Jake Food

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Jake Food

Ben je op zoek naar een makkelijke manier om gezonde voeding binnen te krijgen? Wellicht is Jake Food een interessant bedrijf voor jou. Bekijk via NederlandReview welke klantervaringen er bij Jake Food bekend zijn. Op deze pagina lees je louter objectieve en onafhankelijke bedrijfsreviews.  


Wat is Jake Food?

 


Jake Food is een makkelijke manier om gezond te eten. Het voedsel is verkrijgbaar als vitaminbar of als shake. Jake stelt dat je via hun makkelijk, gezond en duurzaam eten binnen krijgt. Jake is voedsel dat alles bevat wat je lichaam nodig heeft om gezond te zijn. Er zijn shakes die een complete maaltijd bevatten en de Vitaminbar voor een klein ontbijtje of een gezonde snack.  


Voedingsstoffen

 


Jake bevat alle voedingsstoffen die je lichaam nodig heeft. De vitamines en mineralen zijn volgens de aanbevelingen van de European Food Safety Authority. Je vindt de voedingsfiches op de startpagina van Jake Food. Je kunt Jake gebruiken zoals je dat zelf wilt. Er zijn geen regels, Jake is geen dieet, Jake is voedsel, niets meer en niets minder. Mocht je jouw pakket hebben ontvangen, kun je zelf aan de slag gaan. Dit werkt volgens het bedrijf eenvoudig. Je kunt op de website van Jake Food meer informatie over de producten lezen.  


Bereiding

 


Het bedrijf geeft aan dat de maaltijden gemakkelijk te bereiden zijn. Je scheurt gewoon je maaltijdpakket open, doet 400 ml in je shaker en voegt het poeder toe. Vervolgens is het tijd om te schudden, je voegt het poeder toe en je kunt genieten. Mocht je jouw eerste bestelling doen, dan krijg je een gratis shakerfles. De volledige bereidingswijze staat op de website beschreven. Je kunt Jake helemaal gebruiken zoals je dat zelf wilt. Er zijn geen speciale regels voor opgesteld. Jake is geen dieet, Jake is voedsel, niets meer en niets minder. Je kunt daar meer over lezen op de pagina van Jake Food.  


Wereldwijde levering

 


Het bedrijf stelt over de hele wereld te leveren. Ze leveren op dit moment aan alle EU landen, Noorwegen, Zwitersland, de VS en Canada. Afhankelijk van jouw land komt je bestelling binnen 1 tot 3 werkdagen na de dag van verzending aan. Je ontvangt per e-mail een trackingcode waarmee je op ieder moment de status en de locatie van je bestelling kan volgen.


Het bedrijf geeft aan dat er nooit verzendkosten in rekening worden gebracht.   Betalingen zijn op meerdere manieren mogelijk. Je kunt onder andere via PayPal, creditcard, bankoverschrijving, iDEAL en Bancontact betalen. Mocht je met PayPal willen betalen dan hoef je geen account te hebben. Mocht je een vraag, feedback of opmerking voor het bedrijf hebben, dan is dat van harte welkom. Op de website is een contactformulier welke je online kunt invullen en verzenden.  


Wat zijn de klantervaringen?

 


Ben je klant bij Jake Food? Heb je weleens een bestelling gedaan bij Jake Food? Ben je tevreden over de producten/diensten van Jake Food? Zijn de medewerkers van dit bedrijf goed in staat geweest om je te helpen? Als je een advies over dit bedrijf zou moeten geven, zou dit dan positief of negatief zijn? Ga je in de toekomst vaker iets bestellen bij Jake Food? De gebruikers van NederlandReview waarderen het zeer als jij je visie over dit bedrijf deelt. Het is zo dat we mede dankzij jouw visie het meest objectieve en onafhankelijke bedrijf op het gebied van bedrijfsreviews kunnen blijven.  

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)