Qurrent
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Cijfer8

U bent nu bij:

Totaal

8

Bestellen

8

Service

8

Prijs

8

Leveren

8
15 rating79 %Zou hier weer kopen!

Alle reviews:

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

14-04-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: jan

Qurrent - super tevreden

super tevreden klant op naar een groen nederland

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht


22-03-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    8
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Vinken

Qurrent - Super geholpen

Ik werd heeeeeeeeeeeeelemaal gek van mijn vorige energieleverancier. Tot aan het irritante toe. Facturen verkeerd. Ze dreigde zelfs de stroom af te sluiten op een gegeven moment. En daar ga je dan...nog 1,5 jaar een contract. Dat was oxxio trouwens. Dus op aandringen van een vriend toch maar Qurrent gebeld omdat hij zei dat er soms nog wel eens wat te regelen valt. Dus hele verhaal uitgelegd en superklantenservice daar! Hele verhaal was opgeschreven en ze beloofde bij me terug te komen. Iets minder dan een week later hoorde ik dat ze het contract met oxxio konden verbreken en mij aan een nieuwe contract konden helpen bij Qurrent. Nu nog geen enkel voorval gehad, factureren dik in orde dus blij met Qurrent zal ik maar zeggen!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
18-03-2017
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    2
  • Levering

    2
2
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Tanja Heerze

Qurrent - Oplichters

Aan de deur werd mij verteld dat ik €40 minder zou betalen tov mijn huidige leverancier. Vandaag het contract binnen gekregen en wat schets mijn verbazing dat ik praktisch niets goedkoper uit ben. Ik moest direct beslissen of ik het wilde want over 2 weken kon hij mij waarschijnlijk niet meer zo'n aanbod doen. Gebeld met de klantenservice dat hun met dezelfde waardes hebben gerekend als degene aan de deur en dat er op de tabblad een bedrag verscheen en dat daar nu €30 verschil tussen zit met wat mij beloofd was. Dan heb je ook nog iemand aan de telefoon die er niets van begrijpt die snapt niet dat je het beloofde bedrag wil. Al met al was dit uitje eenmalig naar een 'onbekende' leverancier. Zonde van mijn tijd eerst aan de deur circa 15-20 min uren en vandaag eerst 10 minuten in de wacht en dan nog iemand aan de telefoon krijgen die niet weet waar ze het over heeft. Slechte zaak en zal qurrent dan ook nooit aanprijzen bij iemand anders.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
08-03-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    2
  • Prijs

    8
  • Levering

    8
6,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Trusted

Qurrent - Maak klantenservice in orde voor jullie klanten en ook medewerkers.

Alles was in orde en het leveren van groene stroom is top, probleem kwam toen ik probeerde contact op te nemen met Qurrent met meestal een wachttijd van 20 minuten of meer. Na een jaar nog steeds hetzelfde excuus aan de lijn van medewerkers dat het lastig is om goede nieuwe medewerkers binnen geringe tijd te vinden, gaan vervolgens het bedrijf verdedigen en reageren geirriteerd wat ergens begrijpelijk moet zijn als je allemaal boze klanten aan de lijn krijgt omdat het bedrijf met te weinig mensen teveel werk wil doen wat de standaard lijkt bij menig bedrijf.

Ik hoef geen perfecte klantenservice medewerkers, graag menselijk contact vanuit klant en medewerker met max 5-8 min wachttijd op piekuren. Mocht dit in orde worden gemaakt dan veranderd mijn nee in een ja..

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
06-03-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: P. van der zwaag

Qurrent - Jaren teveel betaald voor energie

Aantal jaren voor best een hoog bedrag bij een andere energiemaatschappij een energiecontract afgesloten voor groene energie. Het bedrag lag destijds flink hoger dan we gewend waren, maar in het kader van de duurzaamheid wilden wij dat wel betalen. Voor niets, zo blijkt nu!

