The Leann

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

The Leann

Zoek je een organisatie welke haar pijlen richt op de verkoop van verantwoorde snacks als alternatief op je ‘guilty pleasure’? Bekijk wat de klantervaringen bij The Lean zijn. Dit doe je op deze pagina van NederlandReview.  


Wat is The Leann?

 


The Leann is een bedrijf welke verantwoorde snacks verkoopt als alternatief op je ‘guilty pleasure’. Volgens het bedrijf is het zo dat verantwoord en light eten zeker niet onder doet voor eten van de volvette en calorierijke varianten. Het bedrijf stelt dat personen vrolijk kunnen blijven snacken en dat ze geen vreemde diëten hoeven te volgen om doelen te kunnen nastreven. Er wordt ingezet op een balans tussen voedzaam eten, lekkere snacks, drankjes en ‘guilty pleasures’. Deze combinatie is ter bevordering van je levensstijl.


Categoriesoorten


Je kunt op de website een keuze maken uit de volgde categorieën: bakproducten, energy drinks, giftcard, light sauzen, light snacks, proteïne ijs, proteïne koekjes, proteïne poeder, proteïne repen, proteïne snacks, sale, skinny koffie, smaakmakers, vegan snacks, vitamines, voordeel dozen & mixboxen en zero drank mixen.  


Contactmogelijkheden klantenservice

 


De klantenservice van The Leann geeft aan altijd voor haar klanten klaar te staan als ze vragen willen stellen. Mocht je een vraag/opmerkingen hebben kun je het bedrijf bereiken via info@thelean.nl. The Leann streeft ernaar om binnen 1 werkdag inhoudelijk terug te komen op gestelde vragen.  


Verzendingen en bezorgkosten

 


Producten worden door PostNL naar Nederland en België verstuurd. Er wordt aangegeven dat als je vandaag besteld, je bestelling de volgende dag wordt verzonden. Mocht je een bestelling doen van minimaal € 35,- dan zijn de verzendkosten gratis. Voor bestellingen onder de € 35,- geldt een tarief van € 4,50.  


Goede oplossing

 


The Leann stelt in te staan voor de kwaliteit van de producten die ze verkopen. Personen die iets bestellen moeten namelijk wel producten ontvangen naar redelijke verwachting. Toch kan het gebeuren dat er een keer iets niet goed gaat. In dat soort situaties gaat het bedrijf graag samen op zoek naar een goede oplossing. 


Op het moment dat de klant en verkoper er samen niet uitkomen is het tijd om te handelen volgens de geschillenregeling. Deze staat beschreven in de algemene voorwaarden op de website van The Leann.  


Bestelproces

 


The Leann geeft aan van mening te zijn dat het bestellen van haar producten simpel moet zijn. Met die reden hebben ze een bestelproces op de website in het leven geroepen. Als klant dien je als eerste je product te kiezen. Deze voeg je vervolgens toe aan de winkelwagen. Je gaat hierna door naar de checkout. Bij de checkout moet je je gegevens achterlaten en de manier van verzending kiezen. Je betaald je bestelling en bevestigt de bestelling. Je kunt op verschillende manieren betalen zoals via iDEAL, Bancontact, Mastercard en/of Visa.  


Welke klantervaringen zijn er bij The Leann?

 


Ben je klant bij The Leann? We zijn reuze benieuwd naar jouw klantervaringen bij dit bedrijf. Wat heb jij precies bij The Leann gekocht? Ben je tevreden over de service bij The Leann? Ga je in de toekomst vaker iets kopen bij The Leann? Zou je andere mensen aanbevelen iets bij The Leann te kopen? Zijn de producten die je had besteld op tijd bij je thuisbezorgd? Op welke manier heb je met dit bedrijf samengewerkt? We stellen het zeer op prijs als jij via NederlandReview je mening geeft over dit bedrijf. Jouw mening is goud waard! Mede door jouw inbreng blijft NederlandReview het grootste en meest objectieve en onafhankelijke bedrijf van Nederland.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)