Eten.com

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Eten.com

Tegenwoordig kun je heel makkelijk aan eten komen. Je gaat even naar de supermarkt om wat te halen of, als je geen zin hebt om te koken, dan bestel je je eten gewoon online. Eten.nl is één van we websites die verschillende restaurants en andere maaltijdverzorgers verzameld en hun diensten via hun website aanbiedt. Maar wat voor restaurants zul je precies op hun website tegen kunnen komen? Wat zal Eten.nl eigenlijk precies voor een website zijn? Zal het makkelijk zijn om lid te worden van hun website? En hoe goed zal de klantenservice van Eten.nl je helpen als je ze nodig hebt? Dat zijn allemaal vragen die mensen die al lid van Eten.nl zijn voor je kunnen beantwoorden. Lees hier hun reviews om erachter te komen hoe deze klanten nou echt over Eten.nl denken. Hun ervaringen, beoordelingen, meningen en cijfers kunnen je een goed beeld van Eten.nl geven voordat je besluit lid te worden van hun website.


Over Eten.nl

Eten.nl is een bedrijf dat het mogelijk maakt om eten te bestellen. Het bedrijf is opgericht onder de actie “Horeca in actie”. Deze actie was een offensief tegen de monopoliepositie van een ander soortgelijk bedrijf, thuisbezorgd.nl. Ze wilden een statement maken naar de commissie-eisen die steeds hoger worden en in 2018 stegen tot wel liefst 13%. Daarom hebben ze een nieuw platform opgericht. Ze willen sowieso dat iedereen zeggenschap heeft bij hun nieuwe platform, Eten.nl. Daarom is hun bedrijf, naar eigen zeggen, ook zo transparant opgezet. Dit doen ze door middel van een coöperatie. Het is hun streven om de commissie laag te houden. Ze geven een vast percentage van maar 6%. Ze maken hierbij ook gebruik van een gratis kassasysteem waar je helemaal niets extra’s voor hoeft te betalen. Je kunt gewoon lekker eten online bestellen zonder je verder ergens druk over te hoeven maken. Er hebben al 1200 collega’s zich aangemeld voor Eten.nl.
Diensten van Eten.nl

Je kunt dus via hun website gebruik maken van de voordelen en kortingen die Eten.nl biedt. Een nadeel is echter wel dat je eerst een account zult moeten aanmaken op hun website, anders kun je niet de echte website op. Je hebt hier drie verschillende keuzes in. Je kunt ze jouw online gegevens laten verzamelen zodat je snel kunt starten. Je kunt je ook aanmelden als lid die geïnteresseerd is in investeringsmogelijkheden. Eten.nl neemt dan contact met je op. En je kunt als extern bedrijf geïnteresseerd zijn in een partnerschap. In alle gevallen zullen ze een bedrijfsnaam, postcode, straatnummer, contactpersoon, e-mailadres en telefoonnummer willen weten.


Klachten, Complimenten en Tips voor Eten.nl

Ben jij al lid van Eten.nl? Dan horen wij graag wat jij van deze website vindt. Wat kan dit bedrijf nou werkelijk voor je doen? Weten ze die commissies echt zo laag te horen of zie je ze even hard groeien ondanks dat de belofte was dat dit niet zou gebeuren? Hoe makkelijk is het om lid te worden van hun website? En is er een klantenservice om je te woord te staan als je ergens niet uitkomt? Schrijf je eigen Eten.nl review en vertel ons wat jouw mening over Eten.nl is.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)