Wij zijn inmiddels overgestapt naar Qurrent, die een behoorlijk stuk goedkoper is dan wat wij betaalden voor groene energie. Sterker nog, het maandbedrag zit zelfs iets onder wat wij gewend waren te betalen voor 'gewone' vieze energie. Niet veel, maar nu is het wel goed voor het milieu en duurzaam. Dat is voor ons erg belangrijk.

Blij dat we ingegaan op deze nieuwe aanbieding en nieuwe energieleverancier voor groene energie. Blijkbaar hoeft dat niet (meer) duurder te zijn dan vieze energie.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
16-02-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    4
  • Prijs

    8
  • Levering

    2
5,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Peerke Donders

Qurrent - te snel te groot

het lijkt erop dat het bedrijf te snel te groot is geworden en dat het personeel en de IT infra structuur heel erg bij deze groei is achtergebleven.
Bestelling wordt niet uitgevoerd, materiaal wordt niet geleverd, verbruik is niet zichtbaar, de slimme meter wordt niet uitgelezen, etc. etc.
Het enige wat lijkt goed te gaan is de maandelijkse afschrijving van de bank.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
10-02-2017
  • Bestellen

    6
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Mirjam van R

Qurrent - Voordeliger en vriendelijker energie

Dit jaar overgestapt naar Qurrent, vooral voor de prijs, want ik kreeg hier een scherpe aanbieding en werd goed te woord gestaan toen ik ze belde.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
31-01-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Rogier

Qurrent - Overgestapt naar Qurrent

Via zo'n mannetje, zo'n verkoper die voor de Albert Heijn staat elke dag, in contact gekomen met Qurrent. Ik hou eigenlijk niet zo van die types die dan op straat staan te leuren, maar ik vond deze man best vriendelijk en niet eens erg opdringerig.
Ik kon er nog even over nadenken, volgens hem was het natuurlijk echt de allerbeste deal voor energie en ook nog eens groen en duurzaam en wat al niet meer.
Thuis was ik toch nieuwsgierig en heb het een en ander over deze club opgezocht. En dat was echt een goed verhaal. Heb ook nog contact met Qurrent opgenomen, want ik had vragen over groene energie en overstappen.

Zeer vriendelijk geholpen, uitgebreid te woord gestaan, ze nemen echt de tijd voor hun klanten.

Daardoor ben ik uiteindelijk overgestapt en dat ging bijzonder makkelijk. Ik dacht altijd dat dat zo'n gedoe was, maar dat viel reuze mee.

Had er voor die man voor de Albert Heijn nooit van gehoord en nu ben ik heel tevreden dat ik minder betaal voor mijn energierekening en bovendien het idee heb er sterk op vooruit te zijn gegaan qua service.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
25-01-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Ferda

Qurrent - Overstappen naar Qurrent

Kende Qurrent niet, maar raakte bij de supermarkt in gesprek met een verkoper. Normaal vind ik dat een beetje irritant, maar deze had best een goed verhaal te melden. Ik kreeg het een en ander om thuis na te lezen (ik koop niets op straat), ik vond de jongen ook niet opdringerig (anders was ik meteen weggelopen).

Ze hebben goede prijzen en ik wilde toch al overstappen wegens de vieze energie die ik eerst afnam.

Gebeld met de klantenservice en goed te woord gestaan daar ook.

Overstappen bleek een peulenschil, had ik niet gedacht. Prima service!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
22-01-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    8
  • Levering

    8
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: P. Bollen

Qurrent - Prima, wel straatverkoper

Wel erbij gekomen via zo'n straatverkoper, maar goeie deal kunnen maken en is prima zo.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
09-01-2017
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    2
  • Levering

    2
2
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Groeneveld

Qurrent - Hr

Heb mij laten overhalen op straat door Stefan om naar Qurrent te gaan,zag nu dat ik voor 3 jaar getekend heb, ga ik dus niet doen eerst maar eens kijken voor 1 jaar doen wat er beloofd wordt,heb ze 2x gemailt om het om te zetten naar 1 jaar, maar geen reactie,blijf dus bij m,n oude leverancier,die wel reageerde op m,n mail,

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
02-01-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
9,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Roman

Qurrent - Overstappen hoeft helemaal niet voor 1 januari

ik dacht altijd dat je voor 1 januari moest overstappen van energieleverancier, maar dat is dus gewoon een fabeltje.

