BestelTaart.nl

6.7

Bestellen

4.7

Service

6.2

Prijs

4

Levering

25%

Zou hier weer kopen

BestelTaart.nl

Heb je geen tijd om een taart te bakken voor je verjaardag? Wil je je vriend of vriendin verrassen met iets lekkers? Of ben je gewoon geen held in de keuken? Bij Besteltaart.nl kun je eenvoudig online taarten bestellen. Zo kan je je focussen op alle andere klusjes die nog gedaan moeten worden voordat de visite langskomt, dat neem weer een beetje druk van die oh-zo-stressvolle verjaardag af. Het enige nadeel is dat je vooraf niet precies kunt weten wat je bijvoorbeeld van de kwaliteit van de taart of de klantenservice kunt verwachten. Om je te helpen bij het maken van een beslissing kun je hier de reviews en ervaringen lezen van andere klanten van Besteltaart.nl!


 


Over Besteltaart


Achter de website van Besteltaart zit de Haarlemse banketbakkerij Dr. Banket. Dr. Banket, voorheen banketbakkerij De Rek, werd in 1920 opgericht door Evert de Rek. De bakkerij is een familiebedrijf van meerdere generaties waarin alle producten ambachtelijk en met behulp van eigen receptuur worden gemaakt.


Hoe Dr. Banket eerst producten maakte voor wederverkopers, heeft het bedrijf nu besloten om de klant zélf te bedienen. Met de website Besteltaart.nl geeft de banketbakkerij consumenten de mogelijkheid om online taarten te bestellen en te laten bezorgen. Het assortiment van Besteltaart strekt zich van chipolatataarten tot oreo velvet cakes, van kindertaarten tot party cupcakes en van chocoladeletters tot Halloween bitterkoekjes.


 


Diensten van Besteltaart


Als je een taart hebt gevonden die bij jouw eisen en wensen past, kun je ‘m gaan bestellen. Bij Besteltaart.nl kun je alleen betalen met iDeal, iets om rekening mee te houden. Omdat het bezorgen van taarten natuurlijk erg zorgvuldig gedaan moet worden, rekent Besteltaart.nl verzendkosten van €6,95. Als je je bestelling voor 17.00 uur hebt geplaatst, is je taart de volgende dag al in huis.


Als je op de hoogte wilt blijven van de nieuwste taarten en/of acties, kun je Besteltaart volgen op Instagram en Facebook. Hier posten ze wekelijks foto's en video's op en zijn ze erg interactief met hun klanten. 


 


Vragen en klachten bij Besteltaart


Als je vragen of klachten hebt kun je contact opnemen met de klantenservice van Besteltaart.nl. Dit kun je doen door een mailtje te sturen naar klantenservice@besteltaart.nl of door te bellen naar +31(0)23 – 764 09 30.


 
 


Jouw ervaring bij Besteltaart


Heb jij ervaring met Besteltaart.nl? Heb je nog iets op te merken aan de website? Wil je een compliment geven over de service? Was de taart zoals je die verwacht had? Ging het bezorgen goed? En hoe zat het met de prijs/kwaliteit verhouding? Was de taart het geld waard? Laat je mening hier achter bij NederlandReview!


Ook als je nog geen klant bent van Besteltaart zit je hier op de goede pagina! Bekijk hier alle beoordelingen en reviews van andere klanten zodat je weet wat je van Besteltaart kunt verwachten. We willen je hierna namelijk geen seconde meer laten twijfelen over je beslissing! En als je dan je bestelling hebt gedaan, mag je natuurlijk altijd weer terugkomen naar NederlandReview om zelf ook je ervaring met Besteltaart te delen.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (12)

Taart niet bezorgd

Een leuke hulktaart besteld voor de verjaardag van mijn zoontje. Heel de dag de track and trace in de gaten gehouden, maar de taart is niet geleverd. Mijn zoontje verheugde zich zo op de taart, dit is echt vreselijk.

