NederlandReview

    Ervaringen Qurrent (Greenchoice)

    Wat is uw mening over Qurrent? Waarom zou u overstappen naar Qurrent? Qurrent is een energieleverancier die zich tot doel heeft gesteld om duurzame energie te leveren tegen inkoopsprijs. Groene energie wil iedereen wel, maar niet iedereen wil daar de hoofdprijs voor betalen. Voor die mensen is er Qurrent, want 100% duurzame én goedkope energie, wie wil dat nou niet?

    Over Qurrent.


    Qurrent is een energieleverancier zonder winstoogmerk. Dat kun je ook zien aan de bedrijsstructuur van Qurrent. Qurrent is namelijk een 100% dochter van de stichting DOEN. Het doel van Qurrent is dan ook niet om maximale winst te genereren, maar om zoveel mogelijk mensen van duurzame energie te voorzien. Duurzame energie staat niet altijd gelijk aan goedkope energie. De prijs van energie is voor veel consumenten, en zakelijke klanten, echter wel van belang. Duurzame energie is namelijk mooi, maar dat moet natuurlijk weer niet de hoofdprijs gaan kosten.

    Voor die mensen is er Qurrent. Bij Qurrent is winstmaximalisatie namelijk niet het hoofddoel. Het doel is om zoveel mogelijk mensen evenveel groene energie op te laten wekken als ze verbruiken. Qurrent levert 100% groene energie, terwijl andere energieleveranciers nog weleens grijze en groene energie met elkaar mixen

    Diensten Qurrent.


    Het doel van Qurrent om mensen zoveel groene energie op te laten wekken als ze verbruiken wordt gerealiseerd op verschillende manieren:

    · Helpen je minder energie te laten verbruiken
    · Zonne energie beter beschikbaar maken
    · Investeren in windenergie
    · Groene stroom tegen inkoopsprijs leveren

    Het verhaal van Pim. Herkenbaar?



    Qurrent wil dus proberen om energie zo simpel mogelijk te maken. Wat je gebruikt wek je ook zelf weer op. Natuurlijk is het beter om minder te verbruiken, door bijvoorbeeld je huis goed te isoleren. Maar hoe goed je je huis ook isoleert, energie zal je altijd nodig blijven hebben.

    Qurrent helpt je om de energie die je nodig hebt zelf op te wekken. Bijvoorbeeld door zonne panelen op het dat te plaatsen, of door je te laten investeren in de windmolenparken van Qurrent. Natuurlijk is dat niet altijd mogelijk. Daarom biedt Qurrent nog een andere dienst aan. 100% duurzame energie tegen inkoopsprijs. Dit heeft als voordeel dat je echt groene energie in huis krijgt en dus niet verder bijdraagt aan de vervuiling van deze planeet door je energieverbruik, maar dat je ook niet de hoofdprijs voor duurzame energie hoeft te betalen. Qurrent kan goedkope groene energie leveren doordat maximale winst niet het hoofddoel is. Het doel is juist zoveel mogelijk mensen voorzien van duurzame energie. Dat lukt natuurlijk niet als je prijzen heel erg hoog zijn.
    Klachten

    Als je klachten over Qurrent hebt, dan kun je Qurrent op diverse manieren benaderen. Qurrent is te bereiken via mail en telefoon. Van maandag tot zaterdag staan de medewerkers van Qurren voor je klaar. Qurrent is ook te bereiken via Twitter, maar daar wordt tot op heden nog niet heel veel mee gedaan. Heb je zelf ervaringen met Qurrent? Deel je ervaringen met onze bezoekers zodat zij een betere keuze voor een energieleverancier kunnen maken! Door een review te schrijven worden anderen mogelijk voor een misstap behoed, of worden ze je juist aangespoord om ook klant te worden!

    /* */

    Deel en lees ervaringen over Qurrent, de duurzame energieleverancier met wind- en groene energie. Lees duizenden meningen voordat u overstapt!

    Qurrent (Greenchoice)
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (85)

    6.8
    61% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    7
    Service
    rating
    6.8
    Prijs
    rating
    6.8
    Leveren
    rating
    7

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Qurrent bedankt!