Gelukkig maar, want ik was het helemaal vergeten en heb het nu alsnog gedaan.

Heb voor Qurrent gekozen omdat het groen is en goedkoop.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
31-12-2016
  • Bestellen

    8
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Joost

Qurrent - overgestapt naar Qurrent

Wij wisselen altijd aan het einde van het jaar desgewenst van grote maandbedragen. Natuurlijk de zorgverzekering, maar ook soms energieleverancier en zelfs sportschool. Want er zijn allemaal aanbiedingen nu en het is handig alles in een wip te doen!

Nou ja, dit jaar stappen wij over naar Qurrent. Veel goede verhalen over gehoord. Onze buren zitten ook bij Qurrent en hebben niks te klagen. En mijn broer is verleden week overgestapt en hij zei dat ze dat goed hadden gedaan.

Dus lang verhaal kort: wij gaan nu ook voor de groene stroom van Qurrent. Ze zijn zelfs iets goedkoper dan onze oude aanbieder, dus ik zie alleen maar voordelen.
De lastige zaken regelen zij!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
29-12-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
9,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: G. Terneuzen

Qurrent - Factuur energierekening snel nagestuurd

Qurrent levert gewoon stroom en het contact verloopt keurig.

We hadden onze factuur niet ontvangen voor de maand augustus. En die heb ik echt nodig voor de financiën en de afrekening en dat soort zaken. Achteraan gebeld en het was geen enkel probleem om deze opnieuw te sturen. Waarschijnlijk ben ik hem zelf gewoon ergens kwijtgeraakt tussen alle andere post, dat heb ik ook eerlijk tegen ze gezegd aan de telefoon, maar dat was dus geen enkel probleem. Meteen daarna de nieuwe factuur ontvangen en dat was erg prettig. Met deze mensen kun je dus goed communiceren en ze denken goed met je mee voor een oplossing!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
22-12-2016
  • Bestellen

    6
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: F. Teunissen

Qurrent - Goede leverancier

Qurrent is gewoon een goede leverancier . Wij zijn vorig jaar al overgestapt en hebben ervaren dat ze bij deze energieleverancier erg netjes en voorkomend aan de telefoon zijn. We kozen voor de prijs en de dekking, maar blijven nu hier omdat wij mede door de service geen reden zien om over te stappen.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
17-12-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    8
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: J uit T

Qurrent - Net overgestapt

Werkt goed, overstappen ging gewoon en de klantenservice was daarbij zeker behulpzaam.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
16-12-2016
  • Bestellen

    8
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Antoon

Qurrent - Tevreden

Tevreden met Qurrent!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
14-12-2016
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    8
  • Levering

    8
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: Dhr. Morson

Qurrent - Goed.

Na Essent, Nuon, oxxio en al die andere grote maatschappijen dan toch maar eens iets nieuws geprobeerd. Ik was een beetje klaar met vooral die financiele administratie bij die grote namen. Er gaat elke keer wel iets mis en dan kom je in een grote molen waar je als nummer beschouwd wordt en totaal het idee hebt dat je tegen robots aan het praten bent (terwijl het toch echte mensen zijn). De simpelste dingen kunnen ze niet oplossen want "dat laat het systeem niet toe". Dus nu maar een keertje qurrent en wat blijkt? Tot op heden de beste die ik geprobeerd heb. Die hebben de financiele rompslomp wel op orde. Je weet hier tenminste waar je voor betaald. Dus van mij krijgen ze een dikke 8.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
08-12-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Bastiaan Bergen

Qurrent - Consumentenbond zegt dat ze de groenste zijn

Consumentenbond zegt dat ze de groenste zijn en dan ga ik daar in mee.
Al jaren ook!

Bij veel andere energieleveranciers hoor je toch telkens dat het niet zo groen is als ze je doen geloven.

