Kerstdinerbestellen.nl

8

Bestellen

2

Service

4

Prijs

2

Levering

0%

Zou hier weer kopen

Kerstdinerbestellen.nl

Ben je op zoek naar een cateringservice voor met de kerst? Dan is het wellicht een idee een kijkje te nemen op Kerstdinerbestellen.nl. Bekijk via deze pagina welke ervaringen er over dit bedrijf bekend zijn. Je leest hier puur en alleen objectieve en onafhankelijke bedrijfsreviews.


Wat is Kerstdinerbestellen.nl?


Via Kerstdinerbestellen.nl kun je complete kerst catering bestellen voor thuis & op het werk. Deze website is onderdeel van het bedrijf ‘Hapjes aan Huis’. De diensten met betrekking tot het kerst assortiment bestaan onder andere uit het organiseren van kerstbuffetten, kerst gourmet en kerst BBQ. Daarnaast kun je bij deze onderneming terecht voor cateringdiensten zoals kerstbrunch, kersthapjes, kerst high tea en anderen. De catering kan besteld worden voor thuis en/of op het werk. Zo kun jij via deze website een kerstdiner bestellen.


Kerstdiner bestellen?


Wil je een kerstdiner bestellen. Dit is binnen enkele stappen te realiseren. Ga allereerst op zoek naar het eten voor je gezelschap. Je kan je order vervolgens online plaatsen. Alle bestellingen zullen per e-mail worden bevestigd. Uiteindelijk wordt de catering op je werk of bij je thuis afgeleverd. Weet je nog niet wat je graag zou willen bestellen? Dat is geen probleem. Je kunt er dan voor kiezen om rustig even rond te kijken op Kerstdinerbestellen.nl. Klik op een categorie en lees vervolgens meer informatie. Heb je een specifieke wens? Wil je een vraag stellen of opmerking plaatsen? Dan is het verzoek om een e-mail te sturen.
    

Bezorginformatie


Op de site is te lezen dat het assortiment volledig via de website besteld kan worden. Orders worden bereid in verschillende keukens die zijn verspreid door Nederland. Wil je een kerstbestelling doen? Dit is mogelijk tot en met zaterdag 18 december. De bezorgingen vinden plaats gedurende december en op feestdagen. Tijdens het bestelproces kun je de voorkeur voor een bezorgtijd doorgeven. Een aantal dagen voor je levering zal je over de exacte bezorgtijd geïnformeerd worden. Per bestelling bedragen de kosten voor bezorging € 30,-. Betalingen kunnen op meerdere manieren verricht worden. Bijvoorbeeld direct via iDEAL of per factuur. Al het eten wordt klaargemaakt door lokale cateraars die zijn aangesloten bij ‘Hapjes aan Huis’. Als er lokaal niemand te vinden is worden de cateringservices uitgevoerd vanuit een centrale keuken.


Annuleringen


Wees jezelf bewust van het feit dat als je iets besteld hebt, het niet fijn is als er een annulering zal plaatsvinden. Mocht er geannuleerd worden dan kunnen er annuleringskosten in rekening gebracht worden. Er kan tot 12 december kosteloos geannuleerd worden. Daarna kan je jouw geld niet meer retour krijgen. Bij annuleringen van 14 dagen of meer wordt er 40 % aan kosten in rekening gebracht. Tussen de 7 en 13 dagen wordt er 75% berekend. Bij 6 dagen of minder zal het volledige bedrag betaald moeten worden. De prijzen die je op de website leest zijn allemaal inclusief BTW.


Klachtenafhandeling


Cateraars zijn er verantwoordelijk voor dat de afspraken nagekomen worden. Hier wordt door ‘Hapjes aan Huis’ op toegezien. Mochten er geschillen ontstaan dan zal er bemiddeld worden. Altijd met als doel een passende oplossing te vinden. Klachten kunnen per e-mail doorgegeven worden. Het mailadres dat je hiervoor kunt gebruiken is klachten@hapjesaanhuis.nl. Alle klachten worden beantwoord.


Klantervaringen


Ben jij al klant bij Kertdinerbestellen.nl? Dan zijn we enorm benieuwd naar jouw ervaringen. Van welke cateringdiensten heb jij gebruik gemaakt? Hoe is deze cateringservice je bevallen? Zou je andere mensen aanbevelen een samenwerking met dit bedrijf aan te gaan? Laat het weten via een review op deze pagina.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

Kerstbuffet dancer

Nuttige kritiek: geen bevestiging van de lokale cateraar. Ik bel zelf achterna en komt keurig op afgesproken tijd. Echter is de bestelling niet compleet. Vers gebakken brood. Mag ik nog zelf bakken. Geen opwarmapparatuur wat wel beloofd is op de website. En daarvoor ook betaald. Ik kook van binnen dat ik nu de schalen mag gaan opwarmen in de oven. En dat het niet warm houd tijdens het buffet. Ik mis dus nog de muffins chocola en kerstkoekjes. Wil graag wat geld retour voor niet geleverde producten en excuses absoluut op zijn plek voor de onaangename verrassing.

W

Waiman

25-12-2022

0