SmaakGenot.nl

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

SmaakGenot.nl

Zoek je een webwinkel waar je eten en drinken van goede kwaliteit kan kopen? Ben je op zoek naar producten die op een ambachtelijke manier geproduceerd zijn? Wellicht is SmaakGenot voor jou dan wel een interessant bedrijf. Lees via NederlandReview welke ervaringen er over dit bedrijf bekend zijn.


Wat is SmaakGenot?


SmaakGenot is een online warenhuis voor eten en drinken van kwaliteit. Via deze website is het mogelijk om ambachtelijke en originele producten te bestellen. Deze zijn afkomstig van makers, boeren en specialisten. Zorg en aandacht spelen volgens deze organisatie een grote rol in het productieproces. Daarnaast zijn vakmensen met passie volgens het bedrijf in staat geweldige producten te maken. Volgens de medewerkers van SmaakGenot zijn veel bedrijven die voedsel produceren er op uit om winst te maken. Kwantiteit staat dan vaak boven kwaliteit. Er wordt ook aangegeven dat voedselproducenten niet altijd eerlijk communiceren. Ze geven niet aan waar producten vandaan komen en hoe ze vervaardigd zijn. Ook is het volgens SmaakGenot vaak twijfelachtig of men wel geeft om dierenwelzijn, duurzaamheid en gezondheid. Voor gezinnen is het hierdoor vaak lastig om eerlijke keuzes te maken. De mensen van SmaakGenot geven aan hun best te doen om hier verandering in te brengen. Ze geloven erin dat respect voor natuur, mens en dier van enorme waarde kan zijn voor kwalitatief uitstekende producten.


Bestelinformatie


De producten zijn binnen vier stappen te bestellen. Allereerst moet je een categorie en verkooppartner kiezen. Daarna is het tijd om je eten en drinken in je winkelwagen te doen en af te rekenen. Vervolgens regel en controleer je je bestelling. Op het laatst moet je betalen waarna je jouw bestelling definieef plaatst. Er kan onder andere afgerekend worden via Apple Pay, creditcard en iDEAL. Om een order te plaatsen heb je niet per se een account nodig. Registratie zorgt wel voor een aantal voordelen. Je kunt sneller betalen en bekijken wat je in een eerder stadium hebt besteld. Nadat je een bestelling hebt gedaan zal je een bestelbevestiging ontvangen. Mocht je deze nergens in je inbox zien staan dien je je map ongewenst te bekijken. Je kan ook kijken of de betaling daadwerkelijk is afgeschreven. Als je daar ook niks kan vinden dien je contact op te nemen met een medewerker van het platform.


Voordelen


Er worden voordelen aangegeven die het kopen van producten bij deze organisatie met zich meebrengen.  Niet alle mensen hebben tijd om te kijken of iets op eerlijke, pure en ambachtelijke wijze is klaargemaakt. Zij vinden het vervelend om dit uitzoekwerk te doen. SmaakGenot stelt dit werk van je uit handen te nemen. Ze hechten er waarde aan dat je eten en drinken direct bij de specialisten kunt bestellen. Via het platform zal je samenwerken met de besten. De partners van SmaakGenot bestaan uit mensen met passie en ambitie. Volgens het personeel van dit bedrijf zijn de experts mensen die het beste willen zijn binnen hun vakgebied. De mensen met wie samengewerkt wordt zijn werkzaam in diverse branches. Ze hebben gezamenlijk als doel het beste culinaire platform van Nederland te worden. Producten kunnen tegen scherpe prijzen gekocht worden omdat de afstand tussen consument en producten minimaal is. Winst gaat zoveel mogelijk naar de echte makers. Er moet niks afgestaan worden aan tussenschakels zoals distributiecentra en supermarkten.


Ervaringen


Heb je weleens iets besteld via SmaakGenot? Dan zijn we maar al te benieuwd naar jouw ervaringen. Zijn de producten echt van goede kwaliteit? Wat vind je van de prijzen die je moet betalen? Is er sprake van een goede service? Ga je hier vaker iets bestellen? Laat het weten via een review op deze pagina.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)