Als volgens onafhankelijk onderzoek Qurrent de groenste is, dan is dat voor mij een goede reden om te kiezen voor deze energieleverancier!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
05-12-2016
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    2
  • Levering

    2
2
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Dhr. De Boer

Qurrent - Qurrent... Flutmaatschappij

Niks anders dan ellende. Slechte service en veel te traag. Ook vaak moeten nabellen over de verkeerde tarieven (te hoog)!

Kortom erg slechte ervaringen dus!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
19-10-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: T. Reve

Qurrent - Al jaren klant bij Qurrent

Ik zit al jaren bij Qurrent... voor de gunstige prijs.

Aan de telefoon niks op aan te merken en nog nooit een storing gehad.

Gewoon heel tevreden, ik merk niet zoveel van mijn energieleverancier.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
11-08-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Jan Meijers

Qurrent - Groen Goed- Koop

Qurrent verdiend het om serieus genomen te worden.
Deze energie leverancier is duidelijk in zijn aanpak.
Het vaste tarief is simpel en overzichtelijk . De gebruiks tarieven zijn zonder meer goed.
Neem je daar nog wind energie bij doe je goede zaken.
Zelf heb ik ( inclusief een welkomskorting) een verlaging van mijn energie kosten van 45% t.o.z. Essent.
Samen met energie besparende maatregelen van ons zelf ,nieuwe ketel ,nieuwe kozijnen en zonnepanelen en overstappen naar een groene energie leverancier , is ons totaal bedrag aan energie kosten per jaar gereduceerd naar € 385 euro t.o.v. € 1850 in. 2010.
HET KAN DUS WEL GOEDKOPER EN OOK NOG FORS GROENER.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
21-07-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Denise

Qurrent - goede energie leverancier

goede enerie leverancier
nooit geen problemen gehad
afsluiten ging best makkelijk

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
30-05-2016
  • Bestellen

    8
  • Service

    10
  • Prijs

    6
  • Levering

    10
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: a.knotter

Qurrent - geen gekke verrassingen

al zijn ze niet de aller aller goedkoopste ik ben wel tevreden ze leveren gewoon en er zijn geen gekke verrassingen en de administratie klopt gewoon en alles

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
24-05-2016
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    8
  • Levering

    8
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: Wim van de Wetering

Qurrent - goede ervaringen

goede ervaringen met Qurrent
ze zijn vriendelijk en ze leveren prima

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
20-05-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Geraldine

Qurrent - Gewoon een hele goede energieleverancier

Dit is gewoon een hele goede energieleverancier.
Ze zijn echt gewoon helemaal groen en niet eens zo duur.
De klantenservice is ook erg goed, ik heb niet anders dan zeer vriendelijk contact meegemaakt.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
18-05-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Jantina

Qurrent - Overgestapt

Ik ben overgestapt naar Qurrent omdat mijn vorige contract afliep en duurder zou worden.

Het ging veel sneller en makkelijker dan mijn eerdere overstap.

Stroom is stroom, alles doet het gewoon nog. Ik betaal alleen minder.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
05-01-2016
  • Bestellen

    6
  • Service

    6
  • Prijs

    8
  • Levering

    8
7
Zou hier weer kopen:JA
Door: Bradley

Qurrent - Groen!

Ik ben inmiddels klant bij Qurrent. Het overstappen opzich was goed geregeld. Waar ik vooral blij mee ben is dat je bij Qurrent echt 100% groene stroom afneemt. Eerst was ik behoorlijk sceptisch over dit concept, want vrijwel iedere energieboer roept dat hij compleet groene stroom levert. Toch heb ik hier wel een goed gevoel over, omdat ook de consumentenbond Qurrent een 10 geeft als het om groene energie gaat. Dus voor nu ben ik zeer tevreden, maar wee hun gebeente als toch blijkt dat ze me oplichten!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
02-01-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Knaap

