Hoogvliet Supermarkt

6

Bestellen

4

Service

6

Prijs

2

Levering

0%

Zou hier weer kopen

Hoogvliet Supermarkt

Ben je op zoek naar een supermarkt? Wil je graag online boodschappen doen? Wellicht is Hoogvliet dan een interessante supermarkt voor jou. Bekijk via NederlandReview de onafhankelijke bedrijfsreviews over Hoogvliet!


Wat is Hoogvliet Supermarkt?


Hoogvliet is een supermarktketen. Deze organisatie heeft meer dan zeventig winkels verspreid over Gelderland, Utrecht, Zuid-Holland en Noord-Holland. Klanten kunnen eveneens boodschappen in een online shop doen. Er worden diverse services verleend zoals pakketservice, stomerijservice, fotoservice en zelfscan. In Bleiswijk bevinden zich een eigen slager en distributie- en servicecentrum. Producten zoals brood zijn afkomstig uit de eigen bakkerij. In totaal werken er meer dan zesduizend personeelsleden bij dit bedrijf. Missie van Hoogvliet is om mensen te laten genieten van gezond, gevarieerd en lekker eten. Ze stellen het aanbod aan te bieden tegen scherpe prijzen. Een kruidenwinkel stond in 1968 aan de basis van de grote onderneming die het nu is. Er werden boodschappen aangeboden tegen de laagste prijzen. In 1974 werd de bedrijfsnaam gewijzigd naar Hoogvliet.  


Online bestellen


Boodschappen kunnen binnen een aantal stappen online besteld worden. Dit kun je 24 uur per dag doen. Nadat je dit gedaan hebt kun je ze ophalen in de winkel of thuis laten afleveren. Bestellen is volgens het bedrijf gemakkelijk. Kies je ervoor je aankopen thuis te laten bezorgen? Dan hoef je niet te sjouwen. Er wordt gegarandeerd dat jouw producten net zo vers zijn als in de winkel. Liever je bestelling ophalen in de supermarkt? Dit is eveneens mogelijk. Dan ben je er toch even lekker uit. Op de website kan je via een zoekfunctie bekijken of er in jouw postcodegebied bezorgd wordt.


Duurzaamheid


Deze organisatie stelt graag bij te dragen aan een betere wereld. Duurzaamheid speelt hier een belangrijke rol in. Als familiebedrijf vinden ze het belangrijk dat andere families goedkoop boodschappen kunnen doen. De producten moeten op een duurzame en verantwoorde manier tot stand zijn gekomen. Ze willen net als de meeste mensen een mooiere wereld doorgeven aan volgende generaties. Er wordt zelfs een heus duurzaamheidsmagazine uitgebracht. In dit blad lees je over gezonde recepten, krijg je voedselverspillingstips en manieren om duurzamer te worden. Diervriendelijkheid vinden ze eveneens belangrijk. Ze willen het milieu niet meer dan noodzakelijk is belasten. Er wordt alles gedaan om het verspillen van voedsel te voorkomen.


Handige weetjes


Er wordt aangegeven dat ze willen dat klanten altijd brood kunnen kopen. Door het bedrijf wordt hiervoor een garantie afgegeven. Als ze zich niet aan deze afspraak kunnen houden ontvang je een waardebon. Met deze bon is het mogelijk om een gratis brood af te halen. Klanten die ontevreden zijn over een product krijgen een nieuw product of geld terug. Deze onderneming stelt hier niet moeilijk over te doen. Voor alle aankopen geldt de wettelijke garantie. Voor sommige producten geldt eveneens een fabrieksgarantie. Als reclameproducten uitverkocht zijn ontvang je hiervoor een tegoedbon. Met die bon kan je het product alsnog tegen de aanbiedingsprijs kopen. Dit is overigens niet het geval als het om de ‘op is op’ of ‘alleen online’ acties gaat. Reclametegoedbonnen zijn één keer geldig.


Klantervaringen


Ben je klant bij Hoogvliet? Doe je vaak boodschappen in een van de supermarkten? Heb je hier weleens online boodschappen gedaan? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Leuk als je deze deelt via een review op deze pagina. Door jouw hulp krijgen bezoekers van dit platform een goed beeld van Hoogvliet!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

Pepsi max 1,5 liter

Al dágen niet te koop, dus iedere dag voor niets naar de winkel. De aanbieding is vandaag afgelopen en tadaaa nu weer volle schrappen. Hoogvliet, slechte service en lokkertjes bah

J

Janse

22-06-2022

1