New York Pizza

5.5

Bestellen

3.8

Service

4.9

Prijs

4.1

Levering

36.4%

Zou hier weer kopen

New York Pizza

Ooh, Pizza! Loopt jou ook het water in de mond bij de gedachte aan sappige pizzabodems waar de kaas vanaf druipt en het rood van de salami en de pepperoni je ogen verblindt? Neem dan eens een kijkje op de website van New York Pizza en probeer eens uit hoe lang je dat volhoudt zonder een pizza te bestellen. Niet lang zeker! Maar of dat een goed idee is, dat kun je hier lezen. Hoe beoordelen anderen New York Pizza? Zijn het inderdaad van die druipende pizza’s vol met fantastische ingrediënten, of krijg je een koud stuk karton geleverd?


Over New York Pizza

New York Pizza werd opgericht in 1993 en is inmiddels een fenomeen. De meeste pizzeria’s van New York Pizza zitten in het westen van Nederland, maar verspreid over het hele land kun je ze tegen komen, of je nu in Groningen, Enschede, Maastricht, Hoorn of Bergen op Zoom trek hebt in pizza. Natuurlijk blinken ze uit in een enorm aanbod aan pizza’s. Ze zijn er gevuld met vlees (kip, salami, gehakt, peperoni, bacon, etc.) , kaas (mozzarella, geitenkaas, 4kazen, 3kazen, etc.), vis (tonijn, garnalen, mosselen, etc.), groente (tomaten natuurlijk, maar ook champignons, ui, paprika, kappertjes, etc.) of van alles een beetje. Ook zijn er verrassende recepten, zoals een Saté Pizza en een Döner Pizza. Maar je kunt bij New York Pizza terecht voor veel meer dan alleen een pizzaatje. Wie pizza zegt, zegt al gauw ook pasta, dus jawel: dat hebben ze ook. Ben je aan de lijn of wil je gewoon iets meer groen, dan kun je er ook een salade bestellen (mixed, side, chicken of tuna).  Maar ook voor fingerfood zoals buffalo wings, nuggets en garlic bread draait New York Pizza de hand niet om. Denk je na al dat nog honger te hebben, laat ze dan ook een toetje bezorgen. Ben&Jerry’s, Cornetto’s en een heuse Nutella Pizza vol met M&M’s: volop ijs en chocolade in de dessertlijst om een grote liefde geheel te doen vergeten! ;)


Diensten van New York Pizza

Bestellen kun je in een winkel (online vind je alle vestigingen), telefonisch en natuurlijk online. Ook is er een app, voor zowel Android (in de Google Play Store) als Apple. Hier kun je ook al je voorkeuren doorgeven. Allergisch voor een bepaald ingrediënt? Laat het New York Pizza weten. Wil je overal extra kaas op? Ook dat kan worden geregeld. Vind je een bepaalde pizza waanzinnig klinken, maar begrijp je niet waarom daar ui bij hoort? Laat het eraf halen! New York Pizza heeft bovendien vaak aanbiedingen, dus hou de website en de advertenties in de gaten.


Klachten over New York Pizza

Niet tevreden over de service of het eten van New York Pizza? Laat het de pizzabakkers (en ons hier!) weten! Je kunt ze natuurlijk bellen of bij ze langsgaan, maar je kunt ook contact leggen via email. Online vind je bovendien een lijst veel gestelde vragen en je kunt New York Pizza volgen via Facebook, Twitter en YouTube.


Hoe zag jouw pizza eruit van New York Pizza? Deed het je watertanden of walgen? Laat het heel Nederland weten op NederlandReview! 


Nieuwsberichten:
Check onze laatste kortingen, nieuws & voordelen van new york pizza;
- gratis 2e pizza bij new york pizza


 



Lekker makkelijk een pizza bestellen. Maar smaakt deze ook en hoe zijn de bezorgtijden? Lees ervaringen van pizza-eters die u voorgingen op NederlandReview!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (132)

Pizza

Ik woon in een wijk in Ede die wat moeilijker bereikbaar is. Dit is reden voor New York Pizza om daar niet meer te bezorgen :-( Ik ben naar de concurrentie gegaan die die moeite wel neemt!

D

Dieuwke Zarks

11-10-2023

0

Online pizza besteld

Donderdag 05-10-2023 om 18.00 uur besteld. Niet wat ik ervan verwacht had. De pizza kwam redelijk snel, 18.58 uur, en was warm, dat waren de pluspunten. Ik had gekozen voor een bloemkoolbodem, en kreeg een gewone bodem. De bodem was lekker hoor, maar niet wat ik besteld had. Ik had gekozen voor de teriyaki kip met mozzarella, broccoli en rode ui. De teriyaki saus zat er zeker op, vreselijk veel zelfs, Samen met nog een andere saus. Ik had een 30 cm pizza die in 6 stukken was gesneden. Als ik alle toppings bij elkaar had geschraapt, los van de saus, had ik één punt kunnen eten. De kip waren 12 reepjes van 0.5 X 2 centimeter. De rode ui 4 kleine stukjes, en de broccoli 4 roosjes die nog kleiner waren als de kip. De mozzarella helemaal niet gevonden. Ik was toch wel teleurgesteld.

