NederlandReview

  Ervaringen Vera Solar

  Steeds meer mensen gaan over naar groene energie. Dat is waarom dan ook steeds meer energieleveranciers en andere bedrijven deze vorm van energie aanbieden. Eén van de bedrijven die zich richt op groene stroom van zonne-energie is Vera Solar. Maar hoe makkelijk zal het zijn om zonnepanelen via hun website te laten plaatsen? Zal je niet heel je huidige energieregeling voor moeten omgooien? Zul je met deze zonnepanelen echt zoveel besparen op je maandelijkse energierekening? Hoe lang zal het duren voor de zonnepanelen besteld en geplaatst zijn? En hoe zal de klantenservice van Vera Solar omgaan met eventuele klachten of problemen omtrent hun zonnepanelen? Alleen mensen die al gebruik maken van zonnepanelen van Vera Solar kunnen je hierover meer vertellen. Lees hun reviews om te ontdekken wat Vera Solar nou eigenlik echt aanbiedt. Hun meningen, beoordelingen, cijfers en ervaringen kunnen je laten zien of je via hen wat geld kunt besparen.

  Over Vera Solar

  Vera Solar is een energiemaatschappij die zonnepanelen voor groene energie aanbiedt. Het bedrijf bestaat sinds 2012 en geeft vanaf die tijd al advies over zonnepanelen. Je kunt met deze panelen zelf zonne-energie opwekken. Hiermee kun je besparen in je energiekosten omdat je, in ieder geval voor een deel, zelfvoorzienend bent. Je hebt dan minder of in zonnige maanden zelfs helemaal geen energie van je energieleverancier nodig. Er wordt namelijk ook wat energie opgeslagen voor op de momenten dat de zon niet of minder schijnt. Vera Solar vindt zonnepanelen een goed alternatief dan het spaargeld op je bankrekening te laten staan waar de rente erg laag is. Met de zonnepanelen van Vera Solar bespaar je namelijk direct op je energierekening. Het zijn A-klasse zonnepanelen waar je ook nog eens 15 jaar garantie bij krijgt. Ze willen namelijk dat zonnepanelen voor iedereen bereikbaar zijn.


  Hoe werkt een zonnepaneel nou eigenlijk?

  Diensten van Vera Solar

  De zonnepanelen van Vera Solar kunnen via de website van het bedrijf worden besteld. Natuurlijk kun je eerst een test doen om te kijken hoeveel jij per jaar zal kunnen besparen. De panelen zullen worden geïnstalleerd door gecertificeerde installateurs. Zij zullen de panelen voor jou op het dak komen bevestigen. Zoals we al zeiden zul je na de installatie wel liefst 25 jaar garantie hebben op jouw zonnepanelen. Je hoeft je er dus niet druk om te maken dat de zonnepanelen het al snel niet meer zullen doen. Verder heeft Vera Solar nog een klantenservice om je bij te staan als er toch een probleem is met de zonnepanelen.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Vera Solar

  Heb jij al zonnepanelen van Vera Solar op je dak liggen? Ook als je alleen advies aan ze hebt gevraagd willen wij graag alles horen over jouw ervaring met Vera Solar. Hoe goed werken die zonnepanelen nou echt als je ze eenmaal een paar jaar hebt? Was het makkelijk om ze te laten installeren? Hoeveel bespaar je nou in totaal per jaar? En hielp de klantenservice van Vera Solar je echt toen er binnen 25 jaar wat mis was met één van je zonnepanelen? Vertel ons alles via een Vera Solar review.

  Vera Solar
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Vera Solar

  Uw beoordeling