NederlandReview

  Ervaringen Foodwelove

  Waarom zou u kopen bij dit bedrijf: Foodwelove? Als u online eten bestellen wilt wat gezond is en lekker dan moet u bij Foodwelove zijn. Foodwelove is een foodbox welke iedere maand verzonden wordt samen met een recept. Hierdoor is het mogelijk voor vele mensen om hun eigen delicatessen te maken en te bereiden. Het is natuurlijk goed om een bedrijf wat beter te kennen, voordat u er een bestelling plaatst. Hiervoor kunt u hun website bekijken, social media of Google gebruiken. Ook kunt u op NederlandReview kijken. Hier kunt u beoordelingen en reviews lezen van anderen over dit bedrijf. Hierdoor krijgt u natuurlijk een compleet beeld. U kunt de website bekijken en lezen wat Foodwelove over zichzelf meldt en daarnaast ook lezen wat anderen van Foodwelove vinden op NederlandReview.

  Over Foodwelove

  Foodwelove is bedrijf dat is gestart omdat ze vinden dat eten beter moet smaken. Ze willen dit verwezenlijken wanneer u het hele verhaal achter het eten kent. Foodwelove stuurt maandelijks een foodbox met recepten en de lekkerste ingrediënten naar mensen om ze zo zelf hun eigen heerlijke gerecht te laten maken. De inhoud is altijd een verassing! In de derde week van de maand wordt het pas bekend gemaakt.

  Eten is tegenwoordig goedkoop, korting en kiloknallers. Eten moet echter ambachtelijk zijn en lekker. In 2012 is daarom Foodwelove opgericht. In plaats van een baan bij een grote supermarkt heeft de oprichter Foodwelove opgericht. Volg je hart en doe waar je van houdt! De naam is erg toepasselijk.

  De missie van Foodwelove is dat ze de lekkerste delicatessen maken en het verhaal achter de ambachtelijke leveranciers met u delen.

  Experts, vrienden, collega’s en de eigenaar zelf stellen maandelijks een overheerlijke foodbox samen waar iedereen van kan genieten.  Thema van deze box: the perfect summer night. Deze vlogger (pauline) doet ook aan "unboxxing". Ofwel; ze maakt de box open en laat zien wat er in zit in dit filmpje:

  De diensten van Foodwelove

  Foodwelove is op verschillende manieren aan te schaffen. Zo kunt u een box eenmalige aanschaffen, de foodbox maandelijks ontvangen in een abonnementsvorm en natuurlijk is het ook mogelijk om de foodbox van Foodwelove cadeau te geven aan iemand. Daarnaast zijn er nog specials welke binnen vier dagen bezorgd worden. De bezorging kan door PostNL gebeuren naar uw huisadres of bezorgd worden bij een afhaalpunt. De maandelijkse abonnement foodboxen kosten 24,95 euro per maand en de eenmalige foodboxen kosten 27,50 euro per maand. U kunt via iDeal betalen of het geld zelf overboeken. Bij een abonnement wordt het geld automatisch geïncasseerd. U kunt altijd uw abonnement stopzetten voor de eerste van de maand.
  Als het pakket voor een cadeautje is dan kunt u er trouwens ook een persoonlijke boodschap aan toevoegen.

  Klachten, tips en complimenten over en voor foodwelove

  Natuurlijk kan er een keer iets mis gaan. Misschien wordt de bestelling verkeerd bezorgd? Of krijgt u de bestelling niet? Het is dan goed om dit direct te melden. U kunt dan telefonisch contact opnemen met Foodwelove of via de website of per mail. Natuurlijk kan het ook om iets anders gaan. U kunt dit op dezelfde manier melden. Hetzelfde geldt wanneer u een tip of een compliment heeft.

  Uw mening over Foodwelove

  Op NederlandReview ontvangen we graag uw mening over Foodwelove. Heeft u al een keer een pakket besteld bij hun? Wat is uw beoordeling over de foodbox en de service van hun? Is het iets wat u anderen aanraadt of afraadt? Laat van u horen op NederlandReview en help anderen om een goed beeld te vormen van dit bedrijf.

  Hebben ze kortingscodes? En hoe zijn de recepten? Antwoord krijgt u bij NederlandReview van klanten die u voorgingen bij Foodwelove! Lees ervaringen en beoordelingen zodat u weet waar u aan begint!

  Foodwelove
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  8.8
  67% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  8.6
  Prijs
  rating
  6.6
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Foodwelove

  Uw beoordeling

  Een Foodbox cadeau voor onze zoon op kamers

  Onze zoon is onlangs op kamers gegaan in Amsterdam.
  Nou vertrouwen we hem wel, hij kan vast goed voor zichzelf zorgen.

  Maar wij vinden het toch heel belangrijk dat hij gezond en goed eet, zeker omdat hij zoveel moet studeren. Nou, dan moet je ook goed eten!

  Wij hebben daarom een Foodbox voor hem besteld. Nu krijgt hij een paar keer in de week gewoon een doos met gezond eten en leert hij ook meteen hoe hij dat moet bereiden en hoe hij moet koken. Win-win!

  Hij vindt het zelf ook heel fijn, juist omdat hij het dus zelf kan maken. Dan is het niet helemaal mama's kostje dat we opsturen. Hij leert veel verantwoordelijkheid.

  En wij zijn er gerust op dat hij tenminste de dagen dat hij de box ontvangt, gezond te eten heeft.

  Een ideale oplossing en bovendien een heel leuk cadeau om te geven voor dat hij op kamers is (want wij zijn hele trotse ouders!)

  Door: Annemarie Schouten13-09-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  leuke verassing met lekker eten

  stipte levering en elke keer weer een leuke verassing met lekker eten dus ik ben tevreden

  Door: Dafne07-12-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Gezond

  Superlekkere ingrediënten, maar zo'n pakket is ook wel duur en je weet niet precies wat je dan krijgt. Het is wel lekker steeds, maar toch weet ik liever van te voren meer wat ik krijg denk ik. Controlefreak :P
  Biteswelove is meer geschikt voor mij denk ik, dat zijn meer tussendoortjes.

  Door: Sabrina 26-10-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  8
  rating

  FAQ

  Is Foodwelove een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 3 ervaringen geplaatst over Foodwelove. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.8 gekregen, waarbij 67% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Foodwelove actief?

  Foodwelove is vooral actief in de categorie Eten & Drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Maaltijdboxen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Foodwelove gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.