A

Ann Oniem

05-10-2023

0

pizza 2x

de pizza was koud en vettig maar dat is niet eens de reden dat ik een review schrijf de echte reden is dat er gwn tegen me is geschreeuwd via de telefoon. echt brutaal

A

anass

22-09-2023

0

Pizza

Wat voor een keten is dit bestel je een… Wat voor een keten is dit bestel je een pizza is de kaas aangebrand bel je daarvoor sturen ze heel vriendelijk een nieuwe die ze nog harder hebben laten aanbranden. Er zit dus echt een aangebrande smaak aan voor de tweede keer bellen zijn ze niet voor voor rede vatbaar en krijg je een grote waffel terug. Ik ben in staan om verhaal te gaan halen maar houd me in, nooit geen pizza meer van New York pizza uit de Cypresstraat 5 Breda. Kon ik nog maar laten bezorgen door het filiaal uit de Bosschstraat in Breda, voortaan maar Domino’s.

F

Fred Simons

30-07-2023

0

Duizenden pizza's

Volgens mij had ik een levenslange VIP pass bij New York Pizza, ik zie nu dat jullie je beloftes niet nakomen . Bij deze wil ik iedereen mededelen dat ik mijn miljoenen aan potentiële gekochte pizza's meeneem naar de concurrent. Ik heb misschien curling ouders gehad maar desalniettemin ben ik in mijn leven nog nooit zo hard genaaid.

M

Martijn van Alphen

22-07-2023

1

Pizza

Pizza besteld en kreeg de verkeerde (kleine) pizza, besteller bleek ook de cola en het pinapparaat niet bij zich te hebben en dit is al vaker gebeurd. Ik heb opgebeld en de kleine pizza op de rekening gezet en gezegd de verdere bestelling te leveren. Maar ondertussen zit ik al weer tijden te wachten.

T

Tristan van Oosten

19-03-2023

0

3 Pizza's, 39,97 euro besteld, betaald, nooit gekregen en geen geld terug.

Heb op 19 februari drie pizza's besteld via internet, en niet gekregen. Ik heb dezelfde avond telefonisch contact gehad met de vestiging Gorinchem om 20:49, en er is toen aangegeven dat de bestelling al onderweg was. Om 22:11 was de bestelling nog niet geleverd en heb ik een klacht ingediend, het voorval beschreven en mijn vooruitbetaling van 39.97 euro terug gevraagd. Enkele dagen later heb ik wederom telefonisch contact gezocht met het nummer van de vestiging Gorinchem, maar na enkele minuten het pauze muziekje aangehoord te hebben - niemand gesproken, en de verbinding verbroken. Tot op heden heb ik, behoudens ontvangstbevestiging van de klacht, geen enkele reactie gehad. Gezien de aard van de overeenkomst (pizza, fastfood - door de aard van het product te leveren binnen een beperkt tijdsbestek) wil ik de overeenkomst ontbinden. De overeenkomst is niet uitgevoerd en de redelijke termijn hiervoor is ruimschoots verstreken. Op 24 februari heb ik een sommatie verstuurd om mij binnen vijf dagen, dus uiterlijk 1 maart 2023 het vooruitbetaalde bedrag 39,97 euro terug te storten op mijn bankrekening. Ook hier slechts weer een mail met "wat vervelend", en dat de vestiging contact op zou nemen. Dat is nog steeds niet gebeurd. Ik denk dat New York Pizza bewust beleid heeft om klanten in zo'n situatie van het kastje naar de muur te sturen. Er staan een paar goedbedoelende jongelui in zo'n vestiging, en af en toe gaat het dan mis. Dat kan gebeuren, maar stelselmatig daar dan niet mee omgaan is niet ok. Wanbeleid is ook beleid. Gebruikte ik het woord klant? Dat daar nooit meer natuurlijk.

D

David

17-03-2023

0

2 pizza's laten bezorgen

Na lange tijd Newyork pizza weer eens geprobeerd (eerder al een slechte ervaring). Er is niets veranderd. Pizza's te laat maar belangrijker.... 32 euro betaald voor een paar koude pizza's. Werkelijk niet te eten. Je belt nog na maar je wordt min of meer afgescheept. Heel jammer dit. Voor ons nooit geen Newyorkpizza meer.