D

Danielle

11-11-2023

0

Taart

Één keer maar nooit weer Één keer maar nooit weer! Ik had voor veel geld een taart besteld vanuit het buitenland voor levering op 24 december 's morgens, net voor kerst. Het moest een verrassing zijn voor ze. Ze belden 's morgens heel vroeg aan. Mijn moeder was wel thuis, maar kon de deur niet open doen want ze stond onder de douche. De bezorger liet geen bericht achter en is toen onmiddelijk vertrokken. Vervolgens kreeg ik een email waarin stond dat "...de taart mee retour is genomen. Gezien het morgen eerste kerstdag is, hebben wij helaas geen andere mogelijkheid dan de taart te vernietigen daar wij geen bezorgingen morgen hebben" Het mag toch niet zo zijn dat door zulk toeval iemand zijn betaalde bestelling mis kan lopen en vervolgens de taart niet meer op kan halen omdat ie vernietigd is en ook restitutie van de betaling geweigerd wordt!

A

Arno

24-02-2022

0

Een verjaardags taart

Taart besteld van 38,- voor de verjaardag van onze zoon, maar nooit gekregen. Wij waren in de achtertuin van bezorgen en er is niet de moeite genomen om achterom te lopen. Niet eens de mogelijkheid gekregen om de taart ergens anders op te halen. We hadden gewoon pech volgend hun en ze konden niets doen. Later wel een kortingcodes gekregen van 5,- op een volgende bestelling. Alsof we dat nog ooit zullen doen ?

J

joyce van der gaag

09-12-2021

0

Taart

Veel en veel te laat geleverd. De gasten waren en als 2,5 voordat ze taart kregen. En niet met een oplossing komen. Ik kon de taart weigeren.

L

Lisa

11-09-2021

0

Vaderdag taart

19 juni de bezorging gehad van een vaderdag taart. De chauffeur gaf mij deze aan en ik bedankte hem en bracht de doos die ik al wat nat vond naar de keuken. Daar zag ik dat de gehele onderzijdevanbde doos smerig en nat was. Doordrenkt via de onder en zijkanten. De bovenzijde was ook vuil en had wat over de doos. Ik maakte de doos open en zag tot mijn verbazing dat de meeste zijkanten van de taart het slagroom was ingescheurd en ingedrukt tot op het vaderdag logo. Ook de logo chocolades waren aan de zijkant gevallen. Slagroom ziet er trouwens ook heel droog, oud en verkleurd uit. De doos is hoogstwaarschijnlijk gevallen en is tevens iets mee gedaan. Smerig zeg Doos leek naar mijn gevoel op te zijn gemaakt aangezien de plakband los was gekrabbeld. Besloten hier nooit meer online te bestellen dan wel persoonlijk de taart daar in 1 van winkels samen te stellen en deze op een gewenste dag zelf af te halen. Bellen heeft geen zin aangezien ze het weekend niet bereikbaar zijn. Wel ben ik zeer benieuwd wat en hoe ze te werk zullen gaan middels deze zeer slechte niet hygiënische doos met een waardeloze taart erin. In ieder geval heb ik foto's gemaakt en hebben besloten geen risico te nemen en deze in vuilcontainer te doen en dan maar morgen naar de AH te gaan om wat gabak te scoren. Zeer teleurgesteld in deze onfatsoenlijke levering.

S

Shan

19-06-2021

0

Een red velvettaart die nooit aankwam

Bestelling gedaan, keek er naar uit om de taart te ontvangen. Nog gebeld met klantenservice wilde het toch op een ander adres geleverd hebben. Dit was allemaal geen probleem. De dag van levering werd ik keurig op de hoogte gehouden in welk tijdsbestek mijn taart aan zou komen. Zag het bestelbusje voor het afleveradres stoppen, heerlijk dacht ik. Maar de man in de bestelbus kwam de auto uit ging er weer in, apte voor de gein naar mijn vriend denk dat hij de taart aan het opeten is. De man stapte nog paar keer in en uit, om vervolgens weg te rijden.......ZONDER IETS BIJ MIJ AF TE LEVEREN!!!! Ik zie de bezorger paar meter verder op stoppen en ik krijg een melding over foutieve levering. Bezorgen stond gewoon voor de deur en heeft niet aangebeld, maar reed ff verder om het toen via de mooie tijdindicatiemelder te melden..... Heb direct gebeld naar de klantenservice. De taart was nooit mee gegaan in de auto zeiden ze ze vonden het heel naar voor me, maar konden voor die dag niks meer regelen, voordat ze wisten waar de taart zich bevond. (Levering was zaterdag, zondag taart nodig) Ik moest maar wat anders regelen, inmiddels al laat op de dag...ze vonden het heel spijtig omdat het in de ochtend al gezien had moeten zijn. Ik kon geld terug krijgen of voor andere keer laten staan..hallo ben maar 1x in het jaar jarig, dus geef maar geld terug. Ze gaf aan dat ik een attentie erbij zou krijgen. Nou die heb ik gekregen, voor een volgende keer kreeg ik jaja 5 euro korting. Zij maken er geen punt van...ook geen taart....ik zet hier een punt en besteld daar nooit meer

