Goodmorning van Tamashi

8

Bestellen

8

Service

8

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Goodmorning van Tamashi

Ben je op zoek naar een gezond en drinkklaar ontbijt dat in een flesje zit? Wellicht is Goodmorning van Tamashi voor jou een ideaal drankje. Lees de reviews over Goodmorning van Tamashi via NederlandReview.


Wat is Goodmorning van Tamashi?


Goodmorning van Tamashi is een gezond drink klaar ontbijt in een flesje. Ontbijtdrank van Tamashi maakt ontbijten volgens het bedrijf snel en makkelijk. Goodmorning is een heerlijk gezond ontbijt in een flesje.


Tamashi is opgericht uit de stellige overtuiging dat in elk individu een hoop meer potentie zit dan vaak tot uiting komt. Dat is zo op het gebied van levenservaringen en persoonlijke ontwikkeling. De maatschappij heeft volgens de huidige tijd waarin we leven nog steeds te weinig aandacht voor ons mensen als individu. Er is vanuit tijden met stress, werkdruk en burn outs wel een beweging op gang gekomen welke meer aandacht zal hebben voor persoonlijke levenservaring.


Bewaren en houdbaarheidsdatum  


Je hoeft het flesje niet in de koelkast te zetten. Maar, het bedrijf geeft wel aan dat het te warm ook niet erg lekker is. Er wordt aangegeven dat Goodmorning het beste bij 25 graden of kouder bewaard kan worden. Mocht je het drankje toch in de ijskast bewaren dan smaakt het ontbijtdrankje heerlijk fris.Vanaf het moment dat jij je bestelling hebt geplaatst moet je denken aan een houdbaarheidstermijn van 2 maanden. Je hebt dus ruim de tijd om je drankje op te drinken. Grootschalige veeteelt is verantwoordelijk voor bijna 40% van de totale CO2 uitstoot op Aarde. Met die achterliggende gedachte is Goodmorning 100% plantaardig omdat het bedrijf CO2 uitstoot wil tegen gaan. Ontbijt zit ook verpakt in HDPE kunststof. De stof waarvan het flesje gemaakt is kan meermaals gerecycled worden zonder dat er schadelijke stoffen vrij zullen komen. Het bedrijf stelt dat dit veiliger is dan drinken uit PET-flessen.


De hoofdvestiging van Tamashi en productie van de ontbijtjes is gelegen in het hart van Europa: België. Het bedrijf zegt dat smaken verschillen, maar dat met Goodmorning, een goede smaak is gecreëerd welke mooi uitgebalanceerd is met diverse ingrediënten. De drankjes zijn te verkrijgen in vanille- en koffiesmaak. Er zijn nog meer varianten in de toekomst dus is er volgens het bedrijf voor iedereen iets wils. Voordat je het gaat drinken wordt geadviseerd om te schudden en de dop eraf te doen.


Samenstelling


De ingrediëntenmix is goed uitgebalanceerd zodat je geen opgeblazen gevoel zal krijgen. In totaliteit bevat een flesje Goodmorning 40 kCal. De samenstelling van macronutriënten en vezels zorgt ervoor dat je een verzadigd gevoel krijgt.  Er wordt door het bedrijf aangegeven dat Tamashi er voor iedereen is. Mocht je lekker en gezond willen ontbijten maar wil je er niet veel tijd aanbesteden? Dan is dit volgens het bedrijf een ideale start van de ochtend.  Mocht je iets besteld hebben dan wordt aangegeven dat je niet in paniek moet raken als je niet snel een mailtje ontvangt. Dit kan soms namelijk iets van tien minuten duren. Mocht het onverhoopt toch gebeuren dat je niks hebt ontvangen, dan kun je contact opnemen via de contactpagina. Zij zullen dan kijken waar het is misgelopen.


Wat zijn de klantervaringen bij Goodmorning van Tamashi?


Ben je al klant bij Tamashi? We zijn ontzettend benieuwd naar jouw ervaringen bij Goodmorning van Tamashi. Vind je dit een lekker drankje? Krijg jij genoeg energie van Tamashi? We zijn reuze benieuwd naar jouw ervaringen. Door je mening te geven via NederlandReview help je andere mensen een weloverwogen beslissing te nemen. Dit is het platform voor objectieve en onafhankelijke bedrijfsbeoordelingen.  


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

Ontbijten

erg lekker drankje, beter dan die van HERO. Ik ontbijt hier af en toe mee, maar soms ook nog met brood. Vooral handig met haast.

R

Rineke

02-02-2020

0