    Wegens allerlei omstandigheden was het voor ons bijzonder moeilijk om over te stappen van energieleverancier. Wij wonen behoorlijk afgelegen en de vorige bewoner van ons huis heeft er zeer veel moeite voor moeten doen om er een goede aansluiting en zelfde energieleverancier voor te regelen en strikken. Maar dit betrof een duur contract en wij wilden er graag vanaf. Via reclame-uitingen zijn we terecht gekomen bij Qurrent en wegens gunstige prijzen en goede verhalen van vrienden over de service van deze club hebben we contact opgenomen, Het bleek inderdaad een ingewikkeld verhaal allemaal. Bovendien staat het huis niet op onze naam (lang verhaal), dat was ook wat complicerend.
    Maar na heel wat telefoontjes, uitzoekwerk en geregel is het allemaal toch in orde gekomen. Wij zijn daarom zeer te spreken over de service en de vriendelijkheid van Qurrent. Ja, natuurlijk, zij houden hier een lucratief contract aan over waar wij voorlopig niet meer van af willen met al dat geregel in onze situatie, maar dan nog is voor mij de service een grote verrassing, want bij veel andere bedrijven zouden ze allang zijn afgehaakt, dat hebben wij ook wel gemerkt.
    Dus bedankt Qurrent, wij zijn nu vele malen goedkoper uit en alles is ook beter en duidelijk geregeld nu!

    Door: Emile 07-06-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Energie en service

    Wij zijn vorig jaar overgestapt naar deze energieleverancier vanwege: de prijs en dat het groene energie is.

    Na het oversluiten van ons contract, waarvan zij het meeste gewoon zelf doen, betaalden wij gewoonweg onze rekeningen en liep alles voorspoedig.

    Afgelopen maand hadden wij een aantal vragen over de rekening, want wij hadden gehoord dat je daar goed op moet letten van een vriendin die daar problemen mee had gehad. We hebben gebeld met Qurrent en toen kennis gemaakt met de klantenservice van dit bedrijf. We vonden ze zeer vriendelijk en we konden er terecht met onze vragen. Er was gelukkig niks raars aan de hand en we snapten na het gesprek beter waar de kosten vandaan kwamen.

    Daarom zijn wij blij met deze overstap van energieleverancier. De rekeningen zijn lager dan toen we nog elders waren ondergebracht met onze energie en ik heb er een goed gevoel bij dat wij nu gebruikmaken van groene energie. Bovendien is er hier een klantenservice waar je terecht kunt met vragen en dat vind ik persoonlijk erg belangrijk.

    Allemaal leuk dat alles steeds meer via internet wordt geregeld overal, maar ik hou er nog altijd van als je gewoon telefonisch te woord wordt gestaan met een nette klantenservice.

    Door: Mevr. B. Korte 15-09-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Overgestapt naar Qurrent

    Via zo'n mannetje, zo'n verkoper die voor de Albert Heijn staat elke dag, in contact gekomen met Qurrent. Ik hou eigenlijk niet zo van die types die dan op straat staan te leuren, maar ik vond deze man best vriendelijk en niet eens erg opdringerig.
    Ik kon er nog even over nadenken, volgens hem was het natuurlijk echt de allerbeste deal voor energie en ook nog eens groen en duurzaam en wat al niet meer.
    Thuis was ik toch nieuwsgierig en heb het een en ander over deze club opgezocht. En dat was echt een goed verhaal. Heb ook nog contact met Qurrent opgenomen, want ik had vragen over groene energie en overstappen.

    Zeer vriendelijk geholpen, uitgebreid te woord gestaan, ze nemen echt de tijd voor hun klanten.

    Daardoor ben ik uiteindelijk overgestapt en dat ging bijzonder makkelijk. Ik dacht altijd dat dat zo'n gedoe was, maar dat viel reuze mee.

    Had er voor die man voor de Albert Heijn nooit van gehoord en nu ben ik heel tevreden dat ik minder betaal voor mijn energierekening en bovendien het idee heb er sterk op vooruit te zijn gegaan qua service.

    Door: Rogier 31-01-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    prima tevreden

    sorry hoor maar ik wil toch even zeggen dat ik gewoon heel tevreden ben met qurrent. Ik ben lid van ze geworden nadat ik op straat was geronseld. dat vond ik eigenlijk niet eens zo chique, maar ze hadden een goed verhaal en vooral een goede aanbieding dus ik zei ja. Ik had eigenlijk nooit zo nagedacht over mijn energie, maar nu vond ik het wel goed om over te stappen. Maar ik was sceptisch! Was benieuwd of ze wel service zouden geven en snel aansluiten nu ik 'binnen' was enzo. maar dat ging allemaal prima. Alles was echt snel overgezet en de rekeningen klopten met wat ik had afgesproken. Ik heb ook nog geen problemen of storingen gehad, maar dat had ik met mijn oude energieleverancier ook niet op zich. Dus eigenlijk ben ik wel tevreden. het contact verloopt ook goed, maar ik heb ze niet veel nodig. Op straat vind ik het wel eens irritant als ze je proberen om te praten maar goed ik ben al lid dus dat kan ik dan gewoon tegen ze zeggen.

