Powerpeers

8

Bestellen

6.4

Service

7.2

Prijs

7.5

Levering

59.5%

Zou hier weer kopen

Powerpeers

 


 


Groen, groener, groenst. Een mooie overtreffende trap, maar het is fijn als het ook nog eens betrouwbaar is, kwaliteit levert en waar maakt waar het bedrijf voor staat. Dan is het fijn als je reviews van ervaringen kunt lezen. Of wil je zelf een recensie schrijven en jouw mening en beoordeling met de wereld delen? Ook dat kan op deze pagina. Zo kunnen toekomstige consumenten zich een beeld vormen en help jij hun bij het maken van een keuze.

Samen staan we sterk

Op het moment dat er vanuit overheden of grote bedrijven geen of te weinig actie wordt ondernomen of innovatieve kansen worden gepakt, kan het zijn dat er vanuit de samenleving een initiatief komt en een beweging op staat. We hebben per slot van rekening maar een zwevend bolletje dat Aarde heet en daar moeten we het mee doen. Duurzaamheid en milieubewust is op dit moment noodzakelijk, want geld kun je niet ademen.

Kostenpost

Hoewel veel mensen echt wel voorstander zijn van ideeën die de wereld kunnen redden, vinden ze het prijskaartje wat er aan hangt vaak te hoog. Neem nu de stroom uit het stopcontact. Als dit opgewekt kan worden via zonne-energie, windenergie of waterenergie is dat geweldig, maar uiteraard wel tegen een laag energietarief, want die energierekening is hoe dan ook een feit. Want zelfs als je zo zuinig en bewust mogelijk leeft, als het buiten min tien is, zet ook jij echt wel die verwarming even aan. Dan red je het niet meer met dikke sokken, twee truien, een vest, sjaal, muts en wanten. Of stel nu dat je reuma hebt, dan is natte kou en lage temperaturen ronduit pijnlijk, dus heb je weinig keuze als overwinteren of emigreren geen optie is.



Powerpeers

Dit is een online platform wat draait om duurzame, schone en zelf opgewekte energie uit Nederland. Hier komen mensen die zelf energie opwekken en mensen die dit willen afnemen bij elkaar. Een afnemer kan via deze website zélf kiezen bij welke energie-opwekker hij of zij de groene stroom gaat afnemen. Powerpeers regelt de verbinding, maar de uitwisseling krijg zo wel een persoonlijk tintje. Hun idee is om op die manier samen voor een iets betere wereld te gaan.

In de media

Bekruipt je nu het idee dat de naam en het concept je ergens al bekend voor komt? Dat kan. Powerpeers is namelijk ook wel eens in de nationale en internationale media geweest. Denk aan artikelen in De Telegraaf, Noordhollands Dagblad, NRC, BNR Duurzaam, Trouw, de Volkskrant, Solar, TechNews, Bloomberg en Huffpost. Maar het kan ook zijn dat je Katja Schuurman, Rob Kamphues, Esther Vergeer of Fajah Lourens er over hebt horen vertellen.

Energieke recensies

Naar een onbekende energieleverancier overstappen kan wat huiverig gaan, zeker als deze wat minder bekend is dan de namen waar je continu mee wordt bestookt. En dan zijn dit vaak ook nog eens particulieren die via een platform aanbieden. Wat zijn de ervaringen met deze ‘bemiddelaar’? Is dit wel betrouwbaar? Gaat dit voor een eerlijk vast tarief? Is die energie echt zo bereikbaar voor iedereen? Kan ik echt alles zien via dat energiedashboard waar ze het over hebben? Delen is leuk, maar gaat dat wel goed? Mijn buurvrouw heeft een zonnepaneel, maar ik kan me niet voorstellen dat ze daar meerdere huishoudens mee kan helpen. Als dit soort vragen door je hoofd heen spoken, is het fijn dat je reviews kunt lezen, waarin consumenten die jou zijn voorgegaan hun mening en beoordeling van het product geven. En kom straks gerust nog eens terug om zelf te schrijven als je er straks zelf een tijdje in meedraait!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (37)

Electra

Ik heb een paar weken geleden een overeenkomst met ze getekend met daarin prijsafspraken. Het contract zou/gaat 2 Juli 2023 in en omdat het een MODEL-contract is mogen ze 2x per jaar de tarieven aanpassen en wel op 1Juli en 1 Jan, MITS... ze 30 dagen van te voren de klant op de hoogte brengen. Deze 30 dagen zijn ze voorbij, dus de éérst volgende datum is 1Januari 2024 maar hier willen ze zich niet aan houden. Slechte éérste ervaring met Powerpeers dus en ik heb aangegeven dat ik niet alleen hier een klacht plaats, maar deze óók doorzet naar mijn rechtsbijstand én de ACM. Omdat ik geen zin heb om dit bedrijf straks aan mij te laten verdienen stop ik de overstap procedure en ga naar een concurrent.

