zChocolat

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

zChocolat

Wil je goede chocolade kopen? Vind je het leuk als de chocolade verpakt is in een unieke verpakking? Bekijk via NederlandReview welke klantervaringen er over zChocolat bekend zijn. 


Wat is zChocolat?


zChocolat verkoop allerlei chocolade producten. Het bedrijf is gevestigd in Frankrijk. Naast goede wijnen en een lekkere keuken, staan de Fransen erom bekend de beste chocolade van de wereld te produceren. Alle chocolade die je bij zChocolat kunt kopen is handgemaakt door wereldkampioen Chocolatier Pascal Caffet. De chocolade wordt bereid volgens de Franse traditie. Alle ingrediënten zijn natuurlijk. In de chocolade zijn geen alcohol en conserveringsmiddelen verwerkt. 


Er is sprake van chocolade met een hoog cacaogehalte, laag suikergehalte en honderd procent pure cacaoboter. De kenmerkende donkere, melk- en witte chocolaatjes bevatten rijke ingrediënten en zijn bereid met Franse boter en room uit Normandië. De fijn geslepen en gestructureerde pralines komen voort uit een geperfectioneerd mengsel van Valenciaanse amandelen uit Spanje en Piemonte-hazelnoten uit Italië. 


Z is met een reden in de bedrijfsnaam verworven. Z is een wiskundig symbool voor een oneindige reeks getallen. Het is de 26e letter uit het alfabet welke overeenkomt met de 26 producten die de chocolade collectie van zChocolat rijk is. Er zijn zes chocolaatjes die glutenvrij zijn. Dit staat beschreven op de website. De chocolaatjes bevatten minder suiker in vergelijking met andere chocolaatjes. Maar, als je op suikervrij dieet bent kun je ze beter niet eten. De chocolaatjes zijn niet geschikt voor mensen met notenallergieën.


Geschiedenis


Begin 2000 begon de oprichter van het bedrijf met het ontwikkelen van een merk van speciale chocolaatjes die anders zijn dan al het andere dat momenteel op de markt was. Volgens zChocolat waren alle natuurlijke ingrediënten vanaf het begin al van hoge kwaliteit en zorgden ze voor unieke smaken. Er wordt aangegeven dat de producten snel het respect verdiende van chocoladeliefhebbers over de hele wereld. 


In de historie is te lezen dat het maken van de beste Franse chocolaatjes echter nog maar het begin was. Het bedrijf wilde zich niet alleen onderscheiden met de producten, maar ook met speciale verpakkingen. Dat zorgde ervoor dat er een klantenportaal van ruim 180.000 klanten over de hele wereld ontstond. Het bedrijf groeide gestaag door maar deed geen concessies aan de kwaliteit en de originele verpakkingen. 


Verzendinformatie 


De producten worden wereldwijd verzonden via DHL Expess. De verzendkosten bedragen € 18,- voor maximaal 5 items. Dit geldt voor alle landen in de wereld. Bij meer dan 5 artikelen per afleveradres bedragen de verzendkosten € 7,- per artikel. Deze kosten zijn inclusief de voorbereiding van de bestelling, zomerverpakking (indien van toepassing), DHL-verzendkosten en lokale douanerechten. Alle chocolaatjes worden rechtstreeks vanuit Frankrijk naar jouw afleveradres verzonden. 


Als je bestelling vóór 14.00 uur 's middags is ontvangen, worden jouw chocolaatjes dezelfde dag nog verzonden. Omdat de chocolaatjes volgens zChocolat op een speciale manier worden ingepakt zullen ze heerlijk vers op elke bestemming aankomen. 


Wetenswaardigheden 


Heb je het product dat je wilt bestellen gevonden en wil je nu betalen? Je kunt op verschillende manieren een betaling verrichten. Op het moment van schrijven betaal je onder andere met Visa, MasterCard, PayPal en American Express. Heb je een vraag, opmerking en/of feedback voor zChocolat? Je kunt op meerdere manieren contact met het bedrijf opnemen. Alle contactgegevens staan vermeld op de website van zChocolat.


Heb je al ervaring met dit bedrijf? Heb je weleens chocolade bij zChocolat gekocht? We zijn reuze benieuwd naar jouw ervaringen. Deel via NederlandReview jouw ervaringen over deze organisatie zodat andere mensen weten waar ze aan toe zijn. 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)