NederlandReview

  Ervaringen Powerpeers

  Groen, groener, groenst. Een mooie overtreffende trap, maar het is fijn als het ook nog eens betrouwbaar is, kwaliteit levert en waar maakt waar het bedrijf voor staat. Dan is het fijn als je reviews van ervaringen kunt lezen. Of wil je zelf een recensie schrijven en jouw mening en beoordeling met de wereld delen? Ook dat kan op deze pagina. Zo kunnen toekomstige consumenten zich een beeld vormen en help jij hun bij het maken van een keuze.

  Samen staan we sterk
  Op het moment dat er vanuit overheden of grote bedrijven geen of te weinig actie wordt ondernomen of innovatieve kansen worden gepakt, kan het zijn dat er vanuit de samenleving een initiatief komt en een beweging op staat. We hebben per slot van rekening maar een zwevend bolletje dat Aarde heet en daar moeten we het mee doen. Duurzaamheid en milieubewust is op dit moment noodzakelijk, want geld kun je niet ademen.

  Kostenpost
  Hoewel veel mensen echt wel voorstander zijn van ideeën die de wereld kunnen redden, vinden ze het prijskaartje wat er aan hangt vaak te hoog. Neem nu de stroom uit het stopcontact. Als dit opgewekt kan worden via zonne-energie, windenergie of waterenergie is dat geweldig, maar uiteraard wel tegen een laag energietarief, want die energierekening is hoe dan ook een feit. Want zelfs als je zo zuinig en bewust mogelijk leeft, als het buiten min tien is, zet ook jij echt wel die verwarming even aan. Dan red je het niet meer met dikke sokken, twee truien, een vest, sjaal, muts en wanten. Of stel nu dat je reuma hebt, dan is natte kou en lage temperaturen ronduit pijnlijk, dus heb je weinig keuze als overwinteren of emigreren geen optie is.


  Uitleg van hoe het concept van Powerpeers werkt: met elkaar

  Powerpeers
  Dit is een online platform wat draait om duurzame, schone en zelf opgewekte energie uit Nederland. Hier komen mensen die zelf energie opwekken en mensen die dit willen afnemen bij elkaar. Een afnemer kan via deze website zélf kiezen bij welke energie-opwekker hij of zij de groene stroom gaat afnemen. Powerpeers regelt de verbinding, maar de uitwisseling krijg zo wel een persoonlijk tintje. Hun idee is om op die manier samen voor een iets betere wereld te gaan.

  In de media
  Bekruipt je nu het idee dat de naam en het concept je ergens al bekend voor komt? Dat kan. Powerpeers is namelijk ook wel eens in de nationale en internationale media geweest. Denk aan artikelen in De Telegraaf, Noordhollands Dagblad, NRC, BNR Duurzaam, Trouw, de Volkskrant, Solar, TechNews, Bloomberg en Huffpost. Maar het kan ook zijn dat je Katja Schuurman, Rob Kamphues, Esther Vergeer of Fajah Lourens er over hebt horen vertellen.

  Energieke recensies
  Naar een onbekende energieleverancier overstappen kan wat huiverig gaan, zeker als deze wat minder bekend is dan de namen waar je continu mee wordt bestookt. En dan zijn dit vaak ook nog eens particulieren die via een platform aanbieden. Wat zijn de ervaringen met deze ‘bemiddelaar’? Is dit wel betrouwbaar? Gaat dit voor een eerlijk vast tarief? Is die energie echt zo bereikbaar voor iedereen? Kan ik echt alles zien via dat energiedashboard waar ze het over hebben? Delen is leuk, maar gaat dat wel goed? Mijn buurvrouw heeft een zonnepaneel, maar ik kan me niet voorstellen dat ze daar meerdere huishoudens mee kan helpen. Als dit soort vragen door je hoofd heen spoken, is het fijn dat je reviews kunt lezen, waarin consumenten die jou zijn voorgegaan hun mening en beoordeling van het product geven. En kom straks gerust nog eens terug om zelf te schrijven als je er straks zelf een tijdje in meedraait!

  Powerpeers
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (4)

  8,2
  75% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  8,6

  Service

  8

  Prijs

  8,6

  Leveren

  8

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Prima

  Jeroen Kruitberg04-12-2018

  Leuk nieuw concept, prima prijs en groen.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Leuk concept

  Richard Frijthof21-11-2018

  Ik ben erg enthousiast over het idee wat Powerpeers heeft om energie te delen. Vond het wel even moeilijk om helemaal te snappen, maar werd na bellen wel erg goed geholpen aan de telefoon. Meteen klant geworden, nu benieuwd hoe het verder gaat.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Tof om zelf te bepalen waar het vandaan komt

  Ron van de Berg08-11-2018

  Heel tof om zelf mijn bronnen te kunnen kiezen. Liever kan ik dit ook zonder powerpeers maar dat kan helaas niet. dan voorlopig dit maar als next best thing...

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  ZEER service van Powerpeers

  Fre Berends06-11-2018

  Powerpeers !!?? Wie of wat is dat. Je krijgt geen reactie op je e-mail, ben begin oktober overgestapt, waar ik nog spijt van heb, kan mijn energie gebruik niet inzien in mijn voorschot te wijzigen om dat ik nog geen wachtwoord heb ontvangen waar ik al 4 keer om gevraagd heb. ( ZEER DUBIEUS )
  M.v.g. Fre Berends.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3

  Schrijf zelf een review over Powerpeers

  Uw beoordeling