    Door: emiel 18-04-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    gas / electra

    Verkeerde voorlichting!
    Verkeerde data in contracten!
    Niet mee willen denken!

    Nooit meer Qurrent!!! Groen van ergernis

    Door: Erik 20-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    einde contract Querent

    wat een slecht bedrijf. Krijg jaarafrekening waarop staat dat alle termijnen zijn betaald. Blijkt dat 1 maandbedrag is teruggestort waarna Querent incassobedrijf inschakelt voor wanbetaling!

    Door: kwant 04-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Jaren teveel betaald voor energie

    Aantal jaren voor best een hoog bedrag bij een andere energiemaatschappij een energiecontract afgesloten voor groene energie. Het bedrag lag destijds flink hoger dan we gewend waren, maar in het kader van de duurzaamheid wilden wij dat wel betalen. Voor niets, zo blijkt nu!

    Wij zijn inmiddels overgestapt naar Qurrent, die een behoorlijk stuk goedkoper is dan wat wij betaalden voor groene energie. Sterker nog, het maandbedrag zit zelfs iets onder wat wij gewend waren te betalen voor 'gewone' vieze energie. Niet veel, maar nu is het wel goed voor het milieu en duurzaam. Dat is voor ons erg belangrijk.

    Blij dat we ingegaan op deze nieuwe aanbieding en nieuwe energieleverancier voor groene energie. Blijkbaar hoeft dat niet (meer) duurder te zijn dan vieze energie.

    Door: P. van der zwaag 06-03-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Overstappen was het waard

    Ik ben na jaren trouwe klant van Essent toch maar eens gaan kijken naar alternatieven. Ik vond het prima om bij 1 energieleverancier te zitten. Vertrouwd en altijd goed. Maar nadat ik van een vriend op een verjaardagsfeestje had gehoord dat hij echt aanzienelijk minder betaalde dan ik, toch maar een in gedoken. En wat blijkt..overstappen (of in ieder geval het uitzoeken van) loont! Ik bespaar echt serieus honderden euros per jaar nu. Het overstappen zelf merkte ik eigenlijk niks van (blijft toch stroom en stroom is stroom) en ik heb in de paar maanden dat ik nu bij qurrent zit nog nooit problemen gehad. Ook kwa service heb ik nog geen problemen gehad. Ik zag veel problemen met facturatie die niet klopte, maar die van mij is prima zo.

    Door: Tracy Betram 25-06-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Super geholpen

    Ik werd heeeeeeeeeeeeelemaal gek van mijn vorige energieleverancier. Tot aan het irritante toe. Facturen verkeerd. Ze dreigde zelfs de stroom af te sluiten op een gegeven moment. En daar ga je dan...nog 1,5 jaar een contract. Dat was oxxio trouwens. Dus op aandringen van een vriend toch maar Qurrent gebeld omdat hij zei dat er soms nog wel eens wat te regelen valt. Dus hele verhaal uitgelegd en superklantenservice daar! Hele verhaal was opgeschreven en ze beloofde bij me terug te komen. Iets minder dan een week later hoorde ik dat ze het contract met oxxio konden verbreken en mij aan een nieuwe contract konden helpen bij Qurrent. Nu nog geen enkel voorval gehad, factureren dik in orde dus blij met Qurrent zal ik maar zeggen!

    Door: Vinken 22-03-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    overgestapt naar Qurrent

    Wij wisselen altijd aan het einde van het jaar desgewenst van grote maandbedragen. Natuurlijk de zorgverzekering, maar ook soms energieleverancier en zelfs sportschool. Want er zijn allemaal aanbiedingen nu en het is handig alles in een wip te doen!

    Nou ja, dit jaar stappen wij over naar Qurrent. Veel goede verhalen over gehoord. Onze buren zitten ook bij Qurrent en hebben niks te klagen. En mijn broer is verleden week overgestapt en hij zei dat ze dat goed hadden gedaan.

    Dus lang verhaal kort: wij gaan nu ook voor de groene stroom van Qurrent. Ze zijn zelfs iets goedkoper dan onze oude aanbieder, dus ik zie alleen maar voordelen.
    De lastige zaken regelen zij!

