NederlandReview

  Ervaringen Vera Solar

  Steeds meer mensen gaan over naar groene energie. Dat is waarom dan ook steeds meer energieleveranciers en andere bedrijven deze vorm van energie aanbieden. Eén van de bedrijven die zich richt op groene stroom van zonne-energie is Vera Solar. Maar hoe makkelijk zal het zijn om zonnepanelen via hun website te laten plaatsen? Zal je niet heel je huidige energieregeling voor moeten omgooien? Zul je met deze zonnepanelen echt zoveel besparen op je maandelijkse energierekening? Hoe lang zal het duren voor de zonnepanelen besteld en geplaatst zijn? En hoe zal de klantenservice van Vera Solar omgaan met eventuele klachten of problemen omtrent hun zonnepanelen? Alleen mensen die al gebruik maken van zonnepanelen van Vera Solar kunnen je hierover meer vertellen. Lees hun reviews om te ontdekken wat Vera Solar nou eigenlik echt aanbiedt. Hun meningen, beoordelingen, cijfers en ervaringen kunnen je laten zien of je via hen wat geld kunt besparen.

  Over Vera Solar

  Vera Solar is een energiemaatschappij die zonnepanelen voor groene energie aanbiedt. Het bedrijf bestaat sinds 2012 en geeft vanaf die tijd al advies over zonnepanelen. Je kunt met deze panelen zelf zonne-energie opwekken. Hiermee kun je besparen in je energiekosten omdat je, in ieder geval voor een deel, zelfvoorzienend bent. Je hebt dan minder of in zonnige maanden zelfs helemaal geen energie van je energieleverancier nodig. Er wordt namelijk ook wat energie opgeslagen voor op de momenten dat de zon niet of minder schijnt. Vera Solar vindt zonnepanelen een goed alternatief dan het spaargeld op je bankrekening te laten staan waar de rente erg laag is. Met de zonnepanelen van Vera Solar bespaar je namelijk direct op je energierekening. Het zijn A-klasse zonnepanelen waar je ook nog eens 15 jaar garantie bij krijgt. Ze willen namelijk dat zonnepanelen voor iedereen bereikbaar zijn.


  Hoe werkt een zonnepaneel nou eigenlijk?

  Diensten van Vera Solar

  De zonnepanelen van Vera Solar kunnen via de website van het bedrijf worden besteld. Natuurlijk kun je eerst een test doen om te kijken hoeveel jij per jaar zal kunnen besparen. De panelen zullen worden geïnstalleerd door gecertificeerde installateurs. Zij zullen de panelen voor jou op het dak komen bevestigen. Zoals we al zeiden zul je na de installatie wel liefst 25 jaar garantie hebben op jouw zonnepanelen. Je hoeft je er dus niet druk om te maken dat de zonnepanelen het al snel niet meer zullen doen. Verder heeft Vera Solar nog een klantenservice om je bij te staan als er toch een probleem is met de zonnepanelen.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Vera Solar

  Heb jij al zonnepanelen van Vera Solar op je dak liggen? Ook als je alleen advies aan ze hebt gevraagd willen wij graag alles horen over jouw ervaring met Vera Solar. Hoe goed werken die zonnepanelen nou echt als je ze eenmaal een paar jaar hebt? Was het makkelijk om ze te laten installeren? Hoeveel bespaar je nou in totaal per jaar? En hielp de klantenservice van Vera Solar je echt toen er binnen 25 jaar wat mis was met één van je zonnepanelen? Vertel ons alles via een Vera Solar review.

  Vera Solar
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (5)

  7
  60% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  7.6
  Service
  rating
  6
  Prijs
  rating
  7.6
  Leveren
  rating
  6.4

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Zonnepanelen op afbetaling

  Ik ben heel tevreden. Alles is inmiddels geherinstalleerd en werkt goed. Zeker een aanrader. Vooral vanwege het stukje persoonlijk advies.

  Door: Anoniem 14-05-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Zonnepanelen

  Nav, van mijn klacht /opmerking is er met mij contact opgenomen en excuses is aangeboden en tot een goede regeling gekomen.

