Spiruella.nl

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Spiruella.nl

Ben je op zoek naar een online natuurshop? Een website waar je online superfoods kunt kopen? Wellicht is Spiruella.nl een mooie uitkomst voor je. Bekijk via NederlandReview welke klantervaringen er bekend zijn.  


Wat is Spiruella.nl?

 


Spiruella.nl is een natuur shop waar je online super foods kunt kopen. Volgens het bedrijf kun je er naast super foods ook biologisch voedsel kopen. Ze noemen zichzelf ook wel een reformwinkel. Mocht je producten bij dit bedrijf kopen weet je zeker dat de producten gecontroleerd en geanalyseerd zijn. Deze controles en analyses hebben betrekking op eventuele vervuiling. De producten die worden verkocht voldoen aan de maximale eisen en richtlijnen die zijn opgesteld door de Europese voedsel & warenautoriteit.  


Wetenswaardigheden

 


Heb je een vraag, opmerking of feedback voor dit bedrijf? Dit is van harte welkom. Je kunt een brief sturen t.a.v. Spiruella.nl, Scheiweg 26, 5421 XL Gemert. Je kunt het bedrijf bereiken via het volgende nummer +316 407 62 998. Een andere manier is een e-mail sturen naar info@spiruella.nl. Je kunt eveneens een bericht sturen via het contactformulier op de website.


Het bedrijf geeft aan het plezierig te vinden dat de klanten veilig online kunnen shoppen. Vanwege die reden gebruiken ze betaalsystematiek die op het gebied van internettechnologie het meest actueel en vertrouwd zijn. Betalingen kun je verrichten via iDEAL, Mistercash, Sofortbanking en Giropay. Je kunt ook op locatie in Gemert betalen. Mocht je ervoor kiezen om online te betalen, dan zal je betaling direct bij het bedrijf binnen zijn. Dit komt de bezorgsnelheid ten goede.   


Verzendkosten en levertijd

 


Per bestelling zijn de verzendkosten binnen Nederland door het bedrijf vastgesteld op € 5,95. Maar, let op, wanneer je een aankoop doet die hoger ligt dan € 49,-, dan worden je artikelen gratis bij je afgeleverd. Je kunt bij het bedrijf uit diverse bezorgopties kiezen. Je kunt allereerst je bestelling thuis laten bezorgen. Een andere optie is om je spullen af te laten leveren op een ander adres. Het is eveneens mogelijkheid om je bestelling te laten bezorgen bij een DHL service dat bij je in de buurt is gelegen. Ben je niet woonachtig in Nederland? Voor andere landen gelden er andere regels. Mocht je buiten Nederland bestellen, adviseren we je op de website van het bedrijf te kijken.  


Retourneringen

 


Op ieder artikel zit garantie. Mocht het onverhoopt voorkomen dat een bestelling niet aan de verwachting voldoet, kun je deze ruilen of retourneren. Je dient er wel rekening mee te houden dat er voorwaarden gelden voor ruilen en retourneringen.  


Een retourzending dient aangemeld te worden. Dit dien je binnen 30 dagen te doen. In een dergelijke situatie zul je een e-mail moeten sturen naar info@spiruella.nl. Vergeet in deze e-mail niet je bestelnummer door te geven. Vanaf dat moment heb je nog 14 dagen om het artikel retour te sturen. Mocht je retour zijn aangemeld en goedgekeurd, zul je een e-mail ontvangen met een pakketzegel. Je dient de pakketzegel op de doos te plakken. Deze doos lever je in bij het postkantoor, hier zijn geen kosten aan verbonden.  


Wat zijn de klantervaringen?

 


Ben je klant bij Spiruella? Heb je weleens een bestelling gedaan bij Spiruella? Ben je tevreden over de producten/diensten van Spiruella? Zijn de medewerkers van dit bedrijf goed in staat geweest om je te helpen? Als je een advies over dit bedrijf zou moeten geven, zou dit dan positief of negatief zijn? Ga je in de toekomst vaker iets bestellen bij Spiruella? De gebruikers van NederlandReview waarderen het zeer als jij je visie over dit bedrijf deelt.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

Beneganic

Ik slik dit supplement voor mijn haar nu 2 maanden en het is echt fantastisch. Bijna geen haaruitval meer. Mijn haar wordt voller en de glans is prachtig. Heel erg blij mee!

S

Sheila Martens-De Wijn

25-02-2022

0