H

Hans

13-06-2023

0

Gas en elektriciteit

Tot nu toe heel tevreden, maar ik zit er pas een paar maanden. Ook gebruik kunnen maken van een korting, superfijn! Bij deze; als jullie ook korting willen :) www.powerpeers. nl/vrienden/BLEE87324 (Even de spatie weghalen)

B

Bonnie

26-12-2022

0

Energiecontract

Powerpeers heeft een leuk concept om duurzame energie te delen. Helaas laat de technologie het afweten. Regelmatig werken delen van de website niet of niet naar behoren. De recente verbruikscijfers kloppen nooit. Na de jaarafrekening werd mijn geschatte verbruik, teruglevering en termijnbedrag opnieuw berekend, waarbij een half jaar teruglevering als volledig jaar werd gezien en het gasverbruik op 0 m3 werd geschat, met als gevolg een veel te laag termijnbedrag. De klantenservice reageert nergens op.

D

Dennis

27-10-2022

0

Gas en electriciteit

In september een contract afgesloten bij Powerpeers. Beste prijzen die nu te vinden zijn voor gas en elektriciteit. Afsluiten ging gemakkelijk via de website. Dashboard is overzichtelijk. De app lees ik minder goede verhalen over. Gebruik deze link voor €75 korting bij het afsluiten van een nieuw contract: www.powerpeers. nl/vrienden/FWOU88177

F

Fabian

03-10-2022

0

Gas en electriciteit

Tot nu toe tevreden! Ook van een korting gebruik kunnen maken, als men dit nog wilt gebruiken www.powerpeers. nl/vrienden/BLEE87324 (even de spatie weghalen) je krijgt dan 75 euro korting!

B

Bonnie

22-09-2022

0

Sinds 2018 bij Powerpeers. Over het algemeen tevreden over de dienstverlening. Vragen worden snel en vriendelijk beantwoord. Een doorn in het oog is toch de website die alle behalve correcte data weergeeft. Ik heb bijv. 100% gesaldeerd en daarnaast extra 500kwh teruggeleverd. De site geeft vervolgens aan dat ik nog 350Kwh salderingsruimte heb. Als je dit aankaart dan wordt er verwezen naar Facturatie die op daadwerkelijke meterstanden zal worden berekend terwijl je als klant EUR 0,29 aan dit platform per dag betaald.

D

Danielle

05-08-2022

0

Gas en elektriciteit

Het concept is goed, helaas moet ik ook constateren dat van hun site geen donder klopt. waardes die niet overeenkomen met de werkelijkheid, ook zijn de waardes die men hanteert op de site in tegenspraak met elkaar, op een plek staat dat je in een bepaalde maan 18,4m3 gas hebt gebruikt op een andere locatie op de site staat 9m3. ik vind dit vreemd ze kunnen iedere dag mijn meter uitlezen dit zou zonder meer moeten kloppen.

R

Robert

18-05-2022

0

Klant

Wat een waardeloze site. Sporen echt niet Alleen onnozele info waar je niks aan hebt en wat je wil weten staat er niet. Nee dan was greenchoise een stuk beter

H

Harrie

13-05-2022

0

Gas en licht Powerpeers

Dashboard klopt helemaal niets van, ben nu 10 maanden bij Powerpeers en kan nog steeds mijn verbruik en kosten niet inzien. Super irritant, a big no no om te verlengen bij Powerpeers. Wat een digitale knudde.

S

Sigi

16-04-2022

0

energie

Onduidelijke website en verkeerde informatie. verbruiksgegevens downloaden werkt niet, voorschot aanpassen kan niet, zeer dubieus verbruik gezien de schommelingen, geen mogelijkheid om zelf meterstanden in te voeren. Ik ben erg benieuwd waar dit gaat eindigen maar het riekt naar oplichting. Ook zeer onduidelijke antwoorden van de klantenservice op mijn inmiddels al 3 mails. Bij mijn vorige leveranciers nooit problemen gehad of vragen hoeven stellen.