    Door: Joost 31-12-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Pas op met Qurrent: Oplichters

    Pas op met dit bedrijf.

    Ik heb op 21 december 2018 opgezegd, kreeg netjes een afrekening van Qurrent met een bedrag dat ik terug zou krijgen. Rond de 250 euro. De boete van het eerder overstappen er al gehaald.

    Twee weken later word het betaald minus 1 maand.

    Na een hele lange mail wisseling heb ik ze vandaag maar gebeld. Waar ze na 5/6 werkdagen pas reageren.

    Nu blijkt dat Qurrent de opzegging pas 3 weken (12 januari) later behandeld en dus net na de maandelijkse incasso ronde op de 8ste van de maand.

    Dus januari ook betaald. Kreeg ik een email met een betalingsachterstand, dus ik weer het maandelijkse bedrag overgemaakt. Heeft Qurrent deze geboekt op februari 2019.

    Nu zeggen ze ja, maar de afrekening is gemaakt op 13 februari dus weer na de 8ste.

    Ik heb nu 2 maanden betaald voor lucht.

    En geen manier om dit via de email en telefonisch terug te krijgen.

    En als je ze belt zijn ze enorm onbeschoft.

    Ohhh en niet geheel onbelangrijk, ze sturen screenshots mee. Maar vergeten dat ze 2 schermen hebben en je dus in mijn geval een broef van een andere klant kan mee kijken. Erg slechte privacy zaak dus.

    Door: Wesley 28-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Bedonderd

    Ik heb een slechte ervaring met Qurrent. Ik heb er ook maar 2 maanden (last van) gehad.
    De Qurrent verkoper zei tegen mij dat het termijnbedrag op 63 euro zou liggen maar dat werdt dus 73 euro! De eerste dag dat het contract inging schreef Qurrent al 73 euro van mijn rekening. 22 dagen later op de 23de deden ze dat nog een keer. Dus 2x in 1 maand 73 euro betaald. Ik heb het meteen weer stop gezet want ik voelde me goed opgelicht. Never nooit meer doe ik zaken met z'n bedrijf.

    Door: Sander 12-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    variabel contract 831,- bij betalen met zelfde verbruik voorgaande jaar

    Destijds (2017)overgestapt via Eigen Huis naar Qurrent. Eerste jaar 5,- terug gekregen op verbruik. Contract afgelopen, dus Qurrent stuurt nieuw voorstel per mail. Helaas in de spam terecht gekomen en dus niet gezien.
    Telefonisch of per post niks gehoord, betreffende dit voorstel. Qurrent heeft zonder overleg onze tarieven op variabel gezet met als resultaat, dat we nu € 831,- mogen bij betalen.

    Juridisch is Qurrent natuurlijk volledig ingedekt, maar moreel gezien onbegrijpelijk.

    Nu drie keer gebeld met het verzoek om tot een passende oplossing te komen. Personeel is zeer begripvol en het zelfs met ons eens, maar daar blijft het dan ook bij. Er wordt verwezen naar een klachten commissie en leidinggevenden die contact met ons op zullen nemen. Tot op heden niks gehoord. Echt onbegrijpelijk.

    Gemiste kans. een klacht is in mijn optiek altijd nog een opstap naar een volgende opdracht....... Ga op z'n minst het gesprek aan

    Door: Johan Teeninga 08-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    ervaringen

    Ik ben destijds van Greenchoice naar Qurrent gegaan omdat ze Feyenoord sponsoren.

    Greenchoice was in de contacten, ook telefonisch, veel en veel beter.

    Bij Greenchoice kon je wel direct je verbruik inbrengen, monitoren, termijnen wijzigen enzovoort.

    Het persoonlijke dashboard (welkom paul dit is jouw energie) wat Qurrent zou hebben, is gewoon nooit bereikbaar.

    Op grond van deze ervaringen zal ik zo snel mogelijk naar en andere , mits groene, leverancier gaan.

    Door: Paul 23-02-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Nabetaling van €780,00

    Qurrent wil je graag als klant, stuurt veel reklame maar doet verder weinig tot niks. Had het eerste jaar een nabetaling van €120,00 en het maand bedrag werd met € 5,00 verhoogt. Ik had dus zo een hoge nabetaling niet verwacht. Ik heb dan ook gebeld ????dat er volgens mij iets heel fout was gegaan bij hun. Aan de telefoon werd mij verteld dat de meterstanden inderdaad niet klopte met wat er werd gezien en de rekening. Het zou nakeken worden en daar werd gesteld dat het toch klopte. Dus betalen. Op verdere reactie van mij naar Qurrent geen reactie gehad dan betalen!

