Borrel Experience

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Borrel Experience

Ben je op zoek naar een bedrijf welke een borrel tot aan de deur verzorgt? Wellicht is Borrel Experience een mooie uitkomst voor je. Bekijk via NederlandReview welke klantervaringen er bij Borrel Experience bekend zijn. Op deze pagina lees je alleen objectieve en onafhankelijke bedrijfsreviews.  


Wat is Borrel Experience?

 


Borrel Experience wil haar klanten voorzien van een onbezorgde borrelervaring. Het bedrijf is opgericht uit liefde voor borrelen. De medewerkers van Borrel Experience stellen dat borrelen meer is dan alleen maar lekker eten en drinken. Borrelen zorgt volgens Borrel Experience voor een gezellige tijd. Borrelen is volgens Borrel Experience een verbindende factor en een manier van ontspanning. Zo ontstond het idee van de borrelboxen van Borrel Experience.  


Samenwerking

 


Borrel Experience komt voort door een samenwerking tussen Hapjes aan Huis en Olijck. We zullen Hapjes aan Huis hier even kort introduceren. Dit is een bedrijf voor iedereen die zoekende is naar een betrouwbare cateraar in Nederland. Voor thuis, op het werk en op andere locaties, is HapjesaanHuis.nl volgens Borrel Experience het juiste adres. Je kunt het samenwerkingsverband zien als een samenwerking tussen professionele cateraars in het hele land. Er wordt sinds 2008 jaarlijks voor meer dan 85.000 gasten catering verzorgd. Dit kan zijn voor iedere gelegenheid op welke locatie dan ook. Olijck is een organisatie welke charcuterie en andere heerlijkheden klaarmaakt. Borrel Experience geeft aan dat ze zoveel mogelijk met goede producten werken.  


Milieu

 


Het bedrijf geeft aan dat ze werken met de gedachte dat het goed moet zijn voor het milieu, dier en mens. Er wordt ook veel vrolijkheid en af en toe een snufje ondeugendheid toegevoegd. Het bedrijf gelooft er stellig in dat alles wat voortkomt uit integriteit, dapperheid, vrolijkheid en vriendschap goed is voor het milieu.  


Betaling

 


Je kunt bestellingen op drie verschillende manieren doen. Dat wil zeggen bestellingen online, telefonisch of via de e-mail. Je zult online niet hoeven te betalen. Borrel Experience stuurt je binnen 24 uur een factuur. Ze vragen je vervolgens vriendelijke deze nota voor het leveren te betalen. Bij de factuur zit een iDEAL link.  


Afleveren

 


Er wordt aangegeven dat het verstandig is om op tijd te bestellen. Dit is zo omdat het bij PostNL druk kan zijn volgens het bedrijf. Je dient rekening te houden met 2-3 werkdagen levertijd op dit moment. De Borrel Experience geeft aan dat alle bestellingen gratis worden bezorgd op iedere locatie in Nederland. Je kunt je bestelling online volgen. Dit is mogelijk omdat je een Track en Trace code ontvangt. Zodoende word je op de hoogte gehouden van hoe laat je borrel box wordt bezorgd.  


Cadeau doen

 


Je kunt een Borrel Experience ook cadeau doen. Zodoende kun je iemand verrassen met een borrelbox. Je kunt het laten weten door in een opmerkingenveld in te vullen dat het om een 'presentje' gaat. Je kunt zelfs een eigen tekst bedenken en die dan doorgeven. Dan zullen de medewerkers van de Borrel Experience ervoor zorgen dat er een leuke kaart met de hand zal worden geschreven. Deze zal ook worden toegevoegd. Je kunt de borrelboxen ook op meerdere adressen laten bezorgen. Mocht je dit willen dan dien je een adressenlijst in Excel sheet te mailen naar info@borrelexperience.nl.  


Wat zijn de klantervaringen?

 


Heb je weleens een borrel bestelling gedaan bij Borrel Experience? Ben je tevreden over deze borrel? Zijn de medewerkers van deze organisatie goed in staat geweest om je van dienst te zijn? Als je een advies over deze organisatie zou moeten geven, zou dit dan negatief of positief zijn? Ga je in de toekomst vaker borrelen via Borrel Experience? De gebruikers van NederlandReview waarderen het zeer als jij je visie over dit bedrijf deelt.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

Juichen met bier

Pakket werd op tijd geleverd helaas was de zalm niet in voorraad. Hier had ik een dagvan te voren bericht van gekregen. Ter compensatie kreeg ik een extra droge worst , stukje kaas en een zakje popcorn. Na een telefoontje over de gang van zaken kreeg ik na 3 dagen alsnog de zalm met als extra een flesje prosecco, nootjes en chips. Prima service.

C

Conny

17-03-2021

0