Chocolademarkt.com

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Chocolademarkt.com

Wil je graag chocolade bestellen? Dan kan een bezoekje aan Chocolademarkt.com weleens een aanradertje zijn. Bekijk eerst eens welke ervaringen er over deze site en bedrijf bekend zijn. Alle reviews die je leest zijn objectief en onafhankelijk geschreven.


Wat is Chocolademarkt.com?


Via Chocolademarkt.com kun je allerlei verschillende soorten en porties chocolade bestellen. De webshop is onderdeel van VDC-Komerz in Menen (België). Bij deze onderneming speelt klantbeleving een belangrijke rol. Op de website is te lezen dat ze dagelijks hun best doen om consumenten zo goed mogelijk te bedienen. Er kan als particulier besteld worden maar ook als bedrijf. De producten kunnen ook cadeau gedaan worden. Of je kan iets laten verzenden als relatiegeschenk. Duurzaamheid staat bij Chocolademarkt.com hoog in het vaandel. Er wordt aangegeven dat ze niet alleen voor mensen zorgen maar ook voor de natuur.


Bestellen


Wil je jouw bestelling annuleren of aanpassen? Dit is mogelijk als je order nog niet onderweg is. Je zal dit via e-mail of telefonisch moeten doorgeven. Een bestelling kan alleen afgehaald worden als het een B2B-bestelling is. Er zal wel een afspraak voor gemaakt moeten worden. Wil je voordat je bestelt eerst informatie lezen over allergieën? Dat kan bij ieder product dat wordt vermeld op de website. Er worden gegevens weergegeven over voedingswaardes, ingrediënten en allergenen. Er is ook vegetarische chocolade verkrijgbaar. Dit is te zien aan een label.


Verzendingen


Heb je een order geplaatst? Dan wil je natuurlijk weten wanneer de levering zal plaatsvinden. Bestel je vandaag? Dan zal je pakket doorgaans binnen twee werkdagen worden bezorgd. Leveringen vinden plaats via transportbedrijven PostNL of Bpost. Op feestdagen wordt er niet geleverd. Je moet er dan een of twee dagen bij optellen. Organisaties die grote bestellingen willen plaatsen kunnen het beste even kijken bij het bedrijfsaanbod. Zo kan er genoten worden van een aantal voordelen. Soms worden levertermijnen aangepast. Mocht je meer informatie over leveringen willen hebben ben je welkom om contact met het bedrijf op te nemen.


Herroepingsrecht


Wil je afzien van je aankoop? Dan kun je je beroepen op het herroepingsrecht. Dit recht houdt in dat je je overeenkomst kunt laten ontbinden, zonder dat je een opgave van reden hoeft door te geven. De periode om dit te mogen doen is vastgesteld op 14 dagen. Deze termijn gaat in op het moment dat jij je order hebt ontvangen. Het is belangrijk dat je netjes met het product en verpakking omgaat. Voor een herroeping zal een ondubbelzinnige verklaring of modelformulier ingevuld moeten worden.


Klachten


Ben je ergens onverhoopt ontevreden over? Wil je zelfs een klacht indienen? Dit behoort tot de mogelijkheden. De exacte klachtenprocedure staat beschreven in de algemene voorwaarden. Zowel de koper als verkoper zullen zich aan deze procedure moeten houden. Een klacht zal altijd op tijd en duidelijk omschreven moeten worden ingediend. Na het aanmelden van de klacht heeft het bedrijf 14 dagen de tijd om deze te verwerken. Het kan soms voorkomen dat er langer de tijd nodig is. In deze situatie zal je hier als klant over worden geïnformeerd. Het kan voorkomen dat er geen passende oplossing wordt gevonden. Een geschil wordt dan vatbaar voor de geschillenregeling.


Klantervaringen


Bestel jij weleens chocolade via Chocolademarkt.com? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Zijn het kwalitatief goede en lekker smakende producten? Hoe heb je het bestel- en afrekenproces ervaren? Deel alles wat je weet via een review op deze pagina.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)