Foodwelove

Alle reviews

Foodwelove

67% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (3)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Een Foodbox cadeau voor onze zoon op kamers

  Onze zoon is onlangs op kamers gegaan in Amsterdam.
  Nou vertrouwen we hem wel, hij kan vast goed voor zichzelf zorgen.

  Maar wij vinden het toch heel belangrijk dat hij gezond en goed eet, zeker omdat hij zoveel moet studeren. Nou, dan moet je ook goed eten!

  Wij hebben daarom een Foodbox voor hem besteld. Nu krijgt hij een paar keer in de week gewoon een doos met gezond eten en leert hij ook meteen hoe hij dat moet bereiden en hoe hij moet koken. Win-win!

  Hij vindt het zelf ook heel fijn, juist omdat hij het dus zelf kan maken. Dan is het niet helemaal mama's kostje dat we opsturen. Hij leert veel verantwoordelijkheid.

  En wij zijn er gerust op dat hij tenminste de dagen dat hij de box ontvangt, gezond te eten heeft.

  Een ideale oplossing en bovendien een heel leuk cadeau om te geven voor dat hij op kamers is (want wij zijn hele trotse ouders!)

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  leuke verassing met lekker eten

  stipte levering en elke keer weer een leuke verassing met lekker eten dus ik ben tevreden

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Gezond

  Superlekkere ingrediënten, maar zo'n pakket is ook wel duur en je weet niet precies wat je dan krijgt. Het is wel lekker steeds, maar toch weet ik liever van te voren meer wat ik krijg denk ik. Controlefreak :P
  Biteswelove is meer geschikt voor mij denk ik, dat zijn meer tussendoortjes.

Anderen bekeken ook

VeganBox
0 reviews

Zoek je een bedrijf welke maaltijdboxen met veganische recepten bij je kan bezorgen? Wellicht is VeganBox een ideaal bedrijf voor jou. Bekijk op de...

Tuinderij de Stroom
0 reviews

Iedereen weet dat het gezond is om groente en fruit te eten. Bovendien is het natuurlijk harstikke lekker. Toch komt niet iedereen aan de juis...

Ekomenu
0 reviews

Zoek je een bedrijf waar je maaltijdboxen kunt bestellen? Wellicht is Ekomenu een interessante optie voor jou. Bekijk via NederlandReview welke erv...

Dinnerly.nl
0 reviews

Ben je op zoek naar een boodschappenbezorgdienst? Wellicht is Dinnerly dan interessant voor jou. Bekijk via NederlandReview welke ervaringen er ove...

Foodwelove

Waarom zou u kopen bij dit bedrijf: Foodwelove? Als u online eten bestellen wilt wat gezond is en lekker dan moet u bij Foodwelove zijn. Foodwelove is een foodbox welke iedere maand verzonden wordt samen met een recept. Hierdoor is het mogelijk voor vele mensen om hun eigen delicatessen te maken en te bereiden. Het is natuurlijk goed om een bedrijf wat beter te kennen, voordat u er een bestelling plaatst. Hiervoor kunt u hun website bekijken, social media of Google gebruiken. Ook kunt u op NederlandReview kijken. Hier kunt u beoordelingen en reviews lezen van anderen over dit bedrijf. Hierdoor krijgt u natuurlijk een compleet beeld. U kunt de website bekijken en lezen wat Foodwelove over zichzelf meldt en daarnaast ook lezen wat anderen van Foodwelove vinden op NederlandReview. 

Over Foodwelove
Foodwelove is bedrijf dat is gestart omdat ze vinden dat eten beter moet smaken. Ze willen dit verwezenlijken wanneer u het hele verhaal achter het eten kent. Foodwelove stuurt maandelijks een foodbox met recepten en de lekkerste ingrediënten naar mensen om ze zo zelf hun eigen heerlijke gerecht te laten maken. De inhoud is altijd een verassing! In de derde week van de maand wordt het pas bekend gemaakt. 

Eten is tegenwoordig goedkoop, korting en kiloknallers. Eten moet echter ambachtelijk zijn en lekker. In 2012 is daarom Foodwelove opgericht. In plaats van een baan bij een grote supermarkt heeft de oprichter Foodwelove opgericht. Volg je hart en doe waar je van houdt! De naam is erg toepasselijk.

De missie van Foodwelove is dat ze de lekkerste delicatessen maken en het verhaal achter de ambachtelijke leveranciers met u delen.  

Experts, vrienden, collega’s en de eigenaar zelf stellen maandelijks een overheerlijke foodbox samen waar iedereen van kan genieten. 
De diensten van Foodwelove
Foodwelove is op verschillende manieren aan te schaffen. Zo kunt u een box eenmalige aanschaffen, de foodbox maandelijks ontvangen in een abonnementsvorm en natuurlijk is het ook mogelijk om de foodbox van Foodwelove cadeau te geven aan iemand. Daarnaast zijn er nog specials welke binnen vier dagen bezorgd worden. De bezorging kan door PostNL gebeuren naar uw huisadres of bezorgd worden bij een afhaalpunt. De maandelijkse abonnement foodboxen kosten 24,95 euro per maand en de eenmalige foodboxen kosten 27,50 euro per maand. U kunt via iDeal betalen of het geld zelf overboeken. Bij een abonnement wordt het geld automatisch geïncasseerd. U kunt altijd uw abonnement stopzetten voor de eerste van de maand. 
Als het pakket voor een cadeautje is dan kunt u er trouwens ook een persoonlijke boodschap aan toevoegen. 

Klachten, tips en complimenten over en voor foodwelove
Natuurlijk kan er een keer iets mis gaan. Misschien wordt de bestelling verkeerd bezorgd? Of krijgt u de bestelling niet? Het is dan goed om dit direct te melden. U kunt dan telefonisch contact opnemen met Foodwelove of via de website of per mail. Natuurlijk kan het ook om iets anders gaan. U kunt dit op dezelfde manier melden. Hetzelfde geldt wanneer u een tip of een compliment heeft.

Uw mening over Foodwelove
Op NederlandReview ontvangen we graag uw mening over Foodwelove. Heeft u al een keer een pakket besteld bij hun? Wat is uw beoordeling over de foodbox en de service van hun? Is het iets wat u anderen aanraadt of afraadt? Laat van u horen op NederlandReview en help anderen om een goed beeld te vormen van dit bedrijf. 

Hebben ze kortingscodes? En hoe zijn de recepten? Antwoord krijgt u bij NederlandReview van klanten die u voorgingen bij Foodwelove! Lees ervaringen en beoordelingen zodat u weet waar u aan begint!

}