Montezuma's

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Montezuma's

Ben je zoekende naar een chocoladebedrijf? Wellicht is Montezuma's een ideaal bedrijf voor jou. Bekijk eens wat de klantervaringen bij dit bedrijf zijn. Dat doe je op deze pagina van NederlandReview. Dit is het platform op het gebied van objectieve en onafhankelijke bedrijfsreviews.  


Wat is Montezuma's?

 


Montezuma's is een chocoladebedrijf. Het bedrijf begon in 2000 als klein chocolabedrijf. Destijds is er gestart met alleen een machine in de gootsteen en een enorm enthousiasme. Het ging er vooral om, om een breed ideaal omtrent chocolade-innovatie naar de op dat moment saaie en bezadigde Britse chocolademarkt te brengen. Met uitzondering van die eerste machine is er volgens het bedrijf weinig veranderd. Het kinderlijke enthousiasme dat werd gedeeld tijdens het verkennen van Zuid-Amerika in 1999, is nog steeds van toepassing op het huidige bedrijf.  


Giant Chocolate Buttons

 


Het bedrijf geeft aan van hun 'Chocolate Buttons' te houden. Ze zien dat als een ultieme vorm van sociale chocolade. Je kunt vreugde van deze geweldige chocolade ondervinden als je dit product besteld en zult delen. Tenminste, dat wordt door de medewerkers van Montezuma’s aangegeven.  


Verzendingen

 


Je bestelde chocolaatjes worden op de 15e van elke maand verzonden. De sluitingsdatum van een bestelling is de 5e van de maand. Je hoeft je volgens het bedrijf geen zorgen te maken als je na de 5e besteld. De producten worden dan de volgende maand bij je bezorgd. Mocht je een persoonlijke bericht willen toevoegen aan je bestelling, stuur dan een e-mail naar mailorder@montezumas.co.uk.  


Mix van nieuwe creaties

 


De chef-chocolatier van Montezuma's zet volgens het bedrijf elke doos met liefde in elkaar. Het wordt een mix van nieuwe creaties die niet afzonderlijk verkrijgbaar zijn. Denk aan vaste favorieten van truffelrepen, gearomatiseerde chocolaatjes en zelfs 100% cacaoproevers.


De gemengde abonnementsdoos wordt verzonden in een handige doos die precies in je brievenbus past, dus je hoeft er niet voor thuis te blijven! Binnenin bevindt zich een assortiment van 600 gram unieke, overheerlijke smaken van onder andere verrukkelijke chocoladerepen en truffels. Als jij of iemand die je kent een chocoladeliefhebber is, dan is dit volgens Monezuma's het perfecte cadeau.  


Het bestelproces

 


Het bestelproces zit als volgt in elkaar. Allereerst dien je een doos te kiezen. Je selecteert een klassieke doos met gemengde melk, witte en donkere chocolade en vertelt het bedrijf hoe lang je er een abonnement op wilt hebben. Je kunt kiezen uit een abonnement van 3, 6 of 12 maanden. Dit kan zelfs doorlopen. Is het een cadeau voor jou of je geliefde? Dat kan natuurlijk.


Trakteer jezelf of koop een pakket als verrassing voor een persoon die het verdient. Jullie zullen volgens dit chocoladebedrijf voorgoed goede vrienden zijn. Je kunt ook op een buitengewoon pakket wachten. Dit is een uniek assortiment van sensationele chocolaatjes. Deze wordt iedere 15e van de maand verzonden. Mocht je meer informatie over de producten willen lezen, verwijzen we je naar de website van dit bedrijf. Daar lees je bijvoorbeeld ook de prijzen die je voor de verschillende abonnementen moet betalen.  


Wat zijn de klantervaringen?

 


Heb je weleens een bestelling gedaan bij Montezuma's? Ben je tevreden over de producten van Montezuma's? Zijn de medewerkers van dit bedrijf goed in staat geweest om je te helpen? Als je een advies over dit bedrijf zou moeten geven, zou dit dan positief of negatief zijn? Ga je in de toekomst vaker chocolade bestellen bij Montezuma's? De gebruikers van NederlandReview waarderen het zeer als jij je visie over dit bedrijf deelt.  

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)