City Bakery

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

City Bakery

Ben je zoekende naar een bakkerij? Woon je in Broek of Langedijk of wil je online bestellen? Wellicht kun jij je slag slaan bij City Bakery. Bekijk eerst eens welke klantervaringen er bij City Bakery bekend zijn. Op deze pagina lees je puur en alleen objectieve en onafhankelijke bedrijfsbeoordelingen. 


Wat is City Bakery? 


City Bakery is een bakkerij in Broek op Langedijk. De bakkerij is onderdeel van Citbakerytaart.nl B.V. Je kunt lekkernijen kopen die zijn onderverdeeld in de volgende hoofdcategorieen: taarten, gebak, ontbijt, vegan, lunch, brood, zakelijk, gelegenheden en feest. Mocht je willen weten welke producten er exact verkocht worden, kun je op een van de categorieen klikken. 


Geschiedenis 


City Bakery is opgestart door de heren Rob en Ed Jonker. Zij zijn opgegroeid in bakkersfamilie Jonker. Naast de City Bakery zijn de twee ook eigenaar van vijf andere Bakkerij Jonker filialen. Het begon allemaal in 1934. Toen opende Piet en Lena Jonker een ietwat kleine bakkerswinkel in Noord-Scharwoude. Destijds was het veelal gebruikelijk dat broden langs de deuren werden verkocht. In 1971 werd de autentieke zaak overgenomen door zoon Joop Jonker en zijn vrouw Els. Zij bouwde er in door. Er kwam nog meer familie in het bedrijf te werken. In 1998 werden Ed en Rob uiteindelijk de eigenaren. 


Bezorging 


Mocht je voor tien uur 's avonds besteld hebben, zal je bestelling de volgende morgen bezorgd worden. Tenminste, dat wordt door de medewerkers van City Bakery aangegeven. Er wordt alleen bezorgd in Noord-Holland. Je kunt je producten laten bezorgen bij een minimale bestelling van € 24,95. Er wordt door City Bakery aangegeven dat de producten super vers bij je worden afgeleverd. In tegenstelling tot andere koeriersbedrijven bezorgen ze bij City Bakery ook op zondag. Het ontbijt zal volgens het bedrijf altijd voor 11:00 uur 's ochtends bij je afgeleverd worden. Op officiële feestdagen, uitgezonderd Tweede Paasdag, zal er niet afgeleverd worden. Er worden geen bezorgkosten door City Bakery in rekening gebracht. 


Contactmogelijkheden


Heb je een vraag, opmerking of feedback voor het bedrijf? Je kunt op verschillende manieren contact opnemen met de medewerkers van City Bakery. Mocht je dit telefonisch willen doen is het telefoonnummer 0226 741100. Het e-mailadres dat je kunt gebruiken als je wilt mailen is info@citybakerytaart.nl. De klantenservice is op werkdagen geopend vanaf 08:00 uur 's ochtends tot en met 17:00 uur 's middags. 


Klachten 


Het bedrijf vindt het vervelend als je onverhoopt niet tevreden bent en een klacht wilt indienen. Je kunt dit op werkdagen doen bij de klantenservice van City Bakery. Je kunt je klacht telefonisch of per e-mail doorgeven. Op de website is te lezen dat je de klacht binnen bekwame tijd kenbaar dient te maken. Mocht je een klacht hebben zal je product altijd door het bedrijf worden opgehaald. Zodoende kunnen ze zelf een oordeel vellen. 


Wat zijn de klantervaringen?


Heb je weleens een bestelling gedaan bij City Bakery? Ben je tevreden over de producten van City Bakery? Zijn de medewerkers van dit bedrijf goed in staat geweest om je te helpen? Als je een advies over dit bedrijf zou moeten geven, zou dit dan positief of negatief zijn? Ga je in de toekomst vaker iets bestellen bij Zolemba? De gebruikers van NederlandReview waarderen het zeer als jij je visie over dit bedrijf deelt. Het is mede aan jou te danken dat NederlandReview het grootste objectieve en onafhankelijke bedrijf op het gebied van bedrijfsreviews kan blijven. 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

2x ontbijt

Heerlijk genoten van een lekker ontbijt. Ziet er keurig uit op een dienblad. Veel variatie en meer dan voldoende. Tip: ik zou de croissant vervangen, die blijft toch minder vers en knapperig. En 1 broodje minder en daarvoor bakje yoghurt /kwark Dat zou nog net iets meer variatie geven en het perfect maken Alle complimenten en zeker voor herhaling. Gr Marlinda Buitelaar

M

Marlinda Buitelaar

28-03-2021

0