating
  2.4

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Beerwulf

  Uw beoordeling

  Sub + biervat

  Ruim optijd een sub en vat besteld voor vaderdag. Aangegeven dat hij vrijdags vóór vaderdag bezorgd mag worden, geen track en tracé ontvangen deze dag. . Zelf gebeld, blijkt er een storing te zijn dus inderdaad, er was nog niks verstuurd. Optie was dan om dinsdag te bezorgen, helaas dat is na vaderdag.......
  Gevraagd om een zaterdag levering, degene aan de telefoon gaf aan dat leidinggevende vertelde dat dit misschien mogelijk was. Vandaag, zaterdag geen bericht meer gehad van Beerwulf en geen track en trace ontvangen. Slechte communicatie en slechte bezorging!
  Voor mij nooit meer!

  Door: Suzan Steenvoorden 19-06-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Bierpakket

  Vééls te dure prijs voor wat het daadwerkelijk is: wat streekbier in een gewone kartonnen doos.
  Wanneer je zo een streekbierpakket voor jezelf koopt, kan dit misschien nog net door de beugel, maar als cadeau voor iemand anders, zijn de bierpakketten van Beerwulf echt een afrader als je een beetje netjes voor de dag wilt komen. Ik heb dan maar een rieten mand gekocht om de biertjes daarin te doen en het op die manier af te geven aan mijn collega.

  Eerste keer dat ik bij Beerwulf besteld heb, maar het zal direct ook de laatste keer geweest zijn.

  Door: Arno Sw.08-04-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Geen

  Ooit naar tevredenheid bestellingen gedaan, maar thans is de situatie dramatisch. Er staan weliswaar veel bieren op de website, maar het meest daarvan is 'tijdelijk uitverkocht', zodat de sortering niet meer in de buurt komt van een geimiddëlde supermarkt. 'Tijdelijk' is overigens wel letterlijk een hééééél ruim begrip. Ik heb afscheid genomen van Beerwulf.

  Door: Marinus19-12-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  kado van adventbierpakker

  Kreeg deze verrassingsdoos met verschillende bieren van mijn dochter en schoondochter. Was enthousiast bij het ontvangen van het kado.
  Advent is toch in de winter periode.
  Dan plaats je toch winterbier of wat daar bij past in die doos.
  Helaas alleen maar één grote teleurstelling. Onbekende biertjes uit verre landen, en zelfs een groot deel wit cq weiss bier, dat volgens mij toch echt zomer biertjes zijn.
  Ook blond bier van twijfelachtige kwaliteit. Ik ben nu halverwege de doos, heb nog niet de helft durven drinken. Denk dat ik het restant maar over sla.
  Zie nu op de site wat daarvoor moest worden betaald.
  Schandalig veel!!
  Lijkt mij meer een mogelijkheid dat Beerwulf op deze manier zijn inferieure voorraad kan lozen. Geen aanrader dit pakket.
  EEN GROTE TELEURSTELLING!!!

  Door: wim suijkerbuijk16-12-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  IPA pakket

  Super slechte service en bereikbaarheid. Pakket besteld, niet geleverd en nul nada noppes reactie en bereikbaarheid.

  Door: Peter R03-12-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Bierpakket

  Het pakket dagen na bestellen nog steeds niet ontvangen, geen bericht, niet telefonisch bereikbaar en geen antwoord op mijn mail... ontzettend frustrerend en ronduit slecht. Afrader! Mij ben je iig kwijt als klant.

  Door: Ontevreden30-11-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  N.v.t.

  Er valt weinig te kopen. Het witbier wordt wederom al weken niet meer geleverd. Heb ik destijds zo’n dure tap voor gekocht!?! Ik ben er klaar mee. Aanrader, dikke NEE...

  Door: Alex25-06-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  bierpakket

  Bierpakket voor een vriend zijn verjaardag besteld. Ruim van te voren zodat op tijd geleverd kon worden. Krijg ik bericht van de vervoerder dat het pakket beschadigd is. Beerwulf telefonisch niet te bereiken en reageert ook niet op e-mail. We zijn nu een week verder. Dit was dus de laatste keer.

  Door: Michel04-06-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  Velen

  Ik ben gestopt om sub te bestellen . Ik koop liever mijn bier in de winkel . Heb nog te veel opmerkingen waarom ik dit een waardeloze organisatie! Jammer!

  Door: Bakkenist09-04-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2.5
  rating

  Vaatjes sub

  De acties zijn slechter geworden en de prijs is veel te duur, ik heb sinds beerwulf het heeft over genomen nog niets weer besteld en als je nu kijkt wat de prijs nu voor afligam nu bekijkt absurt verhoogd

  Door: Henk Oostland06-04-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6
  rating

  Torps

  Een week geleden een doos met torps gekocht, nog steeds niet binnen.
  Wil ik beerwulf bellen, krijg ik ze niet aan de lijn en word ik naar een uur en 15 minuten weggedrukt.

  Ik hoop echt dat ik een compensatie krijg want dit is ronduit schandalig!

  Door: Rosemarijn Winter-brandenburg30-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  Bierpakket

  NOOIT MEER

  Donderdag zou geleverd worden, niet gebeurd. Opnieuw tijdstip gekozen, vrijdag tussen 11 en 15 uur thuis moeten blijven. Weer niet bezorgd, om 15:30 gebeld 'sorry meneer, overmacht'. Twee dagen achter later elkaar? 'Ehhh...ja...Ik kan het morgen laten laten bezorgen tussen 11 en 15...'. 

  Nu moet ik op mijn vrijdagmiddag afspraken afzeggen om alsnog speciaalbier te gaan halen uit mijn werk... 

  NOOIT MEER

  Door: Richard22-11-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2.5
  rating

  FAQ

  Is Beerwulf een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 13 ervaringen geplaatst over Beerwulf. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3.2 gekregen, waarbij 15% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Beerwulf actief?

  Beerwulf is vooral actief in de categorie Eten & Drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wijn, Bier & Sterke Drank

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Beerwulf gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.