NederlandReview

  Ervaringen Amazing Oriental

  Je wordt misschien die Hollandse pot die je iedere avond al eet wel eens zat. Amazing Oriental kan je dan aan wat exotische gerechten helpen die je normaal misschien niet zo snel eet. Je kunt zo kennis maken met buitenlandse gerechten en de vakantierecepten eens hier in Nederland eten. Maar hoe lekker zullen die noedels van deze voedingswinkel nou eigenlijk smaken? Zal de smaak van de sushi kunnen toppen aan de echte Sushi uit Japan of China? Zal de bezorgservice van Amazing Oriental jouw doos met rijst wel bezorgen voor je weer honger krijgt? En wat zal de klantenservice van Amazing Oriental zeggen als de snacks anders zijn dan je had verwacht of kent uit een land? Alleen mensen die de gerechten of andere producten van Amazing Oriental wel eens hebben geprobeerd kunnen je hierover inlichten. Lees hun reviews om te zien of zij tevreden of ontevreden zijn over deze winkel. Hun ervaringen, meningen, beoordelingen en cijfers kunnen je laten zien wat je nou echt van Amazing Oriental kunt verwachten.

  Over Amazing Oriental

  Amazing Oriental is een winkel die voedingsmiddelen aanbiedt. Het gaat dan echter niet om voedingsmiddelen die je gewoon overal kunt krijgen. Ze willen je graag voorzien van gerechten uit het buitenland. De winkel is opgericht in 1986 en bestaat dus al meer dan 30 jaar. Bij de start was dit toen een Aziatische toko in Amsterdam. Nog altijd is de ouderwetse sfeer met smalle gangpaden bewaard gebleven. Ze gebruiken iedere hoek en zelfs het plafondgedeelte om hun etenswaren uit te stallen. Die gangpaden zijn verdeeld in producten uit regionale keukens van China, Taiwan, Singapore, Vietnam, Filipijnen, Nederland, Maleisië, Indonesië, Sri Lanka, Hong Kong, Korea en nog vele andere Oosterse en Aziatische landen. Je vind er bijvoorbeeld kruiden en specerijen die je maaltijd iets pittiger en kruidiger kunnen maken. Denk hierbij aan bamboe, trassi, tamarinde, suiker, zaden, bonen en zout. Maar er zijn ook ingrediënten voor noedels, rijst, sushi, kokos, sauzen, groene thee en nog veel meer. Dus of je nou sojasaus, satésaus, ketjap of woksaus zoekt, Amazing Oriental kan je ervan voorzien. Voor erbij zijn er snacks zoals kroepoek, zeewiervel en biscuits. Ook zijn er wat dranken bij Amazing Oriental te vinden. Daaronder vallen sap, frisdrank, siroop, koffie en melk. En mocht je een bepaald dieet hebben dan zijn er bij Amazing Oriental glutenvrije en vegetarische producten te vinden.


  War meer over Amazing Oriental.

  Diensten van Amazing Oriental

  De etenswaren van Amazing Oriental kunnen gewoon bij jou thuis worden bezorgd door de bezorgservice van Amazing Oriental. Daarnaast is er de Amazing Oriental klantenservice om je te helpen als de saus of cakemix toch niet goed is. Mocht je trouwens van verrassingen houden, dan is er de Oriental Box die je iedere keer weer van wat speciale producten zal voorzien.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Amazing Oriental

  Ook als je alleen maar wat glutenvrije chips of sojasaus van Amazing Oriental hebt geprobeerd willen wij graag alles weten over jouw Amazing Oriental ervaring. Hoe lekker smaken die kruiden nou echt? Duurde het lang voor Amazing Oriental’s bezorgservice jouw nieuwe kookboek, stoompan of servies kwam bezorgen? En hoe reageerde de klantenservice van Amazing Oriental toen je rijstkoker of andere kookgerei toch niet helemaal goed werkte? Laat een Amazing Oriental review achter en vertel ons alles over deze speciale Oosterse supermarkt.

  Amazing Oriental
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Amazing Oriental

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Amazing Oriental een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Amazing Oriental. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Amazing Oriental actief?

  Amazing Oriental is vooral actief in de categorie Eten & Drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Levensmiddelen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Amazing Oriental gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.