Qurrent - Ik heb ervaring met Qurrent

Ik zit al 5 jaar bij Qurrent en ze doen het prima. Vooral veel factuurproblemen gehad altijd bij andere leveranciers daarvoor. Onduidelijk, vaak incorrect en je moet ongelooflijk veel moeite doen om je geld terug te krijgen. Sinds ik bij Qurrent zit gaat het goed. En zolang het goed gaat blijf ik bij ze.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
24-08-2015
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    2
  • Levering

    2
2
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Eindhoven

Qurrent - Oplichters

Op de Feel Good Market een praatje gemaakt met een vertegenwoordiger van Qurrent. Uit dit gesprek was duidelijk dat ik geen interesse had in de diensten van Qurrent omdat zij duurder zijn dan mijn huidige leverancier. Vervolgens kreeg ik plots per e-mail een contract van Qurrent. De gegevens daarin zijn waarschijnlijk via FB etc. gevonden en gebruikt. In het contract staat dat ik een bedenktijd heb van 14 dagen. Nadat ik een mail heb gestuurd via het contactformulier (waar je geen kopie/bevestiging van krijgt) heb ik een nieuwe mail ontvangen dat ik een waarborgsom dien te storten. Hier ga ik natuurlijk niet mee akkoord maar ben erg benieuwd hoe ik hier vanaf kan komen...

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: Sanjay27-03-2016

Als ze u gegevens van FB hebben gehaald, hoe komen ze dan aan uw postcode en bankgegevens?

21-07-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    8
  • Prijs

    8
  • Levering

    8
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Martijn Sterken

Qurrent - Groene / windstroom

Bij Qurrent beloven ze 100% groene stroom uit windenergie. Ben ik superblij mee dat een bedrijf dit eindelijk als echt de enige oplossing ziet voor het milieuprobleem dat al veel te lang genegeerd wordt. Maakt mij niet uit of ze goedkoop zijn of duur. Gaat me om het principe.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
08-07-2015
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    4
  • Levering

    8
7
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Franka Bosveld

Qurrent - Zal uiteindelijk niet overstappen

Laatst via de telefoon contact gehad voor meer informatie over hun producten. Zeer professioneel en goed geholpen door de klantenserivce. Mijn e-mail was ook snel beantwoord.

Jammer dat ik uiteindelijk niet overstap want een vast contract is echt een stuk hoger dan een flexibele. Daardoor niet de moeite waard voor mij.

Nog een kleine tip; altijd je huidige leverancier even bellen en zeggen dat je wil overstappen omdat je een betere aanbieding ziet bij een ander. Dan hebben ze vaak een tegenbod voor je en heb je je stroom cq gas weer wat goedkoper!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: Jan11-08-2016

Dat laatste is dus echt dom. Dan had je de lagere prijs natuurlijk al eerder moeten hebben .

25-06-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    8
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Tracy Betram

Qurrent - Overstappen was het waard

Ik ben na jaren trouwe klant van Essent toch maar eens gaan kijken naar alternatieven. Ik vond het prima om bij 1 energieleverancier te zitten. Vertrouwd en altijd goed. Maar nadat ik van een vriend op een verjaardagsfeestje had gehoord dat hij echt aanzienelijk minder betaalde dan ik, toch maar een in gedoken. En wat blijkt..overstappen (of in ieder geval het uitzoeken van) loont! Ik bespaar echt serieus honderden euros per jaar nu. Het overstappen zelf merkte ik eigenlijk niks van (blijft toch stroom en stroom is stroom) en ik heb in de paar maanden dat ik nu bij qurrent zit nog nooit problemen gehad. Ook kwa service heb ik nog geen problemen gehad. Ik zag veel problemen met facturatie die niet klopte, maar die van mij is prima zo.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Anderen bekeken ook:

  • Oxxio

    Oxxio

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 7,4Lees ervaringen
  • Nederlandse Energie Maatschappij

    Nederlandse Energie Maatschappij

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 5,8Lees ervaringen
  • Energie Direct

    Energie Direct

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 6,4Lees ervaringen

Schrijf zelf een Review

Over Qurrent

Uw beoordeling:

  • Bestellen
  • Service
  • Prijs
  • Levering

Zou u nogmaals kopen bij Qurrent?