  Door: Peter patje 10-02-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Zonnepanelen

  Pluspunt de uitleg over de installatie is goed.
  Min punt. Zij zijn nooit bereikbaar en als er iets afgesproken wordt komen zij niet na.
  Wij hebben zonnepanelen aangekocht /betaald volgens afspraak .De afspraak vastgelegd ,toen het zover was werd de afspraak geannuleerd ivm het overlijden van familie monteur waar ik begrijp voor had.
  Vervolgens zou ik deze week worden teruggebeld voor een nieuwe afspraak vast te leggen, gisteren is niet gebeurd .

  Door: Peter patje 05-02-2020
  Anoniem 24-03-2020

  Heel herkenbaar. Bij niemand leveren ze op tijd. En altijd privé omstandigheden en overlijden van een installateur, waardoor ze later leveren.

  Joas Zuur 05-04-2020

  Gek genoeg was het overleden familielid ook de reden dat we op 28-02-2020 te horen kregen dat de montage niet doorging. Dat zou die 28e gebeuren, en het was net die nacht gebeurd vertelden ze. Hopelijk komt het goed, maar Corona zou een andere reden van afzeggen zijn.

  Berend Akkekamp 14-05-2020

  Ik heb het zelfde mee gemaakt maar bij mij is alles wel goed opgelost. En is inmiddels geinstalleerd. Dit is super gedaan en al bij al wel een goede partij. Denk dat we gewoon een beetje pech hadden.

  Anoniem 20-05-2020

  Je zou denken dat ze geen installateurs meer overhouden zoveel overlijden er... De smoes u krijgt nieuwere panelen zonder meerprijs is ook een veel gebruikte. Tijd voor wat nieuwe verhalen zou ik zeggen.

  Joas Zuur 27-05-2020

  Inmiddels liggen de zonnepanelen erop. We hebben een paar keer contact gehad, wat mijn wantrouwen weg heeft genomen. We zijn uiteindelijk erg blij met de zonnepanelen. Uiteindelijk was het inderdaad pech dat eea vertraging op heeft geleverd.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5.5
  rating

  Zonnepanelen

  Verasolar weet precies wat de klant nodig heeft en geven daar goed advies in. We dachten eerder dat we veel meer panelen nodig hadden maar door een goed advies van Verasolar was dit niet nodig en heeft ons veel geld gescheeld. Gesprekken aan de telefoon en bij ons thuis waren heel aangenaam en niet opdringerig zoals bij veel bedrijven wel was. Een heel goed bedrijf dus. Bedankt voor alles!

  Door: Roy Eekhout 25-11-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Zonnepanelen

  Wij hebben voor Verasolar gekozen omdat ze zeer veel goede reviews hadden en een goed product.
  Verkoper was aardig en we waren snel om.
  Er was mondeling afgesproken 17 panelen op het platte dak om zo maximaal van de zon te profiteren.
  Toen kwam het moment van de montage er pasten maar 11 panelen op mijn dak.
  Ook hadden ze steunen bij zich voor op een pannendak terwijl alle panelen op het platte dak geplaats zouden worden.
  En toen was Verasolar ineens niet meer thuis en omdat dit mondeling afgesproken was wilden ze hier ook niet in meedenken.
  Alles wat mondeling afgesproken was wist Verasolar ineens niets meer.
  En dus heb ik de overige panelen elder in de schaduw moeten plaatsen.

  Vergoeding van Verasolar € 0,- euro.
  Zelf nog niet eens een excuus.

  Daarom wil ik iedereen adviseren denk na voordat je met deze partij in zee gaat!!
  Wij raden het u i.i.g. af kijk aub verder.

  Nog een nadeel van Verasolar is dat ze nooit bereikbaar zijn!

  Door: William van den Hoorn 24-10-2019
  William Van den Hoorn 02-12-2019

  Bovenstaande is naar tevredenheid opgelost

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Schrijf zelf een review over Vera Solar

  Uw beoordeling


  FAQ

  Is Vera Solar een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 5 ervaringen geplaatst over Vera Solar. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7 gekregen, waarbij 60% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Vera Solar actief?

  Vera Solar is vooral actief in de categorie Energie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector Groene energie

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Vera Solar gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.