Foodwelove

8.8
10

Bestellen

8.7

Service

6.7

Prijs

10

Levering

66.7%

Zou hier weer kopen

Foodwelove

Waarom zou u kopen bij dit bedrijf: Foodwelove? Als u online eten bestellen wilt wat gezond is en lekker dan moet u bij Foodwelove zijn. Foodwelove is een foodbox welke iedere maand verzonden wordt samen met een recept. Hierdoor is het mogelijk voor vele mensen om hun eigen delicatessen te maken en te bereiden. Het is natuurlijk goed om een bedrijf wat beter te kennen, voordat u er een bestelling plaatst. Hiervoor kunt u hun website bekijken, social media of Google gebruiken. Ook kunt u op NederlandReview kijken. Hier kunt u beoordelingen en reviews lezen van anderen over dit bedrijf. Hierdoor krijgt u natuurlijk een compleet beeld. U kunt de website bekijken en lezen wat Foodwelove over zichzelf meldt en daarnaast ook lezen wat anderen van Foodwelove vinden op NederlandReview. 

Over Foodwelove

Foodwelove is bedrijf dat is gestart omdat ze vinden dat eten beter moet smaken. Ze willen dit verwezenlijken wanneer u het hele verhaal achter het eten kent. Foodwelove stuurt maandelijks een foodbox met recepten en de lekkerste ingrediënten naar mensen om ze zo zelf hun eigen heerlijke gerecht te laten maken. De inhoud is altijd een verassing! In de derde week van de maand wordt het pas bekend gemaakt. 


Eten is tegenwoordig goedkoop, korting en kiloknallers. Eten moet echter ambachtelijk zijn en lekker. In 2012 is daarom Foodwelove opgericht. In plaats van een baan bij een grote supermarkt heeft de oprichter Foodwelove opgericht. Volg je hart en doe waar je van houdt! De naam is erg toepasselijk.

De missie van Foodwelove is dat ze de lekkerste delicatessen maken en het verhaal achter de ambachtelijke leveranciers met u delen.  

Experts, vrienden, collega’s en de eigenaar zelf stellen maandelijks een overheerlijke foodbox samen waar iedereen van kan genieten. De diensten van Foodwelove

Foodwelove is op verschillende manieren aan te schaffen. Zo kunt u een box eenmalige aanschaffen, de foodbox maandelijks ontvangen in een abonnementsvorm en natuurlijk is het ook mogelijk om de foodbox van Foodwelove cadeau te geven aan iemand. Daarnaast zijn er nog specials welke binnen vier dagen bezorgd worden. De bezorging kan door PostNL gebeuren naar uw huisadres of bezorgd worden bij een afhaalpunt. De maandelijkse abonnement foodboxen kosten 24,95 euro per maand en de eenmalige foodboxen kosten 27,50 euro per maand. U kunt via iDeal betalen of het geld zelf overboeken. Bij een abonnement wordt het geld automatisch geïncasseerd. U kunt altijd uw abonnement stopzetten voor de eerste van de maand. 
Als het pakket voor een cadeautje is dan kunt u er trouwens ook een persoonlijke boodschap aan toevoegen. 

Klachten, tips en complimenten over en voor foodwelove

Natuurlijk kan er een keer iets mis gaan. Misschien wordt de bestelling verkeerd bezorgd? Of krijgt u de bestelling niet? Het is dan goed om dit direct te melden. U kunt dan telefonisch contact opnemen met Foodwelove of via de website of per mail. Natuurlijk kan het ook om iets anders gaan. U kunt dit op dezelfde manier melden. Hetzelfde geldt wanneer u een tip of een compliment heeft.

Uw mening over Foodwelove

Op NederlandReview ontvangen we graag uw mening over Foodwelove. Heeft u al een keer een pakket besteld bij hun? Wat is uw beoordeling over de foodbox en de service van hun? Is het iets wat u anderen aanraadt of afraadt? Laat van u horen op NederlandReview en help anderen om een goed beeld te vormen van dit bedrijf. 


Hebben ze kortingscodes? En hoe zijn de recepten? Antwoord krijgt u bij NederlandReview van klanten die u voorgingen bij Foodwelove! Lees ervaringen en beoordelingen zodat u weet waar u aan begint!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (3)

Anderen bekeken ook