Gorillas

2

Bestellen

2

Service

2

Prijs

2

Levering

0%

Zou hier weer kopen

Gorillas

Wil je online boodschappen doen? Wil je dat je bestelling thuis bij je wordt afgeleverd? Dan is de service van Gorillas wellicht interessant voor jou. Bekijk hier wat er bekend is over deze organisatie.


Wat is Gorillas?


Gorillas is een Duits bezorgbedrijf voor boodschappen met de belofte om boodschappen binnen 10 minuten na bestelling te bezorgen. Het bedrijf is in 2020 in Berlijn opgericht door Kağan Sümer, Jörg Kattner en Ronny Shibley. Belofte van de organisatie was vanaf het begin om boodschappen en andere supermarkt artikelen te bezorgen tegen dezelfde prijzen als in de supermarkt. Bestellingen worden via de app gedaan en worden door een fietskoerier afgeleverd. Er werd veel in het bedrijf geïnvesteerd. Na de laatste investering was het bedrijf al een miljard dollar waard. Het werd hiermee een van de beste startups van Duitsland. Bij Gorillas vinden ze snelheid erg belangrijk. Het bedrijf stelt op missie te zijn op het gebied van boodschappenservice. Er wordt aangegeven dat boodschappen tegen winkelprijzen worden geleverd. Er kan gekozen worden uit producten zoals fruit, zuivel, veganistische producten en gekoelde dranken. Ze doen er alles aan om snel te zijn.


Bestellen


Als je iets wilt bestellen moet je eerst de app downloaden. Je krijgt dan de vraag of het goed is dat Gorillas je berichten stuurt. Deze kunnen bestaan uit meldingen, geluiden en symboolbadges. Op je telefoon is dat allemaal in te stellen via instellingen. Als je een bestelling wilt doen kan je je eerst registeren. Het is eveneens mogelijk om boodschappen te doen als gast. Je moet wel inloggen om echt te kunnen winkelen. Inloggen en aanmelden kan via Google, Apple, Facebook en telefoon. Je geeft allereerst je adres door. Als je dit gedaan hebt moet je dit via pin bevestigen. De producten zijn ingedeeld in categorieën. Als je op een categorie klikt zie je vervolgens wat je echt kunt bestellen. Je ziet een afbeelding en welke prijs er betaald moet worden. Als je op de foto klikt lees je meer informatie over het betreffende item.


Betalen en bezorgen


Een product voeg je toe aan je winkelwagen. Je kan vervolgens doorgaan met winkelen. Een andere mogelijkheid is om richting het afrekenproces te gaan. Dit doe je door op checkout te klikken. Vervolgens kies je de bezorginstructies. Deze instructies bestaan uit het achterlaten bij de deur, niet aanbellen en bellen bij aankomst. Vervolgens kan er een extra notitie worden achtergelaten voor de bezorger. Het is mogelijk om een fooi aan de bezorgers te geven. Er zijn verschillende bedragen te selecteren. De mensen die je boodschappen brengen krijgen het gehele bedrag. In een overzicht van de bestelling zie je welke kosten je moet betalen. Als je een promotiecode hebt kun je die invullen. Als je akkoord bent met de algemene voorwaarden is het tijd om de bestelling te plaatsen.


Herroepen


In de algemene voorwaarden staat nuttige informatie met betrekking tot herroepingen beschreven. Als je een overeenkomst wilt herroepen dien je het modelformulier in te vullen en terug te sturen. Je stuurt het formulier ter attentie van het hoofdkantoor. In de voorwaarden staat beschreven wat je allemaal precies moet invullen.


Klantervaringen


Bestel jij weleens bij Gorillas? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Ben je tevreden met deze bezorgservice? Zou je Gorillas positief aanbevelen bij andere mensen? Laat het weten via een review op deze pagina. Mede door jouw input krijgen we een goed beeld over deze organisatie.


 


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

Boodschappen

Helaas kan ik geen 0 sterren geven. Je zou denken: ideaal voor antisociale mensen, maar nee. Komt er een bezorger die je bijna gewoon dwingt een conversatie met hem te houden. En als je dan probeert uit te leggen waarom je dat niet wil, wordt je uitgescholden voor een motherf*cker. Absoluut belachelijk. Daarnaast zijn technische problemen blijkbaar niet hun fout, maar volledig de verantwoordelijkheid van de klant. Daarbovenop is de winkel nu al bijna 3 weken voor 90% leeg. Er is bijna niks meer te koop.

N

N. Klaver

25-07-2023

0