A

A Vriens

22-02-2022

0

Gas en groene stroom

Powerpeers is door de Consumentenbond wederom met een 10 beoordeeld als meest groene leverancier! Wil jij hier ook deel van uitmaken? Maak dan gebruik van de tijdelijke korting van 75,- via onderstaande link: powerpeers.nl/vrienden/WJON79492 (zonder spaties)

W

W. de Jong

06-02-2022

0

Overgestapt

Overstap was zo geregeld, buiten het scherpe aanbod ook nog een een mooie vriendenkorting. Als je onderstaande codelink zonder spatie achter het internetadres van Powerpeers plakt krijg je binnen 14 dagen nog eens €75 direct gestort dus achter Powerpeers . nl en dan de volgende link erachter plakken /vrienden/JVAN86567

J

Jeroen Van Broekhoven

10-01-2022

0

Gas en stroom

Goede marktcomforme tarieven, vooral variabel op dit moment! Als iemand nog zoekt, hier 75 euro korting!!! Ga naar de website van Powerpeers en zet achter de site: /vrienden/MBIE84840 de 75 euro staat binnen 4 weken na de 14 dagen bedenktijd op je rekening.

M

Menno de Bie

20-12-2021

0

Gas en groene stroom

Tot nu toe goede ervaringen mee. Snelle overstap tegen marktconforme tarieven. Voor degene die nog een leverancier zoeken, 75 euro korting via deze link! website van powerpeers en daarachter plak je: /vrienden/MBIE84840

M

Menno de Bie

09-12-2021

0

Gas en groene stroom

3 maanden geleden overgestapt naar Powerpeers, tot nu toe zeer tevreden. Het overstappen ging makkelijk en snel, de prijzen zijn zeer concurrerend, de telefonische bereikbaarheid is goed en de medewerkers zijn adequaat en vriendelijk. Wat ook erg leuk is, is dat je zelf meerdere lokale groene energiebronnen kunt uitkiezen. Daarnaast is Powerpeers een betrouwbare partij, zij zijn namelijk onderdeel van Vattenfall en hebben tijdens de explosie van de gasprijzen hun prijzen niet verhoogd en geen contracten stopgezet. Kortom, stap gauw over en met onderstaande link krijg je ook nog eens 75,- korting! (Aangezien ik hier geen link mag plaatsen, hierbij een korte uitleg). Vul achter de website van powerpeers . Com (zonder spaties) de volgende tekst: /vrienden/WJON79492

W

Willem de Jong

02-12-2021

0

Variabel gas en stroom

Powerpeers heeft momenteel de meest voordelige variabele maandprijzen die ik heb kunnen vinden. Je kan gebruik maken van mijn vriendenlink, waardoor zowel jij als ik 75 euro cadeau gestort krijgen op de rekening wanneer je overstapt naar Powerpeers. Zo helpen we elkaar! powerpeers.nl/vrienden/TTIG84744

T

Thijs

08-11-2021

0

Gas en Stroom

Hele goede energieleverancier, zowel voor het milieu als voor de portemonnee: 200 euro cashback en een mooie extra 75 euro cashback als je via deze vriendenlink aanmeldt. Zo helpen we elkaar ook weer een handje. powerpeers. nl/vrienden/RVEL79185

R

Raymond

19-08-2021

0

Gas en stroom

Ze maken een puinhoop van de verbruikscijfers. Er klopt geen hout van wat ze beweren dat je verbruik is. Je hebt dus niets aan de app of de website. Als je ze erop aanspreekt zeggen ze dat ze dat nu eenmaal zo doen. Helpdeskpersoneel begrijpt zelf niks van hoe het stroomnet werkt en vertelt fantastische verhalen. Over juni 2021 beweren ze dat ik 9 dagen geen gas heb gebruikt. Van de teruggeleverde stroom is de helft weg. Niet door eigen gebruik, want dat kan ik zien. Als je je verbruik wilt kunnen inzien, ga dan nooit naar powerpeers.

T

T.M. Brandts

21-07-2021

0

Stroom

Na bijna vier maanden nog steeds geen gegevens via de app, nog steeds de teruglevering van de zonnepanelen niet inzichtelijk... Waardeloos....

L

L

13-07-2021

0

Lich gas

Had een vraag, over wachten woorden, en dan vragen ze zoveel i.v.m. privacy dat is door geschoten, als je klanten wordt vragen ze nergens na, maar als je iets moet vragen ze je het hemd van je lijf, dat ze nog net niet vragen wanneer je met vrouw naar bed bent geweest.

J

Jos

13-07-2021

0