Maaltijdservice.nl

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Maaltijdservice.nl

Soms heb je geen zin om te koken en komt het gewoon niet goed uit. Ook kan het zijn dat het vanwege de leeftijd niet meer verantwoord is om veel in de keuken te staan. In beide gevallen kan het handig zijn om een maaltijd te kunnen bestellen. Maaltijdservice.nl biedt deze dienst aan. Maar hoe zal dit nou echt in zijn werk gaan? Zullen de nieuwe maaltijden wel bezorgd worden voor je door de oude maaltijden heen bent? Zullen de maaltijden wel lekker zijn? En wat zal de klantenservice van Maaltijdservice.nl zeggen als de vegetarische of eiwitrijke maaltijd toch een ingrediënt bevat wat je niet wilt? Alleen eters die Maaltijdservice.nl al eens hebben geprobeerd kunnen je meer over deze maaltijdservice vertellen. Lees hun reviews om te ontdekken hoe Maaltijdservice.nl werkelijk in elkaar steekt. Hun ervaringen, beoordelingen, meningen en cijfers kunnen je laten zien wat er van Maaltijdservice.nl verwacht kan worden.


Over Maaltijdservice.nl

Maaltijdservice.nl is een bedrijf dat je online maaltijden laat bestellen. Je kunt via de website een bestelling plaatsen voor één of meer maaltijden. Ze willen dat je in een handomdraai een gezonde maaltijd op tafel kunt zetten. Daarom bieden ze koelverse maaltijden aan die je alleen maar hoeft op te warmen. Ze gebruiken hierbij alleen verse producten zodat je alle voedingsstoffen en vitamines binnenkrijgt die je nodig hebt. Ze hebben keuze uit wel liefst 75 maaltijden. Je kunt kiezen uit soep, vlees, vis, vegan, vegetatisch, toetjes, maaltijdboxen een eiwitrijke maaltijden. Voor speciale diëten hebben ze standaard maaltijden, zoutarme maaltijden, gemalen maaltijden, glutenvrije maaltijden, lactosevrije maaltijden enzovoort. Je hoeft dan niet bang te zijn dat er ingrediënten gebruikt zijn die je niet mag of wilt eten. Kijk ook eens naar hun pasta’s, Oosterse maaltijden, Hollandse pot of juist wereldgerechten. Natuurlijk kun je afwisselen en verschillende soorten gerechten bestellen. Met een maaltijdbox heb je meteen een aantal maaltijden in één keer besteld. Zo heb je voorlopig even genoeg.


 


Diensten van Maaltijdservice.nl

Een maaltijd of meerdere maaltijden bestellen is eigenlijk heel makkelijk. Je selecteert allereerst gewoon een aantal maaltijden die je lekker lijken. Dit doe je op een categorie te klikken en deze zoekopdracht vervolgens te verfijnen via jouw dieet of voorkeur. Dan kies je het aantal maaltijden dat je wilt bestellen. Vervolgens kun je maaltijden toevoegen aan je winkelwagen. Je kunt zowel bestellen met zonder account als met een eerder aangemaakt account. Als je de betaling hebt uitgevoerd dan zal Maaltijdservice.nl de maaltijden netjes naar je opsturen. Ook heeft Maaltijdservice.nl een klantenservice die je kan helpen als je ze nodig mocht hebben.


Klachten, Complimenten en Tips voor Maaltijdservice.nl

Heb jij al eerder maaltijden via Maaltijdservice.nl besteld? Dan horen wij graag alles over jouw ervaring met deze maaltijdservice. Was het echt zo makkelijk om een maaltijd te bestellen via hun website? Hoe smakelijk en lekker waren die soepen of vleesgerechten nou echt? Duurde het lang voor de bezorgservice van Maaltijdservice.nl de maaltijd kwam bezorgen? En hoe ging de klantenservice van Maaltijdservice.nl om met klachten en problemen die hen voorgelegd werden door hun klanten? Laat een Maaltijdservice.nl review achter en vertel ons wat jouw mening over Maaltijdservice.nl is.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)