    Door: Caroline 21-02-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Qurrent laat klant in de kou staan

    Bij Qurrent in 2014 een Qbox gekocht van circa Euro 100 om zodoende realtime het stroomverbruik en gasverbruik te volgen. Begin van dit jaar werkt het geheel niet meer en stuur ik een E-mail met de vraag wat er fout gaat. Geen reactie. Dan maar vandaag de telefoon gepakt. Na 10 minuten wachten wordt mij verteld dat Qurrent gestopt is met de Qbox en dat ik geen geld terug krijg omdat ik er "toch al bijna 5 jaar gebruik van heb gemaakt". Wat een belachelijke beredenering. Al mijn data van het stroomverbruik en gasverbruik vanaf 2014 is nu weg en Euro 100 weggegooid. ONBETROUWBAAR BEDRIJF; niet kiezen dus als leverancier.

    Door: V. van den Bogert 14-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Groene energie even duur als 'gewone' energie??

    Dacht altijd dat het duurder was die groene energie, maar nu blijkt dat ik bij Essent gewoon precies hetzelfde betaalde voor 'gewone' energie als dat ik nu betaal bij Qurrent voor groene energie. Dan toch liever groene energie.. Vind normaal die mensen op straat megairritant maar deze had best een goed verhaal. Daarom overgestapt, ging nog snel ook. Hoop dat alles ok blijft!

    Door: Rogier 31-12-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Stom.stom.stom

    Op 17 oktober j.l heb ik mij aangemeld bij deze onderneming omdat ik een huis terug kreeg uit de verhuur en deze wilde verkopen. Toen begon de ellende: qurrent heeft me aangesloten m.i.v 17 oktober. en kon ik qurrent opzeggen op 14 november. En op 28 november kreeg ik de officiële meterstanden door en heb deze zoals het hoort netjes per mail door gegeven aan deze club. Na 5 maal een uur bellen en 4 maal hetzelfde door gegeven te hebben moest ik bij de nieuwe bewoners het teveel betaalde terug halen en ik kreeg 121 euro boete omdat ik voortijdig de overeenkomst beëindigd had. Het verbruik was ongeveer 40 euro maar bij qurrent was dit in de 300 euro. En men huldigde het standpunt dat 1 december opgezegd was. Toen kon de slimme meter uitgelezen worden. Jammer dat men wel slimme meters heeft maar dom personeel bij qurrent.
    Laat het maar op een procedure aan komen

    Door: Frans 17-12-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Slechte ervaring

    Het maandbedrag was veel te hoog, dat kon omdat er geen historie was (nieuwbouw). Na 9 maanden bedrag goed naar beneden. Dan ineens worden nog 2 maanden volle te hoge bedragen ingehouden omdat ze dat vergeten waren. Nu helemaal teveel betaald. Weer bellen. Gek word ik van dat bandje met die eenden. Verhaal is te lang, maar na heel veel bellen blijven ze bij hun standpunt. Wat een onzin om mensen zoveel meer te laten betalen als je weet dat het verbruik veel minder is als de helft! Vooral verkeerd geïnformeerd door klantenservice. Alleen laatste medewerkster snapte het. Ik ben er klaar mee!

    Door: M. 16-12-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Dieven

    Jullie zijn de Groot's dieven die er bestaan ik moest nov het dubbel betaal met wat ik normaal bij de nuon betaal en dan nog zegen dat Jullie de goed kopst zijn nou echt Niet Jullie kun goed steel en jaten van ons Jullie moet Niet Zo aan Jullie regen denk maar ook aan je plicht maar ik weet wel dat Jullie de Groot's dief zijn van nederland MVG theo schoutsen uit amersfoort

    Door: Theo Schoutsen 15-12-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    Schrijf zelf een review over Qurrent (Greenchoice)

    Uw beoordeling


    FAQ

    Is Qurrent (Greenchoice) een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 85 ervaringen geplaatst over Qurrent (Greenchoice). Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6.8 gekregen, waarbij 61% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Qurrent (Greenchoice) actief?

    Qurrent (Greenchoice) is vooral actief in de categorie Energie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Groene energie, Goedkope energie

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Qurrent (Greenchoice) gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.