H

Heidy Van den Bogaard

17-06-2021

0

9 oranje roomsoezen d.d. 26 april 2021

Voor mijn neef had ik als verrassing 9 oranje roomsoezen besteld om uit te delen tijdens Koningdag. De soezen zagen er niet uit. Alleen 3 van de 9 soezen zagen er nog redelijk uit. De rest van de soezen lagen door elkaar als een berg slagroom. Hij kon ze zo in de prullenbak gooien. Ook de doos en zelfs het bijgaand kaartje zagen er nat en vies uit. De bezorger had haast om weg te komen. Meteen gebeld of ze deze slechte levering wilden herstellen en nieuwe soezen wilden sturen. Desnoods wat later in de week. Helaas de directeur van dit slechte bedrijf vindt wellicht kwaliteit en klanttevredenheid niet zo belangrijk. Het enige was een vergoeding van 50%. Dat is dus 12,50. Voor 12,50 euro meer had hij of zij nu een tevreden klant gehad. Ik raad iedereen af om hier iets te kopen want de service van dit bedrijf is erg slecht.

M

Merle Giesselbach

28-04-2021

0

Oreo red velvet layer taart

Super lekkere taart, na een dag smaakt deze nog lekker vers !

A

Anja

13-04-2021

0

Slagroomtaart bestellen

Ik heb de lekkerste slagroomtaart uiteindelijk hier gevonden. Lekker met vers fruit en super zacht

G

Geert

08-04-2021

0

Velvet cake

Super lekkere taart en erg tevreden! een aanrader

J

Jan

08-04-2021

0

Oreo Velvet Layer Cake

Ik bestelde voor mijn dochter op 22 december 2020 voor haar verjaardag een oreo velvet layer cake, bij het ophalen, keken we door het bovenkantje van de doos, dat zag er redelijk uit. Eenmaal thuis bekeken we de taart goed en het zag er niet uit, ingezakt en de lagen staken uit, er zaten gaten aan de zijkant, de drip was niet mooi gedaan. Wat een lelijke taart, jammer genoeg niet zo mooi zoals op de foto. Een nieuwe taart kon ik niet krijgen door de drukte van december, een teleurgestelde tiener had ik, zo jammer. (Ze boden de helft van mijn geld terug, daar kreeg ik helaas mijn dochter niet blij mee). In de middag heb ik een taart gekocht bij een andere banketbakker, we zijn de taart gaan ophalen, mijn dochter was super blij met deze taart. De banketbakker heeft foto's gezien van de mislukte oreo velvet layer cake en zei dat ik mijn hele geld had moeten terug krijgen, schandalig dat ze dit hebben verkocht! Deze taart was nog geen ster waard!

B

Brenda

28-12-2020

0

Taart met foto 30-11-2019

Tot twee maal toe taart besteld en de zg. perfecte kwaliteit nog steeds niet ervaren. Een valentijnstaart wordt weer mee terug genomen, omdat er niet open gedaan werd, terwijl er genoeg ruimte is om taart rond het huis neer te zetten bij een toenmalige buiten temperatuur van net boven nul en er ook nog buren zijn. Tweede keer taart voor mijn dochter met foto. Wordt zondermeer bij verkeerde portiek, aan willekeurige bewoner afgeleverd. Geen taart. Weg verrassing. Wat moet ik doen om ooit de kwaliteit te kunnen beoordelen?

V

Vinkesteijn

02-12-2019

1