Boxbrownies.nl

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Boxbrownies.nl

Ben je gek op brownies? Zou je deze producten online willen bestellen? Dan is boxbrownies.nl wellicht een ideale site voor jou. Bekijk via NederlandReview welke ervaringen er over deze webshop bekend zijn.


Wat is boxbrownies.nl?


Via boxbrownies.nl kun je boxen met brownies bestellen. Als je dit wilt doen kies je allereerst de brownies. Er kan gekozen worden voor een smaak. Andere opties zijn meerdere smaken of het samenstellen van een eigen box. Daarna kun je een kaartje toevoegen. Op de kaart is ruimte voor een persoonlijk bericht. Als je dit allemaal hebt gedaan is het tijd om voor versturen te kiezen. Je kan zelf een verzenddatum aangeven en de producten worden verkocht als brievenbuspakket. Op de homepage worden de verschillende brownies beschreven. Ook worden ze weergegeven met een foto. De locatie achter boxbrownies.nl is gevestigd in Leeuwarden. Vanuit deze Friese plaats worden de bestellingen verzonden.


Bestelinformatie


Je kan binnen enkele stappen via de website bestellen. Selecteer allereerst hetgeen je wilt kopen. Vervolgens is het zaak om het bestelproces te doorlopen. Bij deze onderneming is het mogelijk om op diverse wijzen te betalen. Een aantal van de betaalmethodes zijn iDEAL, PayPal, Mistercash/Bancontact en SOFORT Banking. Het kan onverhoopt gebeuren dat er niet betaald kan worden door een storing. Dan dient er contact opgenomen te worden met de klantenservice. Zij kijken dan naar een gepaste oplossing. De meeste klanten kiezen er voor om een iDEAL betaling te verrichten. Dit is volgens het bedrijf ook de snelste manier van betalen. Zakelijke klanten hebben de mogelijkheid iets te bestellen op basis van een factuur. Via de site lees je meer informatie over zakelijke bestellingen.


Verzendinformatie


Op de site van dit bedrijf lezen we dat de brownies goed verpakt worden verzonden. De producten worden via een brievenbuspakket door PostNL bij de klanten afgeleverd. Voordeel hiervan is dat bestellingen altijd afgeleverd kunnen worden. Je hoeft hiervoor niet thuis te zijn. Een bestelling wordt verstuurd op de door de klant gekozen datum. Vaak worden de orders dan de volgende dag afgeleverd. Dit is met uitzondering van zondag en maandag. Omdat het bedrijf afhankelijk is van het koeriersbedrijf vermelden ze alleen de verzenddatum. In het weekend en met feestdagen dient rekening gehouden te worden met een extra bezorgdag. Een bestelling die voor 16:00 uur wordt geplaatst, zal op dezelfde dag verzonden worden. De landen waarin geleverd wordt zijn Duitsland, België en Nederland.


Klachten


Het bedrijf stelt alles in het werk te stellen om klachten te voorkomen. Het kan voorkomen dat je niet volledig content bent met wat je besteld hebt. Er kan ook iets misgegaan zijn met de bezorging. Als je daarom een klacht wilt indienen is dat mogelijk. Dan moet er een e-mail gestuurd worden naar info@boxbrownies.nl. De mensen van deze organisatie zeggen vervolgens op zoek te gaan naar een passende oplossing. Mocht dit niet tot een oplossing leiden kan een geschil doorgegeven worden aan de Stichting WebwinkelKeur. Sinds 2016 kunnen klachten eveneens worden gedeponeerd bij het ODR-plaform van de Europese Commissie. Het platform is te benaderen via de volgende link. Klachten die nog nergens zijn ingediend kunnen eveneens gedropt worden bij het platform van de Europese Unie. Omdat de producten een bepaalde houdbaarheidsdatum hebben kunnen ze niet geretourneerd worden. Het herroepingsrecht kan ook niet toegepast worden.


Klantervaringen


Heb jij weleens brownies via boxbrownies.nl gekocht? Dan horen we graag hoe je dit hebt ervaren. Gaat het om lekkere en verse brownies? Zijn jouw bestellingen op tijd afgeleverd? We waarderen het als jij je ervaringen deelt met een review op deze pagina.


 


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)