M

Monique

08-01-2023

0

Bestolen door New York Pizza

Op 26 september heb ik een pizza besteld bij New York pizza (filiaal Maastricht). Dat heb ik gedaan via hun app. Na een uur wachten heb ik geprobeerd het filiaal Maastricht Maastricht te bellen maar, daar werd de telefoon niet opgenomen. Uiteindelijk een ticket ingestuurd via hun site. Meteen een reactie terug met het volgende: De oven is kapot en we hebben getracht de pizza ergens anders te maken. Vanavond zal u uw geld terugkrijgen op de rekening waarmee is betaald. Na 1 maand en meerdere genegeerde tickets die ik heb ingestuurd eindelijk antwoord gekregen met de vraag of ik het alsnog het contact formulier op de site zou willen invullen. Ik heb de medewerker gevraagd het voor mij in te vullen aangezien ze mij al een maand laten wachten en dat dat niet bepaald klant vriendelijk is. Anderhalve week geleden is dat ticket ingeschoten en tot op heden nog geen antwoord terug over de teruggave van mijn geld. Dus in het kort ben ik al anderhalve maand op mijn geld aan het wachten. Ik vind dit van de beesten af en niet respectvol naar de klant toe.

T

Thomas

09-11-2022

0

zooi

ik had pizza met extra kaas besteld zat er gewoon geen kaas op en ik krijg niet mijn geld terug of een nieuwe pizza... WAARDELOOS!!

J

jemoeder

05-07-2022

0

Pizza besteld, maar niets ontvangen.

Storing bij NY Pizza, bestelling niet geleverd, geld niet terug. Na ruim 2,5 maand en 10 mailtjes met de betalingsgegevens nog steeds het geld van mijn niet geleverde bestelling niet terug. Gewoon zoiets simpels als mijn geld terug storten kunnen ze niet. Daarnaast was de leidinggevende totaal niet servicegericht en onbeschoft. Je loopt hier dus de kans te bestellen en niets te ontvangen, ik zou de gok niet nemen.

I

Irene

31-05-2022

0

Pizza's

Ruim op tijd besteld. Half uur te laat en dan ook nog verkeerde bestelling. Gebeld kostte veel moeite om duidelijk te maken dat bestelling verkeerd was. Geen excusses

K

Karen

28-05-2022

0

Kip 12 x

Zelfde avond een dikke voedsel vergiftiging van jullie kippetjes zonder bot

M

Mike Smit

09-04-2022

1

Pizza

Wat een kut toko! Je wacht gewoon 2 uur op een pizza, wat een zooitje ongeregeld zeg

M

Marco

22-01-2022

0

Pizza Sicilian

Net 2x de Sicilian besteld. Echt niet te eten zo doorgebakken zijn gort droog en taai.Inclusief zwarte plekken op de buitenkant bodem. Volgende keer weer naar de concurrent !

S

Saskia

21-12-2021

0

Pizza 40 cm 5 kaas

Pizza 1e, veels te veel tomatensaus proef totaal geen 1 van de 5 kaas gebeld en krijg een ander 2e pizza iets minder tomatensaus maar nog steeds niet te eten. Verrek van de honger maar gewoon weg smerig.

N

Norbert Wormsbecher

13-11-2021

0

pizza en box vinger food

pizza newyork amsterdam jollemanhof/ bestelling27 euro vervolgens niets gehad, ook geen geld terug. gebeld voor nieuwe bestelling duurde 2uur daarna afgebeld woon 400 meter van fileaal

M

mirjam kembel

07-11-2021

0

Pizza

2 pizzas besteld, maar na een uur niks ontvangen. Uiteindelijk gebeld naar het filiaal om vervolgens iemand aan de lijn te krijgen die heel haastig zegt dat mijn bestelling is geannuleerd. Zonder reden of excuses, blijft degene aan de lijn hetzelfde herhalen als ik hem er naar vraag. Ook is mij niet vertelt wanneer ik mijn geld terug krijg.

J

Jojo

30-10-2021

0

Pizza nyp waalwijk

Om 17.37u pizza's en toetjes besteld en om 18.05 stond de bezorger aan de deur! Ook bij eerdere bestellingen waren ze super snel en het eten is heerlijk!

R

Renee

19-10-2021

0

Afgehaald 2 pizza's

Een aantal weken geleden twee pizza's afgehaald bij New York pizza Turfstraat in Arnhem. Het was er ondanks het nieuwe pand viezig. Rommel op de vloer etc. Na bestelling plaats genomen op een kruk. De dame die bodems draaide nam ook de telefoon op. En die telefoon ging vaak. Allemaal zonder handschoenen. Tussendoor keer op haar hoofd gekrabd. Jonge bezorgers kwamen binnen en voerde pizza's in en haalde de pizza's er ook uit. Allemaal zonder handen wassen of andere vorm van hygiëne. En zo was er nog wel het nodige. Toen ik een medewerker erop aansprak kreeg ik een paar cola blikjes aangeboden. Vond het viezig en onhygiënisch. New York Pizza heb ik gemaild met deze bevindingen en helaas nooit meer iets op gehoord.

J

John

04-10-2021

0