  • De velden met * zijn verplicht

Info over Qurrent

Ervaringen Qurrent

Wat is uw mening over Qurrent? Waarom zou u overstappen naar Qurrent? Qurrent is een energieleverancier die zich tot doel heeft gesteld om duurzame energie te leveren tegen inkoopsprijs. Groene energie wil iedereen wel, maar niet iedereen wil daar de hoofdprijs voor betalen. Voor die mensen is er Qurrent, want 100% duurzame én goedkope energie, wie wil dat nou niet?
 
Over Qurrent. 
Qurrent is een energieleverancier zonder winstoogmerk. Dat kun je ook zien aan de bedrijsstructuur van Qurrent. Qurrent is namelijk een 100% dochter van de stichting DOEN. Het doel van Qurrent is dan ook niet om maximale winst te genereren, maar om zoveel mogelijk mensen van duurzame energie te voorzien. Duurzame energie staat niet altijd gelijk aan goedkope energie. De prijs van energie is voor veel consumenten, en zakelijke klanten, echter wel van belang. Duurzame energie is namelijk mooi, maar dat moet natuurlijk weer niet de hoofdprijs gaan kosten.
 
Voor die mensen is er Qurrent. Bij Qurrent is winstmaximalisatie namelijk niet het hoofddoel. Het doel is om zoveel mogelijk mensen evenveel groene energie op te laten wekken als ze verbruiken.  Qurrent levert 100% groene energie, terwijl andere energieleveranciers nog weleens grijze en groene energie met elkaar mixen
 
Diensten Qurrent. 
Het doel van Qurrent om mensen zoveel groene energie op te laten wekken als ze verbruiken wordt gerealiseerd op verschillende manieren:
 
·      Helpen je minder energie te laten verbruiken
·      Zonne energie beter beschikbaar maken
·      Investeren in windenergie
·      Groene stroom tegen inkoopsprijs leveren
 
Het verhaal van Pim. Herkenbaar?


Qurrent wil dus proberen om energie zo simpel mogelijk te maken. Wat je gebruikt wek je ook zelf weer op. Natuurlijk is het beter om minder te verbruiken, door bijvoorbeeld je huis goed te isoleren. Maar hoe goed je je huis ook isoleert, energie zal je altijd nodig blijven hebben.
 
Qurrent helpt je om de energie die je nodig hebt zelf op te wekken. Bijvoorbeeld door zonne panelen op het dat te plaatsen, of door je te laten investeren in de windmolenparken van Qurrent. Natuurlijk is dat niet altijd mogelijk. Daarom biedt Qurrent nog een andere dienst aan. 100% duurzame energie tegen inkoopsprijs. Dit heeft als voordeel dat je echt groene energie in huis krijgt en dus niet verder bijdraagt aan de vervuiling van deze planeet door je energieverbruik, maar dat je ook niet de hoofdprijs voor duurzame energie hoeft te betalen. Qurrent kan goedkope groene energie leveren doordat maximale winst niet het hoofddoel is. Het doel is juist zoveel mogelijk mensen voorzien van duurzame energie. Dat lukt natuurlijk niet als je prijzen heel erg hoog zijn.
Klachten
 
Als je klachten over Qurrent hebt, dan kun je Qurrent op diverse manieren benaderen. Qurrent is te bereiken via mail en telefoon. Van maandag tot zaterdag staan de medewerkers van Qurren voor je klaar. Qurrent is ook te bereiken via Twitter, maar daar wordt tot op heden nog niet heel veel mee gedaan. Heb je zelf ervaringen met Qurrent? Deel je ervaringen met onze bezoekers zodat zij een betere keuze voor een energieleverancier kunnen maken! Door een review te schrijven worden anderen mogelijk voor een misstap behoed, of worden ze je juist aangespoord om ook klant te worden!

Als eerste alle nieuwtjes en acties

Schrijf zelf een Review

Schrijf nuEn win een diner voor 2!